narendil 15.08.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dzień dobry! Piękne zdjęcia! Od razu mi się jaśniej zrobiło, bo szaro i ponuro u mnie za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.08.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Usiadłam na ławeczce, oczy nacieszyłam, odpoczęłam....cudnie jest....znikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Jaki ogród! Jakie kwiaty! Co za uczta dla oczu.... czy tylko ja tak mam -nie widzę waszych awatarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2012 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Jejku, dziewczynki ile wpisów i zachwytów:o Dziękuję Aga, ależ Ty masz wszystko rewelacyjnie dopracowane, ogród, ogrodzenie, kostka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Aniu, staram się Agawi, ogród zadbany, uporządkowany, rabaty perfekcyjne, zielony dywan też. A ta kwitnąca rabata pod oknem przepiękna. Taka pełnia lata podziwiam Tolu dzięki bardzo, rabata w tym roku rzeczywiście mi się udała- dużo kwiatów długo kwitnie, a niektóre wzajemnie się wymieniają :wiggle:Dywan to zasługa męża- ja się nie dotykam:no: Ja wiedziałam kiedy zrobić rundkę po ulubionych wątkach! Piękny masz ogród! A kwitnąca rabata rozłożyła mnie na łopatki!!!:cool: Hej rasiu, wielkie dzięki:D Ja tez u Ciebie często bywam, ale przyznaje, ze cichaczem:oops: poprawię się hejka Aga schodki pewnie już skończone, ślicznie wyszło. kwiaty pięknie Ci się skomponowały i ten modrzewik na krzywej nóżce jak się rozrósł- fajny jest co dalej w planach? mebelki do wiatrołapu, gabinetu czy taras? Hej słonko, ale Cię długo nie było:mad: Dzięki kochana, tak schody skończone- są kilka stron temu:rolleyes: masz racje, ze temu modrzewiowi strasznie się czupryna rozrosła:lol2: Taras to już będzie w przyszłym roku, bo w tym to nawet kamieniarz nie ma już terminów:sick: Zgadłaś, chcmy się zabrać za wiatrołap i gabinet w tym roku:p Aguś to dalie są wieloletnie???matko jak ja niewiele wiem... Tam Anetko, dalie (georginie) to byliny. Wykopujesz co roku na jesieni i co roku wkopujesz na wiosnę To takie kwiatki na zawsze. Normalnie zawał serca :jawdrop: Bajka Az brak słow jakie ty masz wszystko dopracowane Brawo Karolka dzięki i nie świruj z tym zawałem:lol2: Samo tak się jakoś dopracowało:lol2: Nadrobiłam Gratki Aguś 500 stron i 10000 postów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-228615.gif Kamień jest świetnie dopasowany do tych szarości na kostce i świetnie, równiutko docięty , widać że Pani Prezes pilnowała Fotel w łazience też bardzo mi się podoba, jak go wcześniej wkleiłaś też zaraz zaczęłam myśleć czy taki na taras by się nie nadał - wygląda na bardzo wygodny, świetnie się prezentuje , nigdy na niego nie zwróciłam uwagi będąc w ikei Zostawiam buziole i miłego spokojnego dnia życzę Hejka Aguś dzięki kochana- pani prezes pilnowała, a jakże:lol2: kolor fugi to 113- chyba znasz? fotelik z Ikei jest bardzo wygodny i to jedyny jaki mi się spodobal. Ja go dojrzałam w katalogu internetowym, bo jak chodzę po samym sklepie to się gubię i nic nie widzę Polecam go bardzo, a kilka dziewczynek zapewniało mnie o dobrej jakości rattanowych mebli z Ikei. Miłego dzionka, mua:hug: Ależ kolorowo u Ciebie!! Te schody naprawdę pięknie się prezentują Śliczny masz trawniczek Dzięki moniu buziaki jezu Aga, ile ty masz kwiatów:jawdrop: jakie różności!!! jak kolorowo! jak Ty to robisz, ze nic się nie marnuję???i wszystko książkowo kwitnie??? schody wyszły super. warto było czekać dzięki edi:hug:Oj wszystko kwitnie jak szalone w tym roku:wiggle: jedyne co robię to podlewami i pryskam róże przeciw mszycom:yes: Dzień dobry! Piękne zdjęcia! Od razu mi się jaśniej zrobiło, bo szaro i ponuro u mnie za oknem... Dobry wieczór Aniu:hug:dzięki bardzo- cieszę się, że Ci umiliłam dzionek:wiggle: Usiadłam na ławeczce, oczy nacieszyłam, odpoczęłam....cudnie jest....znikam... Hej Amtluś dzięki kochana. Jak tam na urlopie? Odpoczęłaś? Jaki ogród! Jakie kwiaty! Co za uczta dla oczu.... czy tylko ja tak mam -nie widzę waszych awatarów Dzięki Natalio Bardzos ię cieszę, ze Ci się podoba:wiggle: Z tym avatarkiem, to chyba tylko u Ciebie.... mam nadzieję, ze już się naprawiło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.08.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Aguś pięknie u Ciebie w ogródku Tak kolorowo i radośnie Dalie śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 16.08.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Piękny ogród tylko pozazdrościć. Świetnie komponuje się z domem i całą infrastrukturą. Widać dużo pracy włożonej w jego utrzymanie. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Już wszystko w porządku, miałam wirusa cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.08.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 zazdroszczę ogrodu- taki dopracowany, dostrzegam latarenkę którą miałam w planach, ślicznie wygląda- teraz już jestem pewna na 100%, że muszę ją mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.08.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Aga jakie u Ciebie kolorowe szaleństwo w ogrodzie Wszystko cudnie kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.08.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Hej Aguś ! Witam się pourlopowo! A u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo .. cudowna woń kwiatów roztacza się wokół monitora....nacieszę oczy ,bo przez tydzień miałam krajobraz iście pustynny i stęskniłam się za swoją trawą i chwastami:yes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.08.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Hej Hej A nie mówiłam,że schody pięknie będą wyglądać ... mówiłam I fotel w łazience super wygląda A tak w ogóle to co dobrego słychać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.08.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Aguś pięknie u Ciebie w ogródku Tak kolorowo i radośnie Dalie śliczne Dzięki pysiu:hug: Piękny ogród tylko pozazdrościć. Świetnie komponuje się z domem i całą infrastrukturą. Widać dużo pracy włożonej w jego utrzymanie. Brawo! Franeczko dziękuję za tyle miłych slów:D Teraz już niewiele robimy, żeby go utrzymać w kondycji. Ale najpierw trzeba zainwestować- automatyczne podlewanie, agrowłóknina pod korą Już wszystko w porządku, miałam wirusa cmok Całe szczęście Natalio, mua:D zazdroszczę ogrodu- taki dopracowany, dostrzegam latarenkę którą miałam w planach, ślicznie wygląda- teraz już jestem pewna na 100%, że muszę ją mieć. Dzięki mrówciu Mówisz, ze będziesz miała takie same latarenki? Fajnie:yes: Aga jakie u Ciebie kolorowe szaleństwo w ogrodzie Wszystko cudnie kwitnie Hej Two, dzięki serdeczne:hug: Hej Aguś ! Witam się pourlopowo! A u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo .. cudowna woń kwiatów roztacza się wokół monitora....nacieszę oczy ,bo przez tydzień miałam krajobraz iście pustynny i stęskniłam się za swoją trawą i chwastami:yes::D Hej Beatko, dzięki:hug: Fajnie, ze już jesteś Pustynny krajobraz mówisz? to gdzie Was pognało? Hej Hej A nie mówiłam,że schody pięknie będą wyglądać ... mówiłam I fotel w łazience super wygląda A tak w ogóle to co dobrego słychać ??? Hej Maju:hug: no nareszcie się odezwałaś Bardzo proszę nie robić mi takich długich przerw:( Zieszę się, ze Ci się wszystko podoba- jak widzisz u nas po urlopie było pracowicie. Poza tym na długi weekend też nas nie było, a teraz mam kupę zaleglości:sick: A co u Ciebie? Jak prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.08.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Oj, dziewczyno, jaki Ty masz przepiękny ogród!!! Nie wiem, który już raz to piszę Przepiękny, zadbany, dopracowany w najmniejszym calu. A fotelik wpasował się bardzo bardzo:p Idę teraz dalej nadrabiać zaległości, bo sama nie wiem, kiedy ostatnio byłam u Ciebie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.08.2012 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Co tam słychać Aguś? Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 26.08.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Aga gdzie Cie znów wcięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.08.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Nadrobiłam wreszcie Twój wątek lato to jednak nie jest najlepszy czas na forum. Dobrze że w pracy mogę "netować" bo w domku wiecznie inne rzeczy do zrobienia Aguś ogród cudny, jak zawsze rabatka kwitnąca SUUUUUUUUUUUUUUPER Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.08.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Hej dziewczynki jestem na chwilkę Maduś, Aguś, Daila i Mugatka- dzięki kochane za wszystko:hug: Nie ma mowy, żebym u Was dzisiaj nadrobiła, ten tydzień jest zwariowany i zupełnie nie mam na nic czasu:no: Może nastepny tydzień będzie lepszy. Staram się zaglądać, ale na pisanie już brak czasu:confused: Tymczasem ściskam Was mocno i obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 28.08.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) O wróciła Pani Prezes i znów nam gdzieś znika. Nie ładnie tak proszę Pani Ja też nie mam czasu ostatnio na nic Pozdrawiam Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Daila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.08.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Aga pracuj sobie spokojnie, zdążysz jeszcze nadrobić. U większości z nas i tak niewiele się dzieje Wszyscy zapracowani, szykują dzieciaki do szkoły albo korzystają z ostatnich wakacyjny urlopów Pozdrawiam i ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Aga, mam nadzieję, że to zarobienie przełoży się stan konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts