Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewuszki po weekendzie:bye:

Weekend był mega udany:wiggle: ale wiąże się to z tym, ze prawie nie było nas w domu i nie zdążyłam wstawić fot, które obiecałam:mad:

Mam nadzieję, że mi wybaczycie:rolleyes: Nadrobię:D

Miłego tygodnia dla wszystkich:hug:

Witam się poniedziałkowo :yes:

Przytulaski zostawiam :hug:

U nas tez Agus pogoda w weekend byla rewelacyjna :D milego tygodnia Kochana :hug:

Oj tak - sobota była cudna:wiggle: więc zdążyłam zrobić pewną zaległą robótkę :D. Niedziela za to była idealna do siedzenia przy rozpalonym kominku i sączeniu pierwszego w tym sezonie kakao:lol2:

U nas dla odmiany sobota była calutka deszczowa a w niedzielę trochę zaświeciło słońce i dało się wyjśc na spacer :)

Aguś pokaż koniecznie foteczki jakie tam dla nas masz :)

Przyszłam się przywitać i miłego tygodnia życzyć:)

Ja również pozdrowienia ze słonecznego centrum przesyłam:hug:

Słońce tak jakoś optymistycznie do życia nastraja, też tak macie?

Cześć dziewczynki, dzięki za odwiedziny:hug::hug: ja niestety nie miałam czasu na pisanie więc dlatego odpowiadam hurtowo.:(

Nie mówiąc już o odwiedzeniu Waszych wątków:mad:

Najważniejsza wiadomość dnia- zamówiliśmy dzisiaj wreszcie i ostatecznie szafę- teraz trzeba czekać ok. 3 tyg:D

Lecę poczytać co tam u Was:yes:

no i jaka bedzie szafa? pochwal sie Aguś:yes:

Aneciu będzie mniej więcej taka, jaką wkleiłam powyżej. Czekam tylko na próbnik kolorów, bo nie wiem czy wybrać czysto białą czy lekki krem.:D

Wybraliśmy olchę.

Załącznik 140499

To ja czekam razem z tobą:popcorn:, na pewno będzie pięknie w wiatrołapie, wiec warto czekać no nowe fotki:D

Super vesilko:D- nie wiem czy będzie pięknie, bo nasz wiatrołap jest malutki i nawet trudno zrobić w nim fotki...

Nic nie dało się zrobić na etapie budowy, żeby go powiększyć-musiałabym zrezygnować ze spiżarni w kuchni, ale o tym nie było mowy.

Agus super ze szafa zamowiona i bedzie juz za kilka dni :D

Kochana mam pytanie :D czy to ciasto na pierniczki z Twojego przepisu trzeba robic duzo wczesniej przed swietami?

Hej Kasiu, mam nadzieję, ze zamówienie szafy zrealizują do końca października, tak jak obiecali. Co do pierniczków, to ja robiłam gdzieś tak na 6 tyg przed, ale podobno powinno się robić na minimum 8 tyg, czyli pod koniec października można zagniatać ciasto:yes::D

Hej! To rzeczywiście fantastyczna wiadomość ...:wiggle:będę czekać razem z Tobą :D

Dzięki Beatko, a ja czekam na Twoją:lol2:

Ale fajnie, szafa zamówiona :wave:

A ja podłączam się do zapytania Kasi o pierniczki, może bym zrobiła w tym roku :rolleyes:

Hej Two, w sprawie pierniczków to tak jak napisała powyżej:)

Ja po zeszłorocznej męczarni z nimi w tym roku odpuszczam:lol2: boję się, ze nie będę miała czasu, a one są bardzo pracochłonne.

Planuję za to nowe ciasto z nutą piernikową:stirthepot:

Aguś piekna bedzie szafa...nie wierzę Tyyyyyyy odpuścisz pierniki:mad::mad::mad:

Dzięki Anetko:hug: Kochana no piernika całkiem nie odpuszczam, ale pierniczki w tym roku tak:(

W sumie to pierwszy raz robiłam je w zeszłym roku. No jeszcze zobaczę jak to będzie z czasem...

W tym roku czekam na Twoje i reszty forumek:p:lol2: