admete 29.09.2012 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Hej Aguś, dawno mnie nie było, mam do nadrabiania Najdokładniej wczytuję się w tematy cebulkowe Mam ich tonę do wsadzenia Mirelko a czego nie rozumiesz? Tak jak napisała Anetka- można wykopać, ale nie trzeba. Ale żebyś miała jasność- cebule wykopuje się po przekwitnięciu wiosną i zawsze sadzi pod koniec września. Jeżeli wsadzisz w koszyczkach, to w ogóle nie musisz wykopywac. A ja myślałam, że mogą sobie siedzieć w ziemi i nic nie trzeba z nimi robić. Koszyczki muszę jeszcze zakupić, dobrze że ich nie wsadzałam Podoba mi się przedostatni front jaki wkleiłaś - taki prosty, ale jednak z lekkim zdobniczkiem Miłego weekendu Faktycznie jakieś ciepełko zapowiadają Trzeba wykorzystać na maksa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.09.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Agawi - stolarz ci lepiej podpowie, jaki efekt końcowy będzie, a zdrówko takie se;), lepiej nie będzie.Bo ja niestety czy żywa czy półżywa muszę być w pracy. Nie chodzi o to, ze jestem niezastąpiona, a o WIADOMO CO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 29.09.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Aga czytam, a odnośnie butów to na mnie by były za duże. Co do szafy to mi jest ciężko coś doradzić bo ja póki co nie urządzam i nie za bardzo jeszcze się na tym znam. Ja to tez chyba patrzę raczej na całokształt czy cóś mi się podoba,a Wy tu to dbacie o każdy szczegół, więc muszę się dużo jeszcze nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Hejka:)Mokasynki na mnie niestety za małe:mad:Akcja cebule u mnie też w toku. Wczoraj wsadziłam trochę ale jeszcze sporo mam;) Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 01.10.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Czesc Agus jak Wam minal weekend? Dla mnie mokasynki za duze ja nosze 36-37 z przewaga na 36 ) i mam problem z kupieniem butow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Cześć Jak po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.10.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Poniedziałkowe dzień dobry zostawiam mam nadzieję że weekendzik udany Ja mam 37,5 i z tego powodu nienawidzę kupować butów choć same w sobie uwielbiam tylko to poszukiwanie właściwego rozmiaru doprowadza do szału bo przeważnie 38 za duże, 37 za małe a mało która firma dysponuje połówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2012 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Hej Aguś, dawno mnie nie było, mam do nadrabiania Oj dawno, dawno:( Ale wiem, ze masz kocioł, więc wybaczam:hug: Najdokładniej wczytuję się w tematy cebulkowe Mam ich tonę do wsadzenia Kurczę, a ja jestem jeszcze w lesie z cebulowymi:mad: Najwyższy czas użyć wsadzarki:D A ja myślałam, że mogą sobie siedzieć w ziemi i nic nie trzeba z nimi robić. Koszyczki muszę jeszcze zakupić, dobrze że ich nie wsadzałam Aguś mogą, ale co 2-3 lata musisz je wykopać, przesuszyć i wsadzić ponownie. A w koszyczkach wystarczy nawozić i z glowy:yes: Podoba mi się przedostatni front jaki wkleiłaś - taki prosty, ale jednak z lekkim zdobniczkiem Taki właśnie będzie, dzięki a głosik kochana:hug: Miłego weekendu Faktycznie jakieś ciepełko zapowiadają Trzeba wykorzystać na maksa!!!! Wzajemnie, teraz to już miłego tygodnia Aguś:hug:szkoda, ze pogoda się chwilowo popsuła:( Agawi - stolarz ci lepiej podpowie, jaki efekt końcowy będzie, a zdrówko takie se;), lepiej nie będzie.Bo ja niestety czy żywa czy półżywa muszę być w pracy. Nie chodzi o to, ze jestem niezastąpiona, a o WIADOMO CO... Natalio, mimo nadmiaru obowiązków dbaj o siebie, bo mogą być powikłania:( Nie ma żartów:no: Aga czytam, a odnośnie butów to na mnie by były za duże. Co do szafy to mi jest ciężko coś doradzić bo ja póki co nie urządzam i nie za bardzo jeszcze się na tym znam. Ja to tez chyba patrzę raczej na całokształt czy cóś mi się podoba,a Wy tu to dbacie o każdy szczegół, więc muszę się dużo jeszcze nauczyć Dailo, dzięki za odzew w sptrawie butków- nie ma sprawy rozumiem- tak tylko przypomniałam bo butki są jesienne na teraz:D Zakłdaj galerię-obiecałaś pamiętasz? Hejka:) Mokasynki na mnie niestety za małe:mad: Akcja cebule u mnie też w toku. Wczoraj wsadziłam trochę ale jeszcze sporo mam;) Buziaki:hug: Hej yuczko, no szkoda, bo mokasynki fajne:yes: u mnie cebule leżą i kwiczą. Mało tego- muszę dokupić hiacyntów, bo zeszłoroczna zwariowana zima mi je chyba wymroziła i nie wiem czy na wiosnę zakwitną... Miłego wsadzania:hug: Czesc Agus jak Wam minal weekend? Dla mnie mokasynki za duze ja nosze 36-37 z przewaga na 36 ) i mam problem z kupieniem butow Hej Kasiu a dziękuję bardzo dobrzy czyli imprezowo:lol2: Końca nie widać A u Was? Z tymi butami to tak jest niesttey- raz za duże, raz za małe:( Miłego tygodnia:hug: Cześć Jak po weekendzie? Hej narendilku:hug:dziękuję było fajnie, chociaż marzy mi się wolny weekend od spotkań i imprez -bo wszystko co w nadmiarze się też nudzi:mad: Następny mieliśmy mieć wreszczie wolny, ale w sobotę dostaliśmy zaproszenie na urodziny zanjomego- czyli powtórka z rozrywki się szykuje:lol2: Już nie wiem czy mam się śmiać czy płakać? Udanego tegodnia:hug: Poniedziałkowe dzień dobry zostawiam mam nadzieję że weekendzik udany Ja mam 37,5 i z tego powodu nienawidzę kupować butów choć same w sobie uwielbiam tylko to poszukiwanie właściwego rozmiaru doprowadza do szału bo przeważnie 38 za duże, 37 za małe a mało która firma dysponuje połówkami Hejka Two, dzięki kochana weekendzik udany- czytaj powyżej:D Mam nadzieję, zę Wasz też W sprawie rozmiarówki, to ja też mam takie 38, 5 i niektóre modele są za duże, a niektóre za małe:mad: Również dostaję szału , ale kupować uwielbiam- żółwik:lol2: Miłego poranka i całego tygodnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aguś, ja to Cię podziwiam, taki zabiegany-zapracowany masz czas a każdemu pięknie odpisujesz i to jeszcze o takiej nieprzyzwoitej godzienie:o Kiedy Ty odpoczywasz kobieto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.10.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 a ja nie bardzo kumam o co chodzi z tymi koszyczkami ...znaczy wiem ze kladziemy tam cebulki ... zasypujemy itpALE... co jak przekwitna te wszystkie cebulowe i chcemy tam nasadzic inne kwiaty...np jednoroczne ...Te koszyczki chyba wtedy przeszkadzaja ? co robicie z taka rabatka wiosenna po przekwitnieciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.10.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dailo Zakłdaj galerię-obiecałaś pamiętasz? Aguś u mnie dopiero skończone tynki i w tym roku konie pracy, chyba, że przed BN będzie ładna pogoda to coś jeszcze porobimy . Nawet jak zacznie się wykończeniówka to i tak będzie szło powoli bo my bez kredytu jak wiesz. Bardzo bym chciała cosik tam pokazać, ale na razie nie ma czym się chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.10.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 a ja nie bardzo kumam o co chodzi z tymi koszyczkami ... znaczy wiem ze kladziemy tam cebulki ... zasypujemy itp ALE... co jak przekwitna te wszystkie cebulowe i chcemy tam nasadzic inne kwiaty...np jednoroczne ... Te koszyczki chyba wtedy przeszkadzaja ? co robicie z taka rabatka wiosenna po przekwitnieciu ? Mugatko, ja w ubiegłym roku wsadziłąm trochę tulipanów w koszyczki, jak przekwitły, to już hortensje się rozrosły i nie było zasychających liści widać. Tylko ja je wykopywałam te cebulki z koszyczkami:bash:, bo myślałam, ze tak trzeba:bash: Ale przynajmniej łatwo było wykopać . Na mojej nowej rabacie myślę, ze liście piwoni zasłonią przekwitnięte tulipany i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.10.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 O! piwonie... muszę dopisać do listy must have Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.10.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aguś buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.10.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aguś Nie masz CZASU na zbyciu ??? Ostatnio wpadam tu jak po ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 02.10.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Agus u nas nawet jak nie ma planowanej imprezki to bardzo czesto sama sie robi wpada kolezanka plus kolega na kawe, a konczymy o 3 w nocy po" kilku" drinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.10.2012 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Miłego dnia życzę Buziaki zostawiam U nas od rana leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.10.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 U nas nie pada i dziś chyba nie będzie (oby!) Ja też zostawiam poranne uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 O! piwonie... muszę dopisać do listy must have Ja cały rok ubolewam, że nie mam... Na wiosnę nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts