mmajeczkaa 18.05.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 To i ja życzenia i kwiaty zostawiam ... WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE W TYM SZCZEGÓLNYM DNIU ... ... DNIU URODZIN http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS40o1Bim3FX3TuTw7d58IXd9j8x-E4w13WF9ppRGCr-MyXRjQ12A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.05.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ja również składam Kasi serdeczne życzenia urodzinowe http://kartiline.com.pl/attachments/Image/bukiet_frezje.jpg Aga a gdzie to będziesz, że Cię tu jutro nie będzie http://www.dobremiasto.info/emoty/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.05.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 i ja i ja i ja 100LAT, 100LAT, 100LAT...:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.05.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Agus, Two, Mmajeczko, Pysiaczku, Anetko serdecznie dziekuje za zyczenia jest mi bardzo milo szczegolnie ze przez ostatni tydzien bylam tylko raz na forum Ale dostalam prezent urodzinowy w postaci Pani ktora mnie zastapi w starej pracy i wczoraj ostatni dzien bylam na 2 etetach Jestem mega zmeczona po tym tygodniu ale tez szczesliwa ze juz koniec Wlasnie robie salatki na imprezke torcik skonczylam wczoraj po polnocy szarlotka sie piecze, a mezus ma zrobic cosik na cieplo:D Wpadne jutro milego weekendu Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Kasiu najlepszego Aga zdradź jakie to lustro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 A gdzie Aga > ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 A gdzie Aga > ? Na imprezce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Kasiu, ja również spieszę z życzeniami:) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:)SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Kasiu, ja również spieszę z życzeniami:) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:) SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!! Kasiu najlepszego Bogumil, Karolinko Wam rowniez serdecznie dziekuje za zyczenia Imprezka trwala 2 dni tort ktory zrobilam wazyl 8kg ale poszedl caly i dodatkowo w sumie cale przygotowane jedzonko i super w koncu nie co roku ma sie okragle urodziny Agus jak po rocznicy komunii? Czy u Was chrzestny/chrzestna kupuja prezenty na rocznice? Pytam z ciekawosci poniewaz moja chrzesnica ma rocznice 30 maja i dostalam od niej wiadomosc ze mam jej kupic rower.... na komunie zazyczyla sobie wypasionego rozowego laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.05.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej Aguś!!! Jak tam Twoja imprezka? Mam nadzieję że dobrze się bawiłaś tak jak ja na swojej Super że lustro zamówione - bo jak piszesz będzie to prawdziwa wisienka A z zasłonami nie słodzę tylko mi się naprawdę podobały i zrobiły na mnie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.05.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej Aga, co u Ciebie?? kiedy lustereczko??? Agus jak po rocznicy komunii? Czy u Was chrzestny/chrzestna kupuja prezenty na rocznice? Pytam z ciekawosci poniewaz moja chrzesnica ma rocznice 30 maja i dostałam od niej wiadomosc ze mam jej kupic rower.... na komunie zazyczyla sobie wypasionego rozowego laptopa Kasiu STO LATEK W ZDROWIU ŻYCZĘ!!! a poza tym, pierwsze słyszę o prezentach na rocznicę komuni :eek: komuś sie nieźle w doopach poprzewracało, i do tego zażyczyła ??? sobie smarkula (nie obraź sie proszę) rower??? w głowie sie mi nie mieści coś takiego... dwoje dzieciaków posłałam do komuni i jak sie mnie pytali chrzestni co kupić dziecku, zawsze odpowiadałm- NIC!! a dziecku za przeproszeniem tyłek bym sprała gdyby wyskoczyło z takimi życzeniami... szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej Aguś jak tam po imprezce?udała się?bardzo ciekawa jestem lustra... zamówiłaś u P.Roberta?Dla kasi przesyłam buziaki i życzenia Wszystkiego Najlepszego.a propos komunii rocznicowej ...to ja tez pierwsze słyszę o jakichkolwiek prezentach ,a tym bardziej takich kosztownych... a swoja drogą to samo życzenie takiego prezentu to zakrawa mi na bezczelność ...sorki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.05.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ojej ja też pierwsze słyszę o prezentach na rocznicę komunii To już chyba lekka przesada Aga co u Ciebie, gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 21.05.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Agus jak po rocznicy komunii? Czy u Was chrzestny/chrzestna kupuja prezenty na rocznice? Pytam z ciekawosci poniewaz moja chrzesnica ma rocznice 30 maja i dostalam od niej wiadomosc ze mam jej kupic rower.... na komunie zazyczyla sobie wypasionego rozowego laptopa :jawdrop: Też pierwsze słyszę o prezentach na rocznicę komunii. Ależ wymagająca Ci się chrześnica trafiła... laptop, rower... ja bym na bank nie kupowała roweru. Tylko coś symbolicznie jak już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej Aguś Co słychać ... jak po imprezce ??? Kasiu ja pierwsze słyszę ... prezent na rocznice komunii :eek: I jeszcze jakie życzenia ... rower ... no przepraszam ale dla mnie to naprawdę bez...... nie spotkałam się jeszcze z czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Vesila, Beauty bardzo dziekuje za zyczenia Ja mam w sumie 3 chrzesniakow ( w tym 2 po komunii) i wlasnie rok temu dostalam wiadomosc od chrzesnicy ze chce wypasionego rozowego laptopa (a nie jakis badziew to jest cytat z Jej wiadomosci) na komunie. Jak powiedzialam ze jej nie kupie to nie dostalam zaproszenia na komunie mimo to dalam jej pieniadze w prezencie (chociaz moja mama protestowala) Teraz kolejne wymagania zawsze dostaje ode mnie prezent na urodziny, mikolaja i dzien dziecka. Oni mysla ze jak mieszkam w Irlandii to powinnam kupowac od razu prezenty po 1000 euro ech... czasami rece opadaja Agus przepraszam ze sie rozpisalam mam nadzieje ze podroz na rocznice minela Wam spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Kasiu wiesz co ... przepraszam,że tak napiszę bo w sumie się nie znamy ... ale oni (czytaj: Twoja chrześnica i jej rodzice) to bezczelni i jeszcze raz bezczelni ludzie ... no nie ... wiesz co słów mi zabrakło :eek: Przepraszam ale ja bym gówniarzowi nic nie dała ... po prostu nic ... nie zasłużyła na to, ale widać,że tu rodzice całą tą sytuację nakręcają ... Przepraszam nie dostałaś zaproszenia na komunie ... bo co ??? Bo nie chciałaś sprostać wygórowanym ambicją smarkuli i jej rodziców ... powtarzam jeszcze raz ... ja już bym nic gówniarzowi nie dała :no: Wiesz co ... nie chcę Cię straszyć ... ale zastanów się ... co ona za rok od Ciebie zażąda ... np.na urodziny ??? Przepraszam Cię Kasiu absolutnie nie chciałam Cię urazić ale takie osoby mnie przerażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.05.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Majeczko ale czym mnie mialas urazic? wszystko co napisalas to prawda.... Ja tam nie chcialam isc za chrzestna (to nie jest moja rodzina tylko znajomi) ale moja babcia mnie namowila i teraz mam za swoje Po ostatniej wiadomosci stwierdzilam ze chyba w ogole powinnam nie dawac prezentow (na urodziny, mikolaja itp.) i koniec. Dobrze ze pozostala 2 chrzesniakow jest normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 To dobrze Kasiu,że Cię nie uraziłam, ja czasami taka za bardzo wyszczekana jestem ... u mnie co w sercu to na języku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ręce opadają jak słyszę o tych wymuszanych prezentach.Szkoda słów...to nie tylko żel świadczy o dziecku ,ale w głównej mierze o rodzicach.Powiedz im ,że następny prezent to dostanie ale dopiero na 18 stjkę ,albo na ślub... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts