Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale super to urzadzenie do kremu :D chyba sobie takie kupie :D jak myslisz Agus bedzie sie nadawalo do paczkow?

Kochana czytam codziennie ale nie mam na razie za duzo czasu :( jutro w mojej firmie mamy wizytacje glownego prezesa z Japonii i jest mega wielkie przygotowanie :p padam na pyszczek :p

Ale za to mam dlugi weekend i 3 dni wolnego :D

Cześć Aguś !!! Gratuluję wygranej !!! przydałby mi się taki napełniacz :yes:

muszę poczytać co u Ciebie słychać :) bo jestem strasznie do tyłu...

o i kamień masz na taras !!!! też z ciekawością poczytam bo byłam zdecydowana na LIBET VENETIA ale mam pewne obawy :(

Hej Leia:hug: kopę lat:rolleyes: o u Ciebie słychać?:wiggle: Bardzo dziękuję za gratulki- u nas z nowości doszedł stół z krzesłami, lustro nad kominek oraz ten kamień właśnie. Z Libetu zrezygnowałam, bo po pierwsze to nie jest prawdziwy kamień, tylko beton, a po drugie dla nas był za jasny...:( My zdecydowaliśmy się na łupek kwarcytowy.;) Buziole:bye:

Kto by pomyślał .ile te nasze chałupy ważą ....:confused:

Aguś ,gratuluję wygranej !!!!!!!fajny ten napełniacz.

Dzięki Beatko:wiggle: Chałupy to tyle ważą, że aż strach się bać:D:lol2:

Gratuluję wygranej Aga:):)

Dzięki Beatko:D (same Beatki tutaj:lol2:)

aga,

\Pokażesz mi swoje wykończenie: połączenie płytki - panele?

Ja jeszcze w życiu nie nie wygrałam - może dlatego że nie gram :o

Gratulki fajnej foremki. Jak się myje te foremki z tworzywa ?

Amtluś, bardzo chętnie bym Ci pokazała, ale nie są zamontowane:rotfl: Listwy leżą sobie odłogiem i nikt nie ma czasu ich przymocować. Może na jesieni....:rolleyes: To są listwy Balterio w pasującym kolorze do paneli.

Dzięki za gratulacje:wiggle: Silikon myje się w zmywarce lub ręcznie. A grać trzeba- dasj szansę losowi:D

Ale super to urzadzenie do kremu :D chyba sobie takie kupie :D jak myslisz Agus bedzie sie nadawalo do paczkow?

Kochana czytam codziennie ale nie mam na razie za duzo czasu :( jutro w mojej firmie mamy wizytacje glownego prezesa z Japonii i jest mega wielkie przygotowanie :p padam na pyszczek :p

Ale za to mam dlugi weekend i 3 dni wolnego :D

Hej Kasiu:hug:Myślę, ze do pączków też się nada, choć ma przeznaczenie do dekoracji ze względu na różne końcówki.

Kasiu, to ja trzymam kciuki za jutro:wiggle: Na pewno wszystko będzie dobrze:D

o jakie fajne prezenciki:)

aga obfociłaś płytki przed zachodem słońca?

Kasia ja używam do pączków takiej wielkiej strzykawki, chyba w aptece można kupić

Słoneczko dzięki:D A fotki zrobiłam, ale są w telefonie lubego- jutro Wam pokażę, ok? Jakieś roślinki tez będą:p

A z tą strzykawką to dobry pomysł;)

O widzisz Slonce o tym nie pomyslalam :D bardzo dziekuje :hug: w weekend kupie strzykawke :D

Tylko mi tu zastrzyków proszę nie robić, bo się ich boję:rotfl:

Agus witam w klubie nie lubiacych zastrzykow/pobierania krwi :D ja nie cierpie :D wiec moja strzykawka tylko do paczkow bedzie :D moja Mama sie mnie wstydzila :p bo jest pielegniarka :p

Hi, hi Kasiu, ja tez nie- no to żółwik:lol2: Ojj, to masz przechlapane z Mamą:rotfl:

Uciekłam z domu :lol2:

Proszę nie peplac za dużo :lol2:

Ale jak to Maju?:jawdrop::confused: