agawi74 11.07.2012 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Troszkę mnie nie było, ale jestem już od paru dni, tylko jakoś nierozgadana jeszcze Obiecuję poprawę! A teraz: http://th411.photobucket.com/albums/pp195/shellatkin/GIFs/th_smiley_sleepblanket.gif Dobranoc! Wpadaj kiedy chcesz:yes: kolorowych snów:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.07.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Aga nic nie piszę (trochę zawirowań i zakrętów po drodze miałam) ale staram się być na bierząco.Nie rozumiem tej całej afery ale:hug:dobrze ze urlopik niedługo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.07.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Aguśka ludziska to mają zdrowie i czas bawić się w takie pierdoły . Pozdrawiam i proszę o zdjęcia ogroduuuuuuuuu, aby mi szczęka opadła jak je zobaczę to może jednak ich nie wrzucaj :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.07.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Moja szczęka zadrutowana, możesz wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Agawi I Yokasta Z góry Was obie przepraszam za to co napiszę... Dziewczyny przede wszystkim takie rzeczy powinnyście załatwić na privach ale skoro "afera" wypłynęła na Forum to i ja postanowiłam darować sobie privy w tej sytuacji. Wczoraj i od jedenej i od drugiej dostałam privy w sprawie wspomnianej afery, mniemam że to co do mnie napisałyście jest prawdą, jesli tak to doszło do jakiegoś GIGANTYCZNEGO NIEPOROZUMIENIA...myślę, że do tego wszystkiego dołożyła się ta Trzecia osoba...może nie miała złych intencji ale wyszło niefajnie... Jest mi bardzo przykro bo obie Was bardzooo lubię, Obie znam jedynie wirtalnie, obie Jesteście fajnymi Forumowymi Rozmówczyniami...na forum jestem już trochę i nie raz wspólnie wymieniałyśmy się poglądami, według mnie Wy same też darzyłyście się ogromną sympatią Nie obrażcie się ale dla mnie cała ta sytuacja jest zupełnie niepotrzebna...Ja w każdym razie nie zamierzam już zabierać głosu w tej sprawie...PRAWDĘ znacie tylko Wy obie więc proszę załatwcie to między sobą jak duże Dziewczynki, nie pozwólcie aby na Forum znowu lał się jad Zgadzam się z tym co napisała Beata - czasem potrzebna jest konfrontacja... Wiecie co kiedyś juz była podobna sytuacja na naszym Forum - nie będę wymieniała Ników Dziewczyn...powstała wielka afera z "niczego" z rozdmuchanego niedomówienia, dziś Obie zapewne sie z tego śmieją czego I Wam - Agnieszko i Aniu z całego serca życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.07.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) ja też uważam tak jak Aneta....ta trzecia osoba była na tyle miła ,ze Was poróżniła.......bez sesnu to wszystko i tyle !!!! i to ONA powinna się wstydzić ,bo zrobiła afere że buty spadają ! skoro wyszło na jaw żę chodzi o yokaste to trzeba to teraz wyjaśnić ,sprostować i tyle, odstawcie emocje na bok i porozmawiajcie sobie na spokojnie ......ja znam yokaste osobiście i uważam,że to bardzo fajna dziewczyna i w szoku jestem totalnym słysząc że mogłaby tak się zachowac.......to na bank jest nieporozumienie ..... w dodatku głupie ,bo ktoś poróżnił dwie fajne babeczki !!!!!! laski ,bo co marnować sobie nerwy na takie zgryzoty ? to co mnie bardzo boli to fakt że agawi pisze ,że inni liczą na szybkie zniknięcie winnej z tego forum.......tak pisali ? A KTO ? ludzie , zanim kogoś osądzicie spójrzcie na siebie .....jak można tak komuś dosrać nie znając jego opini, kto jest tu taki sprawiedliwy ,że może decydować o winie innych ? ... czy w życiu jest wszystko białe i czarne ? łatwo pisać bzdury siedząc sobie w domku przed komputerem, ciekawe ilu z Was powiedziałoby tej dziewczynie wprost że ma się wynosić ? sorry ale to jest PRZEDSZKOLE !!!! ciekawe czy swoje dzieci karmiecie tez takimi dobrymi radami ,czy tak szybko osądzacie innych....tych którzy inaczej wierzą, inaczej wyglądają i inaczej kochają ? wstyd.....i wydaje mi się ,że bardzo fajnie się przy tym bawicie ....nie ma to jak się nakręcić.......może zamiast tego lepiej iść podlać kwiaty, pościerać kurze lub na spacer.....???????? przepraszam ,ale ja brzydzę się obłudą.......a przy tej aferze ktora jest śmieszna wyszło z Was wszystko to co w ludziach najgorsze ! dziękuję za uwagę Edytowane 14 Lipca 2012 przez betib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.07.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 yokasta daj spokój ,to bez sesnu dla Was obu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.07.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) Kurcze dziewczyny, to się musi dać jakoś wyjaśnić. Nie wiem o co poszło, ale ewidentnie ktoś namieszał między Wami. Szkoda żeby to wszystko tak się skończyło - wiecie, że obie Was bardzo lubię Edytowane 12 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.07.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dziewczyny, na szybko i ogólnie- proszę nie róbcie z mojej galerii ławy adwokackiej. Jeżeli uważacie, że wysyłanie na kogoś obraźliwych maili jest ok, to nie są tu potrzebne żadne eseje. Autorka tych treści nie widzi nic w tym złego (!) i sama się tego nie wstydzi- miała kilka tygodni na przeproszenie mnie i tego nie zrobiła. Ani na priva ani tym bardziej publicznie. Wolność słowa istnieje, ale trzeba brać odpowiedzialność za nie, bo jest to karalne. Gwarantuję, że każda z Was poczułaby się dokładnie tak samo na moim miejscu będą obgadywaną w obrzydliwy i bezpodstawny sposób. Ja brzydzę się takimi osobami i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Sama nigdy bym się czegoś podobnego nie dopuściła. Większość z Was miała podobne zdanie w mailach, mało tego- prawie każda z Was chciała wiedzieć o kogo chodzi, po czym wcale nie była zaskoczona imieniem autorki. Tyle w temacie i uważam go za zamknięty. Jeżeli ktoś chce mi coś napisać, to bardzo proszę na maila [email protected] Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i miłe słowa pod moim adresem we wszystkich mailach i privach, które do mnie wysłałyście - bardzo Was wszystkie lubię i szanuję Pozdrawiam serdecznie, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.07.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Hej dziewczynki stęskniłam się za Wami:hug: Pierwszy urlopik bardzo się udał- było super:cool: Betib i pysiaczek- bardzo Wam dziękuję za dłuuugie i serdeczne privy:hug: odpiszę Wam wkrótce:) Jak się trochę ogarnę to wstawię dawno obiecane ogrodowe foty i oczywiście spróbuję nadrobić co u Was. Buziaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.07.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) ooo, jesteś No dawaj jakieś zdjecia z tego urlopiku, nie wygłupiaj się Mogą być w okularach:cool: - nikt Cię nie pozna;) ale muszą być w stroju kompielowym:rotfl: Edytowane 23 Lipca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.07.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 He, he Madziu napisałam o fotkach ogrodowych, a nie kąpielowychhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif Ciekawe co tam u Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Cześć Aguś Super że wyjazd sie udał A co ja czytam że to pierwszy, będzie i drugi http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Takim to dobrze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.07.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Witam Aga miło że znowu jesteś z nami I ja od razu z pytaniem, masz może "przetacznik kłosowy" w ogrodzie ? Czy to tak ładnie wygląda tylko na zdjęciach czy w rzeczywistosci też ? moze ktos jeszcze coś wie na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.07.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 He, he Madziu napisałam o fotkach ogrodowych, a nie kąpielowychhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif Ciekawe co tam u Ciebie:hug: ja doskonale wiem, o jakich fotkach Ty pisałaś I doskonale wiem, jakich ja oczekuję Dawaj plażowe !!! Cześć Aguś Super że wyjazd sie udał A co ja czytam że to pierwszy, będzie i drugi http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Takim to dobrze:rolleyes: MISZCZ DEDUKCJI :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.07.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Aguś właśnie wczoraj się zastanawiałam kiedy wracasz z tych wojaży Koniecznie pokaż nam fotki (mogą być te plażowe ) A jak tam Twój piękny ogród poczas Waszej nieobecności? Pewnie to, że masz rodziców zaraz za płotem bardzo mu pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.07.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 No Dzień Dobry ... miło,że Pani już do nas wróciła Pisz nam tu szybko jak pogoda, czy odpoczęliście, opaliliście się ... a gdzie Wy byliście, bo o to zdaje się nie pytałam ??? A i fotki oczywiście w bikini poprosimy ... już nam tu teraz oczu ogrodowymi nie mydl :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.07.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 OOOo już po urlopiku:)fajnie, że się udał , no ja podobnie jak Madzia miałam nadzieję na jakieś wakacyjne focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 To kiedy ten słoneczny patrol będzie można oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Cześć Aguś Super że wyjazd sie udał A co ja czytam że to pierwszy, będzie i drugi http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Takim to dobrze:rolleyes: Hej kochana :hug:A drugi może będzie:rolleyes: Zaraz lecę nadrabiać co u Ciebie i aż się boję:lol2: Witam Aga miło że znowu jesteś z nami I ja od razu z pytaniem, masz może "przetacznik kłosowy" w ogrodzie ? Czy to tak ładnie wygląda tylko na zdjęciach czy w rzeczywistosci też ? moze ktos jeszcze coś wie na ten temat ? Hej mugatko Dzięki kochana:hug: Przetacznika nie mam i aż poleciałam do netu sprawdzać co to jest:) Wygląda ciekawie w dużej grupie:wiggle: Moja mama ma coś podobnego, ale to chyba nie to- jutro się przyjrzę. ja doskonale wiem, o jakich fotkach Ty pisałaś I doskonale wiem, jakich ja oczekuję Dawaj plażowe !!! Wariatka:lol2: Plażowe foty chce:eek::hug:No przeca tu nie wstawię- mowy nie ma:no: Byliśmy ze znajomymi i fot nie ma za dużo- muszą wystarczyć wam ogrodowe:p MISZCZ DEDUKCJI :lol2: :rotfl: Aguś właśnie wczoraj się zastanawiałam kiedy wracasz z tych wojaży Koniecznie pokaż nam fotki (mogą być te plażowe ) A jak tam Twój piękny ogród poczas Waszej nieobecności? Pewnie to, że masz rodziców zaraz za płotem bardzo mu pomogło Ooo następna- pysiaczku co Wasz naszło z tymi plażowymi? Kochana ogródek dał radę- to tylko 10 dni, ale masz rację, że o kwiatki dbali rodzice:wiggle:Zaraz będą foty:rolleyes: No Dzień Dobry ... miło,że Pani już do nas wróciła Pisz nam tu szybko jak pogoda, czy odpoczęliście, opaliliście się ... a gdzie Wy byliście, bo o to zdaje się nie pytałam ??? A i fotki oczywiście w bikini poprosimy ... już nam tu teraz oczu ogrodowymi nie mydl :P:P Hej Majeczko Bardzo odpoczeliśmy- dzięki:wiggle: Pogoda była bardzo ok- nie było upalów, ale na plaży można się było opalać W związku z tym skórę mam brązową Mieliśmy tylko jeden dzień deszczu:wiggle: A bylismy ze znajomymi w Łebie- polecam (to był nasz drugi raz tam). Fotki bikini będa inną razą:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts