agawi74 29.05.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aguś rama lustra super, kamień rewelacyjny no i zazdroszcze Ci takiej kory, nam jak w zeszłym roku przywieźli taki miał to juz sie wypłukał Dzięki Alu Jeżeli będziesz chciała, to mogę Ci wysłać namiary na korę- są z Wołomina i wożą po Wawie i okolicach;) Nie jest to na pewno taka kora jak w ogrodniczych, ale przy 150 workach cena ma znaczenie:( Cześć Prezesko Fajny kamień wybrałaś Buziole zostawiam Hej Rado Nadzorcza Dzięki Karolka:) Aga kamień u mnie ma bardzo ładny odcień i kolor Kurcze ja jednak do siebie potrzebuję beży/brązów Pan z Libetu namawia mnie na ten piaskowiec od nich Mówi że ta wystawka która leży u mnie w K jest położona do góry nogami (ponoć niektórzy tak kładą ), i fug chyba nie ma, dlatego tak tragicznie wygląda - nie ma to jak zachęcić klienta A co Ty sądzisz o tym piaskowcu? - chyba mówiłaś że nie bardzo ? Czekam na lustro w całości Pani prezes :popcorn: Hej Aguś, dzięki za kamień mam nadzieję, że kamień wyjdzie ładnie po położeniu:) Ja tez planowałam do siebie jakieś beże, ale wyboru wielkiego nie ma, a piaskowiec... no właśnie ... piękny jest, ale bardzo nasiąkliwy i pomimo impregnacji się brudzi. W necie można znależć sporo opinii niestety nie najlepszych:( Szczególnie, ze u nas wejście usytuowane jest od pn wschodu i mech by go oblazł na bank. Aga możesz spróbować- zawsze istnieje opcja doczyszczenia go myjką ciśnieniową. Jakaś fotka lustra zaraz będzie:lol: aguś ,wybrałaś pieeeeekny kamień.!!!to już niedługo tarsik sie będzie robil? Dzięki Beatko- kamień ten sam, który już kiedyś Wam pokazywałam. Przywożą go w czwartek:) Na razie chcemy ułożyć wejście, a jak się sprawdzi to będzie i na tarasik:lol: A lustro juz wisi.? oj kochana,dozujesz nam doznania .....już po tym kawałeczku widać ,ze lustro będzie obłędne. Wisi, wisi- zaraz będzie fotka:) Obłędne, to jest Twoje z AD:cool: moje może być co najwyżej ładne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dziewczyny lustro już wisi, ale tak jak pisałam zdjęcie absolutnie nie oddaje starości drewna:(Fotkę zrobiłam tylko z jednej pozycji, bo na wprost jest okno i strasznie odbija się światło:bash: http://images42.fotosik.pl/392/b4baf4bca5d817c6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.05.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Hej Aga, wpadłam tylko na chwilę na fm, a tu taaaakiee piękne lustro i w ogóle cała aranżacja kominkowa elegancka kamień na wejście też sie mi podoba i chętnie bym u siebie taki widziała dobrej nocki, ja odpływam w seeen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.05.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 nie wiem od czego zacząć, tyle tego, w każdym razie będę tylko chwalić kawał dobrej roboty wykonaliście w ogrodzie, 150 worków? pogratulować chcę zobaczyć Twoje muskułyhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/paker.gif lustro wyjątkowe, maagiczne, jak z bajki łupek bardzo ładny hortensja będzie ci rosła i kwitła napewno pięknie , dobra odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Aga, no wytwornie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.05.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Lustro ładnie się wpasowało rzeczywiście na fotce nie widać piękna drewna ale na żywo na pewno jest cudnie Ciekawą masz obudowę kominka, zupełnie jej nie pamiętałam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-854927.gif Zapomniałam ostatnio napisać, że fajny kolor tej nowej hortensji zapisałam sobie odmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja też mam wrażenie, że widzę Twój kominek po raz pierwszy Ładna aranżacja, świetnie komponuje się z lustrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Aga...cuuuudna rama lustra...no śliczna:) A hortensja ...piękna odmiana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Hej Aga, wpadłam tylko na chwilę na fm, a tu taaaakiee piękne lustro i w ogóle cała aranżacja kominkowa elegancka kamień na wejście też sie mi podoba i chętnie bym u siebie taki widziała dobrej nocki, ja odpływam w seeen Dzięki vesi:wiggle:Na kamień mogę dać Ci namiary:rolleyes: nie wiem od czego zacząć, tyle tego, w każdym razie będę tylko chwalić kawał dobrej roboty wykonaliście w ogrodzie, 150 worków? pogratulować chcę zobaczyć Twoje muskułyhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/paker.gif lustro wyjątkowe, maagiczne, jak z bajki łupek bardzo ładny hortensja będzie ci rosła i kwitła napewno pięknie , dobra odmiana Dzięki słonko Muskułów brak, bo luby dźwigał:p Mam nadzieję, że hortensja już zakwitnie w tym roku:rolleyes: Aga, no wytwornie jest Dzięki Toluś Lustro ładnie się wpasowało rzeczywiście na fotce nie widać piękna drewna ale na żywo na pewno jest cudnie Ciekawą masz obudowę kominka, zupełnie jej nie pamiętałam http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-854927.gif Zapomniałam ostatnio napisać, że fajny kolor tej nowej hortensji zapisałam sobie odmianę Dzięki Two Na żywo widać, że drewno jest stare i pożarte:lol2: Kominek kiedyś pokazywałam, ale dawno:rolleyes: Hortensja w tej odmianie ma na początku kwiaty w kolorze limonki;) Ja też mam wrażenie, że widzę Twój kominek po raz pierwszy Ładna aranżacja, świetnie komponuje się z lustrem. Dzięki Dropku Dawno nie było żadnych fot u mnie i nikt nic nie pamięta:p;) Aga...cuuuudna rama lustra...no śliczna:) A hortensja ...piękna odmiana! Dziękuję Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jutro przejeżdża paleta kamienia na wejście:wiggle: Waży tylko 1,2 tony:jawdrop:Niedługo zaczynamy układanie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.05.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Dzięki vesi:wiggle:Na kamień mogę dać Ci namiary:rolleyes: a to poproszę, niedługo mają robić a ja nadal nic nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.05.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ileż to człowiek traci pracując Mało brakowało, a przegapiłabym lustro! Powiem tak: Pasuje idealnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 a to poproszę, niedługo mają robić a ja nadal nic nie kupiłam Dobrze vesilko, zaraz biegnę do Ciebie z namiarami:wiggle: Ileż to człowiek traci pracując Mało brakowało, a przegapiłabym lustro! Aniu lustro nie zając, nie ucieknie:no: Powiem tak: Pasuje idealnie! Dzięki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.05.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aniu lustro nie zając, nie ucieknie:no: Niby tak, ale macie kobiety takie tempo, że musiałabym się cofać kilka stron do tyłu! Szczęśliwie, zajrzałam na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Niby tak, ale macie kobiety takie tempo, że musiałabym się cofać kilka stron do tyłu! Szczęśliwie, zajrzałam na czas Hi, hi przesadzasz Aniu z tym tempem:no: Miłego dnia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Przyjechał kamień na wejściehttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/banan2.gif i doszła kulinarna nagroda od Lekue:wiggle: Tak się prezentuje- silikonowa forma na babeczki i silikonowy napełniacz do kremu z 6-ma końcówkami. http://images41.fotosik.pl/1554/9b668b18c8343bfdmed.jpg http://images35.fotosik.pl/1421/2275645e505b3166med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 31.05.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 świetny ten napelniacz do kremu. gratulacje btw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 świetny ten napelniacz do kremu. gratulacje btw! Dzięki skibusiu A kiedy będzie Twoja galeria?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 31.05.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Cześć Aguś !!! Gratuluję wygranej !!! przydałby mi się taki napełniacz muszę poczytać co u Ciebie słychać bo jestem strasznie do tyłu... o i kamień masz na taras !!!! też z ciekawością poczytam bo byłam zdecydowana na LIBET VENETIA ale mam pewne obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jutro przejeżdża paleta kamienia na wejście:wiggle: Waży tylko 1,2 tony:jawdrop: Niedługo zaczynamy układanie:rolleyes: Kto by pomyślał .ile te nasze chałupy ważą .... Aguś ,gratuluję wygranej !!!!!!!fajny ten napełniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts