bogumil 31.05.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Gratuluję wygranej Aga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.05.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 aga, \Pokażesz mi swoje wykończenie: połączenie płytki - panele? Ja jeszcze w życiu nie nie wygrałam - może dlatego że nie gram Gratulki fajnej foremki. Jak się myje te foremki z tworzywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 31.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ale super to urzadzenie do kremu chyba sobie takie kupie jak myslisz Agus bedzie sie nadawalo do paczkow? Kochana czytam codziennie ale nie mam na razie za duzo czasu jutro w mojej firmie mamy wizytacje glownego prezesa z Japonii i jest mega wielkie przygotowanie padam na pyszczek Ale za to mam dlugi weekend i 3 dni wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 o jakie fajne prezenciki:) aga obfociłaś płytki przed zachodem słońca? Kasia ja używam do pączków takiej wielkiej strzykawki, chyba w aptece można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 31.05.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kasia ja używam do pączków takiej wielkiej strzykawki, chyba w aptece można kupić O widzisz Slonce o tym nie pomyslalam bardzo dziekuje w weekend kupie strzykawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 aga, Ja jeszcze w życiu nie nie wygrałam - może dlatego że nie gram ? Amtla ,daj w końcu szansę Panu Bogu i zacznij grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.05.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam Panią Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Cześć Aguś !!! Gratuluję wygranej !!! przydałby mi się taki napełniacz muszę poczytać co u Ciebie słychać bo jestem strasznie do tyłu... o i kamień masz na taras !!!! też z ciekawością poczytam bo byłam zdecydowana na LIBET VENETIA ale mam pewne obawy Hej Leia kopę lat:rolleyes: o u Ciebie słychać? Bardzo dziękuję za gratulki- u nas z nowości doszedł stół z krzesłami, lustro nad kominek oraz ten kamień właśnie. Z Libetu zrezygnowałam, bo po pierwsze to nie jest prawdziwy kamień, tylko beton, a po drugie dla nas był za jasny... My zdecydowaliśmy się na łupek kwarcytowy. Buziole:bye: Kto by pomyślał .ile te nasze chałupy ważą .... Aguś ,gratuluję wygranej !!!!!!!fajny ten napełniacz. Dzięki Beatko Chałupy to tyle ważą, że aż strach się bać:lol2: Gratuluję wygranej Aga:) Dzięki Beatko:D (same Beatki tutaj:lol2:) aga, \Pokażesz mi swoje wykończenie: połączenie płytki - panele? Ja jeszcze w życiu nie nie wygrałam - może dlatego że nie gram Gratulki fajnej foremki. Jak się myje te foremki z tworzywa ? Amtluś, bardzo chętnie bym Ci pokazała, ale nie są zamontowane:rotfl: Listwy leżą sobie odłogiem i nikt nie ma czasu ich przymocować. Może na jesieni.... To są listwy Balterio w pasującym kolorze do paneli. Dzięki za gratulacje:wiggle: Silikon myje się w zmywarce lub ręcznie. A grać trzeba- dasj szansę losowi:D Ale super to urzadzenie do kremu chyba sobie takie kupie jak myslisz Agus bedzie sie nadawalo do paczkow? Kochana czytam codziennie ale nie mam na razie za duzo czasu jutro w mojej firmie mamy wizytacje glownego prezesa z Japonii i jest mega wielkie przygotowanie padam na pyszczek Ale za to mam dlugi weekend i 3 dni wolnego Hej Kasiu:hug:Myślę, ze do pączków też się nada, choć ma przeznaczenie do dekoracji ze względu na różne końcówki. Kasiu, to ja trzymam kciuki za jutro:wiggle: Na pewno wszystko będzie dobrze:D o jakie fajne prezenciki:) aga obfociłaś płytki przed zachodem słońca? Kasia ja używam do pączków takiej wielkiej strzykawki, chyba w aptece można kupić Słoneczko dzięki:D A fotki zrobiłam, ale są w telefonie lubego- jutro Wam pokażę, ok? Jakieś roślinki tez będą A z tą strzykawką to dobry pomysł O widzisz Slonce o tym nie pomyslalam bardzo dziekuje w weekend kupie strzykawke Tylko mi tu zastrzyków proszę nie robić, bo się ich boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Wow !!i Prezeska się pojawiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Amtla ,daj w końcu szansę Panu Bogu i zacznij grać To samo napisałam:lol2: Witam Panią Prezes Hej Majeczko no wreszcie jesteś:wiggle:Gdzie się podziewałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Wow !!i Prezeska się pojawiła... A co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 31.05.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Agus witam w klubie nie lubiacych zastrzykow/pobierania krwi ja nie cierpie wiec moja strzykawka tylko do paczkow bedzie moja Mama sie mnie wstydzila bo jest pielegniarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.05.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hej Majeczko no wreszcie jesteś:wiggle:Gdzie się podziewałaś? Uciekłam z domu Proszę nie peplac za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Agus witam w klubie nie lubiacych zastrzykow/pobierania krwi ja nie cierpie wiec moja strzykawka tylko do paczkow bedzie moja Mama sie mnie wstydzila bo jest pielegniarka Hi, hi Kasiu, ja tez nie- no to żółwik:lol2: Ojj, to masz przechlapane z Mamą Uciekłam z domu Proszę nie peplac za dużo Ale jak to Maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A co w tym dziwnego? Może to ,ze coś ostatnio nie mogłyśmy się zgrać i w końcu się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Może to ,ze coś ostatnio nie mogłyśmy się zgrać i w końcu się udało Prawda to:( Ale się udało:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.05.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 To samo napisałam:lol2: Przecież wiecie, że budująca kobieta nie ma czasu się wy...ć, a co dopiero grać Nie poprawię słowa, bo się ładnie rymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Amtla ,daj w końcu szansę Panu Bogu i zacznij grać Patrz wyżej - nie umiem was połączyć w jednej wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Przecież wiecie, że budująca kobieta nie ma czasu się wy...ć, a co dopiero grać Nie poprawię słowa, bo się ładnie rymuje Nie masz co poprawiać, pasuje wyspać:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Patrz wyżej - nie umiem was połączyć w jednej wypowiedzi Amtluś w prawym dolnym rogu każdego postu masz znak cytatu i ptaszek do odhaczenia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts