Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Bardzo ładna różyczka i iglak :yes:

Faktycznie wczoraj to było aż za ciepło :sick: Dziś ma być ponoć ciut chłodniej :lol2:

Dzięki pysiaczku:wiggle: U nas tylko słonka mniej, ale nadal upaaaaałł http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/sol1.gif http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/uff.gif

Deszczu ani śladu:rolleyes:

Aga,Ty specjalistko od trawy wszelakiej:)doradź mi do kiedy można siać trawę ? robię porządek wśród brzóz z przodu .Chcę tam wyrównać teren i posiać trawę rosnącą w cieniu tylko nie wiem ,czy już nie jest za póżno?

Beatko, możesz spokojnie dosiewać, przecież jest dopiero maj:) Wiesz dlaczego generalnie polecają sianie wiosną lub jesienią? Bo wtedy jest najwięcej opadów i trawa łatwiej wschodzi. Jeśli zapewni jej się dużo wilgoci, to można posiać i latem:wiggle:

Dobrze, ze wybrałaś odmianę rosnącą w cieniu, zwykła mogłaby nie dać rady:no: No to do roboty:lol2: Miłego siania kochana:D

Edytowane przez agawi74

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś..piękne zakupy poczyniłaś:) Szczególnie róża mnie zachwyciła!

Mnie mąż już podstępem wyciąga ze sklepów ogrodniczych!!! Ma rację...nie mam już miejsca...ale jak tu się oprzeć takim pięknościom???:):)

Aguś fajne zakupy ! tego świerczka mam na wyspie i jest fajniusi. Róża cudniasta! no i tyż czekam na lustro!

Beatko teraz jest najlepszy czas na trawkę, moja tydzień temu posiana własnie wyłazi i robi się wreszcie normalnie. pogoda była i jest dla nas łaskawa bo dużo padało i było ciepło. dziś też już jest ppo burzy...

Kasiu jestem w ciężkim szoku po przeczytaniu o Twoich perypetiach z chrzesnicą ale czego się spodziewać po biednym dziecku jak ma takich rodziców...ach co za czasy...

Fajna zielenizna kupiona :lol2:

A ja cały czas szukam inspiracji di pokoju Młodego - tak w miarę uniwersalnie: nie dziecięco nie młodzieżowo...Może coś podrzucisz Agusia

Patrzyłam w niedzielę w Okei, i już wiem że nic nie wiem :rotfl:

Hej Amtluś:bye: Z inspiracjami dla młodych mówisz.. hmm pomyślę, ale to ciężki orzech do zgryzienia:rolleyes:

Rzeczywiście potrzebnas jest równowaga, ale ja bym poszła już bardziej w stronę dorosłych z młodzieżowymi dodatkami:wiggle:

Aguś..piękne zakupy poczyniłaś:) Szczególnie róża mnie zachwyciła!

Mnie mąż już podstępem wyciąga ze sklepów ogrodniczych!!! Ma rację...nie mam już miejsca...ale jak tu się oprzeć takim pięknościom???:):)

Hej Beatko:wiggle: Dzięki kochana- moja róża ubiegłoroczna zmarzła no i musiałam kupić nową:mad: W tym roku je lepiej zabezpieczę przed zimą:sick: Masz rację- mi tez jest trudno się oprzeć,a le ogród nie jest z gumy niestety:lol2:

Aguś piękny iglaczek :yes:

Jakieś weekendowe imprezowanie było bo co czytam to wszystkie zmęczone :lol2:.

Ale i pogoda dziwaczna.............u nas też czekaliśmy cały dzień na burzę i do tej pory nic nie lunęło :no:

ŻYCZĘ SPOKOJNEJ NOCKI :hug:

Hej Aguś:bye: przemęczenie nas wszystkie dopadło:lol2::lol2: Masz rację z tą pogodą- u nas duszno jak diabli, a deszczu nie ma i chyba nie będzie Susza jak cholera:mad: Podlewać trzeba codziennie:sick:

Wzajemnie kochana-kolorowych snów:hug:

Aguś fajne zakupy ! tego świerczka mam na wyspie i jest fajniusi. Róża cudniasta! no i tyż czekam na lustro!

Beatko teraz jest najlepszy czas na trawkę, moja tydzień temu posiana własnie wyłazi i robi się wreszcie normalnie. pogoda była i jest dla nas łaskawa bo dużo padało i było ciepło. dziś też już jest ppo burzy...

Hej Aneciu, jak miło, że wpadłaś:hug:Na serio masz takiego samego świerka?:wiggle::wiggle: Ale fajnie:lol2: tylko, że on strasznie powoli rośnie:sick: jakieś 30 lat i będzie miał 2 metry:lol2: Nie mogę się doczekać Twojej trawki:rolleyes::rolleyes: Będzie bosko:wiggle:

Jestem ... ale zaraz się odmeldowuję :sick: Znowu jestem przemęczona ... nie wiem, czy ta pogoda mnie tak wykańcza ??? A Pani ... Pani Prezes jak się czuje ??? :)

Hej Maju, no co Ty do mnie mówisz- nadal zmęczona?:confused::confused::hug:

Ja jestem dzisiaj jak skowronek:lol2::lol2: Pora jeszcze młoda:lol2:

Majeczko, a robiłaś ostatnio badania?

Majeczko, a robiłaś ostatnio badania?

Wyniki badań to ja mam jak młody bóg :lol2::lol2:

A podejrzewam,że to moje dzisiejsze zmęczenie związane jest tez z tym,że dzisiejszej nocy w ogóle nie mogłam spać (normalnie to mi się to nie zdarza)... zasnęłam o 6 rano, no ale zaraz trzeba było wstać :sick::sick:

Wyniki badań to ja mam jak młody bóg :lol2::lol2:

To tak jak ja:lol2::lol2:

A podejrzewam,że to moje dzisiejsze zmęczenie związane jest tez z tym,że dzisiejszej nocy w ogóle nie mogłam spać (normalnie to mi się to nie zdarza)... zasnęłam o 6 rano, no ale zaraz trzeba było wstać :sick::sick:

Aaaa to pewnie dlatego:yes: Duszno było w nocy, do tego stopnia, że zamknęliśmy wszystkie okna i włączyliśmy wentylację na mocniejszy tryb:rolleyes: Może dzisiaj uda Ci się usnąć?:wiggle:

Mam taką nadzieję bo jak nie to chyba przyjdzie mi dzień z nocą zamienić :lol2:

To nic trudnego:lol2::lol2: Posiedzimy na forum do ranahttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/friends.gifpopijemy http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/vodka.gif a potem do spania:lol2:

cześc Aga

wszyscy się już zachwycali stołem, czas na mnie

szczena mi opadła, nie spodziwałam się, że stolarz potrafi wystrugac takie cudo, jest prześliczny. szczerze, podoba mi się najbardziej ze wszytskich stołów, jakie do tej pory widziałam. mistrzostwo.

trawa też cudniasta, pracuje na swoja (tzn mąż), mamy zamiar uzyskać Taki efekt jak Twój (choć nie wiem jak ;) ) na razie gonimy psa, który wypuszczony z bloku doznał niebios na skraweczku trawki i codziennie kopie w niej dziury:mad:i nie mogę cholery dopilnować :( więc dzisiaj to wygląda na kretowisko :( jeszcze troche...

buziaki zostawiam. postaram sie wpadac regularniej, później ciężko wszystko nadrobić