Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

OOOo już po urlopiku:)fajnie, że się udał , no ja podobnie jak Madzia miałam nadzieję na jakieś wakacyjne focie ;)

To kiedy ten słoneczny patrol będzie można oglądać:lol::popcorn:

Hej dziewczynki:hug::hug: No nie i Wy przeciwko mnie?:cry: Za dużo fotek nie robiliśmy- byliśmy ze znajomymi i czasu było mało:lol::lol:

No muszą Wam wystarczyć ogrodowe:D wklejam na zachętę plażę w Łebie- żeby nie było, że słońca brakowało:)I tradycyjnie zachód:cool:

Zdjęcie0322.jpg Zdjęcie0307.jpg Zdjęcie0321.jpg

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rozmarzyłam się :rolleyes:

Jeszcze tylko dwa tygodnie i też będę miał swoje palmy i morze :rolleyes:

Dawaj łogródek :cool:

A gdzie wybywasz Martuś?:rolleyes: Próbuję wklejać te ogrodowe, ale nie wiem w co ręce włożyć. Kilka privów czeka na odpisanie, nie wiem co w Waszych wątkach... taki jest efekt urlopowania:bash:

Ja już Aguś tydzień byłam z mężem na Mazurach( bez dzieciów:lol:)

A teraz to pod dzieci także aquapark lunapark, murowana pogoda - Egipcik :cool:

Nie spiesz się kochana, ja to dopiero pewnie jutro foteczki zobacze bo idę już lulu:), aTy sobie tam spokojnie po odpisuj.

no ładne te focie ale gdzie Ty na nich jesteś, no gdzie ja się pytam?

jak dla mnie to mozesz wkleić z leżakowania w ogródku;):hug:

Aneciu ja robiłam te fotki:lol: Na leżakowanie brak czasu, będą roślinki, ok?:hug:

Ja już Aguś tydzień byłam z mężem na Mazurach( bez dzieciów:lol:)

A teraz to pod dzieci także aquapark lunapark, murowana pogoda - Egipcik :cool:

Nie spiesz się kochana, ja to dopiero pewnie jutro foteczki zobacze bo idę już lulu:), aTy sobie tam spokojnie po odpisuj.

Aaa to już urlopowałaś się:wiggle: Egipcik to rzeczywiście pewna zabawa i pogoda- dzieciaki będą szalały:rolleyes:

Dobrze Martuś, zgrywam powoli, bo jest tego trochę:D Zapraszam jutro- kolorowych snów:hug:

Aga

fajnie że juz wróciłaś , wypoczęłaś , strzaskałaś się na mahoń

A teraz dawaj foty

nie ma że boli :cool:

Hej Karola:hug: Ty nocny Marku:lol2: Walczę z ogrodowymi, ale są za duże- murator powprowadzał ograniczania i muszę się pobawić ze zmniejszaniem:bash: