karolek59 20.06.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Beatko torcik cudny ale mi narobiłaś smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Karola to pewnie cały dochód z wesela rozszedł się na prezenty,,,pozazdrościli Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 no uwierz mi aguś ,że chyba pierwszy raz w życiu jadłam coś tak pysznego...zapytam kuzynkę o nazw e,,,też będzie na weselu.. Spytaj Beatko koniecznie i nam powiedz:popcorn: Serio dziewczęta 14 wesel nie wspominając na ilu z nich byłam świadkowa ciągle ta sama ekipa ( bo to sami znajomi) Wiec ciągle musiałam mieć inną kreację I jeszcze byliśmy na kilkunastu ślubach gdzie tez trza było przywlec jakiegoś kwiotka No nie powiem ciężko było finansowo A wiecie co jest najlepsze że jak my ogłosiliśmy że bierzemy ślub to naglę cała reszta ekipy tez i to w tym samym roku Aga Jak wyglądają crocsy na obcasach???? Karola to miałaś deja vu z tymi weselami:sick: Ja bym chyba na część nie poszła:lol2: Crocsy na obcasach to model Cyprus III i wygląda tak (ja zamówiłam czarne) http://buty-crocs.pl/wp-content/uploads/2012/04/cyprus2-300x186.jpg Nieeeeeeee no takie pyszności o tej godzinie pokazywać ... idę po czekoladę Maju o tej porze:no: Beatko torcik cudny ale mi narobiłaś smaka Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No proszę pierwszy raz widzę takie butki fajowe widać na tej mojej prowincji nieźle jestem zacofana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ale super butki ,pierwszy raz takie widzę ,,,do pracy by mi się przydały .A tymczasem dziewczyny zmykam ,bo jutro do pracy mam na 9 tą ...brrr..Dobrej Nocy:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No proszę pierwszy raz widzę takie butki fajowe widać na tej mojej prowincji nieźle jestem zacofana Karola daj spokój na jakiej prowincji? Ja tez nie śledzę wszystkich nowinek:no: Swoją drogą myślę, że Ty jesteś nieźle oblatana we wszystkim:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ale super butki ,pierwszy raz takie widzę ,,,do pracy by mi się przydały .A tymczasem dziewczyny zmykam ,bo jutro do pracy mam na 9 tą ...brrr..Dobrej Nocy:goodnight: Beatko, podobno te buty są bardzo wygodne i masują stopy, więc kupuj;) Ja wzięłam pod kątem wakacji, weekendów:wiggle: Śpij dobrze, rzeczywiście masz na rano:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Karola daj spokój na jakiej prowincji? Ja tez nie śledzę wszystkich nowinek:no: Swoją drogą myślę, że Ty jesteś nieźle oblatana we wszystkim:D Co ty gadasz u nas kiszka dobrze są koleżanki z FM i czasem wyskoczą z kroksami na obcasie :yes: Beatko miłej nocy ty nasza laseczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Co ty gadasz u nas kiszka dobrze są koleżanki z FM i czasem wyskoczą z kroksami na obcasie :yes: Ty jak coś powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Przeca tylko prawdę napisałam :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Przeca tylko prawdę napisałam :yes: Prawdę, prawdę Kurka wodna miałam poodwiedzać dziewczyny i tak się naplotkowałyśmy, ze chyba nie zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ja już zmykam bo prawie 1 idę się wymoczyć papappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Pa Karola, miłego moczenia i nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.06.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 no to pa dziewczynki....do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 21.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 czesc dziewuchy.wpadlam podziwiac kroksy, naprawde fajowe, widac, że wygodne. wprawdzie ja zawsze na plaskim, ale czasami przydaloby sie miec cos wygodnego na obcasie coby sobie cm dodac...i tez piersze slysze ze sa wysokie, niezle cofnieta jestem. moze dlatego, ze takie gumiaki zwykle kupowal i chorowal na nie maż, ja nawet nie chcialam patrzec. i chyba czas wrocic do tematu i oblukac. drożdżóweczki pycha. w domu rodzinnym zawsze mama piekła takie cuda. w kazda sobote, to z jablkami, to z jagodami. sentymentalnie wracam do tego, czyzbym sie juz postarzała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.06.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ale napaplały stare dobre czasy Karola 14 wesel matko a ja myślałam, że nasze 8 to było dużo. My na szczęście tylko na trzech z tą samą ekipą ale za to na wszystkich z tą samą orkiestrą już nas w progu poznawali całe szczęście, że byli nieźli Aga ja też nie miałam pojęcia, ze istnieją crocsy na obcasie fajnie wyglądają, na weekendowe plażowanie na pewno wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 no to pa dziewczynki.... do jutra... Hej Vesi, chyba już się wczoraj minęłyśmy:( czesc dziewuchy. wpadlam podziwiac kroksy, naprawde fajowe, widac, że wygodne. wprawdzie ja zawsze na plaskim, ale czasami przydaloby sie miec cos wygodnego na obcasie coby sobie cm dodac...i tez piersze slysze ze sa wysokie, niezle cofnieta jestem. moze dlatego, ze takie gumiaki zwykle kupowal i chorowal na nie maż, ja nawet nie chcialam patrzec. i chyba czas wrocic do tematu i oblukac. drożdżóweczki pycha. w domu rodzinnym zawsze mama piekła takie cuda. w kazda sobote, to z jablkami, to z jagodami. sentymentalnie wracam do tego, czyzbym sie juz postarzała??? Hej Edi, nie postarzałaś sie, ja też lubię wypiekać z mamą Gumiaki mówisz? Ja mam takie do ogrodu- są mega wygodne:D A co do tych na obcasie, to zdam Wam relację co i jak:D Ale napaplały stare dobre czasy Nooo:lol2: Szkoda, że Cię nie było:( Aga ja też nie miałam pojęcia, ze istnieją crocsy na obcasie fajnie wyglądają, na weekendowe plażowanie na pewno wygodne. Taką mam nadzieję Two Czekam na przesyłkę i dam Wam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 U nas była okropna burza i ulewa całą noc:mad: w ciągu dnia chwilami deszczyk, a i tak jest duszno:sick: Jedyne pocieszenie, że od dziś mamy już LATO http://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/sloneczko.gif Mam dla Was kilka obiecanych fot ogródkowych, ale nie wiem czy teraz zdążę zgrać. Jak nie to wieczorkiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.06.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Czekam na przesyłkę i dam Wam znać Aga, ty nie dawaj nam znać, tylko fotki pięknych nóżek w tych bucikach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Aga, ty nie dawaj nam znać, tylko fotki pięknych nóżek w tych bucikach:cool: Hi, hi vesilko, aleś wymyśliła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts