agawi74 25.05.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Moja to 200 więcej, ale domek bardziej rozłożysty...czyli na trawę na szczęście mniej miejsca - tak mówi synuś. Na jakie szczęście Amtluś? Trawka fajna jest:D A tak na serio zasadzisz trochę iglaków, bylin i po kłopocie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jasne, w końcu mam jakieś tam doświadczenie...trochę się człowiek tego pięknego naoglądał Jedno wiem na pewno - pójdę w iglaki i byliny. Warzywa dla mnie nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jedno wiem na pewno - pójdę w iglaki i byliny. Warzywa dla mnie nie istnieją Czyli tak jak ja. Warzyw zero- mam tylko owoce- borówki i pigwę Na warzywniak nie mam czasu. Moja mama bawiła się w zeszłym roku i bez oprysku nic nie rośnie, a pryskać swoje to bez sensu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Moja mama bawiła się w zeszłym roku i bez oprysku nic nie rośnie, a pryskać swoje to bez sensu:sick: No i będę podła i się z Tobą nie zgodzę :no: Rośnie naprawdę pięknie rośnie Ale widać nie zawsze i nie u wszystkich Aja tam zawsze mam troszkę zieleniny do zupki wsadzone, ale warzywniakiem to to nazwać nie można Chyba,że takim mini mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No i będę podła i się z Tobą nie zgodzę :no: Rośnie naprawdę pięknie rośnie Ale widać nie zawsze i nie u wszystkich Aja tam zawsze mam troszkę zieleniny do zupki wsadzone, ale warzywniakiem to to nazwać nie można Chyba,że takim mini mini Maju, mozesz się nie zgadzać, ale ja to piszę z mojej mamy doświadczeń. Trzeba mieć sporo czasu na warzywka i wypielić i podlać. W zeszłym roku na pomidory przyszła zaraza, sałata wcale się nie zawiązała, a zioła zaatakowało jakieś robactwo:sick: Moja znajoma pod Wawą ma takie same doświadczenia. Zrezygnowała ze wszystkiego i zostawiła tylko owoce i jakieś zioła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Maju, mozesz się nie zgadzać, ale ja to piszę z mojej mamy doświadczeń. Trzeba mieć sporo czasu na warzywka i wypielić i podlać.( Mój Chrzestny ma działkę blisko nas, mieszka w Wawie więc zagląda tylko na weekendy, więc wiesz ile czasu poświęca warzywniakowi ... a warzywa ma zawsze takie,że sama mu zazdroszczę Nie wiem od czego to się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Może ma dobrą rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Może ma dobrą rękę O patrz a na to nie wpadłam ... może rzeczywiście tak jest A pory i selery to można by do księgi rekordów wpisać ... takie wielgachne rosną Aguś ja to już spadam Miłego, ciepłego leniuchowania w weekend ... Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Maju, ja też spadam- leniuchować raczej nie będę ale weekend zawsze fajny jest:yes: Wzajemnie kochana i dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 O dziś w nocy nie kwiatki a pory i selery na tapecie Buziaki poranne zostawiam i życzę udanego weekendu ja dziś tyle razy w nocy wstawałam że mogłam spokojnie z Wami o selerach rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.05.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Miłego weekendu Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.05.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Selery... selery... gdzie ja to widziałam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/gardening/smileys-gardening-937963.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.05.2012 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Hej Aga, ogród, ogród.... przez Twój cudny trawnik, sie zaparłam że wyplewię cały swój z chwaściorów nim trawa wzejdzie i teraz jak 100letnia babcia chodzę obolała... wszystko przez Twoją idealna trawkę tylko że u mnie jest ponad 800m2 trawnika, warzywniak w tym roku nie wypalił, bo ziemi brakło, ale malinki wsadzone, może na litr soku styknie w tym roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.05.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Aguś jak tam walka z korą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 27.05.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Czesc Agus Od kilku dni mamy piekna pogode w Irlandii i korzystamy ile sie da wczoraj bylismy nad oceanem i dzisiaj tez jedziemy ale przed wyjazdem chcialam zobaczyc lustro wiec wpadlam:D a tutaj nie ma Czy lustro nie mialo byc w sobote? Czy ja cos pokrecilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Cześć AgaDziękuję za wiadomość życzę udanej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.05.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 HELLO Jak tam weekend minął ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 O dziś w nocy nie kwiatki a pory i selery na tapecie widzisz Aguś, przynajmniej jest różnorako:rotfl: Buziaki poranne zostawiam i życzę udanego weekendu ja dziś tyle razy w nocy wstawałam że mogłam spokojnie z Wami o selerach rozmawiać Wzajemnie kochana:hug: To trzeba było dawać znać, jak nie spałaś biedulko:hug: Miłego weekendu Aga Wzajemnie Aniu Selery... selery... gdzie ja to widziałam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/gardening/smileys-gardening-937963.gif U mnie:lol2: Hej Aga, ogród, ogród.... przez Twój cudny trawnik, sie zaparłam że wyplewię cały swój z chwaściorów nim trawa wzejdzie i teraz jak 100letnia babcia chodzę obolała... wszystko przez Twoją idealna trawkę tylko że u mnie jest ponad 800m2 trawnika, warzywniak w tym roku nie wypalił, bo ziemi brakło, ale malinki wsadzone, może na litr soku styknie w tym roku;) Hej vesi, biedaczko, ale się namęczysz:( Może niepotrzebnie, bo mówię Ci, ze jak zaczniecie kosić, to chwasty same znikną. Teraz dbajcie tylko o podlewanie:) Malinki mniam- a u nas owocują po raz pierwszy borówki- mam nadzieję, że będą pycha. Buziaki:hug: Aguś jak tam walka z korą? Pysiu, kora leży już sobie na rabatach:cool: Czesc Agus Od kilku dni mamy piekna pogode w Irlandii i korzystamy ile sie da wczoraj bylismy nad oceanem i dzisiaj tez jedziemy ale przed wyjazdem chcialam zobaczyc lustro wiec wpadlam:D a tutaj nie ma Czy lustro nie mialo byc w sobote? Czy ja cos pokrecilam? Hej Kasiu Super, ze macie piękną pogodę, u nas się troszkę ochłodziło, ale nie pada;) Kasiu lustro miało być w sobotę i było, ale pisałam, że pewnie nie zdążymy powiesić i tak też się stało:( Zrobiłam dla Was kawałek ramy z bliska, bo z daleka jest zupełnie inny efekt - zaraz wstawię Pozdrawiam:hug: Cześć Aga Dziękuję za wiadomość życzę udanej niedzieli Karolka nie ma sprawy:) Mam nadzieję, że jakoś odpoczęłaś pracusiu:hug: HELLO Jak tam weekend minął ??? Hej Maju pracowicie :bash:Ale na szczęście kora rozłożona, reszta roślinek wsadzona- czuję się spełniona:lol2: Jutro wstawię Ci foty tej kory, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dziewczynki, oto zbliżenie ramy lustra- kolor w rzeczywistości jest ciut ciemniejszy. Nam się bardzo podoba to stare drewno:) Dziury po kornikach są prawdziwe:lol2: http://images49.fotosik.pl/1555/61923045ff578bf0med.jpg http://images42.fotosik.pl/387/9ff666e998529a32med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.05.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Bliższych kadrów już się nie dało zrobić Poproszę ujęcie całości, w miejscu docelowym! Dzień dobry, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts