Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

helloł Prezeka

coś sie ekipa wykrusza

a w sprawie roletek to z z miłą chęcią obejrzę co tam wymusiłaś :rolleyes:

Heloł Karolka, no ekipa się wykrusza:mad: trza będzie zamknąć klub, albo przyjąć nowe członkinie:lol2:

Ja też zaraz spadam, bo jutro bladym świtem czyli o 7 rano przychodzi kamieniarz:sick:

O roletkach opowiem Ci wszystko w poniedziałek, jak zamontują. To normalne rolety na okna połaciowe FAKRO, materiał black-out.

Zobaczymy jak wyjdą:rolleyes:

Choć kocham morze i kocham piasek to jakoś wyjątkowo parzył mnie od nic nie robienia :lol2: , już wypoczęłam , mogę robić dalej ;) . A byłaś u nas czy może gdzieś dalej ?

Wiem, wiem, że pracuś z Ciebie kubełko:) Ale są tego piękne efekty, więc pracuj sobie dalej:wiggle:

Byliśmy w Łebie:)

A ja mam veluxy

i zastanawiam się czy barć oryginalne czy jakieś zamienniki

ja tez zmykam bo z rańca mam fachowców :bash::bash:

buziaki

My nie wzięliśmy oryginalnych- oglądałam te i te i różnic brak. Profile wychodzą z tej samej fabryki. Płacisz gdzieś o 100zł więcej za sam znaczek.:eek:

Chyba nie warto. W takim razie kolorowych snów :bye: ja już odzwyczaiłam się od fachowców:bash:

Hejka, wiadomości z placu boju:) Dzisiaj pierwsze docinanie płytek- na sucho ułożone schody- kamień pocięty w klin :wiggle:

Wejście zostało zagruntowane, teraz będzie wyrównywane zaprawą, następnie hydroizolacja, ale to pewnie w poniedziałek i wreszcie zacznie się układanie:rolleyes: Póki co kamień jest niemiłosiernie brudny od cięcia, więc proszę na kolor nie zwracać uwagi:no:

0000001.jpg Zdjęcie0332.jpg

aguś ,witaj opalona i wypoczęta kobieto!:)od razu widać ,że dostałaś urlopowy zastrzyk energii :wiggle:już działacie z wejściem...pięknie będzie...:yes: mnie jest już coraz ciężej pracować mając w perspektywie miesięczny urlop ... jeszcze tylko poniedziałek zaliczę ostatkiem sił i finito charówy :)witaj relaksie:D

My nie wzięliśmy oryginalnych- oglądałam te i te i różnic brak. Profile wychodzą z tej samej fabryki. Płacisz gdzieś o 100zł więcej za sam znaczek.:eek:

Chyba nie warto. W takim razie kolorowych snów :bye: ja już odzwyczaiłam się od fachowców:bash:

Agawi a gdzie kupiłaś te rolety ? Też mam fakro i szukam czegoś p. słonecznego. I co to za materiał ? Ile płaciłaś i za jakie okno ? Ja mam 118/78.