Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no uwierz mi aguś ,że chyba pierwszy raz w życiu jadłam coś tak pysznego...zapytam kuzynkę o nazw e,,,też będzie na weselu..

Spytaj Beatko koniecznie i nam powiedz:popcorn:

Serio dziewczęta 14 wesel nie wspominając na ilu z nich byłam świadkowa

ciągle ta sama ekipa ( bo to sami znajomi)

Wiec ciągle musiałam mieć inną kreację

I jeszcze byliśmy na kilkunastu ślubach gdzie tez trza było przywlec jakiegoś kwiotka

No nie powiem ciężko było finansowo

A wiecie co jest najlepsze że jak my ogłosiliśmy że bierzemy ślub to naglę cała reszta ekipy tez i to w tym samym roku :eek:

Aga

Jak wyglądają crocsy na obcasach????:eek:

Karola to miałaś deja vu z tymi weselami:sick: Ja bym chyba na część nie poszła:lol2:

Crocsy na obcasach to model Cyprus III i wygląda tak (ja zamówiłam czarne)

http://buty-crocs.pl/wp-content/uploads/2012/04/cyprus2-300x186.jpg

Nieeeeeeee no takie pyszności o tej godzinie pokazywać ... idę po czekoladę :D

Maju o tej porze:no:

Beatko torcik cudny ale mi narobiłaś smaka

Mi też:mad:

Ale super butki ,pierwszy raz takie widzę ,,,do pracy by mi się przydały .A tymczasem dziewczyny zmykam ,bo jutro do pracy mam na 9 tą ...brrr..Dobrej Nocy:goodnight:

Beatko, podobno te buty są bardzo wygodne i masują stopy, więc kupuj;) Ja wzięłam pod kątem wakacji, weekendów:wiggle:

Śpij dobrze, rzeczywiście masz na rano:lol2::bye:

czesc dziewuchy.

wpadlam podziwiac kroksy, naprawde fajowe, widac, że wygodne. wprawdzie ja zawsze na plaskim, ale czasami przydaloby sie miec cos wygodnego na obcasie coby sobie cm dodac...i tez piersze slysze ze sa wysokie, niezle cofnieta jestem. moze dlatego, ze takie gumiaki zwykle kupowal i chorowal na nie maż, ja nawet nie chcialam patrzec. i chyba czas wrocic do tematu i oblukac.

drożdżóweczki pycha. w domu rodzinnym zawsze mama piekła takie cuda. w kazda sobote, to z jablkami, to z jagodami. sentymentalnie wracam do tego, czyzbym sie juz postarzała???

Ale napaplały :lol2: stare dobre czasy :cool:

Karola 14 wesel :eek: matko a ja myślałam, że nasze 8 to było dużo. My na szczęście tylko na trzech z tą samą ekipą ale za to na wszystkich z tą samą orkiestrą :lol2: już nas w progu poznawali :) całe szczęście, że byli nieźli ;)

Aga ja też nie miałam pojęcia, ze istnieją crocsy na obcasie :wiggle: fajnie wyglądają, na weekendowe plażowanie na pewno wygodne.

no to pa dziewczynki....

do jutra...

Hej Vesi, chyba już się wczoraj minęłyśmy:(

czesc dziewuchy.

wpadlam podziwiac kroksy, naprawde fajowe, widac, że wygodne. wprawdzie ja zawsze na plaskim, ale czasami przydaloby sie miec cos wygodnego na obcasie coby sobie cm dodac...i tez piersze slysze ze sa wysokie, niezle cofnieta jestem. moze dlatego, ze takie gumiaki zwykle kupowal i chorowal na nie maż, ja nawet nie chcialam patrzec. i chyba czas wrocic do tematu i oblukac.

drożdżóweczki pycha. w domu rodzinnym zawsze mama piekła takie cuda. w kazda sobote, to z jablkami, to z jagodami. sentymentalnie wracam do tego, czyzbym sie juz postarzała???

Hej Edi, nie postarzałaś sie, ja też lubię wypiekać z mamą:yes: Gumiaki mówisz? Ja mam takie do ogrodu- są mega wygodne:D

A co do tych na obcasie, to zdam Wam relację co i jak:D

Ale napaplały :lol2: stare dobre czasy :cool:

Nooo:lol2: Szkoda, że Cię nie było:(

Aga ja też nie miałam pojęcia, ze istnieją crocsy na obcasie :wiggle: fajnie wyglądają, na weekendowe plażowanie na pewno wygodne.

Taką mam nadzieję Two:cool: Czekam na przesyłkę i dam Wam znać:yes:

U nas była okropna burza i ulewa całą noc:mad: w ciągu dnia chwilami deszczyk, a i tak jest duszno:sick:

Jedyne pocieszenie, że od dziś mamy już LATO http://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/sloneczko.gif

Mam dla Was kilka obiecanych fot ogródkowych, ale nie wiem czy teraz zdążę zgrać. Jak nie to wieczorkiem:D