Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

DZieffczynki jezdem:lol2:

Imprezka się udała, dziękuję:yes::D Za to dzisiaj strasznieee bolała mnie głowa- bynajmniej nie z upojenia alkoholowego tylko z powodu migreny:mad:

Aga zdradź jakie to lustro???

Karolka, duże i w drewnianej ramie. Resztę zobaczysz jak już będzie:lol2:

A gdzie Aga > ? :)

Na imprezce :yes:

Mugatko,Karolka zgadła:D:D

Imprezka trwala 2 dni :D tort ktory zrobilam wazyl 8kg :D ale poszedl caly i dodatkowo w sumie cale przygotowane jedzonko :D i super :D w koncu nie co roku ma sie okragle urodziny :D

Kasiu, bardzo się cieszę, że urodzinki się udały:hug: Tort miał 8 kg??:eek::eek: Toż to było torcisko:lol2:

Agus jak po rocznicy komunii? Czy u Was chrzestny/chrzestna kupuja prezenty na rocznice? Pytam z ciekawosci poniewaz moja chrzesnica ma rocznice 30 maja i dostalam od niej wiadomosc ze mam jej kupic rower.... na komunie zazyczyla sobie wypasionego rozowego laptopa :bash:

Kasiu, dziękuję- bardzo dobrze:yes: Słuchaj ogólnie rocznica, to nie komunia i prezenty nie są obowiązkowe:no: Oczywiście drobiazg można dać, ale to o czym Ty napisałaś to już przechodzi ludzkie pojęcie:eek::mad: Jaki jest w takim razie sens tej komunii i rocznicy- dostawanie prezentów? Myślę, ze to jest wina złego wychowania przez rodziców niestety:spam:

Nie wiń dziecka, ale powinnaś porozmawiać o tym z rodzicami:yes:

Hej Aguś!!! :)

Jak tam Twoja imprezka? :popcorn:

Mam nadzieję że dobrze się bawiłaś tak jak ja na swojej :wiggle:

Super że lustro zamówione :wiggle: - bo jak piszesz będzie to prawdziwa wisienka

A z zasłonami nie słodzę :p tylko mi się naprawdę podobały i zrobiły na mnie wrażenie :yes:

Hej Aguś:hug: dziękuje kochana, wszystko się udało super:yes: Za to czytałam właśnie, że Wasza pobiła wszelkie rekordy:lol2::lol2: Wiedziałam, ze tak będzie:yes::yes:

Dzięki za zasłonki raz jeszcze:hug: Buziaki:D

Hej Aga,

co u Ciebie?? kiedy lustereczko???

Hej Vesi:D dziękuję kochana wszystko dobrze. Lustro ma być w sobotę- zobaczymy, czy gość dotrzyma terminu:cool:

W sprawie komunijnych prezentów mam podobne zdanie:mad:

Hej Aguś jak tam po imprezce?udała się?

bardzo ciekawa jestem lustra... zamówiłaś u P.Roberta?

Dla kasi przesyłam buziaki i życzenia Wszystkiego Najlepszego.a propos komunii rocznicowej ...to ja tez pierwsze słyszę o jakichkolwiek prezentach ,a tym bardziej takich kosztownych... a swoja drogą to samo życzenie takiego prezentu to zakrawa mi na bezczelność ...sorki:(

Hej Beatko:D

Dziękuje, bardzo się wszystko udało:yes: Lustro nie u p. Roberta, bo powiedział mi, że boi się dobierania koloru do kominka:(

i lepiej nie ryzykować. Znalazłam gościa, który robi ramę ze 100 letniego drewna:eek: Mam nadzieję, że wyjdzie fajnie:D

W sprawie tych prezentów zgadzam się z Tobą:mad:

Ojej ja też pierwsze słyszę o prezentach na rocznicę komunii :o

To już chyba lekka przesada ;)

Aga co u Ciebie, gdzie jesteś? :)

Hej pysiaczku- jestem jestem:D Widzę, ze wszystkie mamy podobne zdanie:(

:jawdrop::jawdrop:

Też pierwsze słyszę o prezentach na rocznicę komunii. Ależ wymagająca Ci się chrześnica trafiła... laptop, rower... ja bym na bank nie kupowała roweru. Tylko coś symbolicznie jak już.

Ruby dobrze prawi:yes:

Hej Aguś :hug:

Co słychać ... jak po imprezce ???

Kasiu ja pierwsze słyszę ... prezent na rocznice komunii :eek::eek: I jeszcze jakie życzenia ... rower ... no przepraszam ale dla mnie to naprawdę bez...... nie spotkałam się jeszcze z czymś takim :eek:

Hej Maju:hug:No wreszcie jestem:lol2: Tęskniłyście?:lol2: Imprezka się udała kochana, dzięki:D Widzę, że wszystkie tak samo się oburzyłyśmy:yes: I dobrze- trzeba umieć zachować umiar:(

. Oni mysla ze jak mieszkam w Irlandii to powinnam kupowac od razu prezenty po 1000 euro :( ech... czasami rece opadaja :(

No właśnie Kasiu- chyba tak jest:(, ale powtarzam, ze to jest wina RODZICÓW! Powinnaś z nimi porozmawiać, bo dziecko jak to dziecko w tym wieku niewiele rozumie:)

.Agus przepraszam ze sie rozpisalam :hug: mam nadzieje ze podroz na rocznice minela Wam spokojnie :hug:

Kasiu nic nie szkodzi:hug: u mnie moża zawsze i o wszystkim:yes: U nas spokojnie, wszystko się udało- dzięki:D

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rto nie tylko żel świadczy o dziecku ,ale w głównej mierze o rodzicach.Powiedz im ,że następny prezent to dostanie ale dopiero na 18 stjkę ,albo na ślub...

Zgadzam się z tobą Beatko w 100%! Jakie jest wychowanie tego dziecka, skoro w wieku 8 lat ma wpojone tylko i wyłącznie dostawanie drogich prezentów:eek::eek::mad:

Idę poczytać co u Was, bo mam ogroomneee zaległościhttp://emoty.blox.pl/resource/36_1_37.gif

Za to dzisiaj strasznieee bolała mnie głowa- bynajmniej nie z upojenia alkoholowego tylko z powodu migreny:mad:

Oj, to witaj w klubie. Choć niewesoły ten klub :mad:

Większość dnia przesiedziałam (bo nie dałam rady położyć głowy) z mało inteligentnym wyrazem twarzy.

Mam nadzieję, że jest lepiej :hug:

Oj, to witaj w klubie. Choć niewesoły ten klub :mad:

Większość dnia przesiedziałam (bo nie dałam rady położyć głowy) z mało inteligentnym wyrazem twarzy.

Mam nadzieję, że jest lepiej :hug:

Hej Aniu, ojj biedulko Ty też:(:hug:Od 3 dni u nas wiało i głowa mi puchła, a dzisiaj zaczęły mi kilofy w niej walić:sick::sick:

Wzięłam 2 Ibupromy i troszkę pomogło:) Mam nadzieję, że też Ci pomału przechodzi?:hug:

Czytam o lustrze ....aga,to będzie chicior...do soboty chyba nie wytrzymam:Dmożna widzieć ,ile on sobie za takie lustro zażyczył? Pytam ,bo trochę luster mi jeszcze potrzeba...:D

Beatko zaraz Ci wyślę cenę na priv, ale to nie będzie od p. Roberta:no: Do soboty to ja nie wytrzymam:lol2: o ile się wywiąże z terminu:D

ciesze się ,że już jesteś...:yes:

Ja też:hug:

aga ,a teraz pytanie z innej beczki....czy wy aktualnie macie pompę ciepła wyłączoną?Kolega wyłączył ,a u nas cały rok sobie chodzi...takie wyłączenie to coś daje?przecież jak jest ciepło ,to ona chyba prądu nie żre ?i drugie pytanie moja ogrodniczko-jak często sypiecie nawóz na swój pokazowy trawnik ....

aga ,a teraz pytanie z innej beczki....czy wy aktualnie macie pompę ciepła wyłączoną?Kolega wyłączył ,a u nas cały rok sobie chodzi...takie wyłączenie to coś daje?przecież jak jest ciepło ,to ona chyba prądu nie żre ?i drugie pytanie moja ogrodniczko-jak często sypiecie nawóz na swój pokazowy trawnik ....

Już pędzę z odpowiedzią kochana:D

Pompa wyłączyła się samoistnie, jeżeli chodzi o ogrzewanie- działa zgodnie z czujnikiem pogodowym umieszczonym na zewnątrz. Załącza się tylko wieczorem i rano na grzanie wody:yes:

Beatko, ja nie wiem jakie Wy macie ustawienia tej pompy? Mam nadzieję, ze nic Wam już nie dogrzewa w te upały?:eek: Jeśli nie ogrzewa to prądu nie ciągnie.:no:A jak grzejecie wodę do kąpieli?

Pokazowy trawnik:rotfl::rotfl:

Nawóz sypiemy co 4 tyg- zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Nie kupujemy tych długo- działających (np. 6 m-cy):)

aguś ,,,my nic nie wyłączaliśmy,,,ona ustawia się samoczynnie w zależności od pogody ,,,

Czyli tak jak u nas:yes:

wodę grzejemy cały czas..a ale zaintrygował mnie dzisija kolega ,bo powiedział ,że pompę wyłączył,,,muszę dopytać o co chodzi...tera już chyba uciekam na dobre.Dobrej Nocy

Beatko, jeżeli kolega nie ogrzewa wody pompą, to można wyłączyć. Może ma solary do wody?

A czemu grzejecie wodę cały czas? to dość kosztowne jest. U nas grzeje się 2 razy dziennie, a ciepła woda jest przez cały dzień:)

Kolorowych snówhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif

Aguś współczuję migreny :hug:

ja tym razem tylko jedna tabletka i przegoniłam - ale szykuje się znowu mega zmiana pogody :bash:.

Kasiu - ja też jestem w ciężkim szoku po przeczytaniu Twojej historyjki :o.

Nie wiem co doradzić - bo nie znam Waszych stosunków - ale pierwszą rzeczą jaka się nasuwa to zerwanie kontaktów w ogóle :(.

Albo zrozumieją albo nie ma co się z nimi męczyć - bo Ciebie stawia to w dziwnych sytuacjach i męczysz się kobitko.

Ja bym żadnych prezentów już nie robiła - tylko duże uroczystości i tylko symbolika...na co zasłużyli to to powinni dostać.

Ty widzę dajesz serce a oni....

Trzymaj się kochana i w ogóle nie przejmuj takimi ludźmi - bo to jacyś ludzie bez serca i rozumu :sick:

Aguś miłego dnia życzę z lekką główką :) :hug:

helloł

Wpadłam na moment obrobiłam tonę prasowania :eek::bash:

Agnes bedom fotki wraz ze stylizacją komunijną :popcorn::popcorn::popcorn::razz:

Mam jeszcze prośbę co masz za lampeczkę w sypialni??

pamiętam ze ja kiedyś gdzieś widziałam i wpadła mi w oko a teraz nie mogę jej namierzyć :(

Prezesko nie ładnie tak olewać posty podwładnych oj nie ładniehttp://www.matrax.net/forum/images/keny/czytaj.gif http://www.matrax.net/forum/images/keny/focus.gif

Aga w wolnej chwili napisz mi co to za żyrandol

Miłego dnia Pani życzę http://www.matrax.net/forum/images/keny/calus1.gif

spóźnione życzonka dla Kasi 100 lat

tak czytam i powiem Ci Katarzyno, że w szoku jestem po Twojej opowieści, ale w końcu byłas na tej komunii, czy cię jednak nie zaprosili?

Moją Martynę tez chrzestni podpytywali co chce dostać, a ona biedna nie wiedziała o co chodzi, była zawstydzona, że tak po prostu ma powiedzieć co by chciała.

Aguś co tam u Ciebie?

Agus to lustro bedzie miodzioooo :wave: 100-letnie drzewo? wooooow!

Wpadne w sobote nacieszyc oczka :D

Admete nigdy nie mialam z ta rodzina blizszych kontaktow i bylam zdziwiona ze mnie wzieli za chrzestna. Pozniej sie okazalo ze duzo osob odmowila, a ja glupia poszlam :bash: teraz skonczyla sie era prezentow i beda tylko na duze okazje i koniec :mad:

Maju :hug:

Slonce dziekuje za zyczenia :hug: nie dostalam zaproszenia na komunie :( po dostaniu wiadomosci o latopie zadzwonilam do rodzicow mojej chrzesnicy i dowiedzialam sie ze jak mi zal cytuje kilku stowek na laptopa dla chrzesnicy to wstyd :( i zaproszenia nie wysla :( wiec w tym przypadku rozmowa z Rodzicami nic nie daje :(

Coz nie moge nic juz zrobic :( chrzestna jestem i niestety tak juz bedzie... tylko ze mi zal ze jestem tak traktowana:(