Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Troszkę mnie nie było, ale jestem już od paru dni, tylko jakoś nierozgadana jeszcze :D

Obiecuję poprawę! :)

A teraz: http://th411.photobucket.com/albums/pp195/shellatkin/GIFs/th_smiley_sleepblanket.gif

Dobranoc! :)

Wpadaj kiedy chcesz:yes: kolorowych snów:bye:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agawi I Yokasta Z góry Was obie przepraszam za to co napiszę...:hug: Dziewczyny przede wszystkim takie rzeczy powinnyście załatwić na privach ale skoro "afera" wypłynęła na Forum to i ja postanowiłam darować sobie privy w tej sytuacji. Wczoraj i od jedenej i od drugiej dostałam privy w sprawie wspomnianej afery, mniemam że to co do mnie napisałyście jest prawdą, jesli tak to doszło do jakiegoś GIGANTYCZNEGO NIEPOROZUMIENIA...myślę, że do tego wszystkiego dołożyła się ta Trzecia osoba...może nie miała złych intencji ale wyszło niefajnie...:p

Jest mi bardzo przykro bo obie Was bardzooo lubię, Obie znam jedynie wirtalnie, obie Jesteście fajnymi Forumowymi Rozmówczyniami...na forum jestem już trochę i nie raz wspólnie wymieniałyśmy się poglądami, według mnie Wy same też darzyłyście się ogromną sympatią:yes:

Nie obrażcie się ale dla mnie cała ta sytuacja jest zupełnie niepotrzebna...Ja w każdym razie nie zamierzam już zabierać głosu w tej sprawie...PRAWDĘ znacie tylko Wy obie więc proszę załatwcie to między sobą jak duże Dziewczynki, nie pozwólcie aby na Forum znowu lał się jad :hug: Zgadzam się z tym co napisała Beata - czasem potrzebna jest konfrontacja...

Wiecie co kiedyś juz była podobna sytuacja na naszym Forum - nie będę wymieniała Ników Dziewczyn...powstała wielka afera z "niczego" z rozdmuchanego niedomówienia, dziś Obie zapewne sie z tego śmieją czego I Wam - Agnieszko i Aniu z całego serca życzę!:hug:

ja też uważam tak jak Aneta....ta trzecia osoba była na tyle miła ,ze Was poróżniła.......bez sesnu to wszystko i tyle !!!! i to ONA powinna się wstydzić ,bo zrobiła afere że buty spadają !

skoro wyszło na jaw żę chodzi o yokaste to trzeba to teraz wyjaśnić ,sprostować i tyle, odstawcie emocje na bok i porozmawiajcie sobie na spokojnie ......ja znam yokaste osobiście i uważam,że to bardzo fajna dziewczyna i w szoku jestem totalnym słysząc że mogłaby tak się zachowac.......to na bank jest nieporozumienie ..... w dodatku głupie ,bo ktoś poróżnił dwie fajne babeczki !!!!!! laski ,bo co marnować sobie nerwy na takie zgryzoty ?

to co mnie bardzo boli to fakt że agawi pisze ,że inni liczą na szybkie zniknięcie winnej z tego forum.......tak pisali ? A KTO ?

ludzie , zanim kogoś osądzicie spójrzcie na siebie .....jak można tak komuś dosrać nie znając jego opini, kto jest tu taki sprawiedliwy ,że może decydować o winie innych ? ... czy w życiu jest wszystko białe i czarne ?

łatwo pisać bzdury siedząc sobie w domku przed komputerem, ciekawe ilu z Was powiedziałoby tej dziewczynie wprost że ma się wynosić ?

sorry ale to jest PRZEDSZKOLE !!!! ciekawe czy swoje dzieci karmiecie tez takimi dobrymi radami ,czy tak szybko osądzacie innych....tych którzy inaczej wierzą, inaczej wyglądają i inaczej kochają ? wstyd.....i wydaje mi się ,że bardzo fajnie się przy tym bawicie ....nie ma to jak się nakręcić.......może zamiast tego lepiej iść podlać kwiaty, pościerać kurze lub na spacer.....???????? przepraszam ,ale ja brzydzę się obłudą.......a przy tej aferze ktora jest śmieszna wyszło z Was wszystko to co w ludziach najgorsze !

dziękuję za uwagę :)

Edytowane przez betib

Dziewczyny, na szybko i ogólnie- proszę nie róbcie z mojej galerii ławy adwokackiej.

Jeżeli uważacie, że wysyłanie na kogoś obraźliwych maili jest ok, to nie są tu potrzebne żadne eseje.

Autorka tych treści nie widzi nic w tym złego (!) i sama się tego nie wstydzi- miała kilka tygodni na przeproszenie mnie i tego nie zrobiła. Ani na priva ani tym bardziej publicznie. Wolność słowa istnieje, ale trzeba brać odpowiedzialność za nie, bo jest to karalne.

Gwarantuję, że każda z Was poczułaby się dokładnie tak samo na moim miejscu będą obgadywaną w obrzydliwy i bezpodstawny sposób. Ja brzydzę się takimi osobami i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Sama nigdy bym się czegoś podobnego nie dopuściła.

Większość z Was miała podobne zdanie w mailach, mało tego- prawie każda z Was chciała wiedzieć o kogo chodzi, po czym wcale nie była zaskoczona imieniem autorki.

Tyle w temacie i uważam go za zamknięty. Jeżeli ktoś chce mi coś napisać, to bardzo proszę na maila [email protected]

Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i miłe słowa pod moim adresem we wszystkich mailach i privach, które do mnie wysłałyście - bardzo Was wszystkie lubię i szanuję:hug:

Pozdrawiam serdecznie, Aga

• 2 weeks później...

Hej dziewczynki stęskniłam się za Wami:hug: Pierwszy urlopik bardzo się udał- było super:cool:

Betib i pysiaczek- bardzo Wam dziękuję za dłuuugie i serdeczne privy:hug: odpiszę Wam wkrótce:)

Jak się trochę ogarnę to wstawię dawno obiecane ogrodowe foty i oczywiście spróbuję nadrobić co u Was.:wiggle:

Buziaki:D

He, he Madziu napisałam o fotkach ogrodowych, a nie kąpielowychhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif

Ciekawe co tam u Ciebie:hug:

ja doskonale wiem, o jakich fotkach Ty pisałaś:lol2: I doskonale wiem, jakich ja oczekuję;):lol2: Dawaj plażowe !!!:cool:

Cześć Aguś :hug:

Super że wyjazd sie udał :wiggle:

A co ja czytam że to pierwszy, będzie i drugi http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Takim to dobrze:rolleyes: :lol:

MISZCZ DEDUKCJI :lol2::lol2::lol2:

Cześć Aguś :hug:

Super że wyjazd sie udał :wiggle:

A co ja czytam że to pierwszy, będzie i drugi http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Takim to dobrze:rolleyes: :lol:

Hej kochana :hug:A drugi może będzie:rolleyes::rolleyes: Zaraz lecę nadrabiać co u Ciebie i aż się boję:lol2::lol2:

Witam Aga :) miło że znowu jesteś z nami :)

I ja od razu z pytaniem, masz może "przetacznik kłosowy" w ogrodzie ?

Czy to tak ładnie wygląda tylko na zdjęciach czy w rzeczywistosci też ? moze ktos jeszcze coś wie na ten temat ?

Hej mugatko:) Dzięki kochana:hug: Przetacznika nie mam i aż poleciałam do netu sprawdzać co to jest:) Wygląda ciekawie w dużej grupie:wiggle: Moja mama ma coś podobnego, ale to chyba nie to- jutro się przyjrzę.;)

ja doskonale wiem, o jakich fotkach Ty pisałaś:lol2: I doskonale wiem, jakich ja oczekuję;):lol2: Dawaj plażowe !!!:cool:

Wariatka:lol2: Plażowe foty chce:eek::hug:No przeca tu nie wstawię- mowy nie ma:no: Byliśmy ze znajomymi i fot nie ma za dużo- muszą wystarczyć wam ogrodowe:p

MISZCZ DEDUKCJI :lol2::lol2::lol2:

:rotfl::rotfl:

Aguś właśnie wczoraj się zastanawiałam kiedy wracasz z tych wojaży :D

Koniecznie pokaż nam fotki (mogą być te plażowe :yes: :lol: )

A jak tam Twój piękny ogród poczas Waszej nieobecności? Pewnie to, że masz rodziców zaraz za płotem bardzo mu pomogło :)

Ooo następna- pysiaczku co Wasz naszło z tymi plażowymi?:eek::lol2: Kochana ogródek dał radę- to tylko 10 dni, ale masz rację, że o kwiatki dbali rodzice:wiggle:Zaraz będą foty:rolleyes:

No Dzień Dobry ... miło,że Pani już do nas wróciła :hug:

Pisz nam tu szybko jak pogoda, czy odpoczęliście, opaliliście się ... a gdzie Wy byliście, bo o to zdaje się nie pytałam ???

A i fotki oczywiście w bikini poprosimy ... już nam tu teraz oczu ogrodowymi nie mydl :p:P:P

Hej Majeczko:hug: Bardzo odpoczeliśmy- dzięki:wiggle: Pogoda była bardzo ok- nie było upalów, ale na plaży można się było opalać:cool: W związku z tym skórę mam brązową:rolleyes::lol: Mieliśmy tylko jeden dzień deszczu:wiggle: A bylismy ze znajomymi w Łebie- polecam (to był nasz drugi raz tam). Fotki bikini będa inną razą:p:lol2::hug: