Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Hello Szefowa :D

Fajnie,że jesteś bo ja właśnie wpadłam na pewien pomysł , rzuciłam wszystko w diabły i przybiegłam zapytać o poradę , zaraz napiszę u mnie w wątku o co biega :yes:

A Bułeczki smakowite , kiedyś piekłam takie z Babcią , jaka szkoda,że te czasy już nigdy nie wrócą :(

Ej no Szefowa ładnie tak przede mną uciekać :mad:

Hej Maju, chyba sie minęłyśmy:( Gdzieżbym śmiała uciekać:p zaraz lecę do Ciebie i zobaczę co i jak:wiggle:

Dzięki za bułeczki-wiem, że babcine najlepsze:hug:

Ale pyszności ja takie smakołyki uwielbiam :yes::yes::yes::yes:

Nooo to to ja rozumiem Karola- częstuj się:rolleyes:

Drożdżówki mniammm:yes:

Ale jakie one weekendowe? Przecież środa dzisiaj:P

Dzięki yuko:D No weekendowe, bo robione w niedzielę, a fotka dopiero dzisiaj:lol2:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drożdżówki ---pychotka!:yes:ale mi smaka narobiłaś,,aż ślinka pociekła!!mniam:D

Ooo jest i Beatka:bye::wiggle: Kochana truskawek jest teraz w brud- zakasuj rękawki i do dzieła!:D

Wiecie co dziewuszki? Byłam dzisiaj w Lidlu- jest włoski tydzień. Jest sporo fajnych rzeczy do kupienia- oliwy smakowe, makarony, sosy, sery,pasty i ciasteczka. Oczywiście wszystko włoskie, czyli to co tygryski lubią najbardziej:wiggle: Oto co kupiłam

http://images41.fotosik.pl/1605/cffe3a4bb867a212med.jpg

Fajnie ,jutro będę w Lidlu...:wiggle:

No to się obkupisz:rolleyes:

a drożdżówki zrobię może w przyszłym tygodniu ,jak odbębnię to wesele..jakoś ten tydzień szybko minał ..jeszcze nie odespałm jednego a już muszę szykować się na drugie ...

Rozumiem Cię, też by mi się nic nie chciało robić pomiędzy weselami:sick: ostatnio stwierdziłam, że nie lubię wesel:lol2: Na szczęście większość już za nami i tylko od czasu do czasu zdarzają się jakieś niedobitki:D

Ja wesela lubię .ale nie tydzień w tydzień ...mogło by być chociaż raz na miesiąc .Z tego co wiem to jeszcze jedno będziemy mieć w sierpniu..

A ja na weselach ,właściwie na każdych imprezach bardzo mało jem...i strasznie żałuję :lol2:, na drugi dzień mam dopiero apetyt,,na samo wspomnienie to mi ślinka leci..A teraz pierwszy raz od wielu lat spróbowałam tortu weselnego ,był przepyszny ,prawdopodobnie od Sowy .Musze spytać kuzynki jak się nazywa .bo był niespotykanie dobry

A ja na weselach ,właściwie na każdych imprezach bardzo mało jem...i strasznie żałuję :lol2:, na drugi dzień mam dopiero apetyt,,na samo wspomnienie to mi ślinka leci..

Musisz brać na wynos:lol2: Ja też zawsze mało jem na takich imprezach:yes:

A teraz pierwszy raz od wielu lat spróbowałam tortu weselnego ,był przepyszny ,prawdopodobnie od Sowy .Musze spytać kuzynki jak się nazywa .bo był niespotykanie dobry

O jak od Sowy, to na pewno był dobry:rolleyes: Zwykle na weselach są torty z samej bitej śmietany:sick:

Sie pośliniłam na widok takich smakowitych drożdżówek - tak bym je zjadła teraz, na dobitkę jeszcze piszecie o pysznym torcie, a ja łasuch ogromny jestem, ide se bo smaka takiego robicie że mi kiszki skręca :p

Biedna vesilka:( Zostań, już nie będziemy gadać o łakociach:no::lol2:

Się witam

bułeczkę porywam :lol2:

ale się obkupiła:lol2::lol2:

:eek:

Ja tez lubię weselicha ale nie w nadmiarze ( tak z 1 w sezonie jest oki ) jak ja brałam ślub tego roku mieliśmy 14 wesel

dlatego ja nie wybieram mega obcisłych kiecek na takie imprezki co by można było bezkarnie pojeść :yes::yes:

Noo obkupiłam się a jak! A jeszcze kupiłam dzisiaj wielką hortensję ogrodową w kolorze białym i zamówiłam sobie Crocsy na obcasach:rolleyes:

Udany dzień:wiggle:

Karolka jak Wy wytrzymaliście fizycznie i finansowo 14 wesel?:jawdrop::jawdrop:

Serio dziewczęta 14 wesel nie wspominając na ilu z nich byłam świadkowa

ciągle ta sama ekipa ( bo to sami znajomi)

Wiec ciągle musiałam mieć inną kreację

I jeszcze byliśmy na kilkunastu ślubach gdzie tez trza było przywlec jakiegoś kwiotka

No nie powiem ciężko było finansowo

A wiecie co jest najlepsze że jak my ogłosiliśmy że bierzemy ślub to naglę cała reszta ekipy tez i to w tym samym roku :eek:

Aga

Jak wyglądają crocsy na obcasach????:eek: