Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Szkoda, że nie zdązyłaś z fotkami:( bo wieczorem nie dam rady podejrzeć... ale ściskam:hug:

PS Niezła burza przywitała to lato:o U Ciebie też tak dawało w nocy??? U nas nad samym blokiem było istne szaleństwo... nigdy nie słyszałam i nie widziałam burzy z tak bliska:o

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szkoda, że nie zdązyłaś z fotkami:( bo wieczorem nie dam rady podejrzeć... ale ściskam:hug:

PS Niezła burza przywitała to lato:o U Ciebie też tak dawało w nocy??? U nas nad samym blokiem było istne szaleństwo... nigdy nie słyszałam i nie widziałam burzy z tak bliska:o

Hej Madziu, fotki będą ogrodowe, więc chyba mało interesujące dla Ciebie:D U nas też szalała okropna burza:mad: Spać nie można było:no:

Internet Ci nadal nie działa biedulko?:spam: Mam nadzieję, ze niedługo do nas wrócisz na stałe.

Ściskam równie mocno:hug:

Jest tu ktoś ?

...pewnie u was dalej burza...u nas "tylko" cały dzień leje..:(

Miałam trzydniową przerwę związaną z wyjazdem służbowym i widzę zmiany na forum...ale znowu na minus :sick:

Już trzeci raz wysyłam tą wiadomość...

Hej Amtla, ano jestem na chwilkę:yes: U nas dzisiaj już sucho, ale duszno:mad: forumowe zmiany są od wczoraj, mi też się coś co chwilkę zawiesza:( Co u Ciebie dobrego?:D

Aguś cudny ogród! trawka...Ty wiesz, że ja Ci jej cholernie zazdroszczę, taka soczysta i bez zielska....ach

Kochana napisz mi proszę coś o różach...ja mam jedynie jedną białą okrywkową bo róże podobno bardzo wymagające są i według mojego pana od ogrodu te kwiaty ni jak się mają do bezobsługowego ogrodu:lol2:mnie się róże strasznie podobają no ale trochę się ich boję bo ogrodowego doswiadczenia u mnie brak...

a bezobsługowe ogrody nie istnieją, no chyba że ma się ogrodnika na etacie...dobrze że ta robota przy ogrodzie zaczyna mi przyjemność sprawiać:lol2: