Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurczę Maju czekamy:cry::cry: Kamieniarz miał mieć okienko, ale mu się przeciągnęło, potem ma już wcześniej zaplanowaną wielką robotę, a my musimy czekać do sierpnia:mad: Ale facet jest konkretny i dał dobrą cenę, więc nie szukam już nikogo nowego:no:

Najważniejsze, ze kamień znaleziony i kupiony:yes:

No szkoda,że tak wyszło, ale zleci zanim się obejrzysz i już będziesz miała piękne schody :yes:

No Witam :lol: dawno Waszych nocnych pogaduch nie czytałam z rana :lol2:

Aga szkoda że kłądzenie kamienia się przesunie, ale to tylko miesiąc i jak piszesz żę sprawdzony fachowiec to warto :yes:

Aga co do moejgo laptopa ten tekst poniżej jest z niego :sick: - nie dość że nie ma polskich liter to przekręca wyrazy, zamienia litery, nie mam tej ikonki bo mam innego windowsa na nim. J zabierze mi go do pracy do swoich informatyków - chyba powinnu coś zaradzić :)

No Witam dawno Wasyzch pogaduch nocnzch nie cyztaam y rana Łlol2Ł

Edytowane przez admete

Hej Aga przyleciałam na truskawki bo u nas już dawno po sezonie :lol:

Karolka widzę że upał wszystkich dosięgnął. U nas też straszny skwar i wieczorem głowę mi rozsadzało :sick: Pies się nawet z zimnej podłogi nie podnosi.

Admete Mnie zawsze kot włącza jakieś cuda :lol: ale jak się pozmieniają literki ctrl+shift pomaga :yes:

No Witam :lol: dawno Waszych nocnych pogaduch nie czytałam z rana :lol2:

Aga szkoda że kłądzenie kamienia się przesunie, ale to tylko miesiąc i jak piszesz żę sprawdzony fachowiec to warto :yes:

Aga co do moejgo laptopa ten tekst poniżej jest z niego :sick: - nie dość że nie ma polskich liter to przekręca wyrazy, zamienia litery, nie mam tej ikonki bo mam innego windowsa na nim. J zabierze mi go do pracy do swoich informatyków - chyba powinnu coś zaradzić :)

Hej Aguś, mam nadzieję, że naprawiłaś już lapka- dziewczyny dobrze mówią spróbuj ctr+shift:yes:

Co do kamienia to nie mamy wyjścia czekam, bo teraz w sezonie i tak nikogo rozsądnego nie znajdę:no:

Wczoraj rzeczywiście troszkę pogadałyśmy :lol2: i to zupełnie się nie umawiając:D

Mam nadzieję, że miło spędzacie rocznicowy wieczór:hug:

:rotfl::rotfl:

admete, a próbowałaś dać ctr+shift ? te przyciski zmieniają ustawienia klawiatury ;)

Vesilka dobrze prawi:yes:

vesilka ma rację ,spróbuj...ja też często kliknę nie tam ,gdzie trzeba..

:yes::yes:

Hej Aga przyleciałam na truskawki bo u nas już dawno po sezonie :lol:

Karolka widzę że upał wszystkich dosięgnął. U nas też straszny skwar i wieczorem głowę mi rozsadzało :sick: Pies się nawet z zimnej podłogi nie podnosi.

Hej Two:D Truskawek u nas dostatek, a szczególnie w mojej kuchni- zapraszam:lol2:

No właśnie słyszałam, ze w Italii są nieziemskie upały:jawdrop: blisko 40 stopni:( Trzymajcie się jakoś:hug:

Admete -twój komputer od razu ci po czesku pisze :)

Agnieszko, no nie lubię Lavazzy, kiedyś była niezła, ale się popsuła. Ale tej niebieskiej nie znam, spróbuję. Dzięki.

Natalio, to szkoda:(- chciałaś poczuć się jak w Italii, a tam jest wszechobecna Lavazza:yes:

Jak będę miała okazję to dopytam o inne odmiany i dam Ci znać:D

Agawi, dotarłam wreszcie do Ciebie:D

Ile się trzeba nabiegać, żeby jakieś zdjęcia zobaczyć, ufff, ale coś tam znalazlam:D:D:D (powiedz, ze jestem dzielna;)) i podoba mi się to co widziałam:yes: Idę szukać dalej... albo poczekam na jakieś nowe fotki?

Witam Cię serdecznie yuko i zapraszam:welcome: Jesteś dzielna, jesteś:o:D Dzięki za miłe słowa:wiggle: Może jakieś nowe foty zrobię:rolleyes:

Aguś a tak w ogóle to pytam gdzie obiecane zdjęcia kwiatków ???

Tak nam skąpisz i skąpisz tego swojego ogrodu :D

Kurka wodna Majeczko ciągle brak czasu:sick: Postaram się:rolleyes: Nie za bardzo mam już co pokazywać- znacie mój ogród już na pamięć:p Ale zaraz będzie fotka drożdżówki z truskawkami:wiggle:

Mają być jakieś obiecane zdjęcia?

To czekam:popcorn::popcorn::popcorn:

Juczko postaram się wkrótce coś wkleić:rolleyes:

U nas największe upały mają być w piątek i sobotę ale już teraz jest straaasznie gorąco. Teraz to tylko kawka mrożona i leżaczek w cieniu [ATTACH=CONFIG]120983[/ATTACH]

Oj leżaczek- fajnie:cool: U nas się ciut ochłodziło, tzn nie ma ponad 30stopni, tylko z 25:lol2:

Hello Szefowa :D

Fajnie,że jesteś bo ja właśnie wpadłam na pewien pomysł , rzuciłam wszystko w diabły i przybiegłam zapytać o poradę , zaraz napiszę u mnie w wątku o co biega :yes:

A Bułeczki smakowite , kiedyś piekłam takie z Babcią , jaka szkoda,że te czasy już nigdy nie wrócą :(

Ej no Szefowa ładnie tak przede mną uciekać :mad:

Edytowane przez mmajeczkaa