agawi74 20.06.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Hello Szefowa Fajnie,że jesteś bo ja właśnie wpadłam na pewien pomysł , rzuciłam wszystko w diabły i przybiegłam zapytać o poradę , zaraz napiszę u mnie w wątku o co biega A Bułeczki smakowite , kiedyś piekłam takie z Babcią , jaka szkoda,że te czasy już nigdy nie wrócą Ej no Szefowa ładnie tak przede mną uciekać Hej Maju, chyba sie minęłyśmy:( Gdzieżbym śmiała uciekać zaraz lecę do Ciebie i zobaczę co i jak:wiggle: Dzięki za bułeczki-wiem, że babcine najlepsze:hug: Ale pyszności ja takie smakołyki uwielbiam :yes::yes: Nooo to to ja rozumiem Karola- częstuj się Drożdżówki mniammm:yes: Ale jakie one weekendowe? Przecież środa dzisiaj:P Dzięki yuko No weekendowe, bo robione w niedzielę, a fotka dopiero dzisiaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Drożdżówki ---pychotka!:yes:ale mi smaka narobiłaś,,aż ślinka pociekła!!mniam:D Ooo jest i Beatka Kochana truskawek jest teraz w brud- zakasuj rękawki i do dzieła! Wiecie co dziewuszki? Byłam dzisiaj w Lidlu- jest włoski tydzień. Jest sporo fajnych rzeczy do kupienia- oliwy smakowe, makarony, sosy, sery,pasty i ciasteczka. Oczywiście wszystko włoskie, czyli to co tygryski lubią najbardziej:wiggle: Oto co kupiłam http://images41.fotosik.pl/1605/cffe3a4bb867a212med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Fajnie ,jutro będę w Lidlu...:wiggle:a drożdżówki zrobię może w przyszłym tygodniu ,jak odbębnię to wesele..jakoś ten tydzień szybko minał ..jeszcze nie odespałm jednego a już muszę szykować się na drugie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Fajnie ,jutro będę w Lidlu... No to się obkupisz:rolleyes: a drożdżówki zrobię może w przyszłym tygodniu ,jak odbębnię to wesele..jakoś ten tydzień szybko minał ..jeszcze nie odespałm jednego a już muszę szykować się na drugie ... Rozumiem Cię, też by mi się nic nie chciało robić pomiędzy weselami:sick: ostatnio stwierdziłam, że nie lubię wesel:lol2: Na szczęście większość już za nami i tylko od czasu do czasu zdarzają się jakieś niedobitki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ja wesela lubię .ale nie tydzień w tydzień ...mogło by być chociaż raz na miesiąc .Z tego co wiem to jeszcze jedno będziemy mieć w sierpniu.. A ja na weselach ,właściwie na każdych imprezach bardzo mało jem...i strasznie żałuję , na drugi dzień mam dopiero apetyt,,na samo wspomnienie to mi ślinka leci..A teraz pierwszy raz od wielu lat spróbowałam tortu weselnego ,był przepyszny ,prawdopodobnie od Sowy .Musze spytać kuzynki jak się nazywa .bo był niespotykanie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A ja na weselach ,właściwie na każdych imprezach bardzo mało jem...i strasznie żałuję , na drugi dzień mam dopiero apetyt,,na samo wspomnienie to mi ślinka leci.. Musisz brać na wynos:lol2: Ja też zawsze mało jem na takich imprezach:yes: A teraz pierwszy raz od wielu lat spróbowałam tortu weselnego ,był przepyszny ,prawdopodobnie od Sowy .Musze spytać kuzynki jak się nazywa .bo był niespotykanie dobry O jak od Sowy, to na pewno był dobry:rolleyes: Zwykle na weselach są torty z samej bitej śmietany:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 właśnie on nie był tylko z bitą śmietaną ...wyczułam kawałki karmelu czy tofi...cholera wie co to było ale "np"niebo w gębie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Musisz brać na wynos:lol2: Ja też zawsze mało jem na takich imprezach:yes: Ja też mało jem A następnego dnia żałuję ... "matko takie dobre ciasta były, czemu ja nie jadłam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 właśnie on nie był tylko z bitą śmietaną ...wyczułam kawałki karmelu czy tofi...cholera wie co to było ale "np"niebo w gębie" Kiedyś jadłam od niego kajmakowy i dacquoise- też były przepyszne:rolleyes: [h=2][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ja też mało jem A następnego dnia żałuję ... "matko takie dobre ciasta były, czemu ja nie jadłam" No to wszystkie jesteśmy trąby:lol2: ale jak tu jeść, jak suknia dopasowana:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.06.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sie pośliniłam na widok takich smakowitych drożdżówek - tak bym je zjadła teraz, na dobitkę jeszcze piszecie o pysznym torcie, a ja łasuch ogromny jestem, ide se bo smaka takiego robicie że mi kiszki skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sie pośliniłam na widok takich smakowitych drożdżówek - tak bym je zjadła teraz, na dobitkę jeszcze piszecie o pysznym torcie, a ja łasuch ogromny jestem, ide se bo smaka takiego robicie że mi kiszki skręca Biedna vesilka:( Zostań, już nie będziemy gadać o łakociach:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Się witam bułeczkę porywam ale się obkupiła:lol2: Ja tez lubię weselicha ale nie w nadmiarze ( tak z 1 w sezonie jest oki ) jak ja brałam ślub tego roku mieliśmy 14 wesel dlatego ja nie wybieram mega obcisłych kiecek na takie imprezki co by można było bezkarnie pojeść :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Się witam bułeczkę porywam ale się obkupiła:lol2: Ja tez lubię weselicha ale nie w nadmiarze ( tak z 1 w sezonie jest oki ) jak ja brałam ślub tego roku mieliśmy 14 wesel dlatego ja nie wybieram mega obcisłych kiecek na takie imprezki co by można było bezkarnie pojeść :yes: Noo obkupiłam się a jak! A jeszcze kupiłam dzisiaj wielką hortensję ogrodową w kolorze białym i zamówiłam sobie Crocsy na obcasach:rolleyes: Udany dzień Karolka jak Wy wytrzymaliście fizycznie i finansowo 14 wesel?:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Narobię wam apetytu .Tort m.w wyglądał takhttp://www.e-cukiernia.com/product/photo_000000122_big.jpgtylko jeszcze bardziej zwiewnie ,o ile tort może być zwiewny:lol2:beza też tam w środku była .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Bożzzzze .Karola 14 wesel? ja dwóch nie mogę zdzierżyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ło matko, ale CUDNY! A to na wierzchu to marcepan? Musiał być pyszny- teraz to i mnie ślinka leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 no uwierz mi aguś ,że chyba pierwszy raz w życiu jadłam coś tak pysznego...zapytam kuzynkę o nazw e,,,też będzie na weselu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Serio dziewczęta 14 wesel nie wspominając na ilu z nich byłam świadkowa ciągle ta sama ekipa ( bo to sami znajomi) Wiec ciągle musiałam mieć inną kreację I jeszcze byliśmy na kilkunastu ślubach gdzie tez trza było przywlec jakiegoś kwiotka No nie powiem ciężko było finansowo A wiecie co jest najlepsze że jak my ogłosiliśmy że bierzemy ślub to naglę cała reszta ekipy tez i to w tym samym roku Aga Jak wyglądają crocsy na obcasach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Nieeeeeeee no takie pyszności o tej godzinie pokazywać ... idę po czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts