kubel30 26.07.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Choć kocham morze i kocham piasek to jakoś wyjątkowo parzył mnie od nic nie robienia , już wypoczęłam , mogę robić dalej . A byłaś u nas czy może gdzieś dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 helloł Prezeka coś sie ekipa wykrusza a w sprawie roletek to z z miłą chęcią obejrzę co tam wymusiłaś Heloł Karolka, no ekipa się wykrusza:mad: trza będzie zamknąć klub, albo przyjąć nowe członkinie:lol2: Ja też zaraz spadam, bo jutro bladym świtem czyli o 7 rano przychodzi kamieniarz:sick: O roletkach opowiem Ci wszystko w poniedziałek, jak zamontują. To normalne rolety na okna połaciowe FAKRO, materiał black-out. Zobaczymy jak wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Choć kocham morze i kocham piasek to jakoś wyjątkowo parzył mnie od nic nie robienia , już wypoczęłam , mogę robić dalej . A byłaś u nas czy może gdzieś dalej ? Wiem, wiem, że pracuś z Ciebie kubełko Ale są tego piękne efekty, więc pracuj sobie dalej:wiggle: Byliśmy w Łebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.07.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 A ja mam veluxy i zastanawiam się czy barć oryginalne czy jakieś zamienniki ja tez zmykam bo z rańca mam fachowców :bash: buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 A ja mam veluxy i zastanawiam się czy barć oryginalne czy jakieś zamienniki ja tez zmykam bo z rańca mam fachowców :bash: buziaki My nie wzięliśmy oryginalnych- oglądałam te i te i różnic brak. Profile wychodzą z tej samej fabryki. Płacisz gdzieś o 100zł więcej za sam znaczek. Chyba nie warto. W takim razie kolorowych snów ja już odzwyczaiłam się od fachowców:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Hejka, wiadomości z placu boju:) Dzisiaj pierwsze docinanie płytek- na sucho ułożone schody- kamień pocięty w klin Wejście zostało zagruntowane, teraz będzie wyrównywane zaprawą, następnie hydroizolacja, ale to pewnie w poniedziałek i wreszcie zacznie się układanie:rolleyes: Póki co kamień jest niemiłosiernie brudny od cięcia, więc proszę na kolor nie zwracać uwagi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.07.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 piękności, na kolor nie zwracać uwagi? ale on jest ciemno niebieski tak w moim kompie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.07.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 piękny kamień co mnie pokusiło o to moje gówno z libeta:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.07.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 niezle sie zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.07.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 No no pięknie proszę Pani;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.07.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 czekam z niecierpliwością na zdjęcia finalne, i to dużo zdjęć będzie pięknie to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.07.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 aguś ,witaj opalona i wypoczęta kobieto!:)od razu widać ,że dostałaś urlopowy zastrzyk energii :wiggle:już działacie z wejściem...pięknie będzie... mnie jest już coraz ciężej pracować mając w perspektywie miesięczny urlop ... jeszcze tylko poniedziałek zaliczę ostatkiem sił i finito charówy :)witaj relaksie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.07.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 agawi, super ogród wypielęgnowany ujrzałam, ale kamień na schodach to dopiero rewelka. Już podczas pracy świetnie się prezentuje, a co dopiero po ukończeniu.... Zdjęc wakacyjnych nie widzę, to pewnie ich nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.07.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Pięknie , nawet teraz jak są brudne:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.07.2012 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Z najnowszych wieści- w piątek pojawi się wreszcie kamienairz i zacznie układać kamień na wejściowych schodach:wiggle: A w poniedziałek będą montowane rolety do okien połaciowych:) Dopiero doczytałam więc Aga kamień już wygląda rewelacyjnie Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.07.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Aga ,gdzie znowu zniknęłaś?:mad:jak tam prace kamieniarskie postępują ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.07.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Jak można mieć tak pięknie? No pytam się, jak? Taaaki trawnik... padłam Boskie hortensje i lawenda... Powiem Ci, ze moja francuska i w donicy nie przetrwała:( Tylko ja... tej donicy nie sprzątnęłam na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekBR 31.07.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Bardzo ładny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.07.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 My nie wzięliśmy oryginalnych- oglądałam te i te i różnic brak. Profile wychodzą z tej samej fabryki. Płacisz gdzieś o 100zł więcej za sam znaczek. Chyba nie warto. W takim razie kolorowych snów ja już odzwyczaiłam się od fachowców:bash: Agawi a gdzie kupiłaś te rolety ? Też mam fakro i szukam czegoś p. słonecznego. I co to za materiał ? Ile płaciłaś i za jakie okno ? Ja mam 118/78. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.07.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Aguś bardzo fajnie prezentuje się ten kamień na schodkach A ogród bajeczny, trawka jak zwykle zieloniutka i świeżo skoczona - do pozazdroszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts