karolek59 28.05.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Cześć Aga też jestem ciekawa tego lustra z dalszej perspektywy ;) bo to nam tu zapodałas wygląda bardzo intrygująco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.05.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ty to potrafisz wzbudzić w człowieku ciekawość . Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.05.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No piękne kawałki lustra ale chcemy całości Dziury po kornikach super I korę na dodatek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.05.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Aga zlituj się, ten kawałek piękny ale dawaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Bliższych kadrów już się nie dało zrobić Poproszę ujęcie całości, w miejscu docelowym! Dzień dobry, tak w ogóle No tez mi coś- bliższe kadry jej się nie podobają:D No przeca pisałam Aniu, że jak zawiśnie to zrobię fotkę, ale na razie postanowiłam pokazać Wam je z bliska, bo z daleka takich detali nie zauważycie:) Gin Dobry Cześć Aga też jestem ciekawa tego lustra z dalszej perspektywy ;) bo to nam tu zapodałas wygląda bardzo intrygująco . Hej Karolka, dzięki za to intrygująco:lol2:- mam nadzieję, ze na dniach lustro zawiśnie:cool: Ty to potrafisz wzbudzić w człowieku ciekawość . Miłego dzionka Oooo i następna:P:D Aguś fotka będzie soon:) Wzajemnie miłego dzionka:hug: No piękne kawałki lustra ale chcemy całości Dziury po kornikach super I korę na dodatek też I korę pysiaczku też?:eek: Noo dobraaaa:) Aga zlituj się, ten kawałek piękny ale dawaj więcej Mugatko, ponaglę lubego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Z wieści budowlanych... jak to zabrzmiało z budowlanych:lol2: Gdzieś od połowy czerwca wkracza kamieniarz:cool: Dzisiaj zamówiliśmy wreszcie kamień- będzie w tym tygodniu. Pani wysłała nam kilka fotek tej partii, którą będziemy mieli:) Oto one http://images50.fotosik.pl/1610/8aee8a4282eeee21med.jpg http://images37.fotosik.pl/1564/aad4903510ed3ba8med.jpg http://images39.fotosik.pl/1548/944224dc6732308emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.05.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Oooooooo łaaaaaaaaa to lustro ... no ten tego Ja dziś prawie cały dzień przy kompie ... ale za to mam oko na to co się dzieje na forum O i kamień też fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Oooooooo łaaaaaaaaa to lustro ... no ten tego Ja dziś prawie cały dzień przy kompie ... ale za to mam oko na to co się dzieje na forum O i kamień też fajny Hej Maju, dzięki :hug:A ja wpadłam na chwilkę, tylko wstawić fotki. Nie mam nawet czasu zobaczyć co u Was:( Zgodnie z obietnicą wstawiam fotki kory specjalnie for you:cool: http://images37.fotosik.pl/1564/ca8e32242115d949med.jpg http://images35.fotosik.pl/1414/93a194d71af1a5demed.jpg http://images39.fotosik.pl/1548/36a50d4800cbfa96med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.05.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dzięki za fotki Ładnie ta kora wygląda ... ona jest takiej średniej grubości, no ale za tą cenę to absolutnie nie było się nad czym zastanawiać Bardzo mi się podoba ta gruba kora ... no ale ona droooogo wychodzi :sick: Aguś ja nie lubię całego dnia przy komputerze ... bo i oczy i du.. mnie bolą :lol2: Także dziś wieczorem już chyba nie zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dzięki za fotki Ładnie ta kora wygląda ... ona jest takiej średniej grubości, no ale za tą cenę to absolutnie nie było się nad czym zastanawiać Bardzo mi się podoba ta gruba kora ... no ale ona droooogo wychodzi :sick: Aguś ja nie lubię całego dnia przy komputerze ... bo i oczy i du.. mnie bolą :lol2: Także dziś wieczorem już chyba nie zajrzę Maju mnie ma za co:) Mesz rację, że wygląda jak średnia, a sprzedają jako grubą, ale za tą cenę to zrozumiałe. Pamiętaj, ze kora z po zimie częściowo zanika i gnije i tak co roku trzeba jej dosypywać. Tą grubą ozdobną można dać na sam wierzch- tylko dla ozdoby właśnie. Worek grubej w ogrodniczym kosztuje ok. 16 zł. Musielibyśmy wydać 2500 na samą korę Mówisz, że du.. boli? :rotfl: Nos szkoda, że Cię nie będzie...:( Może jednak się skusisz? Z dobrych wieści- oddałam do ogrodowego hortensję, która nie wypuściła liści i dostałam w zamian nową- odmianę Limekight:cool: Tak będzie kwitła http://images6.fotosik.pl/470/66b9dc6b056cb0f1.jpg http://images6.fotosik.pl/470/5c0bf8c46f299a37.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.05.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Bardzo ładnie się kamień zapowiada Ponaglaj lubego w sprawie lustra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.05.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Wpadłam pozachwycać się trochę lustrzaną ramą. Zapowiada się przepięknie, szkoda, że widać tylko fragment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.05.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Agus lustro zapowiada sie super dziury po kornikach mnie rozwalily A ogrod z kora wyglada rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Bardzo ładnie się kamień zapowiada Ponaglaj lubego w sprawie lustra! Dzięki Aniu ponaglę, ponaglę Wpadłam pozachwycać się trochę lustrzaną ramą. Zapowiada się przepięknie, szkoda, że widać tylko fragment Dropku dzięki:D lada dzień będą fotki, choć z daleka nie widać tych fajnych szczegółów... Agus lustro zapowiada sie super dziury po kornikach mnie rozwalily A ogrod z kora wyglada rewelacyjnie Kasiu dziękuję O zakupie lustra zdecydowały właśnie dziury po kornikach:lol2: A jak tam w nowej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.05.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Lustro prezentuje się bardzo... antycznie te dziury po kornikach A te foty to tak po kawałku żeby nas całość lustra nie oszołomiła Niecierpliwie czekam aż zawiśnie w docelowym miejscu Kamień ma bardzo ładny kolorek na pewno będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 A te foty to tak po kawałku żeby nas całość lustra nie oszołomiła Rozgryzłaś mnie Two Niecierpliwie czekam aż zawiśnie w docelowym miejscu Może już niedługo... Kamień ma bardzo ładny kolorek na pewno będzie pięknie Dzięki prezesko:lol: Gdzieś za 1,5 tyg zaczynamy układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.05.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aguś rama lustra super, kamień rewelacyjny no i zazdroszcze Ci takiej kory, nam jak w zeszłym roku przywieźli taki miał to juz sie wypłukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.05.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Cześć Prezesko Fajny kamień wybrałaś Buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.05.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aga kamień u mnie ma bardzo ładny odcień i kolor Kurcze ja jednak do siebie potrzebuję beży/brązów Pan z Libetu namawia mnie na ten piaskowiec od nich Mówi że ta wystawka która leży u mnie w K jest położona do góry nogami (ponoć niektórzy tak kładą ), i fug chyba nie ma, dlatego tak tragicznie wygląda - nie ma to jak zachęcić klienta A co Ty sądzisz o tym piaskowcu? - chyba mówiłaś że nie bardzo ? Czekam na lustro w całości Pani prezes :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.05.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 aguś ,wybrałaś pieeeeekny kamień.!!!to już niedługo tarsik sie będzie robil? A lustro juz wisi.? oj kochana,dozujesz nam doznania .....już po tym kawałeczku widać ,ze lustro będzie obłędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts