Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Vesilko, jak to nie kochasz kwiotków?:eek:http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif A co będziesz miała w ogródku?:eek: Za różę nie dziękuję, żeby nie padła:lol2:

No tak, powinnam napisać, że róża paskudna :)

:lol::lol::lol: a ja dziwadło takie jestem, że zamiast kwiatków będę krzaczki i drzewka owocowe sadzić, zamiast pnących czegoś tam na pergoli, ja planuję winogrono, a po za tym sama trawka i Twój trawnik uwielbiam (moje marzenie)

Jak się patrzy na tego clematisa to od razu można cudownie ozdrowieć !!Aga ,witaj !!fajnie ,że już jesteś wśród nas,bo było baaaardzo smutno!!!

Hej Beatko, dzięki kochana:hug:mnie clematis jakoś nie uzdrowił:lol2::lol2:

Piękne kwiaty :rolleyes: od razu humor lepszy z rana i świat piękniejszy.

U mnie też rośnie - ale zielsko :lol2: ale nawet kilka maków dla kontrastu się trafiło :lol:

Spokojnego i lekkiego powrotu do pracy :hug:

Hej Aguś, no widzisz nie jest źle skoro masz maki:lol2:

Dzięki słonko:hug:

http://emoty.blox.pl/resource/hejka.gif

clematis, róże piękne :yes: ... a szałwia jak ciekawie wygląda :yes:

u mnie nawet zielska już nie ma :no: wszystko potraktowałam roundupem :D

Hej Leia, my też na początku wszystko pryskaliśmy, także się nie martw:no: Ja czekam na Twoje ogrodowe początki:rolleyes:

piękny clematis, ja mam bardzo duże przeciągi na działce i chyba nie mogę sobie na takie cudo pozwolić :( strasznie wieje, zaciszne miejsce tylko z tyłu domku :(

szałwie też nabyłam kilka dni temu, pikne roślinki :)

Mugatko, u nas tez nie jest bardzo zacisznie, a clematisowi jak widać to nie przeszkadza. Ważniejsze do niego jest to, żeby dół był w cieniu, a góra w słońcu. Spróbuj, bo nie jest bardzo wymagający:no:

No tak, powinnam napisać, że róża paskudna :)

:lol::lol::lol: a ja dziwadło takie jestem, że zamiast kwiatków będę krzaczki i drzewka owocowe sadzić, zamiast pnących czegoś tam na pergoli, ja planuję winogrono, a po za tym sama trawka i Twój trawnik uwielbiam (moje marzenie)

Dzięki Vesilko:hug:Poczekaj Twój też taki będzie:wiggle:A owocowe drzewka fajna rzecz, chociaż wiem, że bez oprysków się nie obejdzie:(

jest i nasz chorowitek:hug: ale Ci tu dziewczyny kibicowanie urządziły pod Twoją nieobecność:rotfl:

zdjęcia ogródka jak zwykle przyprawiają o wyrzut żółci;):lol2: Ma się tą rękę do ogrodu, oj ma...:rolleyes:

Ściskam:hug:

Hej Madziulku, ano jestem:hug:Też się nie spodziewałam u mnie takiego dopingu:lol2::lol2:

Dzięki za wszystko:hug:

Aga wróciła :) i nawet kwiatuchy przytargała :cool: brakowało nam tej Twojej zieleniny :)

Dzięki Two:hug:Kwiatuchy mam zawsze w zanadrzu:lol2:

Aga, róża świetna...tfu, tfu, tfu:):)

Oj, Beatko tfu, tfu:rolleyes: Dzięki kochana:hug:

Mugatko, u nas tez nie jest bardzo zacisznie, a clematisowi jak widać to nie przeszkadza. Ważniejsze do niego jest to, żeby dół był w cieniu, a góra w słońcu. Spróbuj, bo nie jest bardzo wymagający:no:

no to jednak spróbuje :) a masz jakiś pomysł jak mu zacienić dół ? (bo ja mam wszędzie pełne słońce :()

obsadzic może dół żurawkami - jak myślisz ?

(posadziłam wilca z nasionek i nie dość że wylazł z ziemi to rośnie jak na drożdżach :))

Buziaki zostawiam :hug:

O słońce to chyba kiepsko dziś w całej Polszy :sick:

Dzieki Aguś:hug:Mam nadzieję, ze miałaś miły dzień:D

Słońca brak:(

no to jednak spróbuje :) a masz jakiś pomysł jak mu zacienić dół ? (bo ja mam wszędzie pełne słońce :()

obsadzic może dół żurawkami - jak myślisz ?

(posadziłam wilca z nasionek i nie dość że wylazł z ziemi to rośnie jak na drożdżach :))

Mugatko ja nie zacieniałam dołu, bo w pobliżu rośnie świerk Conica, który doskonale daje cień clematisowi tak od połowy wysokości:)

Żurawki mogą być dobrym pomysłem, możesz też dać aksamitki, które bardzo się rozrastają i spokojnie zacienią dół.

Super, że wilec Ci rośnie:cool:

Cześć Aguś :) U nas chyba wreszcie się rozpogodziło, nareszcie nie pada :wiggle:

Wczoraj lało cały dzień dopiero koło 16 udało nam się z dzieciakami wyjść na spacer..Ale na budowie chłopaki ostro działali z ogrodzeniem. Ja nie dotarłam bo bałam się w jakim stanie przywiozę Oskara z takiego błota :lol2:. Dziś go zabiorę :)

Cześć Aguś :) U nas chyba wreszcie się rozpogodziło, nareszcie nie pada :wiggle:

Wczoraj lało cały dzień dopiero koło 16 udało nam się z dzieciakami wyjść na spacer..Ale na budowie chłopaki ostro działali z ogrodzeniem. Ja nie dotarłam bo bałam się w jakim stanie przywiozę Oskara z takiego błota :lol2:. Dziś go zabiorę :)

Hej Aguś u nas tez się rozpogodziło:D Dla Oskarka takie błotko, to pewnie sama radocha, co?:lol2:Załóż mu kaloszki, gumowy płaszczyk i niech szleje:D A jak ogrodzenie?:) Buziole:hug:

Dzień dobry :)

Słońca życzę i szybkiego nadrobienia braków w pracy :hug:

Hej Aniu dzięki kochana:hug:

Hejka Aguś :)

Wysyłam dawkę słoneczka na mają rozmoczoną drogę dojazdową, może i do Ciebie trochę dotrze :)

Nie przemęczaj się znowu w tej pracy ;) już niedługo weekendzik http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-935423.gif

Hej Two dzięki za słonko:hug: Dotarło i pięknie świeci:D Fajnie, że już weekendzik:wiggle:

W takim razie udanego wypoczynku kochana:bye:

Prezeko ty się nie zapracuj

bo kto nam będzie wszelakie namiary podawał??? no kto??

Buziole zostawiam:hug:

Hej Karolka, no jako to kto- TY:D Masz ich znacznie więcej:)

Miłego weekendu:hug:

Pani Prezes ... Dzień Dobry :)

Doczytałam,że chorowałaś bidulko :hug:

Kwiaty piękne ... poprosimy o zdjęcia już posadzonych ... bo chyba nie było ;)

Buziaki Kochana :hug:

Hej Majeczko:hug:Jesteś nareszcie:D Dzięki za kwiatki- nie robiłam fot posadzonych, bo na razie nie mają wyglądu- czekam aż się rozrosną;)

O! Znalazła się zguba.hej Majeczka

Aguś ta szalwia omszona kwitnie i kwitnie bardzo dlugo. Pięknie się rozrasta. Zrobiłam zdjęcie kiedyś u mamy

Buziak

Hej Słonko:D No właśnie też słyszałam, ze szałwia kwitnie aż do końca sierpnia- fajnie, ze potwierdzasz:cool: Podobno dorasta aż do 50 cm wysokości:eek: Prawda to?

Buziole:hug:

Hej Słonko:D No właśnie też słyszałam, ze szałwia kwitnie aż do końca sierpnia- fajnie, ze potwierdzasz:cool: Podobno dorasta aż do 50 cm wysokości:eek: Prawda to?

Buziole:hug:

jutro zmierzę:) mówisz do końca sierpnia? może, może, mnie się wydaje że u mamy trochę przekwita, ale może wypuści nowe kwiatki