agawi74 03.07.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Hejka Aguś Jesteś ??? Hej Majeczko:D Jestem:yes: Zabieram się właśnie za odpisywanie u Was, bo mam taaakieee zaległości, że Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.07.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dobry wieczór i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dobry wieczór i dobranoc Hej Aniu:D miłej wycieczki jutro Szkoda, że ja nie mogę:cry: Mam nadzieję, że zdacie mi obszerną relację Kolorowych snów:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Hej Majeczko:D Jestem:yes: Zabieram się właśnie za odpisywanie u Was, bo mam taaakieee zaległości, że Ja też nie mam teraz czasu na forum Nie za bardzo mi się chciało ale weszłam na chwilkę Czytałam,że jakiś grad padał w Wawie, nic Wam nie napsociło ??? U nas w niedzielę koło 17, dosłownie 3 km od nas przeszła taka nawałnica,że powyrywało wielkie drzewa z korzeniami a u nas cisza spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ja też nie mam teraz czasu na forum Nie za bardzo mi się chciało ale weszłam na chwilkę Czytałam,że jakiś grad padał w Wawie, nic Wam nie napsociło ??? U nas w niedzielę koło 17, dosłownie 3 km od nas przeszła taka nawałnica,że powyrywało wielkie drzewa z korzeniami a u nas cisza spokój O rany Maju, całe szczęście, że nie macie żadnych strat. Nas też na szczęście i w niedzielę i dzisiaj ominęło- po prostu spadł deszcz. Ani wichury, ani gradu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dziewczynki ja się ewakuuję, bo późna pora:yes: Kolorowych snów wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dziewczynki ja się ewakuuję, bo późna pora:yes: Kolorowych snów wszystkim życzę Dobrej Nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.07.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Hej Beatko, a dziękuję -było super, ale upały niemiłosierne. U nas w domu też chłodniutko- wentylacja działa i sprawdza się wspaniale:yes: Teraz szaleje burza i ulewa. Buziaki:hug: U nas niby trochę popadało ..wczoraj w nocy była burza ,ale nadal panuje pogoda iście tropikalna... jest duszno i nie ma czym oddychać ...źle to znoszę .Dzisiaj kompletnie nie mam siły ,aby iść do pracy.Mąż już pytał czy kartkę powiesić .... :)najgorsze jest to ,że ja później nie mam terminów by tych ludzi przepisać i pewnie będę musiała iść .Oby do sierpnia ..czy wyjedziemy czy nie ,ale trochę urlopu muszę wziąć ,bo już ledwo dyszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.07.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ja tak jak Beauty słabo znoszę te upały, już rano wstaję zmęczona a około 15 jestem taka śpiąca że lecę z nóg. Oj nie mogła bym tutaj mieszkać na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 U nas niby trochę popadało ..wczoraj w nocy była burza ,ale nadal panuje pogoda iście tropikalna... jest duszno i nie ma czym oddychać ...źle to znoszę .Dzisiaj kompletnie nie mam siły ,aby iść do pracy.Mąż już pytał czy kartkę powiesić .... :)najgorsze jest to ,że ja później nie mam terminów by tych ludzi przepisać i pewnie będę musiała iść .Oby do sierpnia ..czy wyjedziemy czy nie ,ale trochę urlopu muszę wziąć ,bo już ledwo dyszę .... Beatko u nas wieczorkiem pada codziennie, też jest duszno na zewnątrz- sauna:sick: Pewnie poszłaś jednak do pracy? No tak terminy są zawsze problematyczne:bash:A wyjazdu żadnego nie planujesz? Ja tak jak Beauty słabo znoszę te upały, już rano wstaję zmęczona a około 15 jestem taka śpiąca że lecę z nóg. Oj nie mogła bym tutaj mieszkać na stałe Two u nas ostatnio nie lepiej:eek: Fakt, ze Italia jest fajna, ale tylko na wakacje. Poza tym wszystkie te południowe kraje to męczarnia:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.07.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Heyaprezesko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam, witam podróżniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.07.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam, witam podróżniczkę podróżniczka to juz się zwija bo wstała o 5 i już ledwo żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 podróżniczka to juz się zwija bo wstała o 5 i już ledwo żyję Wierzę i jeszcze ten upał W takim razie odpocznij kochana i dobrej nocki:bye: ps. Wysłałam Ci odpowiedź, zerknij w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.07.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Wierzę i jeszcze ten upał W takim razie odpocznij kochana i dobrej nocki:bye: ps. Wysłałam Ci odpowiedź, zerknij w wolnej chwili Oj tak upął dał nam się we znaki odpisałam ja zmykam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 To i ja się witam:) i dobranoc mówię od razu... drineczek wysączony, pora się ewakuować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Papapa, do jutra.Tez odpisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 To i ja się witam:) i dobranoc mówię od razu... drineczek wysączony, pora się ewakuować Ooo a jaki drineczek juko? Dzisiaj nie piłyśmy:lol2: Kolorowych snów:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ooo a jaki drineczek juko? Dzisiaj nie piłyśmy:lol2: Kolorowych snów:bye: Jak to nie? To jakiegoś starego namierzyłam:o M. mi realnego zrobił i siedziałam na fm dopóki nie wysączyłam;) Chyba mały był jakiś:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.07.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dziewczyny, potrzebuje pomocy z roletami rzymskimi Jakie mechanizmy najlepiej zamówić? Okno mam szer.120xdł.160cm. I może namiar na fajne tkaniny roletowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts