Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja wiedziałam, że mnie dobijesz...zwłaszcza trawnikiem:hug: kwiaty cudne...Aguś co to za kwiatuszki te białe po prawej na pierwszym zdjęciu? dalie? strasznie mi się podobają...

Ja kurcze dopiero poznaję te wszystkie kwitnące cuda, u siebie oprócz nasturcji nie mam nic co bym sama posadziła...ale zakochana jestem w cyniach, sąsiadka ma i jak koło niej przechodzę to napatrzeć się nie mogę...A te Twoje piękne są , widziałabym je u siebie w przyszłym roku:D

Cóż Aguś piknie za każdym razem :D.

Dzięki Dailo:D

O matuniu...ileż ty masz kwiatów!!!! i jak pięknie kwitną !!!!! Cudnie!!!

Ano uzbierało się tego troszkę Beatko:lol2: Część to byliny, część jednoroczne- tak czy siak wszystkie się mocno rozrosły i stąd taki efekt. Dzięki:D

Lubię Twój ogród.

Lubię kiedy różne kwiaty są blisko siebie :)

Dzięki Dropko:D Czyli lubimy to samo:yes:

A ja ubóstwiam twój trawnik, ale kwiatuszki kolorowe obok tarasu również bardzo pięknie wyglądają, ty chyba wróżką ogrodową jesteś i czarujesz śliczności w swoim ogrodzie:)

Vesilko, wiesz jak poprawić mi humorek:lol2::hug:A Ty już wróciłaś z wojaży?:p

a ja wiedziałam, że mnie dobijesz...zwłaszcza trawnikiem:hug: kwiaty cudne...Aguś co to za kwiatuszki te białe po prawej na pierwszym zdjęciu? dalie? strasznie mi się podobają...

Ja kurcze dopiero poznaję te wszystkie kwitnące cuda, u siebie oprócz nasturcji nie mam nic co bym sama posadziła...ale zakochana jestem w cyniach, sąsiadka ma i jak koło niej przechodzę to napatrzeć się nie mogę...A te Twoje piękne są , widziałabym je u siebie w przyszłym roku:D

Dzięki Anetko:hug:Tak, te białe na pierwszym zdjęciu to odmiana dalii:yes: Cynie tez mam w kolorze pomarańczy i są to niesamowicie trwałe kwiaty! W przyszłym roku planuję więcej ich odmian i kolorów:D Anetko, jak będę wykopywać dalie jesienią i da się jakieś bulwy oderwać, to bardzo chętnie się z Tobą podzielę:D:hug:

Nadrobiłam :wiggle:

Gratki Aguś 500 stron i 10000 postów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-228615.gif

Kamień jest świetnie dopasowany do tych szarości na kostce i świetnie, równiutko docięty :yes:,

widać że Pani Prezes pilnowała :lol2:

Fotel w łazience też bardzo mi się podoba, jak go wcześniej wkleiłaś też zaraz zaczęłam myśleć czy taki na taras by się nie nadał - wygląda na bardzo wygodny, świetnie się prezentuje :yes:, nigdy na niego nie zwróciłam uwagi będąc w ikei :o

Zostawiam buziole i miłego spokojnego dnia życzę :hug: