mmajeczkaa 24.05.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Hello Kobieto Pracujesz ........ czy leniuchujesz ....... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 cześc Aga wszyscy się już zachwycali stołem, czas na mnie szczena mi opadła, nie spodziwałam się, że stolarz potrafi wystrugac takie cudo, jest prześliczny. szczerze, podoba mi się najbardziej ze wszytskich stołów, jakie do tej pory widziałam. mistrzostwo. trawa też cudniasta, pracuje na swoja (tzn mąż), mamy zamiar uzyskać Taki efekt jak Twój (choć nie wiem jak ) na razie gonimy psa, który wypuszczony z bloku doznał niebios na skraweczku trawki i codziennie kopie w niej dziury:mad:i nie mogę cholery dopilnować więc dzisiaj to wygląda na kretowisko jeszcze troche... buziaki zostawiam. postaram sie wpadac regularniej, później ciężko wszystko nadrobić Hej Edi kopę lat:lol2: Dzięki kochana za miłe słowaBardzo się cieszę, ze stół Ci się podoba:hug: Nam też Pies i trawnik to kiepskie połączenie:( Musicie go troszkę oduczyć tego kopania, bo kiepsko to widzę Trzymam kciuki za postępy i wpadaj jak najczęściej:D Hello Kobieto Pracujesz [ATTACH=CONFIG]117397[/ATTACH] ........ czy leniuchujesz [ATTACH=CONFIG]117398[/ATTACH] ....... :lol2: Noo raczej to pierwsze:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 To pracuj spokojnie, nie tak nerwowo A ja idę za chwilę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 To pracuj spokojnie, nie tak nerwowo A ja idę za chwilę spać... Postaram się Amtluś To dobrej nockihttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/papa.gifhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/066.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jak tam Aguś hortensja daje oznaki życia czy nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jak tam Aguś hortensja daje oznaki życia czy nie ??? NIE! :cry:http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/wnerw.gif Maju, chyba ją oddam w przyszłym tygodniu... jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dobranoc.... Aha, napisałam u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 NIE! :cry:http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/wnerw.gif Maju, chyba ją oddam w przyszłym tygodniu... jak myślisz? Myślę,że nie masz już na co czekać :no: Tylko wiesz co zastanawiam się co z nią jest nie tak ??? Może za mocno ją przycięli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dobranoc.... Aha, napisałam u mnie. Dobranoc kochana, zaraz lecę do Ciebie:yes: Myślę,że nie masz już na co czekać :no: Tylko wiesz co zastanawiam się co z nią jest nie tak ??? Może za mocno ją przycięli ??? Nie wiem właśnie co z nią jest, ona nie jest mocno przycięta Maju... Może korzenie jej w zimie przemarzły w tej doniczce? Gałązki na w każdym razie pod korą zielone, więc się jeszcze łudziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nie wiem właśnie co z nią jest, ona nie jest mocno przycięta Maju... Może korzenie jej w zimie przemarzły w tej doniczce? Gałązki na w każdym razie pod korą zielone, więc się jeszcze łudziłam... No niby tez tak myślałam,że przemarzła w tej doniczce, ale zastanawiam się ... czy wtedy miałaby zielone gałązki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No niby tez tak myślałam,że przemarzła w tej doniczce, ale zastanawiam się ... czy wtedy miałaby zielone gałązki ??? Nie wiem:evil: Wiem natomiast, ze o tej porze roku to powinna mieć już zielone liście tak jak dwie moje pozostałe Grandiflory:yes: więc chyba nie ma na co czekać ze zwrotem. Przecież nie mogę całe lato hodować suchego patyka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 więc chyba nie ma na co czekać ze zwrotem. Przecież nie mogę całe lato hodować suchego patyka:lol2: Nie no na pewno nie ma na co czekać ... tak się tylko zastanawiam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nie no na pewno nie ma na co czekać ... tak się tylko zastanawiam ??? Też bym chciała wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Też bym chciała wiedzieć A może podpytaj w ogrodniczym jak ją odniesiesz ... ciekawe co Ci powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A może podpytaj w ogrodniczym jak ją odniesiesz ... ciekawe co Ci powiedzą Już ja ich przepytam:mad: trefny towar sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.05.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 hallo .laski !! a Wy znowu o kwiotkach...:Dmnie kiedyś tez tak sprzedali clematisa ,,,nie zdążyłam go dowieźć do domu ,,, wziął się i zmarniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Już ja ich przepytam:mad: trefny towar sprzedają Aguś ja się obawiam,że oni sami nie za bardzo wiedzą co sprzedają hallo .laski !! a Wy znowu o kwiotkach... Zgłupiały do reszty ... to miałaś na myśli ... prawda Beatko :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.05.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 [ Zgłupiały do reszty ... to miałaś na myśli ... prawda Beatko :lol2: no co ty...nawet przez myśl mi nie przeszło:lol2: ale ja dzisiaj tez ogrodowo walczyłam.Razem z pomocą obrabiałyśmy ogród przy stary domu ,bo tam istne chaszcze porosły.Jest też sporo strat ,Zmarzły mi dwie róże:(,które prze parę lat kwitły jak oszalałe ..magnolia :(i część irg ...Uschła mi jedna wierzba Hakuro i taka "kręcona",której nazwy nie pomnę ,a była już sporym drzewem .Chyba mrówki je wykończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 hallo .laski !! a Wy znowu o kwiotkach...:Dmnie kiedyś tez tak sprzedali clematisa ,,,nie zdążyłam go dowieźć do domu ,,, wziął się i zmarniał Heloł Beatko Ano znowu o kwiatkach:lol2: Serio z tym Clematisem?:eek: Aguś ja się obawiam,że oni sami nie za bardzo wiedzą co sprzedają Chyba tak Maju Zgłupiały do reszty ... to miałaś na myśli ... prawda Beatko :lol2: :lol2: A mnie net wywalił na trochę:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ale ja dzisiaj tez ogrodowo walczyłam.Razem z pomocą obrabiałyśmy ogród przy stary domu ,bo tam istne chaszcze porosły.Jest też sporo strat ,Zmarzły mi dwie róże:(,które prze parę lat kwitły jak oszalałe ..magnolia :(i część irg ...Uschła mi jedna wierzba Hakuro i taka "kręcona",której nazwy nie pomnę ,a była już sporym drzewem .Chyba mrówki je wykończyły. Ojoj to masz tam sporo strat:( Ta zima była dziwna- krótka ale mroźna. Mnie też zmarzły 2 róże- w tym jedna szczepiona na pniu:mad: Ta kręcona wierzba jest ładna, a hakuro wiem, ze lubi wodę Może ją zaniedbałaś, przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts