Amtla 22.06.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Hej Amtla, ano jestem na chwilkę U nas dzisiaj już sucho, ale duszno:mad: forumowe zmiany są od wczoraj, mi też się coś co chwilkę zawiesza:( Co u Ciebie dobrego? Agusia, dobrego to pewnie niewiele, ot czekanie: źle obliczyli ilość paneli - czekam, nie zamówili listew na schody czekam...I jakoś nie narzekam, bo i tak nie jestem w stanie się rozdwoić. Wyjazd służbowy do Łodzi na trzy dni, przedtem przygotowanie siebie i rodziny... Piękna ta zieleń trawnika u Ciebie Jestem ciekawa, czy w realu też ma taki wspaniały odcień ? A kwiatki zaraz się rozrosną i będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 piękne rośliny:) moje róże pnące coś marnie biorą sie za kwitnienie. Powojniki rosną w górę, ale same liście... coś robię nie tak? Hortensje śliczne:)i ta soczysta zieleń trawy:) Pozdrawiam Hej Asiu dzięki za miłe słowa:hug:Ja wszystkim kwitnącym roślinkom (łącznie z kwiatami) daję nawóz florovitu do kwitnących- może to działa? Nie mam pojęcia dlaczego Ci Clematis nie kwitnie? Może masz późniejszą odmianę? On lubi dużo wody i góra koniecznie w słońcu, a dół w cieniu. Miłego weekendu:D Agusia pisze z tableta, ktory niestety nie wyswietla mi wszystkich zdjec Ale buty widzialam , super sa tez takich nie widzialam Zdjecia ogrodu w domku obejrze Co do pogody u nas w cagu tych upalow spadlo moze z 10 kropelek deszczu, ale dzis wreszcie upragnione ochlodzenie Buziaki Hej Aguś, a to Ty dzisiaj w drodze:D Nie mogę uwierzyć, ze nie słyszałyście o tych butach:o To jest już ich 3 seria z rzędu i są na rynku od paru lat:yes: tylko ja jakoś nie mogłam się zdecdować... U nas też chłodniej:cool: Da się żyć. miłego weekendu kochana:hug: :o CUDNY OGRÓD NA TYM ZDJĘCIU ... A TRAWKA :o Dzięki Kochana za zdjątka ... postarałaś się Dzięki Majeczko:hug:Mam jeszcze drugi kwiernik, ale to kiedyś indziej:D Aga, ależ u Ciebie pięknie Aniu lejesz miód na moje serce:hug: Prezeska ty już nie szczuj tą piękną trawką bo my tu na zawał zejdziemy i z kim będziesz pisać ?? Karolka jak zwykle coś wlanie:lol2: dobrze prawi Nowy nabytek cudny Edit: a napiszesz jaka to odmiana to nowe cudeńko, bym sobie zanotowała Dzięki Two Hortensja stoli na tarasie, a jest już ciemno więc sprawdzę jutro i napiszę u Ciebie:yes: Cześć Aguś Nie mogłam się powstrzymać i musialam napisać, że przepiękne masz te wszystkie kwitnące roślinki. Do tego ta zieleń na zdjęciach - cudowna Życzę udanego weekendu Hej pysiaczku, kopę lat:hug:Fajnie, że zajrzałaś. Dzięki za miłe słowa kochana:wiggle: Wpadaj jak najczęściej:D Miłego weekendu:) Czy naprawdę można mieć TAKI trawnik? W realnym ogrodzie? Przecież to jest niemożliwe!!! Śliczna rozetka u tej hosty, która dopiero zabiera się za kwitnienie:yes: I kwietnik cudny... ACH!!! Dzięki yuko:hug:Trawka jest prawdziwa, zapewniam:lol2: Hosty też uwielbiam- masz rację rozetki są śliczne, tylko szkoda, że kr,otko kwitną A u mojje mamy w ogrodzie zakwitła po raz pierwszy yuka- jak się rozwinie to obfocę :rotfl: Karola dobrze prawi Matko czy ja się kiedyś takiej trawy doczekam ??? .... u mnie tylko jakaś wijka rośnie, ale też jest zielono Wariatki obie:lol2: Maju, ani się obejrzysz, a będziesz miała piękną trawkę- to nic trudnego:D Aga czy Ty zawsze musisz mieć wszystko takie perfekcyjne, dopracowane ? nie lubię Cię .... Okrywasz pnące róże na zimę na całej wysokości ? Mugatko, ja perfekcyjnie?:no: Nawet nie wiesz ile jeszcze zostało do zrobienia:( Róże na zimę kopczykuję ziemią, góry nie zawijam:no: Zawinęłam tylko szczepioną na pniu, a i tak zmarzła:mad: Aguś cudny ogród! trawka...Ty wiesz, że ja Ci jej cholernie zazdroszczę, taka soczysta i bez zielska....ach Kochana napisz mi proszę coś o różach...ja mam jedynie jedną białą okrywkową bo róże podobno bardzo wymagające są i według mojego pana od ogrodu te kwiaty ni jak się mają do bezobsługowego ogrodu:lol2:mnie się róże strasznie podobają no ale trochę się ich boję bo ogrodowego doswiadczenia u mnie brak... a bezobsługowe ogrody nie istnieją, no chyba że ma się ogrodnika na etacie...dobrze że ta robota przy ogrodzie zaczyna mi przyjemność sprawiać Dzięki Aneciu Nie masz co zazdrościć, bo już Twoja rośnie- widziałam piękna:yes: Anetko z różami to jest tak- może bardzo wymagające nie są, ale na zimę trzeba koniecznie je wysoko okpoać ziemią, zeby nie przemarzły. Jak puszczą pierwsze listki i pąki trzeba uważnie obserwować czy nie ma mszyc i w razie czego pryskać. Jak mszyce zeżrą pąki, to róża nie zakwitnie:( Należy pamiętaż też o specjalnym nawozie do róż i codziennym podlewaniu. Myślę, ze na próbę kup sobie ze 2 rabatowe i zobaczysz czy dasz radę. A dasz na pewno i myślę, zę warto bo są piękne przez całe lato:D Masz rację, że bezobslugowych ogrod,ow nie ma:no: nic mnie tak nie zachwyciło jak widok pieknej trawy zapewne dlatego że taki widok marzy mi się u mnie Dzięki zuzku Za chwilkę będziesz miała i Ty:yes: oj Prezesko, trawa wali po oczach, strasznie soczysta ta zielen! nie chwale, bo jeszcze zmarnieje. clematisy sa piekne. u mojej mamy taki rósł chcialam namowic m na zakup, aby puścić po naszym murze. tylko jak wcisnac kit, ze to zimozielone??? Dzięki Edi:hug:Przekonaj męża, bo warto. Nawet jak clematis nie kwitnie, to ma śliczne liście:D Trzymam kciuki:yes: Widzę już zdjęcia woooow Dzięki Aguś Agusia, dobrego to pewnie niewiele, ot czekanie: źle obliczyli ilość paneli - czekam, nie zamówili listew na schody czekam...I jakoś nie narzekam, bo i tak nie jestem w stanie się rozdwoić. Wyjazd służbowy do Łodzi na trzy dni, przedtem przygotowanie siebie i rodziny... Piękna ta zieleń trawnika u Ciebie Jestem ciekawa, czy w realu też ma taki wspaniały odcień ? A kwiatki zaraz się rozrosną i będzie cudnie Ojej to szkoda, ze tak wyszło z tymi panelami Amtluś Dobrze, że już wróciłaś Trawka ma rzeczywiście taki kolorek, zapraszam na macanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 22.06.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 elo!!! udało się spiknąć jak za starych przed ciążowych czasow tylko nikt dzisiaj nie pije?zdjec nie pokazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 heh Edi to wrzuć jakąs fote na zachęta:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ooo Dream Team prawie w komplecie:D Ja już nie mam żadnych fot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 22.06.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 tia, fote...ciekawe czego???chyba ze mojego psa ostatnio w tym bajzlu zdjec nie cykam, swoja droga, Wy takie oblatane, moze cos wiecie. w lipcu jade na wesele. ktos widzial gdzies jakas sukienke skrojona na slonia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ktos widzial gdzies jakas sukienke skrojona na slonia???? :rotfl: Edi, weź przestań tak żartować Ty masz idealną figurę Chudzinka i tyle:D A z sukienką to pytaj Karoli- ona jest oblatana w tych ciuchach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ja pierdzielę & Edi ja ci więcej nie polewam bo już bredzisz jaki słoń?? Zaraz będa przeceny to skocz się do jakiejś galerii pewnie coś wylokasz ja za kieckami nie łaziłam bo nie potrzebuję ( całe szczęście wiec nie pomogę) ale zajrzyj do Zary i do H&M Aga a ty tu bajek nie opowiadaj bo ja dopiero widziałam jedno marne zdjęcie z twoją facjatą czekam na rewanż ( nie odpuszczę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 22.06.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 tia, idealna figura... robi sie szafa to polecialam po kartony ciuchowe. wykladam, wykladam i co?dupa. z 15 cm brakuje aby zapiac marynarke, z 5 cm brakuje rekawa, z pol metra, aby dopiac rurki. chyba czas sie na allegro usmiechnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aga a ty tu bajek nie opowiadaj bo ja dopiero widziałam jedno marne zdjęcie z twoją facjatą czekam na rewanż ( nie odpuszczę ) Nie jedno tylko 2 ! Publicznie nie będę wstawiać, ale kiedyś wyślę Ci na priv:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 22.06.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 lej Karolka, lej. co sie dziwic?tyle czasu nie pilam to i leb slaby. w zarze bylam, hm nie ogarne z alka za duzo tych wieszakow do przerzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 22.06.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ja widzialam jedno:mad: jak to tak??? a! i 2 meza w gazecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 tia, idealna figura... robi sie szafa to polecialam po kartony ciuchowe. wykladam, wykladam i co?dupa. z 15 cm brakuje aby zapiac marynarke, z 5 cm brakuje rekawa, z pol metra, aby dopiac rurki. chyba czas sie na allegro usmiechnac Edi, zgubisz jeszcze- całe lato przed nami:D Karolka dobrze prawi, odwiedź jakąś galerię- na pewno coś fajnego znajdziesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ja widzialam jedno:mad: jak to tak??? a! i 2 meza w gazecie No przeca 2 kiedyś pokazywałam:yes: Dobra, kiedyś umówimy się na sesyjkę, bo ja też już nie pamiętam jak wyglądacie- oprócz Karoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nie jedno tylko 2 ! Publicznie nie będę wstawiać, ale kiedyś wyślę Ci na priv:yes: Aga trzymm za słowo lej Karolka, lej. co sie dziwic?tyle czasu nie pilam to i leb slaby. w zarze bylam, hm nie ogarne z alka za duzo tych wieszakow do przerzucenia ale ty przeca karmisz? więc nie przesadzaj no nic innego tylko Alę sprzedaj i wtedy raz dwa ogarniesz a z tą waga nie przesadzaj nie wierze że jest tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No przeca 2 kiedyś pokazywałam:yes: Dobra, kiedyś umówimy się na sesyjkę, bo ja też już nie pamiętam jak wyglądacie- oprócz Karoli Mam rozumieć że tak często się pokazuję czy jakaś znaczna jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 22.06.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 karmie, ale ja zawsze kg dlugo trace. musze zrzucic, wyjscia nie mam. dzisiaj robilam zdjecia do dowodu, masakra:sick: Ja Karolka tez zapamietalam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Mam rozumieć że tak często się pokazuję czy jakaś znaczna jestem? To pierwsze, ale w pozytywnym znaczeniu:lol2: Edi, koniec z piciem, zapominałam, ze karmisz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Edi zrzucisz nie martw sie Ja Karolka tez zapamietalam:D ło matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 22.06.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 z bolem serca odpadam jako pierwsza.do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts