mugatka 19.09.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 szafa świetna ale CENA - kosmos... obrobiłaś się już troszkę z pracą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.09.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 szafa świetna ale CENA - kosmos... Niestety:bash: obrobiłaś się już troszkę z pracą ? Aga, to jeszcze potrwa niestety... ale są dziury i wtedy mogę do Was pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.09.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nooo... cena zaporowa za szafę Aga, o jakich wy koszyczkach piszecie na cebulki, i po co te koszyczki??? Nakupiłam sobie dziś trochę cebulek lidlu, skąd mam wytrzasnąć koszyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.09.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nooo... cena zaporowa za szafę Wiem, czekam na następne wyceny;) Aga, o jakich wy koszyczkach piszecie na cebulki, i po co te koszyczki??? Nakupiłam sobie dziś trochę cebulek lidlu, skąd mam wytrzasnąć koszyczki? Vesilko, I love you:lol2: Kochana w koszyczki wsadza się cebule tulipanów, żonkili i hiacyntów, bo one z roku na rok lubią rosną coraz głębiej pod ziemią i przestają kwitną. A koszyczek temu zapobiega. Wyglądają tak i możesz je dostać w każdym ogrodowym lub kupić na Allegro http://www.wik-tor.pl/allegro/tulipany/koszyki/koszyk400.jpg http://www.wik-tor.pl/allegro/tulipany/koszyki/koszyk1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.09.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 dzięki Aguś za uświadomienie, no ja oczywiście cebulki kwiatowe kupiłam: narcyze i hiacynty:D, ale nigdy wcześniej nie słyszałam o tych koszyczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.09.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 dzięki Aguś za uświadomienie, no ja oczywiście cebulki kwiatowe kupiłam: narcyze i hiacynty:D, ale nigdy wcześniej nie słyszałam o tych koszyczkach Vesilko nie ma za co:) Koszyczki są bardzo przydatne, polecam:wiggle: A teraz spadam dziewczynki robić te cholerne dżemiki z jabłek:mad: Paaaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.09.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Agus jak juz zrobisz ten dzemik to mozesz wyslac do mnie kilka sloikow nie obraze sie Cena szafy mnie powalila mam nadzieje ze znajdziesz cos w lepszej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.09.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 agawi, może pani niepotrzebnie dwa razy wbiła siódemkę , bo wierzyć się nie chce, że taka cena na sośnie :eek: A jak dżemiki? Już się zrobiły ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.09.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aga wycena szafy mało przyjazna...a widziałas produkty tommebel http://www.tommebel.pl/ ja u nich kupowalam meble dla Okruszka, maja ciekawe wzory.ja u siebie mam szafę podziadkową 2 drzwiową i 1 szufladę, czapki i rękawiczki i podobne pierdoły trzymam w koszykach , generalnia ta 2 drzwiowa jest krotkomówiac za mała wiec mysle o zmianie ale nie mam jeszcze nic konkretnego na oku.dzieki Dziewczynki za info kwiatowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.09.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Agus jak juz zrobisz ten dzemik to mozesz wyslac do mnie kilka sloikow nie obraze sie Cena szafy mnie powalila mam nadzieje ze znajdziesz cos w lepszej cenie Kasiu, dżemiki już wysyłam:D Smacznego:lol2: Co do szafy nadal czekam na wyceny... Dzięki kochana:hug: agawi, może pani niepotrzebnie dwa razy wbiła siódemkę , bo wierzyć się nie chce, że taka cena na sośnie :eek: dobre Amtla Ja za to pomyślałam, ze może zamiast 2 wbiła 7:lol2: No szkoda gadać Nie wydam tyle na szafę do wiatrołapu:no: A jak dżemiki? Już się zrobiły ?????????? Częściowo:) Aga wycena szafy mało przyjazna...a widziałas produkty tommebel http://www.tommebel.pl/ ja u nich kupowalam meble dla Okruszka, maja ciekawe wzory. ja u siebie mam szafę podziadkową 2 drzwiową i 1 szufladę, czapki i rękawiczki i podobne pierdoły trzymam w koszykach , generalnia ta 2 drzwiowa jest krotkomówiac za mała wiec mysle o zmianie ale nie mam jeszcze nic konkretnego na oku. dzieki Dziewczynki za info kwiatowe;) Anetko znam tą firmę, ale o niej nie pomyślałam... Zaraz zerknę na stronkę. Dzięki kochana za przypomnienie:hug: No tak, nie dziwię się, że 2 drzwiowa szafa Wam nie wystarcza. Ja planuję dlatego 3 lub 4 drzwiową- na zapas:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.09.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Hej!Widzę kochana ,że zapracowana jesteś nie tylko w pracy ale i domu..ot ,Perfekcyjna Pani Domu!Co do degustacji,no cóż jak do tej pory na procenty nie mogę patrzeć ,a tu znowu w sobotę czeka mnie imieninowa imprezka u kolegi ,,,może do soboty ta awersja mi już przejdzie:D:D Za szafę huknęli chyba za wysoką cenę ...ja swego czasu wyceniałam w Andżelikowej firmie i krzyknęli 5 tys-szafa o wym.200/223,czyli podobna do Twojej.Aga a w jakim Ty kolorze chcesz ją zrobić ? Jak będzie malowana bez konieczności uzyskania słojów to zrób ją z mdf-u....no chyba ,że zależy Ci na słojach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 20.09.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cena za szafę powala , ale z Twoimi zdolnościami Aga to na pewno znajdziesz coś pięknego w rozsądnej cenie . Widzę, że wszyscy robią przetwory ja się męczę z robieniem soku z malin. A tak poza tym zaglądam, ale weny na pisanie nie mam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aga aleś posta strzeliła Wycena szafy powalająca Taka kwota za sosnę? Skandal Jesteś pewna z tymi anemonami żeby ich teraz nie sadzić? Wcześniej znalazłam tylko informacje by sadzić wrzesień-listopad, po tym co napisałaś poszperałam więcej i znalazłam dwa terminy: wrzesień-listopada albo marzec-maj. Czy to tylko dlatego piszesz żebym nie sadziła bo chcę to robić w donicy czy w gruncie też przemarzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.09.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Aguś to jak dużo dżemów narobisz to podrzuć mi parę słoiczków ... nie bądź taka U nas dżemów się nigdy nie robiło i ja jakoś teraz też nie robię ... ale w sumie może czas zacząć Zwłaszcza, że jabłek mogę mieć pod dostatkiem Aguś bardzo ładnie proszę napisz jak Ty te dżemiki robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cebulowate zostawia się na stałe w tej ziemi ? Nie trzeba ich wykopywać i trzymać w garażu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cebulowate zostawia się na stałe w tej ziemi ? Nie trzeba ich wykopywać i trzymać w garażu ?? Mirelko niby trzeba ale ja swoich nie będę wykopywać Aguś proszę bardzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.09.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 To ja już nic z tego nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.09.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 [ ... ] Andżeliko, wysłałam wycenę do tej Twojej firmy- zobaczymy:rolleyes: Moja mama ostatnio zamawiała u nich szafę trzydrzwiową, z szufladami na wymiar - zapłaciła 2150 zł . Jestem ciekawa jaką Ci cenę zaśpiewają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.09.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cebulowate zostawia się na stałe w tej ziemi ? Nie trzeba ich wykopywać i trzymać w garażu ?? Mirelko niby trzeba ale ja swoich nie będę wykopywać To ja już nic z tego nie rozumiem To może ja dorzucę swój głosik w tej sprawie U nas nigdy nie wykopywało się cebulek tulipanów, narcyzów itd. wszystko zawsze było w ziemi (nikt kiedyś nawet by nie pomyślał,żeby je wykopywać )... tylko co 2 czy co 3 rok należało je przesadzić, żeby nie szły głęboko w ziemie i dalej kwitły, czemu dziś zapobiegają pokazane wyżej koszyczki Ale w sumie to ja się nie znam, poczekamy na wywód szefowej Aguś jeszcze pytanko do Ciebie: jakie masz okna dachowe ,w jakim kolorze ??? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.09.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Poszłam sobie poczytać o czym tam szefowa pisała wcześniej i znalazłam odpowiedź na zadane wcześniej pytanie cebulowate to żaden kłopot. One zimują w ziemi, a na wiosnę rosną cudne tulipanki, żonkile i inne cuda:wiggle: Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts