Juszczakówka 23.09.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Przesadzili z tą wyceną....mam pewien pomysł....jak pozwolisz prześlij mi wymiary tej szafy i cały kształt to ja zaniosę do wyceny i zobaczymy co mi odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.09.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aguś coś mi się przypomniało ... Koleżanka wyceniała ostatnio szafę z MDF-u ... 2 metry szeroka, 2.50 wysoka, czterodrzwiowa ( w środku wieszaki, po bokach bieliźniarka ) cena 1800 zł ... Myślę, że to by była dobra alternatywa dla Twojej szafy ... w razie czego pisz, mogę Ci podesłać namiary ( chociaż ja tak naprawdę nie lubię nikogo polecać ) Główka boli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.09.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aguś ,jak tam po imprezie...?ja starałam się ,aby wrócić do domu przed dwunastą na imprezę u karolka:Democji było co niemiara aż z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Cześć Aga I jak po weekendzie? Główka, mam nadzieję, nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.09.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Aguś ,jak tam po imprezie...?ja starałam się ,aby wrócić do domu przed dwunastą na imprezę u karolka:Democji było co niemiara aż z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć Fajnie bylo Cię zobaczyć Beatko:yes: Szkoda Aguś, że Ciebie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.09.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Szkoda Aguś, że Ciebie nie było... O tak wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.09.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Klub wróci na swoje normalne tory niech no tylko zima nastanie ... przynajmniej mam takie wrażenie Bardzo Ci dziękuję za przepis na dżemik Jakaś imprezka się szykuje ... tak ??? Dobrze zrozumiałam ??? Zatem udanej imprezki i słonecznej niedzieli ... Buziaki Oj, mam nadzieję z tym klubem Maju kochana imprezki ostatnio mamy co weekend- i w sobotę i w niedzielę Teraz mamy przerwę i potem znowu dwa kolejne weekendy zajete:mad: Oszaleć można:D Nie ma za co w sprawie dżemików- mam nadzieję, że Ci wyjdą Dzieki za życzonka i wzajemnie:hug: Nie no tyle kasy za szafę? Brak słów Daj do wyceny jakiemuś stolarzowi, co kuchnie robi. Przecież jak potrzebujesz 180, to on wykorzysta drzwiczki do lodówki 3x60, korony też bez problemu można kupić. I może to nie będzie aż tyle kosztowało Hej Natalio, tak właśnie zrobiliśmy- luby dzisiaj rozmawiał z naszym starym stolarzem. on się co prawda w szafach nie specjalizuje, ale nie znaczy, ze nie umie zrobić. Żeby tylko znalazł czas... Dzięki za pomysł:hug:Wpadłyśmy na to samo:D Aguś udanego weekendu:hug:pewnie teraz imprezujesz:Ptylko ostroznie z winkiem:lol2: Dzięki Aneciu tym razem było ostrożnie:lol2: Przesadzili z tą wyceną....mam pewien pomysł....jak pozwolisz prześlij mi wymiary tej szafy i cały kształt to ja zaniosę do wyceny i zobaczymy co mi odpowiedzą Andżeliko kochana bardzo dziękuję Ci za dobre chęci:hug: Nie mówię, ze nie skorzystam, ale póki co czekam na wycenę stolarza od kuchni- mam nadzieje, ze się z nim dogadamy:yes: Na razie nie będę Cię fatygować Aguś coś mi się przypomniało ... Koleżanka wyceniała ostatnio szafę z MDF-u ... 2 metry szeroka, 2.50 wysoka, czterodrzwiowa ( w środku wieszaki, po bokach bieliźniarka ) cena 1800 zł ... Myślę, że to by była dobra alternatywa dla Twojej szafy ... w razie czego pisz, mogę Ci podesłać namiary ( chociaż ja tak naprawdę nie lubię nikogo polecać ) Główka boli ??? Hej Majeczko, cena bardzo dobra:o Tak jak napisałam wyżej, jeżeli się nie dogadamy z naszym syolarzem od kuchni, to wtedy poproszę Cię o namiar:yes: Bardzo Ci dziękuję za pomoc:hug:Główka NIE bolała:p:no: Aguś ,jak tam po imprezie...?ja starałam się ,aby wrócić do domu przed dwunastą na imprezę u karolka:Democji było co niemiara aż z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć Hej Beatko, A dziękuję, było bardzo fajnie, ale późno wróciliśmy, więc nie mogłam dl Was dołączyć Wyobrażam sobie te emocje- pewnie było tak jak za pierwszym razem, co? Cześć Aga I jak po weekendzie? Główka, mam nadzieję, nie boli Hej Aniu, wszystko w porządku, dziękuję Kaca nie było:p Jak Ty znajdujesz jeszcze czas biedulko w tym wykończeniowym wirze , żeby u nas coś jeszcze pisać ? Fajnie bylo Cię zobaczyć Beatko:yes: Szkoda Aguś, że Ciebie nie było... O tak wielka szkoda Hej yuczko i Dailo kochane, no nie zdążyłam do Karoli, ale my już kiedyś miałyśmy identyczną sesję i większość buziek już znam:yes:Szkoda, ze nie Wasze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.09.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 czytam tak sobie co tu piszecie i zazdroszczę spotkań w realu. Szczęściary jedne, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.09.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Hellllółłłjak tam po imprezce?? cała dotarłaś?Szkoda ze nie zdołałas do mnie wpaść może innym razem się uda buziaki zostawiam i sie zmywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.09.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 czytam tak sobie co tu piszecie i zazdroszczę spotkań w realu. Szczęściary jedne, no Tolu my sobie fotki naszych buziaków pokazywałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.09.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 czytam tak sobie co tu piszecie i zazdroszczę spotkań w realu. Szczęściary jedne, no Hej Tolu, no telepatia, bo ja w tym samym czasie byłam u Ciebie:lol2: Fajnie, ze już jesteś Spotkania w realu nie było, tylko nocna sesyjka u karolka, ja też się tym razem nie załapałam, ale następnym razem zapraszamy serdecznie - dołącz do nas:yes: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.09.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Hellllółłł jak tam po imprezce?? cała dotarłaś? Szkoda ze nie zdołałas do mnie wpaść może innym razem się uda buziaki zostawiam i sie zmywam Hej Karolka, właśnie do Ciebie szłam:D Nie nadążam z pisaniem u Was:( Niestety nie zdążyłam na czas:( Następnym razem muszę być koniecznie. całe szczęście, że część z Was już nam:yes: Buziole kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.09.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 no to odrobinkę mniej zazdroszczę, ale tylko odrobinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.09.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Hej yuczko i Dailo kochane, no nie zdążyłam do Karoli, ale my już kiedyś miałyśmy identyczną sesję i większość buziek już znam:yes:Szkoda, ze nie Wasze... Myślę, że uda się to jeszcze naprawić;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.09.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 no to odrobinkę mniej zazdroszczę, ale tylko odrobinkę Toluś, nic straconego:no: Następnym razem dołączaj do nas:D Myślę, że uda się to jeszcze naprawić;) Na pewno yuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.09.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Hej Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Hej Aguś Hej pysiaczku Miłego wieczorku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.09.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Cześć Aga Oooo hej Majeczko Weszłam na chwilkę i co za spotkanko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.09.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Też właśnie wskoczyłam na chwilkę i patrzę, że jesteś Kiedy My się spotkałyśmy ... nie pamiętam, to już chyba dawno było ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts