agawi74 10.07.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 O jejku ,aguś ,co Ty piszesz....że też komuś się chce w necie w ploty bawić ... :mad:szkoda słów.... O hej Beatko, ja właśnie byłam u Ciebie:lol2:No niestety powyżej to prawda, w wolnej chwili po urlopie napiszę Ci co i jak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.07.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wiesz ,jak jest za duże skupisko bab ,to zawsze jakaś wredota się trafi...nie sposób tego uniknąć ... w ogóle się tym nie zadręczaj,ktoś przez zazdrośc ci to robi...tylko tym można to wytłumaczyć ...podłość ludzka nie zna granic!!!! A kiedy wybywacie ? ponoć temperatury się troszkę obniżą ..:yes:my być może we czwartek skoczymy nad nasze morze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.07.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Beatko wysłałam privka i dzięki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.07.2012 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aga co ja tu czytam :( . Ty świetna babka jesteś i swój rozum masz żeby się tym nie przejmować : Ale celu wypisywania obraźliwych rzeczy w prywatnych wiadomościach to ja nie zrozumiem :sick: Miłego chłodniejszego dnia życzę Tylko żeby komary nas teraz nie dopadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.07.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hej Aguś, uciekniesz nam wkrótce z forum na chwilkę, no i kto mnie będzie pocieszać? Żartuje kochana, baw sie dobrze i odpoczywaj na urlopie, jakieś fotki dla nas zrób Plotami sie nie przejmuj, tak juz mamy w tym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.07.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dzięki za tą życzliwość, bo wyobraź sobie, że ostatnio ktoś kogo doskonale znacie rozsyłał privy na mój temat, że jestem nieżyczliwa i wredna:confused: To historia na inną opowieść, wszystko w swoim czasie:yes: Że co ja tu czytam Aguś ?!?!?! Jesteś tutaj jedną z najbardziej życzliwych osób na tym forum, naprawdę zawsze powiesz (napiszesz ) dobre słowo, na każde pytanie odpowiesz, zawsze służysz dobrą radą i pomocą, zawsze podeślesz linka z na kązdy temat. Do głowy by mi nie przyszło, że ktoś może odbierać Cię inaczej niż ja! Absolutnie się tym nie przejmuj kochana, bo kto Cię zna tu na forum wirtualnie to nie uwierzy w takie teksty Trzymaj się i udanego urlopu Wam życzę I oby pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 11.07.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Żartujesz chyba???Ty nieżyczliwa???matko...ktoś chyba się pomylił! Aga dla mnie jestes najbardziej pomocna osoba na forum!można na Ciebie liczyć w kazdej chwili, w kwestiach wykonczeniowych, linkowych, kulinarnych, a nawet prywatnych, zawsze znajdziesz dobre slowo, nawet jesli chcesz cos skrytykowac, to robisz to w starsznie subtelny sposob, jak mozna Cie odebrac jako wredna???nieżyczliwa???matko!!!ktos pomylil pojecia! innego wytlumaczenia nie widze! nie czaje my tu murem za Toba w tak licznym gronie zawsze znajdzie sie ktos, kto chce dokopac, tylko po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.07.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Że co ja tu czytam Aguś ?!?!?! Jesteś tutaj jedną z najbardziej życzliwych osób na tym forum, naprawdę zawsze powiesz (napiszesz ) dobre słowo, na każde pytanie odpowiesz, zawsze służysz dobrą radą i pomocą, zawsze podeślesz linka z na kązdy temat. Do głowy by mi nie przyszło, że ktoś może odbierać Cię inaczej niż ja! Absolutnie się tym nie przejmuj kochana, bo kto Cię zna tu na forum wirtualnie to nie uwierzy w takie teksty Trzymaj się i udanego urlopu Wam życzę I oby pogoda dopisała Żartujesz chyba???Ty nieżyczliwa???matko...ktoś chyba się pomylił! Aga dla mnie jestes najbardziej pomocna osoba na forum!można na Ciebie liczyć w kazdej chwili, w kwestiach wykonczeniowych, linkowych, kulinarnych, a nawet prywatnych, zawsze znajdziesz dobre slowo, nawet jesli chcesz cos skrytykowac, to robisz to w starsznie subtelny sposob, jak mozna Cie odebrac jako wredna???nieżyczliwa???matko!!!ktos pomylil pojecia! innego wytlumaczenia nie widze! nie czaje my tu murem za Toba w tak licznym gronie zawsze znajdzie sie ktos, kto chce dokopac, tylko po co??? Aguś ja się pdpisuję pod tym co Dziewczyny już napisały! Sama wielokrotnie doświadczyłam Twojej pomocy za co jestem wdzięczna niezmiernie!!! Trzymaj się ciepło Kochana! Nie znam szczegułów ale dziwię się, że Ludzie tracą swoją energię na takie bzdury przy okazji krzywdząc innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 11.07.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 O jejku ,aguś ,co Ty piszesz....że też komuś się chce w necie w ploty bawić ... :mad:szkoda słów.... ja tez miałam kilka afer na tym forum.......ludzie są dziwni ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.07.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aga, no co Ty mówisz? Absolutnie podpisuję się pod dziewczynami - na każdym kroku widać, że wkładasz dużo serca i energii w pomoc innym forumowiczom. Poświęcasz swój czas na doradzanie, googlowanie, podsyłanie linków. No, gdzie tu nieżyczliwość?! Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.07.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam Właścicielkę pięknych wnętrz. Pora się ujawnić. Czytam od samego początku. Pięknie u Ciebie, choć to nie mój styl. Ujawniam się bo myślałam, że może z tą aferą to o mnie chodzi, tak często wchodzę na Twój wątek to pomyślałam sobie, że myślisz że Cię śledzę. Przykre to co piszesz, ale taki już ten świat, nie ma co się przejmować, głowa do góry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.07.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Agus sama nie wierze w to co czytam jak mozna tak Cie okreslic? trzymaj sie Kochana i nie przejmuj my doskonale wiemy ze jestes naprawde ciepla i rewelacyjna osoba udanego urlopu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś a czy mi się wydaje, czy miałaś jakieś fotki wstawić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dziewczynki kochane, bardzo Wam dziękuję Aguś, vesilka, pysiaczek, edi, anetka, Betib, Dropek, Daila, Kasia :hug: To strasznie miłe co piszecie, ja nie robię tego dla pochwał oczywiście- taka już jestem i lubię pomagać. Wiem, że wszystkie jesteście MEGA życzliwe i kochane- no czarna owca się trafiła:D I najgorsze jest to, ze nie widzi w tym nic złego I dziwi tym bardziej to, ze osobiście się nie znamy Absolutnie się tym nie przejmuję- miało to miejsce już jakiś czas temu i zastanawiałam się czy Wam powiedzieć. Temat jakoś sam się wywołał. Ponieważ mam klasę w przeciwieństwie do osoby rozsyłającej takie kwiatki, to na razie nie ujawnię jej nicku publicznie, ale te z Was które nie wiedzą, a chcą się dowiedzieć proszę o info na priv lub mail [email protected]. W sumie lepiej, żebyście wiedziały z kim macie do czynienia i były ostrożne w stosunku do tej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam Właścicielkę pięknych wnętrz. Pora się ujawnić. Czytam od samego początku. Pięknie u Ciebie, choć to nie mój styl. Ujawniam się bo myślałam, że może z tą aferą to o mnie chodzi, tak często wchodzę na Twój wątek to pomyślałam sobie, że myślisz że Cię śledzę. Przykre to co piszesz, ale taki już ten świat, nie ma co się przejmować, głowa do góry. Pozdrawiam Daila witam Cię serdecznie:welcome: Oczywiście, ze nie o Ciebie chodzi:no: Dzięki za miłe słowa, wpadaj jak najczęściej zapraszam. U nas zawsze jest wesoło:D Aguś a czy mi się wydaje, czy miałaś jakieś fotki wstawić ??? No miałam Maju, ale cześć została w zepsutym laptopie. Cześć mam w mailu- postaram się jeszcze dzisiaj coś Wam wstawic:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.07.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Oj co ja czytam Jak tak można za plecami obmawiać Aguś jesteś świetną osóbką i linka podrzucisz i przepisem się podzielisz, taki forumowicz to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.07.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 agus ja tez jestem i tez stoje za toba murem! mocno cie sciskam i bardzo goraco pozdrawiam!!! buziole wielkie ci sle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś jesteś świetną osóbką i linka podrzucisz i przepisem się podzielisz, taki forumowicz to skarb Dokładnie tak ... kto by miał cierpliwość i siłę odpowiadać na milion moich bzdurnych pytań :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Oj co ja czytam Jak tak można za plecami obmawiać Aguś jesteś świetną osóbką i linka podrzucisz i przepisem się podzielisz, taki forumowicz to skarb agus ja tez jestem i tez stoje za toba murem! mocno cie sciskam i bardzo goraco pozdrawiam!!! buziole wielkie ci sle :) Dzięki dziewczynki:hug::hug:Bardzo mi miło, jesteście niesamowite:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dokładnie tak ... kto by miał cierpliwość i siłę odpowiadać na milion moich bzdurnych pytań :lol2: Oj Maja, jak Ty coś walniesz :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts