Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś coś mi się przypomniało ...

Koleżanka wyceniała ostatnio szafę z MDF-u ... 2 metry szeroka, 2.50 wysoka, czterodrzwiowa ( w środku wieszaki, po bokach bieliźniarka ) cena 1800 zł ...

Myślę, że to by była dobra alternatywa dla Twojej szafy ... w razie czego pisz, mogę Ci podesłać namiary ( chociaż ja tak naprawdę nie lubię nikogo polecać ) ;)

Główka boli ??? :lol2:

Klub wróci na swoje normalne tory niech no tylko zima nastanie ... przynajmniej mam takie wrażenie ;)

Bardzo Ci dziękuję za przepis na dżemik :)

Jakaś imprezka się szykuje ... tak ??? Dobrze zrozumiałam ???

Zatem udanej imprezki i słonecznej niedzieli ... Buziaki :hug:

Oj, mam nadzieję z tym klubem Maju:yes: kochana imprezki ostatnio mamy co weekend- i w sobotę i w niedzielę:sick: Teraz mamy przerwę i potem znowu dwa kolejne weekendy zajete:mad: Oszaleć można:D

Nie ma za co w sprawie dżemików- mam nadzieję, że Ci wyjdą:yes: Dzieki za życzonka i wzajemnie:hug:

Nie no tyle kasy za szafę?:mad: Brak słów

Daj do wyceny jakiemuś stolarzowi, co kuchnie robi. Przecież jak potrzebujesz 180, to on wykorzysta drzwiczki do lodówki 3x60, korony też bez problemu można kupić. I może to nie będzie aż tyle kosztowało

Hej Natalio, tak właśnie zrobiliśmy- luby dzisiaj rozmawiał z naszym starym stolarzem. on się co prawda w szafach nie specjalizuje, ale nie znaczy, ze nie umie zrobić. Żeby tylko znalazł czas...:yes: Dzięki za pomysł:hug:Wpadłyśmy na to samo:D

Aguś udanego weekendu:hug:pewnie teraz imprezujesz:Ptylko ostroznie z winkiem:lol2::hug:

Dzięki Aneciu:hug: tym razem było ostrożnie:lol2:

Przesadzili z tą wyceną....mam pewien pomysł....jak pozwolisz prześlij mi wymiary tej szafy i cały kształt to ja zaniosę do wyceny i zobaczymy co mi odpowiedzą :D

Andżeliko kochana bardzo dziękuję Ci za dobre chęci:hug: Nie mówię, ze nie skorzystam, ale póki co czekam na wycenę stolarza od kuchni- mam nadzieje, ze się z nim dogadamy:yes: Na razie nie będę Cię fatygować:no:

Aguś coś mi się przypomniało ...

Koleżanka wyceniała ostatnio szafę z MDF-u ... 2 metry szeroka, 2.50 wysoka, czterodrzwiowa ( w środku wieszaki, po bokach bieliźniarka ) cena 1800 zł ...

Myślę, że to by była dobra alternatywa dla Twojej szafy ... w razie czego pisz, mogę Ci podesłać namiary ( chociaż ja tak naprawdę nie lubię nikogo polecać ) ;)

Główka boli ??? :lol2:

Hej Majeczko, cena bardzo dobra:o Tak jak napisałam wyżej, jeżeli się nie dogadamy z naszym syolarzem od kuchni, to wtedy poproszę Cię o namiar:yes: Bardzo Ci dziękuję za pomoc:hug:Główka NIE bolała:p:no::lol2:

Aguś ,jak tam po imprezie...?ja starałam się ,aby wrócić do domu przed dwunastą na imprezę u karolka:Democji było co niemiara aż z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć :D

Hej Beatko,

A dziękuję, było bardzo fajnie, ale późno wróciliśmy, więc nie mogłam dl Was dołączyć:( Wyobrażam sobie te emocje- pewnie było tak jak za pierwszym razem, co?:lol2:

Cześć Aga :hug:

I jak po weekendzie? Główka, mam nadzieję, nie boli :lol2:

Hej Aniu, wszystko w porządku, dziękuję:hug: Kaca nie było:p Jak Ty znajdujesz jeszcze czas biedulko w tym wykończeniowym wirze , żeby u nas coś jeszcze pisać ?:hug:

Fajnie bylo Cię zobaczyć Beatko:yes:

Szkoda Aguś, że Ciebie nie było...

O tak wielka szkoda

Hej yuczko i Dailo:D

kochane, no nie zdążyłam do Karoli, ale my już kiedyś miałyśmy identyczną sesję i większość buziek już znam:yes:Szkoda, ze nie Wasze...:(

:bye::hug:

czytam tak sobie co tu piszecie i zazdroszczę spotkań w realu.

Szczęściary jedne, no :)

Hej Tolu, no telepatia, bo ja w tym samym czasie byłam u Ciebie:lol2:

Fajnie, ze już jesteś:hug: Spotkania w realu nie było, tylko nocna sesyjka u karolka, ja też się tym razem nie załapałam, ale następnym razem zapraszamy serdecznie - dołącz do nas:yes: Buziaki

Hellllółłł

jak tam po imprezce??

cała dotarłaś?

Szkoda ze nie zdołałas do mnie wpaść

może innym razem się uda

buziaki zostawiam i sie zmywam

Hej Karolka, właśnie do Ciebie szłam:D Nie nadążam z pisaniem u Was:(

Niestety nie zdążyłam na czas:( Następnym razem muszę być koniecznie. całe szczęście, że część z Was już nam:yes:

Buziole kochana:hug: