editg 22.06.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Edi, koniec z piciem, zapominałam, ze karmisz:mad: ups ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 z bolem serca odpadam jako pierwsza. do nastepnego Pa Edytko, miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No proszę sama sie domagała i już mi zwiała :yes:no nicbuziole Edi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Udanego grilowania pappapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Udanego grilowania pappapapa Wzajemnie szalona kobieto:D PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.06.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Tu też piły? Udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.06.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Aguś, wiesz, że ja mało ogródkowa jestem, ale zaglądam i się zachwycam po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 23.06.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 i tu była impreza i się nie załapałam no cóż...kto późno przychodzi sam sobie szkodzi... Aguś Twój ogród zachwyca :jawdrop: Jakie kooooooooloooooooory !!!!!!!!!!! Czy Ty przypadkiem nie podrasowujesz zdjęć ??? ...żart udanego łikendziku buźka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.06.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Nie...no znowu impreza była i to w piątek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.06.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 No nie, znowu piły i nawet nie zawołały następnym razem musicie wcześniej dać znać, to telerandkę z glazurnikiem przełożę i też z wami pobaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.06.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Tu też piły? Udanego weekendu Ano piły:lol2: Wzajemnie Aniu- teraz to już udanego tygodnia:hug: Aguś, wiesz, że ja mało ogródkowa jestem, ale zaglądam i się zachwycam po cichu Wiem, wiem Dropku i dziękuję i tu była impreza i się nie załapałam no cóż...kto późno przychodzi sam sobie szkodzi... Aguś Twój ogród zachwyca :jawdrop: Jakie kooooooooloooooooory !!!!!!!!!!! Czy Ty przypadkiem nie podrasowujesz zdjęć ??? ...żart udanego łikendziku buźka ! Nie kochana, nie podrasowuję Dzięki Leia Nie...no znowu impreza była i to w piątek:D Anetko dołączysz w następny? No nie, znowu piły i nawet nie zawołały następnym razem musicie wcześniej dać znać, to telerandkę z glazurnikiem przełożę i też z wami pobaluje Wołam Cię codziennie Two, ale Ty nie słyszysz:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.06.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Kochana no ja ciągle się spóżniam na te Wasze nocne popijawy:yes::Djak zaglądam to jest już po:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.06.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzień Dobry Pani Prezes ... witam po weekendzie No tak ja też się na imprezkę nie załapałam ... ładnie to tak beze mnie popijać :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.06.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Odpoczęłaś w weekend? Udanego tygodnia i słońca życzę U nas leje a moja głowa źle to znosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.06.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 agus, kupe lat kochana zdradzisz moze gdzie kupowalas kamien i za ile , prosze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Kochana no ja ciągle się spóżniam na te Wasze nocne popijawy:yes::Djak zaglądam to jest już po:lol2: Anetko :lol2: My tak spontanicznie- następnym razem zwołamy imprezkę wcześniej:yes: Dzień Dobry Pani Prezes ... witam po weekendzie No tak ja też się na imprezkę nie załapałam ... ładnie to tak beze mnie popijać :mad: Hej Maju no nie ładnie:no: ale Ty popijałaś pewnie ze swoimi gośćmi:lol2: Odpoczęłaś w weekend? Udanego tygodnia i słońca życzę U nas leje a moja głowa źle to znosi. Hej Aniu a dziękuję odpoczęłam:yes: Czyżby dopadła Cie migrena? U nas dzisiaj strasznie wiało:mad: i momentami padało:mad: Zimno jak diabli:sick: Gdzie jest lato? Dzięki za życzonka i wzajemnie kochana:hug: agus, kupe lat kochana zdradzisz moze gdzie kupowalas kamien i za ile , prosze :) Angie, wszelki duch... Super, ze wpadłaś, co słychać? Kamień zamawialiśmy tutaj http://www.marmurowe.pl/plytki-lupek-kwarcyt.html Transport jest możliwy w całym kraju:yes: A gdzie będziecie go kłaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Zapraszam na kruche babeczki z mascarpone i owocami:D http://images40.fotosik.pl/1669/61b4984aa7e1a692med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.06.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 nie moge... nie moge... lekarzaaaa..... CO ZA DYWAN :jawdrop::jawdrop: w ogrodzie ..... jak Ty to robisz Aga? toż to niemożliwe??? padłam na zawał..... cudną babeczką na pociechę sie częstuję... niebo w gębie mhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 nie moge... nie moge... lekarzaaaa..... CO ZA DYWAN :jawdrop::jawdrop: w ogrodzie ..... jak Ty to robisz Aga? toż to niemożliwe??? padłam na zawał..... cudną babeczką na pociechę sie częstuję... niebo w gębie mhhhh.... Vesilko, przecież to sztuczny dywan, rozłożony do zdjęć :lol2: Kochana przepis jest taki: codzienne podlewanie, raz w tygodniu koszenie, raz w miesiącu nawożenie. Proste, prawda? Dzięęęękkkkiiiiii:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.06.2012 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Aga tym razem przesadziłaś http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif I muszę teraz iść po marną imitację do Piekarni Pod Telegrafem żeby ślinotok zahamować Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts