Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Majeczko:D Jestem:yes: Zabieram się właśnie za odpisywanie u Was, bo mam taaakieee zaległości, że :sick:

Ja też nie mam teraz czasu na forum :no: Nie za bardzo mi się chciało ale weszłam na chwilkę :yes: Czytałam,że jakiś grad padał w Wawie, nic Wam nie napsociło ???

U nas w niedzielę koło 17, dosłownie 3 km od nas przeszła taka nawałnica,że powyrywało wielkie drzewa z korzeniami a u nas cisza spokój :yes:

Ja też nie mam teraz czasu na forum :no: Nie za bardzo mi się chciało ale weszłam na chwilkę :yes: Czytałam,że jakiś grad padał w Wawie, nic Wam nie napsociło ???

U nas w niedzielę koło 17, dosłownie 3 km od nas przeszła taka nawałnica,że powyrywało wielkie drzewa z korzeniami a u nas cisza spokój :yes:

O rany Maju, całe szczęście, że nie macie żadnych strat. Nas też na szczęście i w niedzielę i dzisiaj ominęło- po prostu spadł deszcz. Ani wichury, ani gradu:)

Hej Beatko, a dziękuję -było super, ale upały niemiłosierne.:mad: U nas w domu też chłodniutko- wentylacja działa i sprawdza się wspaniale:yes:

Teraz szaleje burza i ulewa. Buziaki:hug:

:hug:

U nas niby trochę popadało ..wczoraj w nocy była burza ,ale nadal panuje pogoda iście tropikalna...;) jest duszno i nie ma czym oddychać ...źle to znoszę .Dzisiaj kompletnie nie mam siły ,aby iść do pracy.Mąż już pytał czy kartkę powiesić .... :)najgorsze jest to ,że ja później nie mam terminów by tych ludzi przepisać i pewnie będę musiała iść .Oby do sierpnia ..czy wyjedziemy czy nie ,ale trochę urlopu muszę wziąć ,bo już ledwo dyszę ....;)

U nas niby trochę popadało ..wczoraj w nocy była burza ,ale nadal panuje pogoda iście tropikalna...;) jest duszno i nie ma czym oddychać ...źle to znoszę .Dzisiaj kompletnie nie mam siły ,aby iść do pracy.Mąż już pytał czy kartkę powiesić .... :)najgorsze jest to ,że ja później nie mam terminów by tych ludzi przepisać i pewnie będę musiała iść .Oby do sierpnia ..czy wyjedziemy czy nie ,ale trochę urlopu muszę wziąć ,bo już ledwo dyszę ....;)

Beatko u nas wieczorkiem pada codziennie, też jest duszno na zewnątrz- sauna:sick::sick: Pewnie poszłaś jednak do pracy?:rolleyes: No tak terminy są zawsze problematyczne:bash:A wyjazdu żadnego nie planujesz?:eek:

Ja tak jak Beauty słabo znoszę te upały, już rano wstaję zmęczona a około 15 jestem taka śpiąca że lecę z nóg. Oj nie mogła bym tutaj mieszkać na stałe ;)

Two u nas ostatnio nie lepiej:eek::bash: Fakt, ze Italia jest fajna, ale tylko na wakacje. Poza tym wszystkie te południowe kraje to męczarnia:mad: