Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jejku, dziewczynki ile wpisów i zachwytów:o Dziękuję:hug:

Aga,

ależ Ty masz wszystko rewelacyjnie dopracowane, ogród, ogrodzenie, kostka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Aniu, staram się:wiggle:

Agawi, ogród zadbany, uporządkowany, rabaty perfekcyjne, zielony dywan też.

A ta kwitnąca rabata pod oknem przepiękna.

Taka pełnia lata :) podziwiam :)

Tolu dzięki bardzo, rabata w tym roku rzeczywiście mi się udała- dużo kwiatów długo kwitnie, a niektóre wzajemnie się wymieniają :wiggle:Dywan to zasługa męża- ja się nie dotykam:no:

Ja wiedziałam kiedy zrobić rundkę po ulubionych wątkach!:lol2: Piękny masz ogród!:cool: A kwitnąca rabata rozłożyła mnie na łopatki!!!:cool::cool::yes:

Hej rasiu, wielkie dzięki:D Ja tez u Ciebie często bywam, ale przyznaje, ze cichaczem:oops: poprawię się:lol:

hejka Aga schodki pewnie już skończone, ślicznie wyszło.

kwiaty pięknie Ci się skomponowały i ten modrzewik na krzywej nóżce jak się rozrósł- fajny jest

co dalej w planach? mebelki do wiatrołapu, gabinetu czy taras?

Hej słonko, ale Cię długo nie było:mad: Dzięki kochana, tak schody skończone- są kilka stron temu:rolleyes: masz racje, ze temu modrzewiowi strasznie się czupryna rozrosła:lol2: Taras to już będzie w przyszłym roku, bo w tym to nawet kamieniarz nie ma już terminów:sick: Zgadłaś, chcmy się zabrać za wiatrołap i gabinet w tym roku:p

Aguś to dalie są wieloletnie???matko jak ja niewiele wiem...

Tam Anetko, dalie (georginie) to byliny. Wykopujesz co roku na jesieni i co roku wkopujesz na wiosnę:D To takie kwiatki na zawsze.:wiggle:

Normalnie zawał serca

:jawdrop::jawdrop:

Bajka

Az brak słow

jakie ty masz wszystko dopracowane

Brawo

Karolka dzięki i nie świruj z tym zawałem:lol2: Samo tak się jakoś dopracowało:lol2:

Nadrobiłam :wiggle:

Gratki Aguś 500 stron i 10000 postów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-228615.gif

Kamień jest świetnie dopasowany do tych szarości na kostce i świetnie, równiutko docięty :yes:,

widać że Pani Prezes pilnowała :lol2:

Fotel w łazience też bardzo mi się podoba, jak go wcześniej wkleiłaś też zaraz zaczęłam myśleć czy taki na taras by się nie nadał - wygląda na bardzo wygodny, świetnie się prezentuje :yes:, nigdy na niego nie zwróciłam uwagi będąc w ikei :o

Zostawiam buziole i miłego spokojnego dnia życzę :hug:

Hejka Aguś:bye:

dzięki kochana- pani prezes pilnowała, a jakże:lol2::p kolor fugi to 113- chyba znasz?:D fotelik z Ikei jest bardzo wygodny i to jedyny jaki mi się spodobal. Ja go dojrzałam w katalogu internetowym, bo jak chodzę po samym sklepie to się gubię i nic nie widzę:sick::lol2: Polecam go bardzo, a kilka dziewczynek zapewniało mnie o dobrej jakości rattanowych mebli z Ikei. :yes:

Miłego dzionka, mua:hug:

Ależ kolorowo u Ciebie!! Te schody naprawdę pięknie się prezentują :)

Śliczny masz trawniczek :bye:

Dzięki moniu :D buziaki

jezu Aga, ile ty masz kwiatów:jawdrop: jakie różności!!! jak kolorowo! jak Ty to robisz, ze nic się nie marnuję???i wszystko książkowo kwitnie???

schody wyszły super. warto było czekać :yes:

dzięki edi:hug:Oj wszystko kwitnie jak szalone w tym roku:wiggle: jedyne co robię to podlewami i pryskam róże przeciw mszycom:yes:

Dzień dobry!

Piękne zdjęcia! Od razu mi się jaśniej zrobiło, bo szaro i ponuro u mnie za oknem...

Dobry wieczór Aniu:hug:dzięki bardzo- cieszę się, że Ci umiliłam dzionek:wiggle:

Usiadłam na ławeczce, oczy nacieszyłam, odpoczęłam....cudnie jest....znikam...

Hej Amtluś:bye: dzięki kochana. Jak tam na urlopie? Odpoczęłaś?:rolleyes:

Jaki ogród! Jakie kwiaty!

Co za uczta dla oczu....

czy tylko ja tak mam -nie widzę waszych awatarów :(

Dzięki Natalio:D Bardzos ię cieszę, ze Ci się podoba:wiggle:

Z tym avatarkiem, to chyba tylko u Ciebie.... mam nadzieję, ze już się naprawiło:rolleyes:

Aguś pięknie u Ciebie w ogródku :yes: Tak kolorowo i radośnie :) Dalie śliczne :D

Dzięki pysiu:hug:

Piękny ogród tylko pozazdrościć. Świetnie komponuje się z domem i całą infrastrukturą. Widać dużo pracy włożonej w jego utrzymanie. Brawo!

Franeczko dziękuję za tyle miłych slów:D Teraz już niewiele robimy, żeby go utrzymać w kondycji. Ale najpierw trzeba zainwestować- automatyczne podlewanie, agrowłóknina pod korą:yes:

Już wszystko w porządku, miałam wirusa

cmok

Całe szczęście Natalio, mua:D

zazdroszczę ogrodu- taki dopracowany, dostrzegam latarenkę którą miałam w planach, ślicznie wygląda- teraz już jestem pewna na 100%, że muszę ją mieć.

Dzięki mrówciu:hug: Mówisz, ze będziesz miała takie same latarenki?:lol2: Fajnie:yes:

Aga jakie u Ciebie kolorowe szaleństwo w ogrodzie :jawdrop: Wszystko cudnie kwitnie :)

Hej Two, dzięki serdeczne:hug:

Hej Aguś ! Witam się pourlopowo! A u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo .. cudowna woń kwiatów roztacza się wokół monitora....nacieszę oczy ,bo przez tydzień miałam krajobraz iście pustynny i stęskniłam się za swoją trawą i chwastami:yes::D:D

Hej Beatko, dzięki:hug: Fajnie, ze już jesteś:D Pustynny krajobraz mówisz? to gdzie Was pognało?:lol2:

Hej Hej :hug:

A nie mówiłam,że schody pięknie będą wyglądać ... mówiłam :D I fotel w łazience super wygląda :yes:

A tak w ogóle to co dobrego słychać ???

Hej Maju:hug: no nareszcie się odezwałaś:mad: Bardzo proszę nie robić mi takich długich przerw:( Zieszę się, ze Ci się wszystko podoba- jak widzisz u nas po urlopie było pracowicie. Poza tym na długi weekend też nas nie było, a teraz mam kupę zaleglości:sick:

A co u Ciebie? Jak prace?:D

Oj, dziewczyno, jaki Ty masz przepiękny ogród!!! Nie wiem, który już raz to piszę:yes: Przepiękny, zadbany, dopracowany w najmniejszym calu.

A fotelik wpasował się bardzo bardzo:p Idę teraz dalej nadrabiać zaległości, bo sama nie wiem, kiedy ostatnio byłam u Ciebie:oops:

Hej dziewczynki jestem na chwilkę:rolleyes: Maduś, Aguś, Daila i Mugatka- dzięki kochane za wszystko:hug:

Nie ma mowy, żebym u Was dzisiaj nadrobiła, ten tydzień jest zwariowany i zupełnie nie mam na nic czasu:no::sick:

Może nastepny tydzień będzie lepszy. Staram się zaglądać, ale na pisanie już brak czasu:confused:

Tymczasem ściskam Was mocno i obiecuję poprawę:hug: