Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Bardzo ładnie wpasował się ten fotel :yes: jak ulał

Ale fajnie:wiggle:

fotel idealny do łazienki :D

Dzięki pepe- widzę, ze jesteśmy wszystkie zgodne:)

Kobietki Kochane mam prośbę, mam nadzieję, że Aga się nie pogniewa. Ja blondynka i jeszcze się nie nauczyłam :D. Jak Ktoś pisze "posta giganta" i tam jest odpowiedź na moje pytanie, ale nie chcę cytować całego tego posta tylko odnieść się do tej odpowiedzi to co mam zrobić. I jeszcze Ktoś napisał długą odpowiedź a ja chcę zacytować np. coś z środka lub z początku czy z końca to jak to zrobić. Będę wdzięczna za pomoc :yes:. Tylko się nie śmiać bo ja blądyna :D.

P.S.U nas dopiero tynki we wrześniu, ale my też budujemy bez kredytu a z tym się zejdzie. Przy Waszych pięknych wnętrzach to nie ma co pokazywać.

Aga się nie gniewa, tylko się spóźniła, ale problem chyba już rozwiązany?:) Ja poczekam na tą Twoją galerię Dalio:rolleyes:

ps. Ja też blondyna:lol2:

Aga schody pięknie się prezentują...

a fotelik super dopełnił łazieneczkę, świetnie tam wygląda!

Dzięki Anetko:hug:

Aga, schody świetnie wyszły.!!!......tylko na moim monitorze wyglądają niebiesko!:(

A łazienka z fotelikiem prezentuje się super:)

Dzięki Beatko:wiggle: no widzisz każda z nas widzi inny kolor. To problem ustawień monitora chyba...:)

Aga przypomniałam sobie coś jeszcze, kamienie mają to do siebie, że się strasznie pylą i wyłazi z nich ten biały osad, my nasz po położeniu i kilkukrotnym przetarciu zmywaliśmy jakimś specjalnym preparatem do mycia kamienia a potem na to impregnat (cały zestaw dokupilismy w składzie kamieniarskim, tam pan nam dobrał preparaty).

Dzięki Aneciu za info :) Ja w takim razie tam zadzwonię i zapytam, czy coś polecają specjalnego. Póki co nasz kamieniarz polecil umyć kamień wodą z octem:jawdrop: podobno pomaga:)

Hejka Aguś http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-234568.gif

Nadrobiłam nowości u Ciebie :) Bardzo ładnie wyszedł kamień, fajnie że ekipa się spisała :yes: Tak jak pisze Anetka szybciutko go zaimpregnuj to i białe przestanie wychodzić.

Fotelik bardzo po włosku wpisał się w łazienkę :) w tutejszym mieszkaniu mamy pełno ratanowych mebli i w łazience też stoi pleciony fotelik :) tylko płytki są paskudne :p nie to co u Ciebie, pełna klasa :)

Hajka Two:bye:

fajnie, ze już jesteś:wiggle:Jak mowisz, ze po włosku, to jestem cała happy:lol2: Dzięki kochana, a nasze płytki nie są specjalnie wyszukane- miła być głównie mozaika w neutralnym kolorze:)

hej, hej!!!

Two ma rację, swietnie wygląda ten fotel :) jakby miał stać tam od zawsze. do balsamowania nóg jak znalazł ;)

zastanawia mnie jedno- jak ratan wytrzymuje wilgoć???nie smiac sie :D ;) ja pytam z ciekawości, a nigdy nic ratanowego nie mialam ;)

Hej Edi:bye: ciesze się, ze i Tobie się podoba:wiggle:Co do wilgoci, to w normalnych warunkach domowych nie ma problemu- tym bardziej, ze u nas jest wentylacja mechaniczna, ale rattan stojący na zewnątrz i moknący na deszczu może mieć brzydki zapach. Kolor te ż na pewno się zmieni.

ps. nie śmiałam się:lol2::hug:

Pięknie ten kamień wygląda:yes:

Dzięki mrówciu:)

ciągniesz myszką po tym co chcesz wyrzucić... i wyrzucasz - zostaje tylko co chcesz zacytować. Pamiętaj jednak by tekst został między QUOTE=cośtam] a [/quote - na początku QUOTE mają być nawiasy [ a na końcu ]

Dzięki Gosiu za pomoc:)

Aga,

no fotel idealnie pasuje do twojej łazienki, normalnie jak do niej zrobiony, całość - REWELACJA!

Kamień przepięknie wygląda, macie teraz gustowne wejście do domku :yes:

Vesilko dzięki za tyle miłych słow:hug:

Na razie nie będzie. Udało się :D

Fajnie, ze sie udało:wave: nie fajnie, ze nie będzie:mad:

Aguś ,trochę mnie nie było a tu taaaaakie dobre wieści:)Kamień wygląda obłędnie ,pięknie komponuje z kostką i w ogóle z całością :yes:zakupy zrobiłś fajne ,,,fotel dodał romantyzmu łazience ,a na pewno bardzo się przydaje.. chociażby do posmarowania nóżek:)ramki mamy takie same

Hej Beatko,

bardzo się cieszę, ze Ci sie kamień poodba, bo długo go szukaliśmy:rolleyes: Trzfiłaś z tym romantyzmme- taki był cel:wiggle:

A ramki... no nie Ty też:lol2: Niech się ujawni lepiej ten, kto ich nie ma:D

Tutejszy fotelik w łazience jest lakierowany więc tylko trochę ściemniał a ratanowe meble w ogrodzie właściciela mieszkania zszarzały, pewnie po części od mocnego słońca :)

U Was od słońca, a u nas od deszczu:rotfl:

Mam nadzieję, ze ten mój w łazience nie ściemnieje:eek:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pysiaczku dzięki:hug:Te ramki zawisną w sypialni, gdzie ściana jest jaśniuteńko szara, więc mam nadzieję, ze będzie ok:rolleyes:

A Ty zmieniłaś kolorek ściany, czy zawisła gdzie indziej?:) Dzięki za info kochana:wiggle:Na dół planuję czarne;)

Tak tak Aguś przemalowaliśmy sypialnię na biało tak jak już kiedyś gdzieś wspominałam, że trzeba będzie to zrobić ;) No i wtedy się okazało, że ramki to takie białe wcale nie som :p

Ale jak na szarym tle będą to będzie świetnie, bo tak miałam wcześniej i było naprawdę ok :yes:

Schody wyszły świetnie! Bardzo ładna jest ta szarość kamienia :yes:

No a ten fotel w łazience to jest po prostu ta kropka nad i, to dopełnienie, ten szczegół. Teraz jest idealnie :wiggle:

Aga , potrzebuję Twojej pomocy w wyszukiwaniu różności w necie...Pamiętasz tę moją paterę cynową ze szklanym kloszem? właśnie dzisiaj zbiłam ten cholerny klosz :mad:myślałam ,że mnie najjaśniejszy szlag trafi:mad:Może gdzieś widziałaś takie same klosze?warunek jest taki ,aby był o średnicy ok.27cm. Znajdź mi go ,,plissss

Tak tak Aguś przemalowaliśmy sypialnię na biało tak jak już kiedyś gdzieś wspominałam, że trzeba będzie to zrobić ;) No i wtedy się okazało, że ramki to takie białe wcale nie som :p

Ale jak na szarym tle będą to będzie świetnie, bo tak miałam wcześniej i było naprawdę ok :yes:

Schody wyszły świetnie! Bardzo ładna jest ta szarość kamienia :yes:

No a ten fotel w łazience to jest po prostu ta kropka nad i, to dopełnienie, ten szczegół. Teraz jest idealnie :wiggle:

Pysiaczku masz rację- już na pierwszy rzut oka widać, że te ramki są lekko kremowe. Mnie to akurat nie przeszkadza, bo mam takie drzwi do garderoby, ale na białej ścianie rzeczywiście mogą wyglądać tak sobie:(

Dzięki a schody:hug:

To Aguś jak będzie Ci się chciało ze 3 latka poczekać to być może :rolleyes:.

Zapasik popkornu i.... czekam :lol2::lol2:http://www.freesmileyfacecentral.com/3dsmiles/5_8_11.gif

Aga , potrzebuję Twojej pomocy w wyszukiwaniu różności w necie...Pamiętasz tę moją paterę cynową ze szklanym kloszem? właśnie dzisiaj zbiłam ten cholerny klosz :mad:myślałam ,że mnie najjaśniejszy szlag trafi:mad:Może gdzieś widziałaś takie same klosze?warunek jest taki ,aby był o średnicy ok.27cm. Znajdź mi go ,,plissss

A tak w ogóle to jestem rozgoryczona porażką siatkarzy i stąd te moje trzęsące się ręce...powinnam ich poprosić o nową paterę ...;)

Matko kochana jaka szkoda, że się zbił...:(:( Beatko poszukam i dam Ci znać, choć pewnie łatwo nie będzie:bash:

Co do siatkarzy masz racje- tez się wściekłam jak jasna cholera:mad::mad:

zapodaj zdjęcie

tu masz klosz z Krosna 28 cm

http://sklep.krosno.com.pl/klosz-na-patere-28cm-fiesta-produkt-449.html

Też o nim myślałam Gosiu, ale chyba nie będzie pasował... trzeba by przymierzyć, bo czasami 1 cm to duża różnica.:(

jeszcze tu ale to cały zestaw i cena prawie jak za paterę z kloszem

http://www.bellemaison.pl/kuchnia-i-jadalnia/1458-zestaw-kloszy-chef-patissier-3-szt.html

Racja:lol2:

Dziewczyny dzięki....sprawę z kloszem już nagrałam...ruszona jest fabryka w krośnie...szczegóły w moich komentach.

Beatko nie ma za co- i tak specjalnie Ci nie pomogłam:( Też mi do głowy przyszło tylko Krosno. Ty jak zawsze poruszyłaś niebo i ziemię:lol2::lol2:

Beauty szkoda klosza...ale Wiesz gdybyś się po niego osobiście fatygowała do KROSNA to do mnie na kawkę już blisko:D

Anetko w pięknych okolicach ,mieszkasz ...nie kuś ,bo się wybiorę ...:yes::DJa mam bardzo dużo rodziny w okolicach Sanoka,,to kto wie.... Na razie wybywam na urlop ..io ile wylot dojdzie do skutku...ale urlop mam do ko0ńca miesiąca

Anetko w pięknych okolicach ,mieszkasz ...nie kuś ,bo się wybiorę ...:yes::DJa mam bardzo dużo rodziny w okolicach Sanoka,,to kto wie.... Na razie wybywam na urlop ..io ile wylot dojdzie do skutku...ale urlop mam do ko0ńca miesiąca

No Kochana ja mieszkam w jednej z sypialni Sanoka:Dwięc kawa koniecznie !!!