Beauty 24.05.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 : Ta kręcona wierzba jest ładna, a hakuro wiem, ze lubi wodę Może ją zaniedbałaś, przyznaj się Tę kręconą zostawię ..bo nawet bez liści ładnie wygląda...a hakuro?mam dwie ,dojrzałe osobniki ,kilkuletnie i dbałam o nie m.w. tak samo .czyli średnio:Di jak do tej pory radziły sobie.Tak jak mówię mrówy ją zeżarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Tę kręconą zostawię ..bo nawet bez liści ładnie wygląda...a hakuro?mam dwie ,dojrzałe osobniki ,kilkuletnie i dbałam o nie m.w. tak samo .czyli średnio:Di jak do tej pory radziły sobie.Tak jak mówię mrówy ją zeżarły Wstrętne mrówy:mad: szkoda takich dużych drzewek:( Może odbiją jeszcze za rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Aguś o schody pytam z czystej ciekawości ... ot takie ciekawskie zwierze ze mnie A tak na poważnie to chciałam zobaczyć jak się ceny kształtują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Tę kręconą zostawię ..bo nawet bez liści ładnie wygląda... Ta kręcona to wierzba mandżurska ... faktycznie ona nawet sucha fajnie wygląda ... i też bardzo lubi wodę, bez wody będzie rosła tylko dużo słabiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Aguś o schody pytam z czystej ciekawości ... ot takie ciekawskie zwierze ze mnie A tak na poważnie to chciałam zobaczyć jak się ceny kształtują Aaaa to ok:D Myślałam, że chcesz mi je może ułożyć zupełnie gratisowo Maju:lol2: Cena jak to u fachofcóff - zwykle zależy od adresu i wyglądu otoczenia:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) Aaaa to ok:D Myślałam, że chcesz mi je może ułożyć zupełnie gratisowo Maju:lol2: O żesz ... że ja na to nie wpadłam :lol2: Cena jak to u fachofcóff - zwykle zależy od adresu i wyglądu otoczenia:mad: Jak mnie to irytuje :mad: Jak ktoś "mnie" ocenia po wyglądzie Edit : część postu skasowana ... wyślę Ci jutro na priv Edytowane 24 Maja 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 O żesz ... że ja na to nie wpadłam :lol2: Edit : część postu skasowana ... wyślę Ci jutro na priv Ale ja tak:lol2: Jak mnie to irytuje :mad: Jak ktoś "mnie" ocenia po wyglądzie Edit : część postu skasowana ... wyślę Ci jutro na priv Ok, Maju przeczytałam- zgadzam się z Tobą w 100%:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dobranoc Faktycznie późno się zrobiło:eek: Pa Maju- śpij dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ok, Maju przeczytałam- zgadzam się z Tobą w 100%:( To fajnie,że przeczytałaś i że się ze mną zgadzasz Smutne to ale prawdziwe Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.05.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 O matko... właśnie miałam to samo pisać, ale wystarczy zacytować: hallo .laski !! a Wy znowu o kwiotkach... Aga, aga... no u Ciebie już dla takich-nie-ogrodowych to ostatnio nic się nie znajdzie:roll: Każdy inny temat nie ma szans dłużej niż na pół strony się utrzymać Ginie w gąszczu ogrodowych postów;) Ściskam zatem jedynie i nadal siedzę cichutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aga, aga... no u Ciebie już dla takich-nie-ogrodowych to ostatnio nic się nie znajdzie:roll: Każdy inny temat nie ma szans dłużej niż na pół strony się utrzymać Ginie w gąszczu ogrodowych postów;) Ja aż tak strasznie nie narzekam Dzięki temu, mimo nawału pracy, jestem prawie na bieżąco - przelecę rano wzrokiem wątki, przeczytam, że ogród i się nie wgłębiam za mocno Uściski zostawiam i lecę. Może uda mi się jeszcze ze dwa wątki nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.05.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja aż tak strasznie nie narzekam Dzięki temu, mimo nawału pracy, jestem prawie na bieżąco - przelecę rano wzrokiem wątki, przeczytam, że ogród i się nie wgłębiam za mocno Uściski zostawiam i lecę. Może uda mi się jeszcze ze dwa wątki nadrobić No ja podobnie;) Ale potem głupio, bo łapię się, ze od ok. 2 tyg. się nie odezwałam... np. u agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Pani Prezes, melduje się Co by nie było, ze nie zaglądam zostawiam ślad po sobie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-776010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam nocne gaduły . Kwiatki kwiatki....tez na razie odsuwam na bok ten temat - ale z wielką chęcią pooglądam u Ciebie Aguś Twoje cuda ogrodowe Miłego wieczorku życzę i udanego weekendu Two ja dziś wszędzie za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 O matko... właśnie miałam to samo pisać, ale wystarczy zacytować: Aga, aga... no u Ciebie już dla takich-nie-ogrodowych to ostatnio nic się nie znajdzie:roll: Każdy inny temat nie ma szans dłużej niż na pół strony się utrzymać Ginie w gąszczu ogrodowych postów;) Ściskam zatem jedynie i nadal siedzę cichutko:hug: Madziulku kochany- no nic się wnetrzarsko nie dzieje, to ogród na tapecie:lol2: Taka pora roku:D Postaram się od czasu do czasu wrzucić coś wnętrzarskiego, żeby mi wątku nie usunęli:lol2: Buziaki:hug: Ja aż tak strasznie nie narzekam Dzięki temu, mimo nawału pracy, jestem prawie na bieżąco - przelecę rano wzrokiem wątki, przeczytam, że ogród i się nie wgłębiam za mocno Uściski zostawiam i lecę. Może uda mi się jeszcze ze dwa wątki nadrobić Ja Ci dam Aniu nie wgłębiać się za mocno:rotfl:Jeszcze przyjdziesz po poradę choćby balkonową A jak Twoja praca? Mam nadzieję, ze wena trwa:yes: Buziaki:hug: No ja podobnie;) Ale potem głupio, bo łapię się, ze od ok. 2 tyg. się nie odezwałam... np. u agi Oj Madziu -ja też nie zawsze piszę, jak nie mam nic do powiedzenia w Wszych wątkach, tylko cichutko siedzę Także się nie przejmuj:hug: Pani Prezes, melduje się Co by nie było, ze nie zaglądam zostawiam ślad po sobie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-776010.gif Noo tak to rozumiem Two Lista obecności sprawdzona:lol2: Witam nocne gaduły . Kwiatki kwiatki....tez na razie odsuwam na bok ten temat - ale z wielką chęcią pooglądam u Ciebie Aguś Twoje cuda ogrodowe Miłego wieczorku życzę i udanego weekendu Two ja dziś wszędzie za Tobą Hej poranna gaduło:hug:Aguś u mnie z racji wielkości ogrodu nie ma tego aż tak dużo, ale bardzo proszę odgapiaj ile chcesz:D Również milutkiego i cieplutkiego weekendu Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 agusia, a jaka duż ta Twoja działka ogrodowa ? Bo ja już zaczynam fiksować jak niektóre oglądam. Na szczęście mam wzorce podobnych wielkością do mnie, na których są cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Agawi, żeby nie było, że nie zaglądam i nie tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 agusia, a jaka duż ta Twoja działka ogrodowa ? Bo ja już zaczynam fiksować jak niektóre oglądam. Na szczęście mam wzorce podobnych wielkością do mnie, na których są cuda... Amtluś nasza część ma gdzieś 700m2. A Twoja? Na pewno dasz radę- zobacz ile tu doradczyń Agawi, żeby nie było, że nie zaglądam i nie tęsknię Hej Tolu Rzeczywiście dawno Cię nie było:( ja też zaglądałam do Ciebie, ale panowała cisza... Ja też tęskniłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Moja to 200 więcej, ale domek bardziej rozłożysty...czyli na trawę na szczęście mniej miejsca - tak mówi synuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts