vesila 06.07.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Kurka, ja też będę musiała pomyśleć nad czymś na okna na poddaszu, u mnie same dachowe więc pewnie będzie podwójnie gorąco Vesi a ten patent z tą folią srebrną jakoś fajnie się sprawdza? Jest wyraźnie chłodnie, no i co najważniejsze nie widać tej folii przy użytkowaniu? Hmm... chłodno to za duzo powiedziane, dziś miałam 34 st w mieszkaniu na poddaszu te rolety nie przepuszczają promieni słonecznych, ale ciepło już tak, ponadto muszę mieć uchylone okna, a przez to ciepłe powietrze napływa do środka... od środka nie widać absolutnie drugiej strony rolety:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.07.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Aguś GRATULUJĘ MILIONA http://powodzeniacharlie.blox.pl/resource/fajerwerki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.07.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Aga przynoszę Gratki http://emoty.blox.pl/resource/23_130_2.gif http://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clapping.gifno no to juz jest coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Cześć dziewczynki:hug: sorki, ze dopiero dzisiaj dotarłam, ale weekend jak zwykle przepełniony spotkaniami ze znajomymi:D U nas upały straszne, żar z nieba się lał i jakoś nie mogę uwierzyć, ze są w PL miejsca chłodniejsze:no: Weekend był u nas suchutki- bez kropli deszczu:mad: Jedyny plus tych upałów jest taki, że nie ma komarów:D za gorąco:lol2: Jutro postaram się wrzucić fotki z ogrodu-wszystko kwitnie jak szalone:o Właściwie to szykujemy się już do pierwszego urlopu, a w laptopie coś mi się chyba zaczyna dziać z matrycą i nie wiem czy dam radę dużo popisać i wstawić fotki, ale postaram się A teraz zaległości. Aguś, gratuluję popularności! Nic dziwnego, że masz tylu gości Kto by nie chciał odwiedzać taaakiego domku Kilka dni temu mój mąż dowiedział się o materiałach typu blackout (ode mnie zresztą ). I teraz mnie męczy, żeby takie rolety w pokoju dziennym zrobić. Nasze wielgachne okna będą od południowego zachodu. No nie wiem Dzięki serdeczne Aniu Jak masz okna od pd zachodu to się nie wahaj i zrób blackouty:yes: Przecież nie musisz ich opuszczać do samego końca. W takie upały jak dzisiaj rolety będą bezcenne:D Aguś gratulacje:wave: my też się zastanawiamy nad "czymś" na nasze velluxy i chyba się zdecydujemy na żaluzje zewnętrzne bo oprócz tego, że nie przepuszczaja ciepła i zacieniają to jeszcze wyciszają. My mamy 2 wielgachne ogna dachowe w bawialni i jak leje w nocy to te dzwięki aż w sypialni słyszę... Dzięki Aneciu Anetko, zewnętrzne rolety połaciowe są najlepszym rozwiązaniem- też się wahaliśmy, ale stanęło na tym, że jednak nie robimy i żałujemy do dziś Latem osłonią przed palącym słońcem, a zimą docieplą domek- rewelacja:yes: Aga pieczesz coś nowego dobrego na weekend? Gratulacje z powodu tak dużej ilości odsłon A jeśli o roletki chodzi to bierz bardziej zaciemniające - dzięki temu powinno się też mniej nagrzewać na poddaszu Dzięki pysiaczku:hug:Kochana koniec pieczenie do odwołania:lol2: Za gorąco:sick: A Ty? Tak, tak wzięłam materiał 100% balckout na rolety:yes: Najwyżej będzie ciemno:D Gratulacje MILIONERKO DZięki mrówciu Gratulacje http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-770825.gif no milion to już jest konkretna cyferka Kurka, ja też będę musiała pomyśleć nad czymś na okna na poddaszu, u mnie same dachowe więc pewnie będzie podwójnie gorąco Vesi a ten patent z tą folią srebrną jakoś fajnie się sprawdza? Jest wyraźnie chłodnie, no i co najważniejsze nie widać tej folii przy użytkowaniu? Dzięki Two:hug:Zróbcie coś koniecznie na te okna, chociażby ze względu na zaciemnienie w nocy. Ja np. nie lubię spać w widnym pomieszczeniu:no: U nas w sumie mamy 6 połaciowych z czego jedno na holu i tam rolety nie będzie, bo okno jest od wschodu. Odnośnie tej folii, to też ją miałam do wyboru, była gdzieś droższa o 50 zł na jednej rolecie, ale facet nam powiedział, że te gumowane dają taki sam efekt, czyli 100 % zaciemnienia. Folię byłoby widać od zewnątrz;) Aga...gratulacje:):) Na te okoliczność kwiatki przynoszę Beatko ślicznie dziękuję Róża jest przepiękn a i Twoja:D Aga i ja gratuluje!!! Szkoda, ze znowu na drineczka się nie załapałam i znowu starego będę musiała sączyć:lol2: Yuczko dzięki:hug: jak Ty coś napiszesz, to:rotfl: A masz nowego w nagrodę http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSo8r9TmcAqVk7JEjCN0PMp99pkhA1GGGKSkAdIQgvFM3j7XEdS6A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Aga gratulację i ode mnie W miłych progach dużo gości Dzięki Aga :hug:Jesteście kochane:yes: No i wpadłam a tu takie imprezowania.. Mojto przygarnę i będę podczytywać dalej Arniko witam i dołączaj się do nas koniecznie, zapraszamy:yes: Hmm... chłodno to za duzo powiedziane, dziś miałam 34 st w mieszkaniu na poddaszu te rolety nie przepuszczają promieni słonecznych, ale ciepło już tak, ponadto muszę mieć uchylone okna, a przez to ciepłe powietrze napływa do środka... od środka nie widać absolutnie drugiej strony rolety:no: Dzięki vesi za info:D U ans z kolei nie otwieramy okien, bo wtedy wentylacja z GWC nie spełni swojej roli. Aguś GRATULUJĘ MILIONA Aguś dzięki serdeczne:hug: Aga przynoszę Gratki http://emoty.blox.pl/resource/23_130_2.gif http://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif no no to juz jest coś Senk ju Karolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.07.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Aguś, co ja widzę - mamy kolejną MILIONERKĘ Gratuluję:hug: Zaraz się cofnę troszkę i mam nadzieję, ze jakoś to wszystko nadrobię - a widać jest co:)... wybacz tę ostatnią moją nieobecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.07.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Aguś to kiedy ten urlopik?u nas też żar leje się z nieba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.07.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Czesc Agus dlugo nie pisalam ale jestem na biezaco nie mialam za duzo czasu ostatnio poniewaz przed urlopem musialam dokonczyc projekt w pracy i nie mialam za duzo wolnego czasu na szczescie w niedziele lece do Polski na 3 tygodnie to odpoczne i zlapie sloneczko Gratuluje miliona kochana kiedy i gdzie wyruszacie na urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.07.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Doczytałam, ze urlopik w planach Co fajnego zaplanowaliście? Melduje, ze u nas ciut chłodniej, 34 stopnie ale komary i tak są i już jestem cała zjedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.07.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Hej MILIONERKO GRATULUJĘ Weszłam na fm z zamiarem poczytania i nadgonienia wszystkiego, no myślałam,że mam chwilę czasu a tu dostałam telefon i muszę zmykać:sick: mam nadzieję,że starczy mi sił,żeby wrócić tu wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.07.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Miliona gratuluję i życzę drugiego . Zaglądam i nie mogę nadążyć za natłokiem informacji, ale bardzo się staram . Aga pochwal się ogrodem, na 100% powali nas na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.07.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dziewczynki laptop nie pozwala na długie pisanie, także dzisiaj będzie zbiorowo. Madzia Anetka, Kasia, Two, Majeczka, Andżelika:hug: Dzięki za wpisy, urlopik za chwilkę, ale wybaczcie szczegółów nie podaję publicznie. Spróbuję wstawić jakieś fotki jeszcze dzisiaj, o ile monitor nie padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.07.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Hej Kochana ... jak dobrze,że jesteś Potrzebuję od Ciebie pewnych informacji, zaraz wyślę Ci priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.07.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Hej Kochana ... jak dobrze,że jesteś Potrzebuję od Ciebie pewnych informacji, zaraz wyślę Ci priv Hej Maju, wysyłaj- może chwilkę będziesz musiała poczekać na odp, bo muszę znależć i podłączyć swój stary laptop i muszę Cię też przed czymś ostrzec:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.07.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Hej Maju, wysyłaj- może chwilkę będziesz musiała poczekać na odp, bo muszę znależć i podłączyć swój stary laptop i muszę Cię też przed czymś ostrzec:yes: Wysłałam privka ... nie ma problemu, odpisz w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 10.07.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 spozniam troche ostatnio, ale gratuluje miliona do zyczliwych wszyscy garna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.07.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wysłałam privka ... nie ma problemu, odpisz w wolnej chwili Maju, zaraz Ci odpiszę- odpaliłam swojego starego grzmotowatego laptopa:lol2: i jakoś piszę, choć dziwnie. Jest dość głośny i nie pisze "ć" spozniam troche ostatnio, ale gratuluje miliona do zyczliwych wszyscy garna Hej edi, co u Ciebie? Dzięki kochana:hug: Dzięki za tą życzliwość, bo wyobraź sobie, że ostatnio ktoś kogo doskonale znacie rozsyłał privy na mój temat, że jestem nieżyczliwa i wredna:confused: To historia na inną opowieść, wszystko w swoim czasie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.07.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Maju, zaraz Ci odpiszę Dzięki Kochana za odpowiedź ostatnio ktoś kogo doskonale znacie rozsyłał privy na mój temat, że jestem nieżyczliwa i wredna:confused: To historia na inną opowieść, wszystko w swoim czasie:yes: Na ten temat to już wiesz jakie mam zdanie Tu już nic więcej nie napiszę ... bo nieprzyzwoite słowa mi się na usta cisną :mad: Ja mykam spać ... (przyszłam tylko dlatego,że ciekawa byłam co mi napiszesz ) ostatnio nie specjalnie mam siłę siedzieć po nocach :no: Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.07.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dzięki Kochana za odpowiedź Bardzo proszę Na ten temat to już wiesz jakie mam zdanie Tu już nic więcej nie napiszę ... bo nieprzyzwoite słowa mi się na usta cisną :mad: Ja mykam spać ... (przyszłam tylko dlatego,że ciekawa byłam co mi napiszesz ) ostatnio nie specjalnie mam siłę siedzieć po nocach :no: Kolorowych snów Dzięki Majeczko za wsparcie. JA te z zaraz zmykam, tylko jeszcze coś spróbuję popisać u dziewczyn na tej dziwnej klawiaturze:sick:\ Kolorowych snów- jutro będę:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.07.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dzięki za tą życzliwość, bo wyobraź sobie, że ostatnio ktoś kogo doskonale znacie rozsyłał privy na mój temat, że jestem nieżyczliwa i wredna:confused: To historia na inną opowieść, wszystko w swoim czasie:yes: O jejku ,aguś ,co Ty piszesz....że też komuś się chce w necie w ploty bawić ... :mad:szkoda słów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts