Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas też zawierucha. Właśnie wróciłam z dziećmi z przychodni. Młodszego miałam dzisiaj szczepić. I dobrze, że z tej okazji mu tydzień temu kartę wyciągnęłam bo dzisiaj bym się do przychodni nie dostała. Dzikie tłumy chorych. A młody zamiast szczepienia dostał antybiotyk. Rano się obudził z temperaturą i okazało się, że ma zapalenie ucha. No to o zrobieniu w grudniu górnej łazienki mogę zapomnieć. Na co najmniej 2 tygodnie jestem uziemiona.:bash:

kochana ceny powiadasz noooo hmmmmm kurna drogo jak cholera ......trzeba dzwonic i podać kod lampy i miła pani w suchawce poda cenę...od 500 w górę......

lampy piękne, wiesz jechałam specjalnie pod w-we Józefów i nic nie zobaczyłam na sklepie mają z 5 egzemplarzy i nie te, które chciałam zobaczyć

Powyżej 500 powiadasz? Drogo. Ale jak ktoś się uprze.... Szkoda, że nie można na żywo zobaczyć. Trochę za drogo żeby kupować ze zdjęcia. Jeszcze tam kinkiety ze wzorem niebieskich winogron znalazłam. Muszę się z tym przespać i jutro do pani zadzwonię (wygodnie siedząc, żebym przypadkiem z krzesła nie spadła).

Po co po co tam wchodziłam :bash::spam:

Lampy piękne! Biorę wszystkie :lol2:

U nas zawieruchy nie ma, ale za to mróz, brrr, chyba -12C!

Powiadasz, że byłaś w Józefowia?? Hmm, mieszkam rzut beretem od Józefowa (tego od strony Otwocka) Często jezdzimy tam na rowerkach latem... :D Qurcze, że ja tam nigdy nie dotarłam...

Edytowane przez agawi74

Tak, tak szkoda chlopczyka. Mam nadzieję, że choróbsko szybko minie!

Dorfi, a kiedy planujecie przeprowadzkę?

Mieliśmy się przeprowadzić w minione wakacje. A wyszło jak wyszło. Ale pewnie się przeprowadzimy na wiosnę, bo w obecnym mieszkaniu nam bardzo ciasno a w nowym domu łazienkę już mamy a parkiety na dole schną. Nie mamy co prawda kuchni, ale prowizorycznie mogę zabrać obecne meble i powoli składać kasę na nowe. Góry i tak w najbliższym czasie robić nie będziemy bo nie ma za co.

Witaj Dardurko,

cieszę się, że mnie odwiedziłaś :) Bardzo dziękuję za komplementy :oops:

Wszystkie drzwi i kuchnię wykonał mi ten sam stolarz. Zdolny, przyznaję :D

Co do ceny, to cóż... przemilczę. Ale to jeszcze nie koniec wydatków, bo w takim samym stylu jak drzwi garderoby będzie cała sypialnia... Aż mnie mdli na myśl o kwocie, którą będzie trzeba wydać na ten cel :(