agawi74 15.02.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Oj jak u Ciebie pięknie już . U mnie tylko prąd i tynki na poddaszu zrobione.Ale po malutku do przodu.pozdrawiam Dzięki Kasiu i witam u mnie:D U Ciebie też będzie pięknie, nawet się nie obejrzysz. Ten etap to już tylko z górki i sama przyjemność Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dzięki:) Buczyna sporo twardsza od olchy jest... Blat stołu musi być twardy. Miałam w starym mieszkaniu piękny stół z brzozy skandynawskiej i dooopa blada- każde wgniecenie od byle czego było widoczne jedyne na co uczulam to to że blat stołu jest to mdf pokryty fornirem i to już nie to samo co lite drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 jedyne na co uczulam to to że blat stołu jest to mdf pokryty fornirem i to już nie to samo co lite drzewo Ojj, to szkoda, bo chciałam drewniany... Takie piękne te stoły są.. Dzięki za info, zuzanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ojj, to szkoda, bo chciałam drewniany... Takie piękne te stoły są.. Dzięki za info, zuzanko służę pomoca na miarę możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Z sosny i owszem, ale cenowo atrakcyjnie, jak stół Ci się znudzi zawsze możesz zmienić i robi też z tego co pamiętam na giętych nóżkach. Co do koloru, po prostu można stół polakierować, zaolejować czy cokolwiek innego bez nakładania białej farby To prawda, że sosna tania jest, ale chciałam taki stół żeby nas przeżył a może i dłużej Blat musi być dębowy albo z innego twardego drzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 a ja wracam do mikrofalowki Smeg. Znalazlam u nas sprzedawce, moze mi ja sprowadzic za 690 euro. Biorac pod uwage ze mikrofala z ikei kosztuje u nas prawie 500 euro, to warto chyba dolozyc do smega. Musze zlozyc wniosek u ministra finansow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 a ja wracam do mikrofalowki Smeg. Znalazlam u nas sprzedawce, moze mi ja sprowadzic za 690 euro. Biorac pod uwage ze mikrofala z ikei kosztuje u nas prawie 500 euro, to warto chyba dolozyc do smega. Musze zlozyc wniosek u ministra finansow Złóż, złóż i kuj żelazo póki gorące 690 euro to super cena, Ty farciaro!!! Ja też taką chcę Dlaczego u Was wszystko jest tańsze- przecież więcej zarabiacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.02.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 agawi to jest milosc, prawdziwa. Po prostu zakochalam sie w tej mikrfalowce, jak mi pokazalas to nie moglam sie napatrzec. Myslisz ze to bedzie smiesznie wygladalo jezeli piekarnik nie bedzie smeg tylko amica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Rozumiem Cię doskonale, bo tez uwielbiam Smega za super design Nie pamiętam googulku, jak masz rozplanowane to agd, ale jeżeli nie obok siebie, to nie będzie to śmiesznie wyglądało. Ale ta mikrofalówka jest do zabudowy i musi być dokładnie wpasowana-masz takie miejsce? Wszak kuchnię masz już skończoną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.02.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 wlasnie wracajac z pracy, zapisalam sobie zeby sprawdzic wymiary. Dziobak robil szafke pod mikrofale ze ikei bo taka planowalam. W sumie piekarnik jest w wyspie a mikrofala kolo kredenesu, wiec wcale nie sa kolo siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Smeg ma w sobie to coś......co nas przyciaga jak magnez ale te ceny to działają jakby zbyt odpychająco ja na swojego smega zbierałam i zbierałam i uzbierałam i jak patrzę na nią to wiem że istnieje miłość od pierwszego wejrzenia - rozumiem Cię googulku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) No to będzie pasowało googulku A wymiary sprawdź koniecznie, ciekawe czy będą takie same.... Edytowane 15 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Smeg ma w sobie to coś......co nas przyciaga jak magnez ale te ceny to działają jakby zbyt odpychająco ja na swojego smega zbierałam i zbierałam i uzbierałam i jak patrzę na nią to wiem że istnieje miłość od pierwszego wejrzenia - rozumiem Cię googulku Witamy w klubie Smeg-owców zuzanko oprócz tego, że włoskie to jeszcze cudne. A my to naprawdę zaszaleliśmy z tym Smegiem, bo nawet mam taką zmywarkę, której w ogóle nie widać przecież.... Edytowane 15 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.02.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ide sie pociac !! mam 43 cm X 60 cm, a smeg ma 45 cmX60cm. Kuzwa, jeszcze ten co ze mna mieszka, mi mowi ''uff, no to dobrze''. Nic tylko sie pochlastac !!! albo nie, ide wpierniczyc czekolade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ide sie pociac !! mam 43 cm X 60 cm, a smeg ma 45 cmX60cm. Kuzwa, jeszcze ten co ze mna mieszka, mi mowi ''uff, no to dobrze''. Nic tylko sie pochlastac !!! albo nie, ide wpierniczyc czekolade Qrczęęęę- myślałam, że jak pod zabudowę to będzie pasowała.... Nie szam żadnej czekolady:p tylko główkuj czy nie da nic zrobić, przerobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.02.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 zaraz zadzwonie do tescia zebu jutro to jeszcze raz zmierzyl ale najpierw musze przymknac klape temu co mi nad uchem spiewa ze ''bog istnieje'' ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 a ja wierzę że będzie 45 bo to standard pod każdą zmywarkę - wszak zmywarka ma 45 albo 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 zuza ale to mikrofala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 zuza ale to mikrofala zasugerowałam się zmywarką agawi co nie zmienia mojego podejścia że bedzie 45 bo jakoś mi nie leży 43 cm - zbyt nietypowy wymiar jak dla stolarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.02.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 mam nadzieje, ale ta cholerna mikrofala z ikei ma 42,3 cmX59,5 cm i ja takie rozmiary podalam dziobakowi. Ale tez mysle ze zrobil z zapasem, tescoi sprawdzi i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts