Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Milo mi się z Wami gada dziewczynki- jak zawsze- ale powoli się ewakuuję, bo jutro mam sporo rzeczy do zrobienia. Trzeba jakoś gości przyjąć:yes::D

Życzę wszystkim ogromnie słonecznego, upalnego weekendu i miłego odpoczynkuhttp://macweather.net/images/smilies/sun.png:hug:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

miłych snów i udanej imprezy :) będę o Tobie pamiętać pałaszując melona na śniadanko :D

Dzięki Two i wzajemnie- też pomyślę o Tobie przy okazji jedzenia melona i arbuza:lol2::hug:

Ha Ha ja miałam właśnie napisać,że zmykam :yes:

Udanej imprezki Wam życzę :D Odpocznij Kochana ... do poniedziałku ... Pa :hug:

Dzięki Maju, wzajemnie:hug:

Aguś ,miłego weekendu Ci życzę ...i udanej imprezki! Ja dopiero wróciłam z Imienin wkurzona ,bo M się upił (chyba z rozpaczy) a to ja miałam pić :mad:nie tak się umawialiśmy ...mamy jutro jechać do Łodzi i wykwaterować Młodego ,a ja jeszcze chce do jakiś sklepów wdepnąć .Nie sądzę ,aby M się jutro gdziekolwiek ruszył ,ale to może i dobrze ,bo majster działa z tarasem .Pojadę pewnie sama z dziećmi...pozdrawiam

Aguś ,miłego weekendu Ci życzę ...i udanej imprezki! Ja dopiero wróciłam z Imienin wkurzona ,bo M się upił (chyba z rozpaczy) a to ja miałam pić :mad:nie tak się umawialiśmy ...mamy jutro jechać do Łodzi i wykwaterować Młodego ,a ja jeszcze chce do jakiś sklepów wdepnąć .Nie sądzę ,aby M się jutro gdziekolwiek ruszył ,ale to może i dobrze ,bo majster działa z tarasem .Pojadę pewnie sama z dziećmi...pozdrawiam

Hej Beatko:D No to Ci mąż zrobił niespodziankę:lol2: Zdarza się, nie złość się:no::D Mam nadzieję, że weekend miałaś równie udany jak my. Buziaki

Aguś udanego weekendu :)

A będzie słoneczko sprzyjające wszystkim imprezkom http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/024.gif

Dzięki Aguś, jestem zmęczona, ale wszystko się super udało:D Mam nadzieję, że Ty też odpoczęłaś:D

Ooo a ja chciałam dziś jakiejś porady ciastowej od Ciebie Aguś , ale skoro imprezka Ci się szykuję to nie będę zawracać głowy :no:

Nie narób się za dużo i baw się dobrze kochana :hug:

Pysiaczku, pytaj o co chcesz kochana:hug:służę pomocą o każdej porze:D

Aguś a Ty znowu imprezujesz...no, no ...super !!! Pogoda wymarzona na imprezkę przy grilku :yes:

http://www.picgifs.com/food-and-drinks/food-and-drinks/barbecue/food-and-drinks-barbecue-899180.gif

buźka!

Jak to znowu Leia?:lol2: A jak Twój weekendzik?:D

O, imprezka będzie?

Udanej zabawy :hug:

Pogoda idealna!

Dzięki Aniu, imprezka była:hug:

Aguś udanej zabawy!:hug:

U nas jutro podobny scenariusz - grill i owoce:lol2:

Dzięki Anetko :hug: na pewno obie bawiłyśmy się równie dobrze:yes: Upał niemiłosierny:D

Hej Aguś. Boże u ciebie same pysznosci. Babeczki z owocami genialnie wyglądają i tak też pewnie smakują.

Na arbuza też ślinka cienkie

Miłego wieczorku.

Dzięki słonko, a częstuj sie kochana:D

Aguś ,hallo hallo!! jak tam po imprezce? ...jak znosisz te upały?u nas dzisiaj żar się leje z nieba...w ogóle nie wychodzę z domu..:(

Hej Beatko, a dziękuję -było super, ale upały niemiłosierne.:mad: U nas w domu też chłodniutko- wentylacja działa i sprawdza się wspaniale:yes:

Teraz szaleje burza i ulewa. Buziaki:hug:

Aga

jak tam po imprezce? zipiesz jeszcze ?

Hej Karolku, a dziękuję wszystko było super:yes: Na zewnątrz trochę trudno bylo wysiedzieć ze względy na upały:sick: na szczęście wieczorkiem się lekko ochlodziło. A jak Twój weekendzik?:hug:

Poranne ściski zostawiam :hug:

Super, że weekend udany :)

Wzajemnie Aniu:hug:U nas nadal straszny ukrop na zewnątrz:eek:

Aguś u mnie również łikendzik upłynął pod znakiem grila http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/barbecue/smileys-barbecue-393921.gif

Super kochana:D

U mnie były ziemniaczki i bakłażan z grilla :D mniam no i oczywiście melon.

Miłego dnia :) niezbyt upalnego.

Bakłażan mniam:cool: Melon też:yes: U mnie był drób i duużżżooo różnych sałat:)

Hej Aguś :)

Czytam,że weekend się udał, to fajnie :yes: My też sobotę i niedzielę grillowaliśmy, ale upał był tak strasznie męczący,że w domku było najprzyjemniej :yes:

Hej Maju:D Czyli weekendzik miałaś udany:) Upały są nadal- nie ma czym oddychać:mad: