Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Oj jak u Ciebie pięknie już . U mnie tylko prąd i tynki na poddaszu zrobione.Ale po malutku do przodu.pozdrawiam :)

Dzięki Kasiu i witam u mnie:D

U Ciebie też będzie pięknie, nawet się nie obejrzysz. Ten etap to już tylko z górki i sama przyjemność:yes:

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki:) Buczyna sporo twardsza od olchy jest... Blat stołu musi być twardy. Miałam w starym mieszkaniu piękny stół z brzozy skandynawskiej i dooopa blada- każde wgniecenie od byle czego było widoczne :(

jedyne na co uczulam to to że blat stołu jest to mdf pokryty fornirem i to już nie to samo co lite drzewo :no:

Z sosny i owszem, ale cenowo atrakcyjnie, jak stół Ci się znudzi zawsze możesz zmienić i robi też z tego co pamiętam na giętych nóżkach. Co do koloru, po prostu można stół polakierować, zaolejować czy cokolwiek innego bez nakładania białej farby :)

To prawda, że sosna tania jest, ale chciałam taki stół żeby nas przeżył a może i dłużej :lol2:

Blat musi być dębowy albo z innego twardego drzewa...

a ja wracam do mikrofalowki Smeg. Znalazlam u nas sprzedawce, moze mi ja sprowadzic za 690 euro. Biorac pod uwage ze mikrofala z ikei kosztuje u nas prawie 500 euro, to warto chyba dolozyc do smega. Musze zlozyc wniosek u ministra finansow :)

Złóż, złóż i kuj żelazo póki gorące :lol2: 690 euro to super cena, Ty farciaro!!! Ja też taką chcę :cry:

Dlaczego u Was wszystko jest tańsze- przecież więcej zarabiacie!!! :(:lol2:

Rozumiem Cię doskonale, bo tez uwielbiam Smega za super design :yes:

Nie pamiętam googulku, jak masz rozplanowane to agd, ale jeżeli nie obok siebie, to nie będzie to śmiesznie wyglądało.

Ale ta mikrofalówka jest do zabudowy i musi być dokładnie wpasowana-masz takie miejsce? Wszak kuchnię masz już skończoną....

Smeg ma w sobie to coś......co nas przyciaga jak magnez ale te ceny to działają jakby zbyt odpychająco :(

ja na swojego smega zbierałam i zbierałam i uzbierałam i jak patrzę na nią to wiem że istnieje miłość od pierwszego wejrzenia - rozumiem Cię googulku ;)

Witamy w klubie Smeg-owców zuzanko:lol2:

oprócz tego, że włoskie to jeszcze cudne.

A my to naprawdę zaszaleliśmy z tym Smegiem, bo nawet mam taką zmywarkę, której w ogóle nie widać przecież....:lol2:

Edytowane przez agawi74

ide sie pociac !! mam 43 cm X 60 cm, a smeg ma 45 cmX60cm. Kuzwa, jeszcze ten co ze mna mieszka, mi mowi ''uff, no to dobrze''. Nic tylko sie pochlastac !!! albo nie, ide wpierniczyc czekolade :)

Qrczęęęę- myślałam, że jak pod zabudowę to będzie pasowała....:mad:

Nie szam żadnej czekolady:p tylko główkuj czy nie da nic zrobić, przerobić?