Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga no Poszalałaś ! Pięknie ci wyszedł ostatni wpis:yes::D

Dziekować, dziękować Aneciu:D

:)

:lol2:

Dzisiaj choćbym miała zasnąć przed laptopem to przyjdę ... mam nadzieję,że będziesz :D

Jestem Majeczko, ale dzisiaj to ja za długo nie posiedzę, bo mam w weekend gości i masę roboty:(

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flags/smileys-flags-159331.gif :cool:

Jak tam Two atmosfera w Italii?:lol2:

Też się cieszę ,że Włosi wygrali!!!!M jest zawiedziony ,bo kibicował Niemcom.:D

To dokładnie jak u nas Beatko- ja się cieszę, a luby zły:D:D

Agawi, świętujemy :)

Od samego rana Tolu:rotfl:

Czyli będzie internetowa wyżerka i znowu monitor zaślinię :lol2:

A Włosi nie wierzyli w swoją drużynę :no: Na początku mówili że tyle się teraz złego u nich dzieje w piłce nożnej, że raczej w tym roku nie mają szans. Jak im zaczęło dobrze iść to się trochę przekonali :cool: Ale fajne było to ich kibicowanie pod knajpkami. W każdej wystawiony monitor a przed knajpką grupy wykrzykujące i gestykulujące jak to oni mają w zwyczaju :D

A ja dziś kupiłam melona :p mniam. Nie masz jakiegoś przepisu na coś fajnego z melonem?

Kochana j też kupiłam dzisiaj melona:lol2: i arbuza:lol2:

A przepisik? Bardzo proszę. Kiedyś zamieszczałam Prosciutto e melone na pewno znasz:yes:

Jest na tej stronie u mnie.

I nie dalej jak wczoraj znalazłam w Gazecie Wyborczej kilka pomysłów na melony i arbuzy- może coś ściągniesz sobie:D