TwoOfUs 05.07.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dzień dobry u mnie dzisiaj chłodniej i przyjemniej Aguś mogła byś na privka podesłać namiary na chesterki. Mąż zobaczył szarego chestera w biurze kontrahenta i się zaraził Będziemy robić rozeznanie podczas pobytu w PL więc może zahaczymy i chestery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jak to nie? To jakiegoś starego namierzyłam:o M. mi realnego zrobił i siedziałam na fm dopóki nie wysączyłam;) Chyba mały był jakiś:lol2: Chyba starego yuko Dzisiaj też mąż naleje Ci drina? Dziewczyny, potrzebuje pomocy z roletami rzymskimi Jakie mechanizmy najlepiej zamówić? Okno mam szer.120xdł.160cm. I może namiar na fajne tkaniny roletowe??? Iwonko ja rolet jeszcze nie szyłam, tylko zasłony- na mechanizmach nie bardzo się znam. Zapytaj Beatki (Beauty) ona robiła już rzymskie. Ja materiał na zasłony kupowałam w Eurofiranach- mają dobrą jakość, cena do przełknięcia. Dzień dobry u mnie dzisiaj chłodniej i przyjemniej Aguś mogła byś na privka podesłać namiary na chesterki. Mąż zobaczył szarego chestera w biurze kontrahenta i się zaraził Będziemy robić rozeznanie podczas pobytu w PL więc może zahaczymy i chestery. Hej Two, dobrze Ci- u nas nadal ukrop:sick: jutro ma być jeszcze cieplej czyli 34stopnie:o Kiedy to się skończy? Kochana zaraz Ci wszystko wyślę- myślę, że szary bardzo by u Was pasował:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Właśnie zauważyłam, że stuknęły mojej galerii 1.000.731 odsłony:jawdrop: nawet nie wiem kiedy to zleciało. Bardzo dziękuję wszystkim odwiedzającym tym jawnie i tym z ukrycia:hug: W związku z powyższym zapraszam na chłodzącego drineczka:rolleyes: http://www.thespiritsbusiness.com/content/http://www.thespiritsbusiness.com/media/2011/04/cocktail_recipes_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dzisiaj zamówiliśmy rolety do okien połaciowych. Przez te upały w pokojach za bardzo się nagrzewa i miarka sie przebrała. Chociaż ogólnie w domku jest chłodno- na górze cieplej. Wybrałam kolorek jaśniutko szarawy- klamka jest srebrna, a ramki rolety też będą srebrne- stąd ta szarość. Mniej więcej coś takiego. Montaż z powodu i naszego i firmy urlopu będzie pod koniec miesiąca:wiggle: http://www.rolety.compl.pl/rolety/a0600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.07.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Hej Aga, no właśnie zauważyłam że przeszło milion odsłon Twojego wątku i wpadłam coby pogratulować, a tu już drineczki czekają :wiggle: gratuluję, gratuluję, drinkiem sie poczęstuję i oświadczam, że będę dalej licznik nabijać, bo nie zamierzam przestać Cię odwiedzać na FM:hug: Rolety ładniutkie będą, ja mam w mieszkaniu teraz, ale sauna mimo tego że całymi dniami zasłonięte okna, ponad 30 st:rolleyes: Edytowane 5 Lipca 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Hej Aga, no właśnie zauważyłam że przeszło milion odsłon Twojego wątku i wpadłam coby pogratulować, a tu już drineczki czekają :wiggle: gratuluję, gratuluję, drinkiem sie poczęstuję i oświadczam, że będę dalej licznik nabijać, bo nie zamierzam przestać Cię odwiedzać na FM:hug: Rolety ładniutkie będą, ja mam w mieszkaniu teraz, ale sauna mimo tego że całymi dniami zasłonięte okna, ponad 30 st:rolleyes: Dzięki Sylwuś Odwiedzaj mnie ile wlezie:hug: A jaki masz matreiał na tych roletach- bo ja wybrałam taki 100% blackout. Może coś da. Chociaż to prawda, że najbardziej nagrzewają się okna połaciowe. W naszej i jeszcze jednej sypialni jest najchłodniej, bo są okna normalne- balkonowe i lukarna + rolety zewnętrzne, które dają najwięcej i nie przepuszczają kompletnie nic:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.07.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja nie mogłam kupić takich zupełnie zaciemniających, bo my wszystkie okna w dachu mamy i przez lato to w ciemnicy musielibyśmy siedzieć, chociąż dwie są dosyć mocno przyciemniające i w pokojach jest półmrok gdy są zasunięte, wtedy trzeba okna uchylić, bo za ciemno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja nie mogłam kupić takich zupełnie zaciemniających, bo my wszystkie okna w dachu mamy i przez lato to w ciemnicy musielibyśmy siedzieć, chociąż dwie są dosyć mocno przyciemniające i w pokojach jest półmrok gdy są zasunięte, wtedy trzeba okna uchylić, bo za ciemno;) Kurczę, a może w takim razie źle, ze taki materiał wzięliśmy?:oFacet nam proponował ciut tańszy- zaciemniający w 60-70%. Ten który wybrałam jest lekko gumowy i zasłania 100%- nie pomyślałam, ze może być za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.07.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja mam rolety Fakro , chyba z 5-6 lat temu kupione i juz nie pamietam co i jak, od środka sa w kolorze a od okna maja taka powłokę srebrną, która miała nie przepuszczać światła czy odbijać promienie - nie pamiętam, dwie rolety mam ciemne (granatowa i zielona) to one dają półmrok, a jedna jest beżowa i nie jest ciemno przy zasłoniętej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.07.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Aga, gratuluje miliona odsłon!!!http://img.karaoke-lyrics.net/img/artists/13693/mojito-311214.jpgTo już jest coooooośśśś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Ja mam rolety Fakro , chyba z 5-6 lat temu kupione i juz nie pamietam co i jak, od środka sa w kolorze a od okna maja taka powłokę srebrną, która miała nie przepuszczać światła czy odbijać promienie - nie pamiętam, dwie rolety mam ciemne (granatowa i zielona) to one dają półmrok, a jedna jest beżowa i nie jest ciemno przy zasłoniętej. No zobaczymy jak to u nas wyjdzie:rolleyes: Najwyżej nie będzie się zamykało ich do końca;) Ja wzięłam zewnętrzną stronę pokrytą gumą. Dzięki vesi za info:hug: Aga, gratuluje miliona odsłon!!! To już jest coooooośśśś!! Dzięki Beatko- to przecież dzięki Wam:hug: Edytowane 5 Lipca 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.07.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Aguś, gratuluję popularności! Nic dziwnego, że masz tylu gości Kto by nie chciał odwiedzać taaakiego domku Kilka dni temu mój mąż dowiedział się o materiałach typu blackout (ode mnie zresztą ). I teraz mnie męczy, żeby takie rolety w pokoju dziennym zrobić. Nasze wielgachne okna będą od południowego zachodu. No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.07.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Aguś gratulacje:wave: my też się zastanawiamy nad "czymś" na nasze velluxy i chyba się zdecydujemy na żaluzje zewnętrzne bo oprócz tego, że nie przepuszczaja ciepła i zacieniają to jeszcze wyciszają. My mamy 2 wielgachne ogna dachowe w bawialni i jak leje w nocy to te dzwięki aż w sypialni słyszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.07.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Aga pieczesz coś nowego dobrego na weekend? Gratulacje z powodu tak dużej ilości odsłon A jeśli o roletki chodzi to bierz bardziej zaciemniające - dzięki temu powinno się też mniej nagrzewać na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 06.07.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Gratulacje MILIONERKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.07.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Gratulacje http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-770825.gif no milion to już jest konkretna cyferka Kurka, ja też będę musiała pomyśleć nad czymś na okna na poddaszu, u mnie same dachowe więc pewnie będzie podwójnie gorąco Vesi a ten patent z tą folią srebrną jakoś fajnie się sprawdza? Jest wyraźnie chłodnie, no i co najważniejsze nie widać tej folii przy użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.07.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Aga...gratulacje:):) Na te okoliczność kwiatki przynoszę http://img201.imageshack.us/img201/1442/sam2147.jpg Edytowane 6 Lipca 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.07.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Aga i ja gratuluje!!! Szkoda, ze znowu na drineczka się nie załapałam i znowu starego będę musiała sączyć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.07.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Aga gratulację i ode mnie W miłych progach dużo gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 No i wpadłam a tu takie imprezowania.. Mojto przygarnę i będę podczytywać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts