Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

:

Ta kręcona wierzba jest ładna, a hakuro wiem, ze lubi wodę:yes: Może ją zaniedbałaś, przyznaj się:lol2:

Tę kręconą zostawię ..bo nawet bez liści ładnie wygląda...a hakuro?mam dwie ,dojrzałe osobniki ,kilkuletnie i dbałam o nie m.w. tak samo .czyli średnio:Di jak do tej pory radziły sobie.Tak jak mówię mrówy ją zeżarły

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tę kręconą zostawię ..bo nawet bez liści ładnie wygląda...a hakuro?mam dwie ,dojrzałe osobniki ,kilkuletnie i dbałam o nie m.w. tak samo .czyli średnio:Di jak do tej pory radziły sobie.Tak jak mówię mrówy ją zeżarły

Wstrętne mrówy:mad: szkoda takich dużych drzewek:( Może odbiją jeszcze za rok?:)

Aguś o schody pytam z czystej ciekawości ... ot takie ciekawskie zwierze ze mnie :D A tak na poważnie to chciałam zobaczyć jak się ceny kształtują :yes:

Aaaa to ok:D Myślałam, że chcesz mi je może ułożyć zupełnie gratisowo Maju:lol2::lol2:

Cena jak to u fachofcóff - zwykle zależy od adresu i wyglądu otoczenia:mad::mad:

Aaaa to ok:D Myślałam, że chcesz mi je może ułożyć zupełnie gratisowo Maju:lol2::lol2:

O żesz ... że ja na to nie wpadłam :lol2: :lol2:

Cena jak to u fachofcóff - zwykle zależy od adresu i wyglądu otoczenia:mad::mad:

Jak mnie to irytuje :mad::mad: Jak ktoś "mnie" ocenia po wyglądzie :mad:

Edit : część postu skasowana ... wyślę Ci jutro na priv :)

Edytowane przez mmajeczkaa

O żesz ... że ja na to nie wpadłam :lol2: :lol2:

Ale ja tak:lol2::lol2:

Jak mnie to irytuje :mad::mad: Jak ktoś "mnie" ocenia po wyglądzie :mad:

Ok, Maju przeczytałam- zgadzam się z Tobą w 100%:(:(

O matko... właśnie miałam to samo pisać, ale wystarczy zacytować:

hallo .laski !! a Wy znowu o kwiotkach...:D

:rotfl:

Aga, aga... no u Ciebie już dla takich-nie-ogrodowych to ostatnio nic się nie znajdzie:roll: Każdy inny temat nie ma szans dłużej niż na pół strony się utrzymać:lol2: Ginie w gąszczu ogrodowych postów;)

Ściskam zatem jedynie i nadal siedzę cichutko:hug:

Aga, aga... no u Ciebie już dla takich-nie-ogrodowych to ostatnio nic się nie znajdzie:roll: Każdy inny temat nie ma szans dłużej niż na pół strony się utrzymać:lol2: Ginie w gąszczu ogrodowych postów;)

Ja aż tak strasznie nie narzekam :p

Dzięki temu, mimo nawału pracy, jestem prawie na bieżąco - przelecę rano wzrokiem wątki, przeczytam, że ogród i się nie wgłębiam za mocno :lol2:

Uściski zostawiam i lecę. Może uda mi się jeszcze ze dwa wątki nadrobić :)

Dzięki temu, mimo nawału pracy, jestem prawie na bieżąco - przelecę rano wzrokiem wątki, przeczytam, że ogród i się nie wgłębiam za mocno :lol2:

No ja podobnie;) Ale potem głupio, bo łapię się, ze od ok. 2 tyg. się nie odezwałam... np. u agi:hug:

O matko... właśnie miałam to samo pisać, ale wystarczy zacytować:

:rotfl:

Ściskam zatem jedynie i nadal siedzę cichutko:hug:

Madziulku kochany- no nic się wnetrzarsko nie dzieje, to ogród na tapecie:lol2: Taka pora roku:D Postaram się od czasu do czasu wrzucić coś wnętrzarskiego, żeby mi wątku nie usunęli:lol2:

Buziaki:hug:

Ja Ci dam Aniu nie wgłębiać się za mocno:rotfl:Jeszcze przyjdziesz po poradę:p choćby balkonową:lol2:

A jak Twoja praca? Mam nadzieję, ze wena trwa:yes::D Buziaki:hug:

No ja podobnie;) Ale potem głupio, bo łapię się, ze od ok. 2 tyg. się nie odezwałam... np. u agi:hug:

Oj Madziu -ja też nie zawsze piszę, jak nie mam nic do powiedzenia w Wszych wątkach, tylko cichutko siedzę:D

Także się nie przejmuj:hug:

Pani Prezes, melduje się :) Co by nie było, ze nie zaglądam zostawiam ślad po sobie

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-776010.gif

Noo tak to rozumiem Two:lol2: Lista obecności sprawdzona:lol2::lol2:

Witam nocne gaduły :lol2:.

Kwiatki kwiatki....tez na razie odsuwam na bok ten temat - ale z wielką chęcią pooglądam u Ciebie Aguś Twoje cuda ogrodowe :)

Miłego wieczorku życzę i udanego weekendu :hug:

Two ja dziś wszędzie za Tobą :)

Hej poranna gaduło:hug:Aguś u mnie z racji wielkości ogrodu nie ma tego aż tak dużo, ale bardzo proszę odgapiaj ile chcesz:D Również milutkiego i cieplutkiego weekendu Ci życzę:hug::D

agusia, a jaka duż ta Twoja działka ogrodowa ? Bo ja już zaczynam fiksować jak niektóre oglądam. Na szczęście mam wzorce podobnych wielkością do mnie, na których są cuda...

Amtluś nasza część ma gdzieś 700m2. A Twoja? Na pewno dasz radę- zobacz ile tu doradczyń:D

Agawi, żeby nie było, że nie zaglądam i nie tęsknię :hug:

Hej Tolu:D Rzeczywiście dawno Cię nie było:( ja też zaglądałam do Ciebie, ale panowała cisza...

Ja też tęskniłam:hug: