agawi74 31.07.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 piękności, na kolor nie zwracać uwagi? ale on jest ciemno niebieski tak w moim kompie widzę Gosia, dzięki a kolor to chyba wina ostrego słońca i mojej komórki. Jest średnio szary Musisz poczekać na lepsze fotki:D piękny kamień co mnie pokusiło o to moje gówno z libeta:bash: Dzięki reni, a co się stało z Twoją galerią?:( Chciałam zobaczyć ten Twój libet, bo już zapominałam jak wygląda... Na pewno nie jest tak źle jak piszesz:no: niezle sie zapowiada! Mam nadzieję Anetko No no pięknie proszę Pani;) Dzięki Daila:D czekam z niecierpliwością na zdjęcia finalne, i to dużo zdjęć będzie pięknie to na pewno Dzięki Aga, zrobię kilka jak już będzie bliżej końca:yes: aguś ,witaj opalona i wypoczęta kobieto!:)od razu widać ,że dostałaś urlopowy zastrzyk energii :wiggle:już działacie z wejściem...pięknie będzie... mnie jest już coraz ciężej pracować mając w perspektywie miesięczny urlop ... jeszcze tylko poniedziałek zaliczę ostatkiem sił i finito charówy :)witaj relaksie:D Hej Beatko Trza bylo coś wreszcie zrobić Czyli już masz urlopik:wave: i to cały miesiąć Ja też tak kcem:lol: agawi, super ogród wypielęgnowany ujrzałam, ale kamień na schodach to dopiero rewelka. Już podczas pracy świetnie się prezentuje, a co dopiero po ukończeniu.... Zdjęc wakacyjnych nie widzę, to pewnie ich nie było ? Hej Amtluś Dzięki kochana za miłe słowa. Powoli paniowie robią, mam nadzieję, ze w tym tygodniu skończą Byly 3 fotki z wakacji, a jakże:D Pięknie , nawet teraz jak są brudne:yes::yes: Dzięki kubelko Dopiero doczytałam więc Aga kamień już wygląda rewelacyjnie Buźka Dzięki Aguś:hug:Na razie mało jeszcze widać, ale strasznie się cieszę, ze Wam sie podoba:wiggle: Aga ,gdzie znowu zniknęłaś?:mad:jak tam prace kamieniarskie postępują ?Pozdrawiam Beatko jestem, jestem:D Tak na dobre to dopiero grunt jest przygotowany pod kładzenie i płytki pocięte. Od jutra panowie będą układać. Niestety ta cała hydroizolacja musiała schnąć 24 h:mad: Mam nadzieję, ze jutro już coś będzie widać Jak można mieć tak pięknie? No pytam się, jak? Taaaki trawnik... padłam Boskie hortensje i lawenda... Powiem Ci, ze moja francuska i w donicy nie przetrwała:( Tylko ja... tej donicy nie sprzątnęłam na zimę Dzięki yuczko:hug:No tak, dlatego Ci zmarzła ta lawenda:lol2: Ja się zastanawiam, czy nie wykopać na zimę hortensji ogrodowych:( Bardzo ładny domek. Dzięki Marku i witaj:welcome: Agawi a gdzie kupiłaś te rolety ? Też mam fakro i szukam czegoś p. słonecznego. I co to za materiał ? Ile płaciłaś i za jakie okno ? Ja mam 118/78. Mirelko, zaraz Ci wszystko wyślę na priv, choć to firma lokalna:yes: Nasze okna są większe, bo mają 78/160cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.07.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Aguś bardzo fajnie prezentuje się ten kamień na schodkach A ogród bajeczny, trawka jak zwykle zieloniutka i świeżo skoszona - do pozazdroszczenia Dzięki pysiaczku Jak zawsze pięknie piszesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.07.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Hej Hej Witam Chyba po raz pierwszy od Twojego powrotu z urlopu spotykamy się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.07.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Hej Hej Witam Chyba po raz pierwszy od Twojego powrotu z urlopu spotykamy się na forum Hej Maju Ano zajrzałam na chwilkę i zaczęłam Was odwiedzać Co słychać kochana? Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.07.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Hej Maju Ano zajrzałam na chwilkę i zaczęłam Was odwiedzać Co słychać kochana? Jak zdrówko? Ja też ostatnio rzadko zaglądam na fm, jakoś sił mi brakuje Co słychać? Właściwie to nic ciekawego, jestem tak przemęczona,że czekam piątku jak zbawienia :yes: A zdrówko dziękuję ... całkiem dobrze się czuję A u Ciebie widzę wielkie układanie schodów ... trzymam kciuki,żeby wszystko dobrze poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.07.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Ja też ostatnio rzadko zaglądam na fm, jakoś sił mi brakuje Co słychać? Właściwie to nic ciekawego, jestem tak przemęczona,że czekam piątku jak zbawienia :yes: A zdrówko dziękuję ... całkiem dobrze się czuję A u Ciebie widzę wielkie układanie schodów ... trzymam kciuki,żeby wszystko dobrze poszło To fajnie Maju, ze już dobrze:D weekendzik niedługo, a i urlopik chyba przed Wami, co? Odpoczniesz sobie wreszcie. U nas kamieniarze działają, mają skończyć w tym tygodniu:wiggle:Montaż rolet przesunął się na środę, czyli jutro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.07.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 U nas kamieniarze działają, mają skończyć w tym tygodniu:wiggle:Montaż rolet przesunął się na środę, czyli jutro:D Widzisz wróciłaś z wakacji i od razu wrócił Ci zapał do zmieniania czegoś w domku ... jak to dobrze się tak zresetować i wrócić z nowym spojrzeniem na wszystko :rolleyes: Uciekam chwilowo bo moje dziecię chce sobie koty pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.07.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Widzisz wróciłaś z wakacji i od razu wrócił Ci zapał do zmieniania czegoś w domku ... jak to dobrze się tak zresetować i wrócić z nowym spojrzeniem na wszystko :rolleyes: Uciekam chwilowo bo moje dziecię chce sobie koty pooglądać Maju, tylko zajrzyj jeszcze przed wyjazdem:D A zapał pewnie zaraz mi minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.07.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 U mnie widać, że TU 500 STRONA !!!! Fiu...fiu...a że nikogo teraz nie ma, to se sama otworze szampana http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-550698.gifi sama wypiję http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-521925.gifza wątek Agi http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-018931.gifi za pomyślne ułożenie kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.08.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Agula dzięki serdeczne za info . Też mnie czeka ten wydatek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.08.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 O to dziś będą fotki rolet? A w weekend kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.08.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 o ja też gratuluję 500 stronki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.08.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Fajnie Aguś ,że wszystko idzie zgodnie z planem i już niedługo będziecie cieszyć się pięknym wejściem do domku:wiggle:na zdjęcia czekam z niecierpliwością .A dzisiaj już maja być roletki? a może już są?Ja to przez ten urlop to już nie wiem jaki dzień mamy...:lol2:jakoś się pogubiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.08.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 U mnie widać, że TU 500 STRONA !!!! Fiu...fiu... a że nikogo teraz nie ma, to se sama otworze szampana http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-550698.gifi sama wypiję http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-521925.gifza wątek Agi http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-018931.gif i za pomyślne ułożenie kamienia Ooo dzięki vesilko, nawet nie zauważyłam:no: Zaraz postawię Wam driny:D Agula dzięki serdeczne za info . Też mnie czeka ten wydatek . Nie ma za co mirelko Do usług. A u nas roletki już som:lol2: O to dziś będą fotki rolet? A w weekend kamienia Pysiaczku, widzę, ze wszystko zaplanowałaś Jesteś niemożliwa. A fotki jakieś będą, będą o ja też gratuluję 500 stronki . Dzięki Dailo Fajnie Aguś ,że wszystko idzie zgodnie z planem i już niedługo będziecie cieszyć się pięknym wejściem do domku:wiggle:na zdjęcia czekam z niecierpliwością .A dzisiaj już maja być roletki? a może już są?Ja to przez ten urlop to już nie wiem jaki dzień mamy...:lol2:jakoś się pogubiłam... Hej Beatko- no właśnie dzisiaj montowali roletki. Zrobiłam dla Was nawet foty aparatem, ale coś mi cholera laptop po tej naprawie karty nie chce czytać Musicie uzbroić się w cierpliwość A kamień się układa:wiggle: Najgorsze łuki już docięte i przyklejone i trochę płaskiego też. Na płaskim będzie wzór w cegłę Jestem bardzo zadowolona z kamieniarzy. Rezerwuję ich na taras na przyszły rok chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.08.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 A teraz driny dla wszystkich z okazji 500 stronki i zbliżającego się 10000 postu http://www.matrax.net/forum/images/keny/jupi.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/jupi.gif http://us.123rf.com/400wm/400/400/saddako/saddako1203/saddako120300050/12650998-glasses-of-drink-with-ice-cubes-and-fruits-on-white-background.jpg http://us.123rf.com/400wm/400/400/dml5050/dml50501101/dml5050110100096/8703504-popular-cocktails-composition-with-alcohol-many-types-of-cocktail-beverages-blue-hawaiian-sex-on-the.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.08.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 No to ja się z przyjemnością poczęstuję i śmigam do basenu...:wiggle:gratuluję 500stronki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.08.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 No to ja się z przyjemnością poczęstuję i śmigam do basenu...:wiggle:gratuluję 500stronki:wave: To leć, leć Beatko, fajnie masz z tym basenem:p:rolleyes: Ja wracam do kamieniarzy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.08.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Za drinka dziękuję i w cierpliwość się uzbrajam, ale czy na długo muszę to uczynić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.08.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dziękuję za drinka . W taki upalny dzień jak dziś smakuje wyśmienicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.08.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Tak pędziłam z tym drinkiem ,że rozbiłam kieliszek o drabinkę:lol2:i część szkła wylądowała w basenie...potem nurkując po nie o mały włos się nie utopiłam! Fajny początek urlopu ,no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts