agawi74 18.06.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No chyba tak , bo już z lekka ślepka zmęczone ... ale tak miło z Wami posiedzieć,że szkoda mi odchodzić Noo mi też jest bardzo miło:D Fajnie, ze się razem zebrałyśmy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Kurczę Maju czekamy:cry: Kamieniarz miał mieć okienko, ale mu się przeciągnęło, potem ma już wcześniej zaplanowaną wielką robotę, a my musimy czekać do sierpnia:mad: Ale facet jest konkretny i dał dobrą cenę, więc nie szukam już nikogo nowego:no: Najważniejsze, ze kamień znaleziony i kupiony:yes: No szkoda,że tak wyszło, ale zleci zanim się obejrzysz i już będziesz miała piękne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No szkoda,że tak wyszło, ale zleci zanim się obejrzysz i już będziesz miała piękne schody Mam nadzieję, ze będzie jak mówisz Maju Dobra ja się ulatniam, śpijcie dobrze- pewnie jutro się spotkamy:D Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Dobra ja się ulatniam, śpijcie dobrze- pewnie jutro się spotkamy:D Buziaki:hug: Ja też już zmykam, bo już czas najwyższy Kolorowych snów Do jutra ... a właściwie to już do dziś ... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) No Witam dawno Waszych nocnych pogaduch nie czytałam z rana Aga szkoda że kłądzenie kamienia się przesunie, ale to tylko miesiąc i jak piszesz żę sprawdzony fachowiec to warto Aga co do moejgo laptopa ten tekst poniżej jest z niego - nie dość że nie ma polskich liter to przekręca wyrazy, zamienia litery, nie mam tej ikonki bo mam innego windowsa na nim. J zabierze mi go do pracy do swoich informatyków - chyba powinnu coś zaradzić No Witam dawno Wasyzch pogaduch nocnzch nie cyztaam y rana Łlol2Ł Edytowane 19 Czerwca 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.06.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No Witam dawno Wasyzch pogaduch nocnzch nie cyztaam y rana Łlol2Ł :rotfl: admete, a próbowałaś dać ctr+shift ? te przyciski zmieniają ustawienia klawiatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.06.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 :rotfl: admete, a próbowałaś dać ctr+shift ? te przyciski zmieniają ustawienia klawiatury vesilka ma rację ,spróbuj...ja też często kliknę nie tam ,gdzie trzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.06.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hej Aga przyleciałam na truskawki bo u nas już dawno po sezonie Karolka widzę że upał wszystkich dosięgnął. U nas też straszny skwar i wieczorem głowę mi rozsadzało Pies się nawet z zimnej podłogi nie podnosi. Admete Mnie zawsze kot włącza jakieś cuda ale jak się pozmieniają literki ctrl+shift pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.06.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Admete -twój komputer od razu ci po czesku pisze Agnieszko, no nie lubię Lavazzy, kiedyś była niezła, ale się popsuła. Ale tej niebieskiej nie znam, spróbuję. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.06.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No Witam dawno Waszych nocnych pogaduch nie czytałam z rana Aga szkoda że kłądzenie kamienia się przesunie, ale to tylko miesiąc i jak piszesz żę sprawdzony fachowiec to warto Aga co do moejgo laptopa ten tekst poniżej jest z niego - nie dość że nie ma polskich liter to przekręca wyrazy, zamienia litery, nie mam tej ikonki bo mam innego windowsa na nim. J zabierze mi go do pracy do swoich informatyków - chyba powinnu coś zaradzić Hej Aguś, mam nadzieję, że naprawiłaś już lapka- dziewczyny dobrze mówią spróbuj ctr+shift:yes: Co do kamienia to nie mamy wyjścia czekam, bo teraz w sezonie i tak nikogo rozsądnego nie znajdę Wczoraj rzeczywiście troszkę pogadałyśmy i to zupełnie się nie umawiając:D Mam nadzieję, że miło spędzacie rocznicowy wieczór:hug: :rotfl: admete, a próbowałaś dać ctr+shift ? te przyciski zmieniają ustawienia klawiatury Vesilka dobrze prawi:yes: vesilka ma rację ,spróbuj...ja też często kliknę nie tam ,gdzie trzeba.. :yes: Hej Aga przyleciałam na truskawki bo u nas już dawno po sezonie Karolka widzę że upał wszystkich dosięgnął. U nas też straszny skwar i wieczorem głowę mi rozsadzało Pies się nawet z zimnej podłogi nie podnosi. Hej Two Truskawek u nas dostatek, a szczególnie w mojej kuchni- zapraszam:lol2: No właśnie słyszałam, ze w Italii są nieziemskie upały:jawdrop: blisko 40 stopni:( Trzymajcie się jakoś Admete -twój komputer od razu ci po czesku pisze Agnieszko, no nie lubię Lavazzy, kiedyś była niezła, ale się popsuła. Ale tej niebieskiej nie znam, spróbuję. Dzięki. Natalio, to szkoda:(- chciałaś poczuć się jak w Italii, a tam jest wszechobecna Lavazza:yes: Jak będę miała okazję to dopytam o inne odmiany i dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Agawi, dotarłam wreszcie do Ciebie:DIle się trzeba nabiegać, żeby jakieś zdjęcia zobaczyć, ufff, ale coś tam znalazlam:D:D:D (powiedz, ze jestem dzielna;)) i podoba mi się to co widziałam:yes: Idę szukać dalej... albo poczekam na jakieś nowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Aguś a tak w ogóle to pytam gdzie obiecane zdjęcia kwiatków ??? Tak nam skąpisz i skąpisz tego swojego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Mają być jakieś obiecane zdjęcia? To czekam:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.06.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No właśnie słyszałam, ze w Italii są nieziemskie upały blisko 40 stopni Trzymajcie się jakoś U nas największe upały mają być w piątek i sobotę ale już teraz jest straaasznie gorąco. Teraz to tylko kawka mrożona i leżaczek w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Agawi, dotarłam wreszcie do Ciebie:D Ile się trzeba nabiegać, żeby jakieś zdjęcia zobaczyć, ufff, ale coś tam znalazlam:D:D:D (powiedz, ze jestem dzielna;)) i podoba mi się to co widziałam:yes: Idę szukać dalej... albo poczekam na jakieś nowe fotki? Witam Cię serdecznie yuko i zapraszam:welcome: Jesteś dzielna, jesteś:D Dzięki za miłe słowa:wiggle: Może jakieś nowe foty zrobię Aguś a tak w ogóle to pytam gdzie obiecane zdjęcia kwiatków ??? Tak nam skąpisz i skąpisz tego swojego ogrodu Kurka wodna Majeczko ciągle brak czasu:sick: Postaram się Nie za bardzo mam już co pokazywać- znacie mój ogród już na pamięć Ale zaraz będzie fotka drożdżówki z truskawkami:wiggle: Mają być jakieś obiecane zdjęcia? To czekam:popcorn::popcorn: Juczko postaram się wkrótce coś wkleić U nas największe upały mają być w piątek i sobotę ale już teraz jest straaasznie gorąco. Teraz to tylko kawka mrożona i leżaczek w cieniu [ATTACH=CONFIG]120983[/ATTACH] Oj leżaczek- fajnie:cool: U nas się ciut ochłodziło, tzn nie ma ponad 30stopni, tylko z 25:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A teraz fotka weekendowych drożdżówek z truskawkami. Przepraszam, że z moim logo, ale muszę, bo potem ciągle znajduję gdzieś swoje foty:spam: http://images35.fotosik.pl/1471/8feef7ce59eea85cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Hello Szefowa Fajnie,że jesteś bo ja właśnie wpadłam na pewien pomysł , rzuciłam wszystko w diabły i przybiegłam zapytać o poradę , zaraz napiszę u mnie w wątku o co biega A Bułeczki smakowite , kiedyś piekłam takie z Babcią , jaka szkoda,że te czasy już nigdy nie wrócą Ej no Szefowa ładnie tak przede mną uciekać Edytowane 20 Czerwca 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ale pyszności ja takie smakołyki uwielbiam :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Drożdżówki mniammm:yes:Ale jakie one weekendowe? Przecież środa dzisiaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Drożdżówki ---pychotka!:yes:ale mi smaka narobiłaś,,aż ślinka pociekła!!mniam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts