Beauty 03.10.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aguś ..pozdrawiam....tylko się nie przepracuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 u mnie juz drugi dzień leje... a Aga pewnie ciężko pracuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2012 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aguś, ja to Cię podziwiam, taki zabiegany-zapracowany masz czas a każdemu pięknie odpisujesz i to jeszcze o takiej nieprzyzwoitej godzienie:o Kiedy Ty odpoczywasz kobieto? Yuko, dlatego odpisuję Wam ostatnio raz na kilka dni... Dzięki za uznanie kochana:hug: a ja nie bardzo kumam o co chodzi z tymi koszyczkami ... znaczy wiem ze kladziemy tam cebulki ... zasypujemy itp ALE... co jak przekwitna te wszystkie cebulowe i chcemy tam nasadzic inne kwiaty...np jednoroczne ... Te koszyczki chyba wtedy przeszkadzaja ? co robicie z taka rabatka wiosenna po przekwitnieciu ? Mugatko, niestety jeżeli decydujesz się na koszyczki, to one już zostają na parę sezonów. Jak kwiaty przekwitną, to je ucinasz, a nowe sadzisz wokół koszyczka. Aguś u mnie dopiero skończone tynki i w tym roku konie pracy, chyba, że przed BN będzie ładna pogoda to coś jeszcze porobimy . Nawet jak zacznie się wykończeniówka to i tak będzie szło powoli bo my bez kredytu jak wiesz. Bardzo bym chciała cosik tam pokazać, ale na razie nie ma czym się chwalić. Kochana masz już tynki?:jawdrop:To na co Ty czekasz? Zakładaj GALERIĘ natychmiast. Przecież możesz nam pokazać projekt, część fotek, plany, inspiracje, style, itp. Mugatko, ja w ubiegłym roku wsadziłąm trochę tulipanów w koszyczki, jak przekwitły, to już hortensje się rozrosły i nie było zasychających liści widać. Tylko ja je wykopywałam te cebulki z koszyczkami:bash:, bo myślałam, ze tak trzeba:bash: Ale przynajmniej łatwo było wykopać . Na mojej nowej rabacie myślę, ze liście piwoni zasłonią przekwitnięte tulipany i już Yuczko, a ja ucinam tulipany po przekwitnięciu i nic nie szpeci. Naprawdę wykopywałaś koszyczki? O! piwonie... muszę dopisać do listy must have A mi kiedyś piwonia zniknęła w starym ogródku- po prostu nie wzeszła i już Aguś buziaki zostawiam:hug: Dobry wieczór Aguś Nie masz CZASU na zbyciu ??? Ostatnio wpadam tu jak po ogień Hej dziewuszki kochane:hug: Czasuna zbyciu nie mam, ale buziaki Wam ślę:hug: Agus u nas nawet jak nie ma planowanej imprezki to bardzo czesto sama sie robi wpada kolezanka plus kolega na kawe, a konczymy o 3 w nocy po" kilku" drinkach Kasiu bo tak jest najlepiej:yes: Tylko, ze u nas w tym roku nie mam czasu na spontan- wszystko rozpisane do końca roku:lol2: W weekend znowu mamy imprezke urodzinową Miłego dnia życzę Buziaki zostawiam U nas od rana leje Hej Aguś, wzajemnie- miłego jutra:hug: U nas padało jeden dzień na szczęście, ale pokazały się jakieś mgły:mad: U nas nie pada i dziś chyba nie będzie (oby!) Ja też zostawiam poranne uściski Hej pysiaczku Ja cały rok ubolewam, że nie mam... Na wiosnę nadrobię A czego nie masz yuczko, bo chyba zakręcona jestem:( Aguś ..pozdrawiam....tylko się nie przepracuj... u mnie juz drugi dzień leje... a Aga pewnie ciężko pracuje.... Hej Beatko i Aneciu- u nas też lało i jest mgliście:mad: Czuję się jak w Anglii:D Buziaki dla Was dziewuszki:hug: Dzisiaj po raz pierwszy w życiu robiłam konfiturę z aronii i gruszki. Chyba wyszła dobra... W weekend pstryknęłam parę zdjęć roślinkom, ale nie mam czasu ich wstawić. Postaram się jutro. Jutro dostaniemy tez ostateczną wycenę szafy:stirthepot: Miłego dzionka dla wszystkich, bo nie wiem czy uda mi sie zajrzeć w ciągu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 04.10.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja koszyczków nigdy nie stosowałam, ale zawsze czytałam że je się po to stosuje, żeby łatwiej było wykopywać cebulki (w sensie - nie trzeba tych cebulek szukać w ziemi) I jeszcze zawsze podkreślają, żeby po przekwitnięciu liści nie ucinać, dopóki same nie uschną, bo w ten sposób cebulki zbierają siły na kwitnięcie w przyszłym roku (no chyba że ktoś traktuje rośliny cebulowe jak jednoroczne - tak jak podobno to robią w Holandii) A jeszcze względem piwonii: moi rodzice mieli w ogródku dwie: po dwóch stronach rabaty, w odległości dosłownie dwóch metrów od siebie. Jedna kwitła jak dzika i robiła się coraz większa, a druga z roku na rok marniała. Tak jakby stanowisko jej nie odpowiadało. Może dlatego, że ta pierwsza rosła prawie przy ścianie i miała trochę cieplej? W każdym razie piwonie są cudne, denerwuje mnie tylko że ich kwiaty są tak ciężkie, że łodygi się pokładają (i podwiązywanie niewiele tu pomaga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.10.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Yuko, dlatego odpisuję Wam ostatnio raz na kilka dni... Dzięki za uznanie kochana:hug: Yuczko, a ja ucinam tulipany po przekwitnięciu i nic nie szpeci. Naprawdę wykopywałaś koszyczki? No naprawdę. Bo ja też słyszałam, tak jak Nihiru, że one są po to, żeby łatwo cebulki z ziemi się wykopywało:yes: I jeszcze, żeby nornice nie jadły:) No i teraz nie mam kiedy wkopać tych co latem wykopałam:bash: A czego nie masz yuczko, bo chyba zakręcona jestem:( Ja cytowałam Twosię o piwoniach, a w cytatach cytaty się nie cytują:lol2: No, i jak teraz wiesz o co chodzi, to wcale zakręcona nie jesteś No, chyba że nie wiesz:P W każdym razie piwonie są cudne, denerwuje mnie tylko że ich kwiaty są tak ciężkie, że łodygi się pokładają (i podwiązywanie niewiele tu pomaga) Ale za to pachną tak, że wszystko można im wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.10.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja koszyczków nigdy nie stosowałam, ale zawsze czytałam że je się po to stosuje, żeby łatwiej było wykopywać cebulki (w sensie - nie trzeba tych cebulek szukać w ziemi) I jeszcze zawsze podkreślają, żeby po przekwitnięciu liści nie ucinać, dopóki same nie uschną, bo w ten sposób cebulki zbierają siły na kwitnięcie w przyszłym roku (no chyba że ktoś traktuje rośliny cebulowe jak jednoroczne - tak jak podobno to robią w Holandii) A jeszcze względem piwonii: moi rodzice mieli w ogródku dwie: po dwóch stronach rabaty, w odległości dosłownie dwóch metrów od siebie. Jedna kwitła jak dzika i robiła się coraz większa, a druga z roku na rok marniała. Tak jakby stanowisko jej nie odpowiadało. Może dlatego, że ta pierwsza rosła prawie przy ścianie i miała trochę cieplej? W każdym razie piwonie są cudne, denerwuje mnie tylko że ich kwiaty są tak ciężkie, że łodygi się pokładają (i podwiązywanie niewiele tu pomaga) Nihiru koszyczki mają wiele zastosowań a co do ucinania liści cebulowatych masz absolutną rację- z tym, że ja nigdy tak długo nie czekam i tnę szybko, bo to okropnie szpeci:sick: Cebulkom zawsze daję jakiś nawóz i kwitną pięknie co roku:rolleyes: Piwonie jak widać kapryśne są Dlatego póki co ich nie zsadziłam:no: Miłego dnia:bye: No naprawdę. Bo ja też słyszałam, tak jak Nihiru, że one są po to, żeby łatwo cebulki z ziemi się wykopywało:yes: I jeszcze, żeby nornice nie jadły:) No i teraz nie mam kiedy wkopać tych co latem wykopałam:bash: Yuczko, Ty też masz rację- też tak słyszałam. Ale dla mnie głównym ułatwieniem jest to, że nie wykopuję ich co 2 lata, tylko mając koszyczki można robić to znacznie zadziej. Nie cierpię wykopywania:no: Witaj w klubie- u mnie wszystko jeszcze pięknie kwitnie i jeszcze nie dosadziłam nowych cebul. O czasie nie wspomnę Ja cytowałam Twosię o piwoniach, a w cytatach cytaty się nie cytują:lol2: No, i jak teraz wiesz o co chodzi, to wcale zakręcona nie jesteś:lol2:No, chyba że nie wiesz:P Aaaa to już teraz wiem:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.10.2012 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Buziaki zostawiam i udanego weekendu życzę Ja też uwielbiam piwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.10.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Kochana masz już tynki?:jawdrop:To na co Ty czekasz? Zakładaj GALERIĘ natychmiast. Przecież możesz nam pokazać projekt, część fotek, plany, inspiracje, style, itp. Aguś nie złość się bo złość piękności szkodzi .Nie mam na razie pomysłu na galerię. U mnie wszystko jest w głowie, nie mam zapisanych inspiracji itp. rzeczy. Ja takimi rzeczami zajmuję się jak już wiem,że coś się będzie dziać, a u mnie na razie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.10.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Daila, zupełnie jakbym moją wypowiedź czytała:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.10.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Hejka Aguś, znowu imprezowy weekendzik się zbliża http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-788801.gif Uważaj na procenty bo z bólem głowy ciężko będzie obiecane zdjęcia wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.10.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Daila, zupełnie jakbym moją wypowiedź czytała:jawdrop: Też tak masz yuczko Wszystko w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.10.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 i też zajmuję się dopiero jak jest szansa, że coś zaczyna się dziać Dobrze, że mój m. mnie rozumie bo u mnie największy problem z narysowaniem moich pomysłów, a jemu zawsze wytłumaczę... jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.10.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Mój m to się boi tych moich pomysłów...:Dja też jeszcze wiele mam w głowie...ale niestety wiążę się to ze sporym nadszarpnięciem budżetu ;)a on już ledwo kwiczy po ostatnich szaleństwach ze ścieżkami w ogrodzie... Aguś pokażesz propozycje szaf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Hej Aguś, a propos szafy do wiatrołapu, to trafiłam teraz na taką tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.10.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Yuczko to przybij pionę . Mój to i tak na wszystkie moje pomysły się zgadza, gorzej z moim tłumaczeniem czasami mnie nie rozumie, ale cóż mi też ciężko siebie zrozumieć (czasami) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.10.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 http://www.kiepy.pl/uploads/2012_01/25/24144_22_500_Piateczke.jpg Zaraz nas Aga pogoni, ze tak jej śmiecimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.10.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Hejka Aguś Daila , Yuka ... Dziewczyny to i ja z Wami piąteczkę przybiję U mnie też wszystkie pomysły rodzą się w mojej głowie ... później ewentualnie szperam w necie, co by zobaczyć jak te moje pomysły będą wyglądać Ufff szczęście, że M mnie rozumie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.10.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 O to jest nas więcej. Fajny ten kotecek yuko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.10.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Aguś jesteś kochana ... ja jak zwykle potrzebuję Twojej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Buziaki zostawiam i udanego weekendu życzę Ja też uwielbiam piwonie Hej Aguś wzajemnie i miłych plotek:hug: Aguś nie złość się bo złość piękności szkodzi .Nie mam na razie pomysłu na galerię. U mnie wszystko jest w głowie, nie mam zapisanych inspiracji itp. rzeczy. Ja takimi rzeczami zajmuję się jak już wiem,że coś się będzie dziać, a u mnie na razie cisza. Oj tam oj tam, zaraz szkodzi:no: I tak Cię będziemy męczyć Dailo:p Daila, zupełnie jakbym moją wypowiedź czytała:jawdrop: Hejka Aguś, znowu imprezowy weekendzik się zbliża http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-788801.gif Uważaj na procenty bo z bólem głowy ciężko będzie obiecane zdjęcia wklejać Ano zbliża się zbliża Two. Jutro idziemy na urodzinki:wiggle:więc jakbyś zgadła procenty będą na pewno:lol: Ale ja dużo nigdy nie piję więc fotki będą.... dzisiaj, obiecuję :rolleyes:Miłego weekendu:hug: Też tak masz yuczko Wszystko w głowie No normalnie siostry! i też zajmuję się dopiero jak jest szansa, że coś zaczyna się dziać Dobrze, że mój m. mnie rozumie bo u mnie największy problem z narysowaniem moich pomysłów, a jemu zawsze wytłumaczę... jakoś Ci faceci to się z nami mają Mój m to się boi tych moich pomysłów...:Dja też jeszcze wiele mam w głowie...ale niestety wiążę się to ze sporym nadszarpnięciem budżetu ;)a on już ledwo kwiczy po ostatnich szaleństwach ze ścieżkami w ogrodzie... Aguś pokażesz propozycje szaf? O Beatko, to Twój M jak mój- też się boi:rotfl: Szafy są te , które już pokazywałam, ale zaraz Ci przypomnę. Właściwie jest jeden wzór i moja też tak ma wyglądać tylko fronty będą chyba dzielone. Hej Aguś, a propos szafy do wiatrołapu, to trafiłam teraz na taką [ATTACH=CONFIG]140488[/ATTACH] tutaj O dzięki Vesi:hug:Bardzo piękna szafa. Moja będzie podobna tylko bez góry pawlaczowej bez pilastrów. Zaraz nas Aga pogoni, ze tak jej śmiecimy;) nie pogoni, nie pogoni:no: u mnie może pisać każdy (no prawie każdy:lol2:) i o wszystkim, chociaż fo forum budowlane przeca:rolleyes: Hejka Aguś Daila , Yuka ... Dziewczyny to i ja z Wami piąteczkę przybiję U mnie też wszystkie pomysły rodzą się w mojej głowie ... później ewentualnie szperam w necie, co by zobaczyć jak te moje pomysły będą wyglądać Ufff szczęście, że M mnie rozumie ... Hej Maju, to widzę, ze wszystkie mamy podobnie:D O to jest nas więcej. Fajny ten kotecek yuko. Nooooo piękny kotecet:rolleyes: Aguś jesteś kochana ... ja jak zwykle potrzebuję Twojej pomocy Majeczko, a w czym Ci mogę pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts