agawi74 14.09.2012 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Rany wiecie, że tego posta pisałam prawie godzinę? Żeby nie było, ze nic wnętrzarsko się nie dzieje, to na tapecie jest szafa do wiatrołapu. Sprawa wygląda następująco- nie chcemy zamawiać u stolarza,-bo raz, że znowu trzeba czekać Bóg wie jak długo, a dwa taka robiona na wymiar z drewna nawet sosnowego lub modrzewiowego będzie sporo kosztować. A my nie chce na nią wydawać fortuny- ma by pakowna i klasyczna, w kolorze białym lub kremowym. Wiatrołap jest u nas niewielki, więc musi być na jasno. Wnęka ma dokładnie 196 cm szerokości- takiej pewnie nie znajdziemy, ale jak najbardziej zbliżoną i jak najwyższą, tzn najchętniej 230 cm, ale niestety większość ma tylko lekko powyżej 2 m:bash:Myślałam o szafie PAX z Ikei, ale tam są moduły po 50 cm, więc 150 jest dla nas za wąska, a 200 szerokości się nie zmieści. Pokażę Wam, co na razie znalazłam najciekawszego, ale jeszcze szukam. Jeżeli napatoczycie się na coś fajnego, podobnego do tych na fotach, to bardzo poproszę o namiar:hug: Typ nr 1 (drewno sosna) wymiary szer. 172cm wys. 206cm głęb 67cm http://images45.fotosik.pl/1544/bc39996efe90ec8e.jpg Typ nr 2- płyta meblowa, wymiary: 181x200x60cm http://images46.fotosik.pl/1761/e094c3e0f0066d22med.jpg A najbardziej chciałbym w takim stylu, ale albo są cholernie drogie, albo za małe:bash: http://drewnostyle.pl/allegro_fotki/users/mateusz/File93_final.jpg http://www.meblepumo.pl/data/gfx/pictures/large/6/7/4076_1.jpg I co o tym wszystkim sądzicie? Uciekam spać, bo strasznie późno. Miłego piątku dla wszystkich:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.09.2012 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Agusia cieszę się że zajrzałaś Mnie się szafa z szufladą podoba najbardziej Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.09.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Aga, a jak bardzo chciałoby się Wam bawić w stworzenie takiej szafy? Moja propozycja jest następująca: Jako korpusów możesz użyć szafek kuchennych Faktum, przykładowo 3x60. Dobierzesz do nich drzwi. Możesz też kupić PAXy i lekko je dociąć. Albo kupić przycięte płyty i zbudować korpusy od zera. A potem najlepsza zabawa Może ten link Cię zainspiruje: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.09.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Hej Aga, aleeee posta walnęłaś Bardzo ładne szafy:yes: Ta z szufladą faktycznie do twoich wnętrz pasuje najbardziej, chociaż ta druga-biała podoba sie mi bardziej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.09.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Aguś mi się podobają wszystkie szafy ale ta z szufladą najbardziej A może znajdziesz gdzieś taką na allegro używaną nie drogo i przemalujesz sama na kolor jaki chcecie? Dzięki za odpowiedź odnośnie anemonów A te wrzosy to 18szt. u nas na balkonie i 18 u teścia nad jeziorem. Tak więc w domu nie mam żadnego Jeden był ale po 3dniach zrobiła się z niego suszka Chyba nie mam w domu za dobrych warunków dla tego typu roślin Zdjęć nie ma i nie było ale może będą jak tylko w weekend uda mi się usiąść na tylku przez moment i coś cyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 14.09.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Szafiszcza wszystkie fajne i pakowne . Na pewno znajdziesz odpowiednią . W końcu kto na forum jest najlepszym poszukiwaczem no pytam się kto!!!???? Co do nawożenia "kfiatków" to nawoziłam i na 100% nie przenawoziłam , jakieś takie byle jakie były --- od samego początku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.09.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) agawi, widzisz zapomniałam o Twoich drzwiach do garderoby i tak mi wstyd (bo one takie cudniaste) i teraz rozumiem skąd się wzięły te ramki...U mnie na monitorze kremowe... Wszystkie szafy są oki...ale ta z szufladą ok. Edytowane 14 Września 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 14.09.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Mi też podoba się ta z szuflada, a jeśli nie ona to druga od końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.09.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Mi też szafa z szufladą podoba się najbardziej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 14.09.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 czesc Aga! ze względu na to, że temat szaf jest mi bardzo bliski, łączę się w bólu, bo znam z autopsji nie pasujące paxy poza tym przyznaję rację- stolarze mają chore ceny. . . podoba mi sie szafa z szuflada 2 też niezła pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.09.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Aguś, dzęki za privka:hug: Szafa rzeczywiście naj... ta z szufladą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.09.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Cześć kochana Śliczne szafy wyszperałaś (jak zawsze;)) Ta przedostatnia NAJJJJJ:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 hej, Aguś tęskno było:hug: zacieram rączki na nową szafę, na pewno wymyślisz coś pięknego za cenę nie zwalającą z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.09.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Dla mnie dwójka i trójka Na wszelki wypadek nawet sobie obie zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.09.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Hejka! Byłaś i znikłaś. Znowu goście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.09.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Aguś no i jak imprzeki ??? udane? w czym wyskoczyłaś? co do szafy to ta z szufladka najbardziej mi sie widzi:wiggle:ale pewnie cena zaporowa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.09.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Agus sto lat mnie nie bylo ale nadrobilam i zdjecia zobaczylam tez mialam duzo pracy z nowym projektem i zero czasu dla siebie i Rodzinki na szczescie teraz juz bedzie lepiej Ogrod jak zwykle mnie zachwycil buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.09.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Aguś mnie też się 2 i 3 podoba najbardziej, ja też myślę nad szafą do siebie bo moja podziadkowa okazuje się być za mała i niezbyt funkcjonalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.09.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Aga nie musisz się już kłopotać z fotkami sofek wszystko dokładnie obejrzałam sobie i Karolki ale gdybyś znalazła w swoich zasobach fotkę próbnika Haiti to bardzo proszę wklej u mnie, ten ich na stronie jest chyba trochę prześwietlony bo próbka którą mam jest do niczego nie podobna Szafa z szufladką najładniejsza ale ta druga też niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Aguś a napisz proszę jeszcze , jak z cebulowymi - tulipany, żonkile... je też Masz pod matą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts