agawi74 21.05.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 DZieffczynki jezdem:lol2: Imprezka się udała, dziękuję Za to dzisiaj strasznieee bolała mnie głowa- bynajmniej nie z upojenia alkoholowego tylko z powodu migreny:mad: Aga zdradź jakie to lustro??? Karolka, duże i w drewnianej ramie. Resztę zobaczysz jak już będzie:lol2: A gdzie Aga > ? Na imprezce Mugatko,Karolka zgadła:D:D Imprezka trwala 2 dni tort ktory zrobilam wazyl 8kg ale poszedl caly i dodatkowo w sumie cale przygotowane jedzonko i super w koncu nie co roku ma sie okragle urodziny Kasiu, bardzo się cieszę, że urodzinki się udały:hug: Tort miał 8 kg??:eek: Toż to było torcisko:lol2: Agus jak po rocznicy komunii? Czy u Was chrzestny/chrzestna kupuja prezenty na rocznice? Pytam z ciekawosci poniewaz moja chrzesnica ma rocznice 30 maja i dostalam od niej wiadomosc ze mam jej kupic rower.... na komunie zazyczyla sobie wypasionego rozowego laptopa Kasiu, dziękuję- bardzo dobrze:yes: Słuchaj ogólnie rocznica, to nie komunia i prezenty nie są obowiązkowe:no: Oczywiście drobiazg można dać, ale to o czym Ty napisałaś to już przechodzi ludzkie pojęcie:eek: Jaki jest w takim razie sens tej komunii i rocznicy- dostawanie prezentów? Myślę, ze to jest wina złego wychowania przez rodziców niestety:spam: Nie wiń dziecka, ale powinnaś porozmawiać o tym z rodzicami:yes: Hej Aguś!!! Jak tam Twoja imprezka? Mam nadzieję że dobrze się bawiłaś tak jak ja na swojej Super że lustro zamówione - bo jak piszesz będzie to prawdziwa wisienka A z zasłonami nie słodzę tylko mi się naprawdę podobały i zrobiły na mnie wrażenie Hej Aguś dziękuje kochana, wszystko się udało super:yes: Za to czytałam właśnie, że Wasza pobiła wszelkie rekordy:lol2: Wiedziałam, ze tak będzie:yes: Dzięki za zasłonki raz jeszcze:hug: Buziaki:D Hej Aga, co u Ciebie?? kiedy lustereczko??? Hej Vesi dziękuję kochana wszystko dobrze. Lustro ma być w sobotę- zobaczymy, czy gość dotrzyma terminu:cool: W sprawie komunijnych prezentów mam podobne zdanie:mad: Hej Aguś jak tam po imprezce?udała się? bardzo ciekawa jestem lustra... zamówiłaś u P.Roberta? Dla kasi przesyłam buziaki i życzenia Wszystkiego Najlepszego.a propos komunii rocznicowej ...to ja tez pierwsze słyszę o jakichkolwiek prezentach ,a tym bardziej takich kosztownych... a swoja drogą to samo życzenie takiego prezentu to zakrawa mi na bezczelność ...sorki:( Hej Beatko Dziękuje, bardzo się wszystko udało:yes: Lustro nie u p. Roberta, bo powiedział mi, że boi się dobierania koloru do kominka:( i lepiej nie ryzykować. Znalazłam gościa, który robi ramę ze 100 letniego drewna:eek: Mam nadzieję, że wyjdzie fajnie:D W sprawie tych prezentów zgadzam się z Tobą Ojej ja też pierwsze słyszę o prezentach na rocznicę komunii To już chyba lekka przesada Aga co u Ciebie, gdzie jesteś? Hej pysiaczku- jestem jestem:D Widzę, ze wszystkie mamy podobne zdanie:( :jawdrop: Też pierwsze słyszę o prezentach na rocznicę komunii. Ależ wymagająca Ci się chrześnica trafiła... laptop, rower... ja bym na bank nie kupowała roweru. Tylko coś symbolicznie jak już. Ruby dobrze prawi:yes: Hej Aguś Co słychać ... jak po imprezce ??? Kasiu ja pierwsze słyszę ... prezent na rocznice komunii :eek: I jeszcze jakie życzenia ... rower ... no przepraszam ale dla mnie to naprawdę bez...... nie spotkałam się jeszcze z czymś takim Hej Maju:hug:No wreszcie jestem:lol2: Tęskniłyście? Imprezka się udała kochana, dzięki:D Widzę, że wszystkie tak samo się oburzyłyśmy:yes: I dobrze- trzeba umieć zachować umiar:( . Oni mysla ze jak mieszkam w Irlandii to powinnam kupowac od razu prezenty po 1000 euro ech... czasami rece opadaja No właśnie Kasiu- chyba tak jest:(, ale powtarzam, ze to jest wina RODZICÓW! Powinnaś z nimi porozmawiać, bo dziecko jak to dziecko w tym wieku niewiele rozumie:) .Agus przepraszam ze sie rozpisalam mam nadzieje ze podroz na rocznice minela Wam spokojnie Kasiu nic nie szkodzi:hug: u mnie moża zawsze i o wszystkim:yes: U nas spokojnie, wszystko się udało- dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Rto nie tylko żel świadczy o dziecku ,ale w głównej mierze o rodzicach.Powiedz im ,że następny prezent to dostanie ale dopiero na 18 stjkę ,albo na ślub... Zgadzam się z tobą Beatko w 100%! Jakie jest wychowanie tego dziecka, skoro w wieku 8 lat ma wpojone tylko i wyłącznie dostawanie drogich prezentów:eek: Idę poczytać co u Was, bo mam ogroomneee zaległościhttp://emoty.blox.pl/resource/36_1_37.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.05.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Za to dzisiaj strasznieee bolała mnie głowa- bynajmniej nie z upojenia alkoholowego tylko z powodu migreny:mad: Oj, to witaj w klubie. Choć niewesoły ten klub Większość dnia przesiedziałam (bo nie dałam rady położyć głowy) z mało inteligentnym wyrazem twarzy. Mam nadzieję, że jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Oj, to witaj w klubie. Choć niewesoły ten klub Większość dnia przesiedziałam (bo nie dałam rady położyć głowy) z mało inteligentnym wyrazem twarzy. Mam nadzieję, że jest lepiej Hej Aniu, ojj biedulko Ty też:hug:Od 3 dni u nas wiało i głowa mi puchła, a dzisiaj zaczęły mi kilofy w niej walić:sick: Wzięłam 2 Ibupromy i troszkę pomogło:) Mam nadzieję, że też Ci pomału przechodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Czytam o lustrze ....aga,to będzie chicior...do soboty chyba nie wytrzymam:Dmożna widzieć ,ile on sobie za takie lustro zażyczył? Pytam ,bo trochę luster mi jeszcze potrzeba...:Dciesze się ,że już jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Czytam o lustrze ....aga,to będzie chicior...do soboty chyba nie wytrzymam:Dmożna widzieć ,ile on sobie za takie lustro zażyczył? Pytam ,bo trochę luster mi jeszcze potrzeba... Beatko zaraz Ci wyślę cenę na priv, ale to nie będzie od p. Roberta:no: Do soboty to ja nie wytrzymam:lol2: o ile się wywiąże z terminu:D ciesze się ,że już jesteś... Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 aga ,a teraz pytanie z innej beczki....czy wy aktualnie macie pompę ciepła wyłączoną?Kolega wyłączył ,a u nas cały rok sobie chodzi...takie wyłączenie to coś daje?przecież jak jest ciepło ,to ona chyba prądu nie żre ?i drugie pytanie moja ogrodniczko-jak często sypiecie nawóz na swój pokazowy trawnik .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.05.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 helloł Wpadłam na moment obrobiłam tonę prasowania Agnes bedom fotki wraz ze stylizacją komunijną :popcorn: Mam jeszcze prośbę co masz za lampeczkę w sypialni?? pamiętam ze ja kiedyś gdzieś widziałam i wpadła mi w oko a teraz nie mogę jej namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 aga ,a teraz pytanie z innej beczki....czy wy aktualnie macie pompę ciepła wyłączoną?Kolega wyłączył ,a u nas cały rok sobie chodzi...takie wyłączenie to coś daje?przecież jak jest ciepło ,to ona chyba prądu nie żre ?i drugie pytanie moja ogrodniczko-jak często sypiecie nawóz na swój pokazowy trawnik .... Już pędzę z odpowiedzią kochana:D Pompa wyłączyła się samoistnie, jeżeli chodzi o ogrzewanie- działa zgodnie z czujnikiem pogodowym umieszczonym na zewnątrz. Załącza się tylko wieczorem i rano na grzanie wody:yes: Beatko, ja nie wiem jakie Wy macie ustawienia tej pompy? Mam nadzieję, ze nic Wam już nie dogrzewa w te upały? Jeśli nie ogrzewa to prądu nie ciągnie.:no:A jak grzejecie wodę do kąpieli? Pokazowy trawnik:rotfl: Nawóz sypiemy co 4 tyg- zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Nie kupujemy tych długo- działających (np. 6 m-cy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 aguś ,,,my nic nie wyłączaliśmy,,,ona ustawia się samoczynnie w zależności od pogody ,,,wodę grzejemy cały czas..a ale zaintrygował mnie dzisija kolega ,bo powiedział ,że pompę wyłączył,,,muszę dopytać o co chodzi...tera już chyba uciekam na dobre.Dobrej Nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 aguś ,,,my nic nie wyłączaliśmy,,,ona ustawia się samoczynnie w zależności od pogody ,,, Czyli tak jak u nas:yes: wodę grzejemy cały czas..a ale zaintrygował mnie dzisija kolega ,bo powiedział ,że pompę wyłączył,,,muszę dopytać o co chodzi...tera już chyba uciekam na dobre.Dobrej Nocy Beatko, jeżeli kolega nie ogrzewa wody pompą, to można wyłączyć. Może ma solary do wody? A czemu grzejecie wodę cały czas? to dość kosztowne jest. U nas grzeje się 2 razy dziennie, a ciepła woda jest przez cały dzień Kolorowych snówhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.05.2012 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aguś współczuję migreny ja tym razem tylko jedna tabletka i przegoniłam - ale szykuje się znowu mega zmiana pogody . Kasiu - ja też jestem w ciężkim szoku po przeczytaniu Twojej historyjki . Nie wiem co doradzić - bo nie znam Waszych stosunków - ale pierwszą rzeczą jaka się nasuwa to zerwanie kontaktów w ogóle . Albo zrozumieją albo nie ma co się z nimi męczyć - bo Ciebie stawia to w dziwnych sytuacjach i męczysz się kobitko. Ja bym żadnych prezentów już nie robiła - tylko duże uroczystości i tylko symbolika...na co zasłużyli to to powinni dostać. Ty widzę dajesz serce a oni.... Trzymaj się kochana i w ogóle nie przejmuj takimi ludźmi - bo to jacyś ludzie bez serca i rozumu Aguś miłego dnia życzę z lekką główką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.05.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aguś współczuję migreny Trzymaj się jakoś! Taki piękny dzień przed nami, tak cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Zaintrygowałaś tym stuletnim drewnem znowu będzie jakieś cudeńko A ja Wam całe słoneczko wysłałam u nas od wczoraj straszne burze co noc oddawać słoneczko bo ja się burzy boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.05.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 helloł Wpadłam na moment obrobiłam tonę prasowania Agnes bedom fotki wraz ze stylizacją komunijną :popcorn: Mam jeszcze prośbę co masz za lampeczkę w sypialni?? pamiętam ze ja kiedyś gdzieś widziałam i wpadła mi w oko a teraz nie mogę jej namierzyć Prezesko nie ładnie tak olewać posty podwładnych oj nie ładniehttp://www.matrax.net/forum/images/keny/czytaj.gif http://www.matrax.net/forum/images/keny/focus.gif Aga w wolnej chwili napisz mi co to za żyrandol Miłego dnia Pani życzę http://www.matrax.net/forum/images/keny/calus1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.05.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Two ja Ci chętnie trochę słoneczka odeślę z powrotem bo u nas już za gorąco dziś Burza ma być wieczorem lub w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 22.05.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 spóźnione życzonka dla Kasi 100 lat tak czytam i powiem Ci Katarzyno, że w szoku jestem po Twojej opowieści, ale w końcu byłas na tej komunii, czy cię jednak nie zaprosili?Moją Martynę tez chrzestni podpytywali co chce dostać, a ona biedna nie wiedziała o co chodzi, była zawstydzona, że tak po prostu ma powiedzieć co by chciała. Aguś co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Agus to lustro bedzie miodzioooo 100-letnie drzewo? wooooow! Wpadne w sobote nacieszyc oczka Admete nigdy nie mialam z ta rodzina blizszych kontaktow i bylam zdziwiona ze mnie wzieli za chrzestna. Pozniej sie okazalo ze duzo osob odmowila, a ja glupia poszlam teraz skonczyla sie era prezentow i beda tylko na duze okazje i koniec Maju Slonce dziekuje za zyczenia nie dostalam zaproszenia na komunie po dostaniu wiadomosci o latopie zadzwonilam do rodzicow mojej chrzesnicy i dowiedzialam sie ze jak mi zal cytuje kilku stowek na laptopa dla chrzesnicy to wstyd i zaproszenia nie wysla wiec w tym przypadku rozmowa z Rodzicami nic nie daje Coz nie moge nic juz zrobic chrzestna jestem i niestety tak juz bedzie... tylko ze mi zal ze jestem tak traktowana:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 żal też dziecka że jest tak wychowywane masakra jak się takie rzeczy czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 22.05.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 kasiu współczuję Ci i chrześnicy też trzeba współczuc załosnej matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts