Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

fotel pasuje jak ulał do łazienki, a kamień rewelacja... tyle, że na moim monitorze widzę przepiękny kolor - ciemny zielono-niebieski :) a nie żaden tam szary ;)

Hej Gosiu, dzięki bardzo:wiggle: Wiesz kamień kupowany był jako szary, ale jak to kamień ma pewnie kilka odcieni. Jak jest mokry to rzeczywiście ciut przypomina odcień morski, a w słońcu jest z kolei jasno-grafitowy.:rolleyes: No i jeszcze trzeba wziąć poprawkę na ustawienia monitora:)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga schody masz na wypasie :) fotel ślicznie wpisała się w łazienkę :)

A ramki też mam takowe w mojej łazience :)

Hej mugatko, dziękuję bardzo:hug:Widzę, ze te ramki bardzo popularne są:lol2: Do łazienki zapomniałam kupić:bash:

Aguś wejście rewelacja. Super ten kamień wyszedł. Łazienką jestem oczarowana, a fotelik pięknie się tam zadomowił :).

Pozdrawiam

Hej Daila, wielkie dzięki:hug: fotelik miała wprowadzić romantyczną nutę i chyba się udało:wiggle:

A kiedy będzie Twoja galeria?:popcorn::popcorn:

Kobietki Kochane mam prośbę, mam nadzieję, że Aga się nie pogniewa. Ja blondynka i jeszcze się nie nauczyłam :D. Jak Ktoś pisze "posta giganta" i tam jest odpowiedź na moje pytanie, ale nie chcę cytować całego tego posta tylko odnieść się do tej odpowiedzi to co mam zrobić. I jeszcze Ktoś napisał długą odpowiedź a ja chcę zacytować np. coś z środka lub z początku czy z końca to jak to zrobić. Będę wdzięczna za pomoc :yes:. Tylko się nie śmiać bo ja blądyna :D.

P.S.U nas dopiero tynki we wrześniu, ale my też budujemy bez kredytu a z tym się zejdzie. Przy Waszych pięknych wnętrzach to nie ma co pokazywać.

Edytowane przez Daila

Aga przypomniałam sobie coś jeszcze, kamienie mają to do siebie, że się strasznie pylą i wyłazi z nich ten biały osad, my nasz po położeniu i kilkukrotnym przetarciu zmywaliśmy jakimś specjalnym preparatem do mycia kamienia a potem na to impregnat (cały zestaw dokupilismy w składzie kamieniarskim, tam pan nam dobrał preparaty).

Hejka Aguś http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-234568.gif

Nadrobiłam nowości u Ciebie :) Bardzo ładnie wyszedł kamień, fajnie że ekipa się spisała :yes: Tak jak pisze Anetka szybciutko go zaimpregnuj to i białe przestanie wychodzić.

Fotelik bardzo po włosku wpisał się w łazienkę :) w tutejszym mieszkaniu mamy pełno ratanowych mebli i w łazience też stoi pleciony fotelik :) tylko płytki są paskudne :p nie to co u Ciebie, pełna klasa :)

Kobietki Kochane mam prośbę, mam nadzieję, że Aga się nie pogniewa. Ja blondynka i jeszcze się nie nauczyłam :D. Jak Ktoś pisze "posta giganta" i tam jest odpowiedź na moje pytanie, ale nie chcę cytować całego tego posta tylko odnieść się do tej odpowiedzi to co mam zrobić. I jeszcze Ktoś napisał długą odpowiedź a ja chcę zacytować np. coś z środka lub z początku czy z końca to jak to zrobić. Będę wdzięczna za pomoc :yes:. Tylko się nie śmiać bo ja blądyna :D.

ciągniesz myszką po tym co chcesz wyrzucić... i wyrzucasz - zostaje tylko co chcesz zacytować. Pamiętaj jednak by tekst został między QUOTE=cośtam] a [/quote - na początku QUOTE mają być nawiasy [ a na końcu ]

zastanawia mnie jedno- jak ratan wytrzymuje wilgoć???nie smiac sie ja pytam z ciekawości, a nigdy nic ratanowego nie mialam

Tutejszy fotelik w łazience jest lakierowany więc tylko trochę ściemniał a ratanowe meble w ogrodzie właściciela mieszkania zszarzały, pewnie po części od mocnego słońca :)