Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

agawi ja tylko powiedziałam ,że lepiej załatwić sprawę wprost

i w sumie w szoku jestem ,że ktos tu taki zły się zawieruszył ,bo na forum bywam kilka lat i do tej pory afery były u mnie ,ale przychodzili je robic ludzie z zewnątrz......a z Twojego opisu wnioskuję ,że jest to osoba na forum znana........czyli pewnie nie tylko pisuje u innych ale ma też swoj wątek......mam nadzieję ,że nie jest to osoba z mojego grona znajomych , bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek kogo tu znam mógł być taką świnią ;) no ale wątków na forum jest sporo a ja odwiedzam tylko kilka....więc pewnie to ktoś z kim sama nigdy nie mialam nic wspólnego i niech tak zostanie :)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś ja już tu napiszę ... bardzo,bardzo,bardzo Ci dziękuję za te wszystkie wiadomości :hug::hug::hug:

Teraz już dużo rzeczy wiem dzięki Tobie ( i Lubemu oczywiście :D ) i możemy zacząć działać :yes::yes::yes:

Majeczko cała przyjemność po naszej stronie:hug:Mam nadzieję, że wszystko pójdzie Wam jak z płatka:yes::D

Ciał Aguś, a któż Ci tak krew chciał popsuć:) na wakacjach się odstresujesz. Kiedy wyjeżdżacie? Mam nadzieję że na krótko:)

Jak to na krótko słonko?:mad::lol2: Ja bym wolała na dłużej:D Zaraz wyślę Ci wyślę priva, chociaż już dzisiaj nie mam siły- tyle się do Was napisałam:yes:

agawi ja tylko powiedziałam ,że lepiej załatwić sprawę wprost

i w sumie w szoku jestem ,że ktos tu taki zły się zawieruszył ,bo na forum bywam kilka lat i do tej pory afery były u mnie ,ale przychodzili je robic ludzie z zewnątrz......a z Twojego opisu wnioskuję ,że jest to osoba na forum znana........czyli pewnie nie tylko pisuje u innych ale ma też swoj wątek......mam nadzieję ,że nie jest to osoba z mojego grona znajomych , bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek kogo tu znam mógł być taką świnią ;) no ale wątków na forum jest sporo a ja odwiedzam tylko kilka....więc pewnie to ktoś z kim sama nigdy nie mialam nic wspólnego i niech tak zostanie :)

Betib wszystko zostało powiedziane-jeśli nie chcesz wiedzieć, to w porządku- nikogo nie zmuszam. To jednak ktoś z Twojego otoczenia :(

Na poprawę humoru najlepiej zajrzeć do Ciebie. Od razu buzia się śmieje.

Witam w klubie:D

Aga

człowieka chwilkę nie ma a tu taka jazda:mad:

nie fajna historia :no:

kiedy będziesz się wczasować i gdzie ??:p

Karola-priv:yes:

Aguś ja uciekam spać ...

ale zajrzałam jeszcze do Ciebie, żeby życzyć spokojnego, beztroskiego lenistwa urlopowego ... wracaj do nas cała i zdrowa ... buziaki Kochana :hug::hug:

Dzięki Maju:hug:Zaraz spróbuję zgrać te fotki, to będziecie mogły jutro pooglądac mój nudny ogród:lol2:

Postaram się wpaśc do Was od czasu do czasu:D Kolorowych snów Maju:hug:

Aga, niefajne rzeczy piszesz :hug:

Kiedy wyjeżdżasz na urlop?

Dzięki Aniu:hug: Reszta na priv:yes:

Hej edi, co u Ciebie?:D Dzięki kochana:hug: Dzięki za tą życzliwość, bo wyobraź sobie, że ostatnio ktoś kogo doskonale znacie rozsyłał privy na mój temat, że jestem nieżyczliwa i wredna:confused: To historia na inną opowieść, wszystko w swoim czasie:yes:

A co to za historia???:o

Napiszę krótko, żeby nie tracić zdrowia i czasu.

To co robisz ma z klasą tyle wspólnego co nic. Możesz o mnie wypisywać co Ci się podoba i do kogo Ci się podoba - na to nie mam wpływu. Gdybyś była choć w minimalnym stopniu tak przyzwoita i uczciwa jak o sobie myślisz - napisałabyś, że o mnie chodzi i wylała swoje żale do mnie zamiast bawić się w dziwne gierki.

Nie zniżysz się do mojego poziomu? A to co teraz robisz to jakikolwiek poziom? Agawi, nie masz o mnie zielonego pojęcia, o mnie mogą się wypowiadać osoby które mnie znają a nie postaci stworzone na potrzeby forum muratora.

Nie zaprzeczę, że jesteś pomocna i uczynna bo jesteś. Mi tez niejednokrotnie pomogłaś. Ale nie powiem też, że jesteś życzliwa i uczciwa o czym świadczy niewybredna treść prywatnych wiadomości, jakie mi wysyłałaś. Nie jest świństwem pisać o kimś źle ale to co teraz robisz jest poniżej poziomu jaki w swoim mniemaniu prezentujesz.

Nie jesteś osobą tu mile widzianą, więc nie pisz więcej w MOJEJ GALERII bo sobie tego nie życzę.:mad:

Nie zależy mi na Twojej opinii, bo to co zrobiłaś jest obrzydliwą dziecinadą i chamstwem. Trzeba było napisać do mnie co o mnie myślisz, a nie obrabiać tyłek na forum.

Masz śmiałość pisać, że nic o Tobie nie wiem? Wiem wystarczająco- Twoje czyny świadczą o Tobie TY UCZCIWA OSOBO O WYSOKIM MNIEMANIU!

Swoje zdanie i żale wysłałam Do Ciebie w kilu postach- już zapomniałaś? Mam na szczęście ich kopię!

Myślałaś, że bezkarnie można kogoś obrażać i wypisywać o nim bzdury? I na dodatek, ze nikt się o tym nie dowie?

Przyda Ci się trochę pokory i niech dziewczyny Cię osądzą. Zresztą już to zrobiły i bardzo im za to dziękuję:hug:

Teraz już oficjalnie wiecie dziewczyny, kto rozsyła podłe maile, więc uważajcie. Tak, to osoba o nicku Yokasta, która uważa, że właśnie tak powinno się postępować i jest to zgodne z wszelkimi relacjami międzyludzkimi i forumowymi. Bez komentarza.

Edytowane przez agawi74

A co to za historia???:o

To już wiesz Madziu:(

AAAA ,wpadłam tylko na chwilę ,,jestem padnięta!!Na koniec miałam jeszcze na fotelu dwóch księży i organistę ,wyobrażasz to sobie?:lol2:wymęczyli mnie intelektualnie baaaaaardzo!!:yes:nie mam siły już na klikanie

Nooo nieee ksiądz i organista?:rotfl::rotfl: Biedulka:hug:

dobra! dałyście sobie po mordzie , to teraz buziak.

nie wiem o co poszło, pewnie wy też nie pamiętacie, wydaje mi się że się trochę rozpędziłyście obie, wyluzować.

mnie zawsze bawiły Wasze waśnie i kłótnie, nie byłybyście sobą ale teraz to juz miarka się przebrała :rozga:

Edytowane przez słońce 2