Amtla 31.05.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A, to się nastepnym razem poprawię i będzie z ptaszkami... agawi, czyli też masz połączenie z listwą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A, to się nastepnym razem poprawię i będzie z ptaszkami... agawi, czyli też masz połączenie z listwą ? Z listwą koniecznie- u nas w całym domu podłoga pływająca- innej opcji nie ma. Ale te listwy są bardzo ładne i się zlewają z panelami, ze nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Generalnie już się z tym pogodziłam, ale jeszcze trochę się łudzę, że da się inaczej to połączyć. Paged meble to dobra jakość - prawda? Wiesz coś o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Generalnie już się z tym pogodziłam, ale jeszcze trochę się łudzę, że da się inaczej to połączyć. Zajrzyj do siebie- dałam Ci inne rozwiązanie:wiggle: Paged meble to dobra jakość - prawda? Wiesz coś o nich? Kochana z chęcią bym Ci coś podpowiedziała, ale nie znam tej firmy. Tzn ze słyszenia tak, ale nigdy nie miałam z nimi do czynienia. Ale może dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.06.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kochana z chęcią bym Ci coś podpowiedziała, ale nie znam tej firmy. Tzn ze słyszenia tak, ale nigdy nie miałam z nimi do czynienia. Ale może dziewczyny? Tutaj więcej osób zagląda: PAGED meble - jaka jakość ? Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.06.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga lustro super i jak mowisz ze na zywo drewno wyglada super to jest pewnie jeszcze lepiej Aga nie zwrocilam wczesniej uwagi na mozaike przed kominkiem:jawdrop: no rewelka Kochana macham ci z janek Pssorki za male literki nie wiem jak tu duzych uzywac w tekscie pisze drogi Buziaki Leia venetia na zywo jest piekna, jesli tylko pasuje ci jej jasny odciec to sie nie wahaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.06.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Gratuluję lustra. Z każdym kolejnym zakupem domek nabiera więcej blasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Tutaj więcej osób zagląda: PAGED meble - jaka jakość ? Proszę o opinie Dziewczynki hep- może coś wiecie? Aga lustro super i jak mowisz ze na zywo drewno wyglada super to jest pewnie jeszcze lepiej Aga nie zwrocilam wczesniej uwagi na mozaike przed kominkiem:jawdrop: no rewelka Hej Aguś, dzięki kochana :hug:Mozaika jest włoska firmy Novabell:yes: Kochana macham ci z janek Pssorki za male literki nie wiem jak tu duzych uzywac w tekscie pisze drogi Buziaki Ooo ale bliziutko jesteś Fajnie:cool: Trzymam kciuki za szachownicę i resztę dzisiejszych spraw- miłego dnia:hug: Gratuluję lustra. Z każdym kolejnym zakupem domek nabiera więcej blasku Dzięki Dorotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 U nas od wczoraj wieczora pada- w sumie to dobrze, bo straszna susza jest:mad:Zaraz będą fotki wczorajszego kamienia i trochę roślinek z ogrodu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.06.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Oooo czyli przyszłam w dobrym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Oooo czyli przyszłam w dobrym momencie Two w najlepszym:lol2: Dobra, na pierwszy ogień jedna fota kamienia- te białe miejsca na nim, to nie kolor, tylko biały pył od cięcia- w rzeczywistości ma rożne odcienie szarego. http://images41.fotosik.pl/1556/82d7354ca683e3b8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.06.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Hejka Ja też zajrzałam na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Hejka Ja też zajrzałam na chwilkę Hej Maju Fajnie, ze wpadłaś Właśnie zgrywam resztę fot ogrodowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.06.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Uuu fajne płyty i na fotkę załapała się też piękna kosteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.06.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Właśnie zgrywam resztę fot ogrodowych... Super ... widzę,że kamień już przyjechał ... to kiedy zaczynacie układanie ??? My mieliśmy pojeździc dzisiaj popatrzec za kostką, ale tak leje,że nam się nie chce ruszyc ... chociaż,chociaż właśnie jakieś słoneczko wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Uuu fajne płyty i na fotkę załapała się też piękna kosteczka Senkju:D Ciekawe czy po ułożeniu kamienia nam się nie odpodoba:lol2: Super ... widzę,że kamień już przyjechał ... to kiedy zaczynacie układanie ??? My mieliśmy pojeździc dzisiaj popatrzec za kostką, ale tak leje,że nam się nie chce ruszyc ... chociaż,chociaż właśnie jakieś słoneczko wychodzi Czekamy na kamieniarza- myślę, ze gdzieś za tydzień powinien być już wolny- pewnie po tym długim weekendzie:yes: U nas leje od wieczora:mad: ale z drugiej strony to dobrze. Maja, to szukaj tej kostki- szkoda czasu- ile można odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 01.06.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aguś...rekordzistko forumowa nasza widziałam stół...piękny jest !!!!! widzisz, jednak nie ma tego złego...a krzesełka były skądinąd prawda ? piękny ogród, przepiękny dywan w ogrodzie, rośliny...echhhh, kiedy ja się takiego doczekam jak widzę te Wasze cudowne ogrody to sobie marzę o swoim... i lustro świetne !!! jak fajnie wygląda nad kominkiem ja też tak chcę u siebie zrobić ale korników to ono już nie ma ?????? wiesz co, mój tata zbiera stare zegary...ma obwieszone nimi dwie ściany w salonie...i pamiętam jak w którymś z nich były korniki...do szału doprowadzało mnie to ich skrobanie nic innego nie robiłam tylko nasłuchiwałam w którym, a potem wujek chemik stworzył super miksturę, którą wstrzykiwałam w dziurki strzykawką...ale miałam zabawę co do LIBETU VENETII...wypożyczyłam sobie od kolegi ze sklepu 4 takie płyty...od jesieni poprzez zimę, do wiosny leżały u mnie na obecnym tarasie...wiosną zobaczyłam, że płyty wyglądają nieciekawie tzn. w te ich wgłębienia, których jest pełno na płycie wżarł się brud. Nie mogłam tego za bardzo doczyścić Fakt, że nie impregnowałam ich i nie czyściłam przez ten czas, ale trochę mnie to do nich zniechęciło... czekam na Twój kamień...na fotkach ze sklepu wygląda bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.06.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Maja, to szukaj tej kostki- szkoda czasu- ile można odpoczywać A wiesz Aguś,że chyba zaraz po obiedzie się ruszymy bo na razie ładnie się wypogodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 01.06.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 oooooo, już jest bardzo ładny w świetle dziennym chyba jaśniejszy ??? Aga, kładziecie go na taras i na wejście ??? Oj, będę z niecierpliwością czekała na fotki z ułożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aguś...rekordzistko forumowa nasza widziałam stół...piękny jest !!!!! widzisz, jednak nie ma tego złego...a krzesełka były skądinąd prawda ? piękny ogród, przepiękny dywan w ogrodzie, rośliny...echhhh, kiedy ja się takiego doczekam jak widzę te Wasze cudowne ogrody to sobie marzę o swoim... i lustro świetne !!! jak fajnie wygląda nad kominkiem ja też tak chcę u siebie zrobić ale korników to ono już nie ma ?????? wiesz co, mój tata zbiera stare zegary...ma obwieszone nimi dwie ściany w salonie...i pamiętam jak w którymś z nich były korniki...do szału doprowadzało mnie to ich skrobanie nic innego nie robiłam tylko nasłuchiwałam w którym, a potem wujek chemik stworzył super miksturę, którą wstrzykiwałam w dziurki strzykawką...ale miałam zabawę co do LIBETU VENETII...wypożyczyłam sobie od kolegi ze sklepu 4 takie płyty...od jesieni poprzez zimę, do wiosny leżały u mnie na obecnym tarasie...wiosną zobaczyłam, że płyty wyglądają nieciekawie tzn. w te ich wgłębienia, których jest pełno na płycie wżarł się brud. Nie mogłam tego za bardzo doczyścić Fakt, że nie impregnowałam ich i nie czyściłam przez ten czas, ale trochę mnie to do nich zniechęciło... czekam na Twój kamień...na fotkach ze sklepu wygląda bardzo ładnie Leia dziękuję za wszystkie miłe słowa i za stół, ogród i w ogóle:hug: Krzesełka były z innej firmy:yes: Na szczęście wszystko zgrało się kolorystycznie super:D Lustro nie ma korników, no coś Ty- jeszcze by mi zżarły nowiutki stół:lol2: Ale miałaś zabawę z tą miksturą W sprawie Venetti, to piszesz wszystko to, czego sie obawiałam- że ten kolor jest za jasny i brud powłazi. Masz rację- impregnat może pomóc- zresztą Marjelka ma te płyty i pisała, ze nie narzeka:no: Dla nas wybór był ułatwiony, bo kolor był za jasny, choć muszę przyznać, że same płyty z Libetu są piękne:yes: Wybraliśmy łupek kwarcytowy, bo ma nierówna powierzchnię, każda płytka ma inny odcień i wygląda bardzo naturalnie:cool: A na swój ogród się doczekasz - zobaczysz zleci. Ja w każdym razie mocno trzymam kciuki. A może założysz swoją galerię? Pliiiissssss:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts