betib 11.07.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 agawi ja tylko powiedziałam ,że lepiej załatwić sprawę wprost i w sumie w szoku jestem ,że ktos tu taki zły się zawieruszył ,bo na forum bywam kilka lat i do tej pory afery były u mnie ,ale przychodzili je robic ludzie z zewnątrz......a z Twojego opisu wnioskuję ,że jest to osoba na forum znana........czyli pewnie nie tylko pisuje u innych ale ma też swoj wątek......mam nadzieję ,że nie jest to osoba z mojego grona znajomych , bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek kogo tu znam mógł być taką świnią no ale wątków na forum jest sporo a ja odwiedzam tylko kilka....więc pewnie to ktoś z kim sama nigdy nie mialam nic wspólnego i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.07.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Serio?:lol2: Na to wychodzi:lol2: Na poprawę humoru najlepiej zajrzeć do Ciebie. Od razu buzia się śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.07.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aga człowieka chwilkę nie ma a tu taka jazda:mad: nie fajna historia kiedy będziesz się wczasować i gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś ja już tu napiszę ... bardzo,bardzo,bardzo Ci dziękuję za te wszystkie wiadomości :hug: Teraz już dużo rzeczy wiem dzięki Tobie ( i Lubemu oczywiście ) i możemy zacząć działać :yes: Majeczko cała przyjemność po naszej stronie:hug:Mam nadzieję, że wszystko pójdzie Wam jak z płatka:yes: Ciał Aguś, a któż Ci tak krew chciał popsuć na wakacjach się odstresujesz. Kiedy wyjeżdżacie? Mam nadzieję że na krótko:) Jak to na krótko słonko? Ja bym wolała na dłużej:D Zaraz wyślę Ci wyślę priva, chociaż już dzisiaj nie mam siły- tyle się do Was napisałam:yes: agawi ja tylko powiedziałam ,że lepiej załatwić sprawę wprost i w sumie w szoku jestem ,że ktos tu taki zły się zawieruszył ,bo na forum bywam kilka lat i do tej pory afery były u mnie ,ale przychodzili je robic ludzie z zewnątrz......a z Twojego opisu wnioskuję ,że jest to osoba na forum znana........czyli pewnie nie tylko pisuje u innych ale ma też swoj wątek......mam nadzieję ,że nie jest to osoba z mojego grona znajomych , bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek kogo tu znam mógł być taką świnią no ale wątków na forum jest sporo a ja odwiedzam tylko kilka....więc pewnie to ktoś z kim sama nigdy nie mialam nic wspólnego i niech tak zostanie Betib wszystko zostało powiedziane-jeśli nie chcesz wiedzieć, to w porządku- nikogo nie zmuszam. To jednak ktoś z Twojego otoczenia Na poprawę humoru najlepiej zajrzeć do Ciebie. Od razu buzia się śmieje. Witam w klubie:D Aga człowieka chwilkę nie ma a tu taka jazda:mad: nie fajna historia kiedy będziesz się wczasować i gdzie ?? Karola-priv:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś ja uciekam spać ... ale zajrzałam jeszcze do Ciebie, żeby życzyć spokojnego, beztroskiego lenistwa urlopowego ... wracaj do nas cała i zdrowa ... buziaki Kochana :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.07.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aga, niefajne rzeczy piszesz Kiedy wyjeżdżasz na urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś ja uciekam spać ... ale zajrzałam jeszcze do Ciebie, żeby życzyć spokojnego, beztroskiego lenistwa urlopowego ... wracaj do nas cała i zdrowa ... buziaki Kochana :hug: Dzięki Maju:hug:Zaraz spróbuję zgrać te fotki, to będziecie mogły jutro pooglądac mój nudny ogród:lol2: Postaram się wpaśc do Was od czasu do czasu:D Kolorowych snów Maju Aga, niefajne rzeczy piszesz Kiedy wyjeżdżasz na urlop? Dzięki Aniu Reszta na priv:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.07.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś ,miłego urlopu i słodkiego lenistwa Wam życzę i szybciutko wracajcie z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś ,miłego urlopu i słodkiego lenistwa Wam życzę i szybciutko wracajcie z powrotem Dzięki Beatko i wzajemnie. Właśnie się do Ciebie wybiera łam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.07.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hej edi, co u Ciebie? Dzięki kochana:hug: Dzięki za tą życzliwość, bo wyobraź sobie, że ostatnio ktoś kogo doskonale znacie rozsyłał privy na mój temat, że jestem nieżyczliwa i wredna:confused: To historia na inną opowieść, wszystko w swoim czasie:yes: A co to za historia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.07.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 AAAA ,wpadłam tylko na chwilę ,,jestem padnięta!!Na koniec miałam jeszcze na fotelu dwóch księży i organistę ,wyobrażasz to sobie?:lol2:wymęczyli mnie intelektualnie baaaaaardzo!!:yes:nie mam siły już na klikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) Napiszę krótko, żeby nie tracić zdrowia i czasu. To co robisz ma z klasą tyle wspólnego co nic. Możesz o mnie wypisywać co Ci się podoba i do kogo Ci się podoba - na to nie mam wpływu. Gdybyś była choć w minimalnym stopniu tak przyzwoita i uczciwa jak o sobie myślisz - napisałabyś, że o mnie chodzi i wylała swoje żale do mnie zamiast bawić się w dziwne gierki. Nie zniżysz się do mojego poziomu? A to co teraz robisz to jakikolwiek poziom? Agawi, nie masz o mnie zielonego pojęcia, o mnie mogą się wypowiadać osoby które mnie znają a nie postaci stworzone na potrzeby forum muratora. Nie zaprzeczę, że jesteś pomocna i uczynna bo jesteś. Mi tez niejednokrotnie pomogłaś. Ale nie powiem też, że jesteś życzliwa i uczciwa o czym świadczy niewybredna treść prywatnych wiadomości, jakie mi wysyłałaś. Nie jest świństwem pisać o kimś źle ale to co teraz robisz jest poniżej poziomu jaki w swoim mniemaniu prezentujesz. Nie jesteś osobą tu mile widzianą, więc nie pisz więcej w MOJEJ GALERII bo sobie tego nie życzę. Nie zależy mi na Twojej opinii, bo to co zrobiłaś jest obrzydliwą dziecinadą i chamstwem. Trzeba było napisać do mnie co o mnie myślisz, a nie obrabiać tyłek na forum. Masz śmiałość pisać, że nic o Tobie nie wiem? Wiem wystarczająco- Twoje czyny świadczą o Tobie TY UCZCIWA OSOBO O WYSOKIM MNIEMANIU! Swoje zdanie i żale wysłałam Do Ciebie w kilu postach- już zapomniałaś? Mam na szczęście ich kopię! Myślałaś, że bezkarnie można kogoś obrażać i wypisywać o nim bzdury? I na dodatek, ze nikt się o tym nie dowie? Przyda Ci się trochę pokory i niech dziewczyny Cię osądzą. Zresztą już to zrobiły i bardzo im za to dziękuję Teraz już oficjalnie wiecie dziewczyny, kto rozsyła podłe maile, więc uważajcie. Tak, to osoba o nicku Yokasta, która uważa, że właśnie tak powinno się postępować i jest to zgodne z wszelkimi relacjami międzyludzkimi i forumowymi. Bez komentarza. Edytowane 11 Lipca 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A co to za historia??? To już wiesz Madziu AAAA ,wpadłam tylko na chwilę ,,jestem padnięta!!Na koniec miałam jeszcze na fotelu dwóch księży i organistę ,wyobrażasz to sobie?:lol2:wymęczyli mnie intelektualnie baaaaaardzo!!:yes:nie mam siły już na klikanie Nooo nieee ksiądz i organista?:rotfl: Biedulka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.07.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) dobra! dałyście sobie po mordzie , to teraz buziak. nie wiem o co poszło, pewnie wy też nie pamiętacie, wydaje mi się że się trochę rozpędziłyście obie, wyluzować. mnie zawsze bawiły Wasze waśnie i kłótnie, nie byłybyście sobą ale teraz to juz miarka się przebrała :rozga: Edytowane 11 Lipca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Słońce jest tak jak Ci pisałam na priv, proszę Cię nie utrudniaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.07.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 matko - co tu się wydarzyło??? jakie privy? jakie obrabianie zadków??? Dziewczyny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 matko - co tu się wydarzyło??? jakie privy? jakie obrabianie zadków??? Dziewczyny:rolleyes: Niestety:( Nigdy nie wiesz z kim masz do czynienia:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 11.07.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 O jojoj http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/scare/smileys-scare-861807.gif Cóż to za afery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 O jojoj http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/scare/smileys-scare-861807.gif Cóż to za afery? Hej Ruby, dawno Cię nie było:hug: Ano afery niestety:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 11.07.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Troszkę mnie nie było, ale jestem już od paru dni, tylko jakoś nierozgadana jeszcze Obiecuję poprawę! A teraz: http://th411.photobucket.com/albums/pp195/shellatkin/GIFs/th_smiley_sleepblanket.gif Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts