Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

piękności, na kolor nie zwracać uwagi? ale on jest ciemno niebieski :rolleyes: tak w moim kompie widzę

Gosia, dzięki a kolor to chyba wina ostrego słońca i mojej komórki. Jest średnio szary :yes: Musisz poczekać na lepsze fotki:D

piękny kamień:jawdrop:

co mnie pokusiło o to moje gówno z libeta:bash:

Dzięki reni, a co się stało z Twoją galerią?:(:( Chciałam zobaczyć ten Twój libet, bo już zapominałam jak wygląda... Na pewno nie jest tak źle jak piszesz:no:

niezle sie zapowiada!

Mam nadzieję Anetko:D

No no pięknie proszę Pani;)

Dzięki Daila:D

czekam z niecierpliwością na zdjęcia finalne, i to dużo zdjęć :)

będzie pięknie to na pewno :)

Dzięki Aga, zrobię kilka jak już będzie bliżej końca:yes:

aguś ,witaj opalona i wypoczęta kobieto!:)od razu widać ,że dostałaś urlopowy zastrzyk energii :wiggle:już działacie z wejściem...pięknie będzie...:yes: mnie jest już coraz ciężej pracować mając w perspektywie miesięczny urlop ... jeszcze tylko poniedziałek zaliczę ostatkiem sił i finito charówy :)witaj relaksie:D

Hej Beatko:D Trza bylo coś wreszcie zrobić:lol2: Czyli już masz urlopik:wave: i to cały miesiąć:p Ja też tak kcem:lol::cry:

agawi, super ogród wypielęgnowany ujrzałam, ale kamień na schodach to dopiero rewelka. Już podczas pracy świetnie się prezentuje, a co dopiero po ukończeniu....

Zdjęc wakacyjnych nie widzę, to pewnie ich nie było ?

Hej Amtluś:D Dzięki kochana za miłe słowa. Powoli paniowie robią, mam nadzieję, ze w tym tygodniu skończą:rolleyes:

Byly 3 fotki z wakacji, a jakże:D

Pięknie , nawet teraz jak są brudne:yes::yes::yes:

Dzięki kubelko:D

Dopiero doczytałam więc :):wave:

Aga kamień już wygląda rewelacyjnie :yes:

Buźka :hug:

Dzięki Aguś:hug:Na razie mało jeszcze widać, ale strasznie się cieszę, ze Wam sie podoba:wiggle:

Aga ,gdzie znowu zniknęłaś?:mad:jak tam prace kamieniarskie postępują ?Pozdrawiam

Beatko jestem, jestem:D Tak na dobre to dopiero grunt jest przygotowany pod kładzenie i płytki pocięte. Od jutra panowie będą układać. Niestety ta cała hydroizolacja musiała schnąć 24 h:mad: Mam nadzieję, ze jutro już coś będzie widać:D

Jak można mieć tak pięknie? No pytam się, jak? Taaaki trawnik... padłam

Boskie hortensje i lawenda... Powiem Ci, ze moja francuska i w donicy nie przetrwała:( Tylko ja... tej donicy nie sprzątnęłam na zimę:oops::lol2:

Dzięki yuczko:hug:No tak, dlatego Ci zmarzła ta lawenda:lol2: Ja się zastanawiam, czy nie wykopać na zimę hortensji ogrodowych:(

Bardzo ładny domek.

Dzięki Marku i witaj:welcome:

Agawi a gdzie kupiłaś te rolety ? Też mam fakro i szukam czegoś p. słonecznego. I co to za materiał ? Ile płaciłaś i za jakie okno ? Ja mam 118/78.

Mirelko, zaraz Ci wszystko wyślę na priv, choć to firma lokalna:yes: Nasze okna są większe, bo mają 78/160cm.

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Maju:hug: Ano zajrzałam na chwilkę i zaczęłam Was odwiedzać:yes:

Co słychać kochana?:D Jak zdrówko?

Ja też ostatnio rzadko zaglądam na fm, jakoś sił mi brakuje :sick:

Co słychać? Właściwie to nic ciekawego, jestem tak przemęczona,że czekam piątku jak zbawienia :yes::yes:

A zdrówko dziękuję ... całkiem dobrze się czuję :D

A u Ciebie widzę wielkie układanie schodów ... trzymam kciuki,żeby wszystko dobrze poszło :yes:

Ja też ostatnio rzadko zaglądam na fm, jakoś sił mi brakuje :sick:

Co słychać? Właściwie to nic ciekawego, jestem tak przemęczona,że czekam piątku jak zbawienia :yes::yes:

A zdrówko dziękuję ... całkiem dobrze się czuję :D

A u Ciebie widzę wielkie układanie schodów ... trzymam kciuki,żeby wszystko dobrze poszło :yes:

To fajnie Maju, ze już dobrze:D weekendzik niedługo, a i urlopik chyba przed Wami, co?:rolleyes: Odpoczniesz sobie wreszcie.

U nas kamieniarze działają, mają skończyć w tym tygodniu:wiggle:Montaż rolet przesunął się na środę, czyli jutro:D

U nas kamieniarze działają, mają skończyć w tym tygodniu:wiggle:Montaż rolet przesunął się na środę, czyli jutro:D

Widzisz wróciłaś z wakacji i od razu wrócił Ci zapał do zmieniania czegoś w domku ... jak to dobrze się tak zresetować i wrócić z nowym spojrzeniem na wszystko :rolleyes::rolleyes:

Uciekam chwilowo bo moje dziecię chce sobie koty pooglądać :bye:

Widzisz wróciłaś z wakacji i od razu wrócił Ci zapał do zmieniania czegoś w domku ... jak to dobrze się tak zresetować i wrócić z nowym spojrzeniem na wszystko :rolleyes::rolleyes:

Uciekam chwilowo bo moje dziecię chce sobie koty pooglądać :bye:

Maju, tylko zajrzyj jeszcze przed wyjazdem:D

A zapał pewnie zaraz mi minie :lol2:

Fajnie Aguś ,że wszystko idzie zgodnie z planem i już niedługo będziecie cieszyć się pięknym wejściem do domku:wiggle:na zdjęcia czekam z niecierpliwością .A dzisiaj już maja być roletki? a może już są?Ja to przez ten urlop to już nie wiem jaki dzień mamy...:lol2:jakoś się pogubiłam...

U mnie widać, że TU 500 STRONA !!!!

Fiu...fiu...

a że nikogo teraz nie ma, to se sama otworze szampana http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-550698.gifi sama wypiję http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-521925.gifza wątek Agi http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-018931.gif

i za pomyślne ułożenie kamienia

Ooo dzięki vesilko:hug:, nawet nie zauważyłam:no::lol2: Zaraz postawię Wam driny:D

Agula dzięki serdeczne za info :). Też mnie czeka ten wydatek :).

Nie ma za co mirelko:D Do usług. A u nas roletki już som:lol2:

O to dziś będą fotki rolet? :)

A w weekend kamienia :wiggle:

Pysiaczku, widzę, ze wszystko zaplanowałaś:lol2: Jesteś niemożliwa.:D A fotki jakieś będą, będą:wiggle:

o ja też gratuluję 500 stronki :wiggle:.

Dzięki Dailo:wiggle:

Fajnie Aguś ,że wszystko idzie zgodnie z planem i już niedługo będziecie cieszyć się pięknym wejściem do domku:wiggle:na zdjęcia czekam z niecierpliwością .A dzisiaj już maja być roletki? a może już są?Ja to przez ten urlop to już nie wiem jaki dzień mamy...:lol2:jakoś się pogubiłam...

Hej Beatko- no właśnie dzisiaj montowali roletki. Zrobiłam dla Was nawet foty aparatem, ale coś mi cholera laptop po tej naprawie karty nie chce czytać:mad: Musicie uzbroić się w cierpliwość:rolleyes: A kamień się układa:wiggle: Najgorsze łuki już docięte i przyklejone i trochę płaskiego też. Na płaskim będzie wzór w cegłę:rolleyes: Jestem bardzo zadowolona z kamieniarzy. Rezerwuję ich na taras na przyszły rok chyba...:wiggle: