agawi74 01.12.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dorfi, które, które?? Ja uwielbiam ten link i wszystkie produkty, gorzej z cenami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No właśnie edytowałam swojego poprzedniego posta z podaniem linka do lampy, która jest w 99% taka jak moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No piękna... Rzeczywiście te kinkieciki będą pasowały jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.12.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Lampy powalające, ale ich ceny ......powiadasz trzy sztuki ufffff, a może jedna na miesiąc ????? U nas zawierucha śnieżna, że na 5 m nic nie widać, jestem ciekawa ile tego śniegu spadnie do wieczora brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.12.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 a tutaj wchodzicie na własną odpowiedzialność lampy cudnehttp://lampyceramiczne.com/firma.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 U nas też zawierucha. Właśnie wróciłam z dziećmi z przychodni. Młodszego miałam dzisiaj szczepić. I dobrze, że z tej okazji mu tydzień temu kartę wyciągnęłam bo dzisiaj bym się do przychodni nie dostała. Dzikie tłumy chorych. A młody zamiast szczepienia dostał antybiotyk. Rano się obudził z temperaturą i okazało się, że ma zapalenie ucha. No to o zrobieniu w grudniu górnej łazienki mogę zapomnieć. Na co najmniej 2 tygodnie jestem uziemiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 a tutaj wchodzicie na własną odpowiedzialność lampy cudne http://lampyceramiczne.com/firma.html A gdzie tam są ceny? Ta lampa http://lampyceramiczne.com/C089-079.html idealnie pasuje do mojej górnej łazienki. Mam taki sam niebieski wzór winogron na dekorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.12.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 kochana ceny powiadasz noooo hmmmmm kurna drogo jak cholera ......trzeba dzwonic i podać kod lampy i miła pani w suchawce poda cenę...od 500 w górę......lampy piękne, wiesz jechałam specjalnie pod w-we Józefów i nic nie zobaczyłam na sklepie mają z 5 egzemplarzy i nie te, które chciałam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Powyżej 500 powiadasz? Drogo. Ale jak ktoś się uprze.... Szkoda, że nie można na żywo zobaczyć. Trochę za drogo żeby kupować ze zdjęcia. Jeszcze tam kinkiety ze wzorem niebieskich winogron znalazłam. Muszę się z tym przespać i jutro do pani zadzwonię (wygodnie siedząc, żebym przypadkiem z krzesła nie spadła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.12.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 oj tak przykro mi z powodu dzieciątka, kropelki do ucha, herbatka z malinką i będzie dobrze.... oj choroby atakują ( mam ruch w aptece ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Po co po co tam wchodziłam Lampy piękne! Biorę wszystkie U nas zawieruchy nie ma, ale za to mróz, brrr, chyba -12C! Powiadasz, że byłaś w Józefowia?? Hmm, mieszkam rzut beretem od Józefowa (tego od strony Otwocka) Często jezdzimy tam na rowerkach latem... Qurcze, że ja tam nigdy nie dotarłam... Edytowane 1 Grudnia 2010 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Tak, tak szkoda chlopczyka. Mam nadzieję, że choróbsko szybko minie!Dorfi, a kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Tak, tak szkoda chlopczyka. Mam nadzieję, że choróbsko szybko minie! Dorfi, a kiedy planujecie przeprowadzkę? Mieliśmy się przeprowadzić w minione wakacje. A wyszło jak wyszło. Ale pewnie się przeprowadzimy na wiosnę, bo w obecnym mieszkaniu nam bardzo ciasno a w nowym domu łazienkę już mamy a parkiety na dole schną. Nie mamy co prawda kuchni, ale prowizorycznie mogę zabrać obecne meble i powoli składać kasę na nowe. Góry i tak w najbliższym czasie robić nie będziemy bo nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No tak, życie.. Ale jak macie możliwość przeprowadzki, to rzeczywiście nie ma na co czekać. Nie ma to jak we własnym domku- wiem z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 We własnym mieszkanku też nam nie było źle dopóki nie pojawiły się dzieci i mieszkanie dziwnym trafem się skurczyło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.12.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Świetny fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.12.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 I ja się dołączam do grona podglądaczy zachwyconych Twoimi wnętrzami!!! Kto wykonywał drzwi wewn. i te od garderoby??? Stolarz? Pewnie kosztowały majątek! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Witaj Dardurko, cieszę się, że mnie odwiedziłaś Bardzo dziękuję za komplementy Wszystkie drzwi i kuchnię wykonał mi ten sam stolarz. Zdolny, przyznaję Co do ceny, to cóż... przemilczę. Ale to jeszcze nie koniec wydatków, bo w takim samym stylu jak drzwi garderoby będzie cała sypialnia... Aż mnie mdli na myśl o kwocie, którą będzie trzeba wydać na ten cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.12.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Cena jaka by nie była, to warta tych piękności! Widać, że precyzyjnie wykonane i te kolory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Dzisiaj wreszcie zamówiłam oświetlenie zewnętrzne domu- wiem, że to nie sezon, ale takie zakupy są najlepsze http://img703.imageshack.us/img703/7518/ogrodowy.jpghttp://img21.imageshack.us/img21/4436/ogrodowy01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts