agawi74 29.06.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Milo mi się z Wami gada dziewczynki- jak zawsze- ale powoli się ewakuuję, bo jutro mam sporo rzeczy do zrobienia. Trzeba jakoś gości przyjąć Życzę wszystkim ogromnie słonecznego, upalnego weekendu i miłego odpoczynkuhttp://macweather.net/images/smilies/sun.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.06.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 miłych snów i udanej imprezy będę o Tobie pamiętać pałaszując melona na śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ha Ha ja miałam właśnie napisać,że zmykam Udanej imprezki Wam życzę Odpocznij Kochana ... do poniedziałku ... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 miłych snów i udanej imprezy będę o Tobie pamiętać pałaszując melona na śniadanko Dzięki Two i wzajemnie- też pomyślę o Tobie przy okazji jedzenia melona i arbuza:lol2: Ha Ha ja miałam właśnie napisać,że zmykam Udanej imprezki Wam życzę Odpocznij Kochana ... do poniedziałku ... Pa Dzięki Maju, wzajemnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aguś ,miłego weekendu Ci życzę ...i udanej imprezki! Ja dopiero wróciłam z Imienin wkurzona ,bo M się upił (chyba z rozpaczy) a to ja miałam pić :mad:nie tak się umawialiśmy ...mamy jutro jechać do Łodzi i wykwaterować Młodego ,a ja jeszcze chce do jakiś sklepów wdepnąć .Nie sądzę ,aby M się jutro gdziekolwiek ruszył ,ale to może i dobrze ,bo majster działa z tarasem .Pojadę pewnie sama z dziećmi...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.06.2012 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aguś udanego weekendu A będzie słoneczko sprzyjające wszystkim imprezkom http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/024.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.06.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Ooo a ja chciałam dziś jakiejś porady ciastowej od Ciebie Aguś , ale skoro imprezka Ci się szykuję to nie będę zawracać głowy Nie narób się za dużo i baw się dobrze kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.06.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aguś a Ty znowu imprezujesz...no, no ...super !!! Pogoda wymarzona na imprezkę przy grilku http://www.picgifs.com/food-and-drinks/food-and-drinks/barbecue/food-and-drinks-barbecue-899180.gif buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 O, imprezka będzie? Udanej zabawy Pogoda idealna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.06.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aguś udanej zabawy! U nas jutro podobny scenariusz - grill i owoce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.06.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Hej Aguś. Boże u ciebie same pysznosci. Babeczki z owocami genialnie wyglądają i tak też pewnie smakują.Na arbuza też ślinka cienkieMiłego wieczorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.07.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aguś ,hallo hallo!! jak tam po imprezce? ...jak znosisz te upały?u nas dzisiaj żar się leje z nieba...w ogóle nie wychodzę z domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.07.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aga jak tam po imprezce? zipiesz jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.07.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Aguś ,miłego weekendu Ci życzę ...i udanej imprezki! Ja dopiero wróciłam z Imienin wkurzona ,bo M się upił (chyba z rozpaczy) a to ja miałam pić :mad:nie tak się umawialiśmy ...mamy jutro jechać do Łodzi i wykwaterować Młodego ,a ja jeszcze chce do jakiś sklepów wdepnąć .Nie sądzę ,aby M się jutro gdziekolwiek ruszył ,ale to może i dobrze ,bo majster działa z tarasem .Pojadę pewnie sama z dziećmi...pozdrawiam Hej Beatko No to Ci mąż zrobił niespodziankę Zdarza się, nie złość się Mam nadzieję, że weekend miałaś równie udany jak my. Buziaki Aguś udanego weekendu A będzie słoneczko sprzyjające wszystkim imprezkom http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/024.gif Dzięki Aguś, jestem zmęczona, ale wszystko się super udało:D Mam nadzieję, że Ty też odpoczęłaś Ooo a ja chciałam dziś jakiejś porady ciastowej od Ciebie Aguś , ale skoro imprezka Ci się szykuję to nie będę zawracać głowy Nie narób się za dużo i baw się dobrze kochana Pysiaczku, pytaj o co chcesz kochana:hug:służę pomocą o każdej porze:D Aguś a Ty znowu imprezujesz...no, no ...super !!! Pogoda wymarzona na imprezkę przy grilku http://www.picgifs.com/food-and-drinks/food-and-drinks/barbecue/food-and-drinks-barbecue-899180.gif buźka! Jak to znowu Leia? A jak Twój weekendzik? O, imprezka będzie? Udanej zabawy Pogoda idealna! Dzięki Aniu, imprezka była:hug: Aguś udanej zabawy! U nas jutro podobny scenariusz - grill i owoce:lol2: Dzięki Anetko na pewno obie bawiłyśmy się równie dobrze:yes: Upał niemiłosierny:D Hej Aguś. Boże u ciebie same pysznosci. Babeczki z owocami genialnie wyglądają i tak też pewnie smakują. Na arbuza też ślinka cienkie Miłego wieczorku. Dzięki słonko, a częstuj sie kochana:D Aguś ,hallo hallo!! jak tam po imprezce? ...jak znosisz te upały?u nas dzisiaj żar się leje z nieba...w ogóle nie wychodzę z domu.. Hej Beatko, a dziękuję -było super, ale upały niemiłosierne. U nas w domu też chłodniutko- wentylacja działa i sprawdza się wspaniale:yes: Teraz szaleje burza i ulewa. Buziaki:hug: Aga jak tam po imprezce? zipiesz jeszcze ? Hej Karolku, a dziękuję wszystko było super:yes: Na zewnątrz trochę trudno bylo wysiedzieć ze względy na upały:sick: na szczęście wieczorkiem się lekko ochlodziło. A jak Twój weekendzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.07.2012 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Poranne ściski zostawiam Super, że weekend udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 02.07.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Aguś u mnie również łikendzik upłynął pod znakiem grila http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/barbecue/smileys-barbecue-393921.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 U mnie były ziemniaczki i bakłażan z grilla mniam no i oczywiście melon. Miłego dnia niezbyt upalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.07.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Hej Aguś Czytam,że weekend się udał, to fajnie My też sobotę i niedzielę grillowaliśmy, ale upał był tak strasznie męczący,że w domku było najprzyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Poranne ściski zostawiam Super, że weekend udany Wzajemnie Aniu:hug:U nas nadal straszny ukrop na zewnątrz:eek: Aguś u mnie również łikendzik upłynął pod znakiem grila http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/barbecue/smileys-barbecue-393921.gif Super kochana:D U mnie były ziemniaczki i bakłażan z grilla mniam no i oczywiście melon. Miłego dnia niezbyt upalnego. Bakłażan mniam:cool: Melon też U mnie był drób i duużżżooo różnych sałat:) Hej Aguś Czytam,że weekend się udał, to fajnie My też sobotę i niedzielę grillowaliśmy, ale upał był tak strasznie męczący,że w domku było najprzyjemniej Hej Maju Czyli weekendzik miałaś udany:) Upały są nadal- nie ma czym oddychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Hejka Aguś Jesteś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts