agawi74 24.07.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 OOOo już po urlopiku:)fajnie, że się udał , no ja podobnie jak Madzia miałam nadzieję na jakieś wakacyjne focie To kiedy ten słoneczny patrol będzie można oglądać Hej dziewczynki:hug: No nie i Wy przeciwko mnie? Za dużo fotek nie robiliśmy- byliśmy ze znajomymi i czasu było mało:lol: No muszą Wam wystarczyć ogrodowe:D wklejam na zachętę plażę w Łebie- żeby nie było, że słońca brakowało:)I tradycyjnie zachód:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 rozmarzyłam się Jeszcze tylko dwa tygodnie i też będę miał swoje palmy i morze Dawaj łogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 rozmarzyłam się Jeszcze tylko dwa tygodnie i też będę miał swoje palmy i morze Dawaj łogródek A gdzie wybywasz Martuś? Próbuję wklejać te ogrodowe, ale nie wiem w co ręce włożyć. Kilka privów czeka na odpisanie, nie wiem co w Waszych wątkach... taki jest efekt urlopowania:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.07.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 no ładne te focie ale gdzie Ty na nich jesteś, no gdzie ja się pytam? jak dla mnie to mozesz wkleić z leżakowania w ogródku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ja już Aguś tydzień byłam z mężem na Mazurach( bez dzieciów) A teraz to pod dzieci także aquapark lunapark, murowana pogoda - Egipcik Nie spiesz się kochana, ja to dopiero pewnie jutro foteczki zobacze bo idę już lulu:), aTy sobie tam spokojnie po odpisuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 no ładne te focie ale gdzie Ty na nich jesteś, no gdzie ja się pytam? jak dla mnie to mozesz wkleić z leżakowania w ogródku;) Aneciu ja robiłam te fotki:lol: Na leżakowanie brak czasu, będą roślinki, ok? Ja już Aguś tydzień byłam z mężem na Mazurach( bez dzieciów) A teraz to pod dzieci także aquapark lunapark, murowana pogoda - Egipcik Nie spiesz się kochana, ja to dopiero pewnie jutro foteczki zobacze bo idę już lulu:), aTy sobie tam spokojnie po odpisuj. Aaa to już urlopowałaś się Egipcik to rzeczywiście pewna zabawa i pogoda- dzieciaki będą szalały:rolleyes: Dobrze Martuś, zgrywam powoli, bo jest tego trochę Zapraszam jutro- kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.07.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Aguś no to chociaz Męża leżakującego;)no dobra....niech bedzie ten ogród:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Aguś no to chociaz Męża leżakującego;) :lol2: no dobra....niech bedzie ten ogród:hug: Anetko, chyba też zapraszam jutro, bo idzie mi jak krew z nosa:evil: Coś ten murator nawala i nie chcę się wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.07.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Aguś zaczekamy , ja juz dziś wiem, że z zazdrości w dołku mnie ściśnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Aguś zaczekamy , ja juz dziś wiem, że z zazdrości w dołku mnie ściśnie:hug: Nie ma takiej opcji kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.07.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Aga fajnie że juz wróciłaś , wypoczęłaś , strzaskałaś się na mahoń A teraz dawaj foty nie ma że boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Aga fajnie że juz wróciłaś , wypoczęłaś , strzaskałaś się na mahoń A teraz dawaj foty nie ma że boli Hej Karola Ty nocny Marku:lol2: Walczę z ogrodowymi, ale są za duże- murator powprowadzał ograniczania i muszę się pobawić ze zmniejszaniem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 A kuku nie uwierzysz i ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 A teraz dawaj foty nie ma że boli Może i ja bym się choć raz na nocne fotki załapała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 A kuku nie uwierzysz i ja jestem Ło matko Aguś:jawdrop: aleś mnie przestraszyła:lol2: Co się stało, ze nie śpisz biedulko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Może i ja bym się choć raz na nocne fotki załapała??? Będą, ale ogrodowe, także nic specjalnego kochana:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Igi wymiotował 4 razy , a teraz czuwam bo się kręci i budzi co chcwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.07.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ej no dawaj wszystko co tam masz :popcorn::popcorn: ja i tak zaraz zmykam bo z rańca biegne na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Igi wymiotował 4 razy , a teraz czuwam bo się kręci i budzi co chcwilę Ojejku, ale mi go szkoda i Ciebie oczywiście też:hug:Mam nadzieję, że szybciutko minie to paskudztwo. Może to jelitówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ej no dawaj wszystko co tam masz :popcorn::popcorn: ja i tak zaraz zmykam bo z rańca biegne na zakupy Karolka no zgrywam przeca:mad: Może jednak jutro zobaczysz, bo to potrwa. A jakie zakupy, Ty zakupoholiczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts