mmajeczkaa 05.10.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Majeczko, a w czym Ci mogę pomóc? Napisałam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Napisałam u siebie Ja spadam, do następnego Maju ..... i miłego weekendu dla wszystkichhttp://isanam.com/scraps/smiley-face-gif/smiley-10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.10.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ja spadam, do następnego Maju ..... i miłego weekendu dla wszystkichhttp://isanam.com/scraps/smiley-face-gif/smiley-10.gif Ja też zaraz uciekam ... Słonecznego weekendu ... PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.10.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Hej dziewuszki po weekendzie:bye: Weekend był mega udany:wiggle: ale wiąże się to z tym, ze prawie nie było nas w domu i nie zdążyłam wstawić fot, które obiecałam:mad: Mam nadzieję, że mi wybaczycie:rolleyes: Nadrobię Miłego tygodnia dla wszystkich:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.10.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam się poniedziałkowo Przytulaski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 U nas tez Agus pogoda w weekend byla rewelacyjna milego tygodnia Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Oj tak - sobota była cudna:wiggle: więc zdążyłam zrobić pewną zaległą robótkę . Niedziela za to była idealna do siedzenia przy rozpalonym kominku i sączeniu pierwszego w tym sezonie kakao:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 U nas dla odmiany sobota była calutka deszczowa a w niedzielę trochę zaświeciło słońce i dało się wyjśc na spacer Aguś pokaż koniecznie foteczki jakie tam dla nas masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Przyszłam się przywitać i miłego tygodnia życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.10.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ja również pozdrowienia ze słonecznego centrum przesyłam:hug: Słońce tak jakoś optymistycznie do życia nastraja, też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witam się poniedziałkowo Przytulaski zostawiam U nas tez Agus pogoda w weekend byla rewelacyjna milego tygodnia Kochana Oj tak - sobota była cudna:wiggle: więc zdążyłam zrobić pewną zaległą robótkę . Niedziela za to była idealna do siedzenia przy rozpalonym kominku i sączeniu pierwszego w tym sezonie kakao:lol2: U nas dla odmiany sobota była calutka deszczowa a w niedzielę trochę zaświeciło słońce i dało się wyjśc na spacer Aguś pokaż koniecznie foteczki jakie tam dla nas masz Przyszłam się przywitać i miłego tygodnia życzyć Ja również pozdrowienia ze słonecznego centrum przesyłam:hug: Słońce tak jakoś optymistycznie do życia nastraja, też tak macie? Cześć dziewczynki, dzięki za odwiedziny:hug: ja niestety nie miałam czasu na pisanie więc dlatego odpowiadam hurtowo. Nie mówiąc już o odwiedzeniu Waszych wątków:mad: Najważniejsza wiadomość dnia- zamówiliśmy dzisiaj wreszcie i ostatecznie szafę- teraz trzeba czekać ok. 3 tyg:D Lecę poczytać co tam u Was:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 no i jaka bedzie szafa? pochwal sie Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.10.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 zamówiliśmy dzisiaj wreszcie i ostatecznie szafę- teraz trzeba czekać ok. 3 tyg:D To ja czekam razem z tobą, na pewno będzie pięknie w wiatrołapie, wiec warto czekać no nowe fotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.10.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Agus super ze szafa zamowiona i bedzie juz za kilka dni Kochana mam pytanie czy to ciasto na pierniczki z Twojego przepisu trzeba robic duzo wczesniej przed swietami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.10.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Najważniejsza wiadomość dnia- zamówiliśmy dzisiaj wreszcie i ostatecznie szafę- teraz trzeba czekać ok. 3 tyg:D Lecę poczytać co tam u Was:yes: Hej! To rzeczywiście fantastyczna wiadomość ...:wiggle:będę czekać razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.10.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ale fajnie, szafa zamówiona A ja podłączam się do zapytania Kasi o pierniczki, może bym zrobiła w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 no i jaka bedzie szafa? pochwal sie Aguś Aneciu będzie mniej więcej taka, jaką wkleiłam powyżej. Czekam tylko na próbnik kolorów, bo nie wiem czy wybrać czysto białą czy lekki krem. Wybraliśmy olchę. Załącznik 140499 To ja czekam razem z tobą, na pewno będzie pięknie w wiatrołapie, wiec warto czekać no nowe fotki:D Super vesilko- nie wiem czy będzie pięknie, bo nasz wiatrołap jest malutki i nawet trudno zrobić w nim fotki... Nic nie dało się zrobić na etapie budowy, żeby go powiększyć-musiałabym zrezygnować ze spiżarni w kuchni, ale o tym nie było mowy. Agus super ze szafa zamowiona i bedzie juz za kilka dni Kochana mam pytanie czy to ciasto na pierniczki z Twojego przepisu trzeba robic duzo wczesniej przed swietami? Hej Kasiu, mam nadzieję, ze zamówienie szafy zrealizują do końca października, tak jak obiecali. Co do pierniczków, to ja robiłam gdzieś tak na 6 tyg przed, ale podobno powinno się robić na minimum 8 tyg, czyli pod koniec października można zagniatać ciasto:yes: Hej! To rzeczywiście fantastyczna wiadomość ...:wiggle:będę czekać razem z Tobą Dzięki Beatko, a ja czekam na Twoją Ale fajnie, szafa zamówiona A ja podłączam się do zapytania Kasi o pierniczki, może bym zrobiła w tym roku Hej Two, w sprawie pierniczków to tak jak napisała powyżej:) Ja po zeszłorocznej męczarni z nimi w tym roku odpuszczam:lol2: boję się, ze nie będę miała czasu, a one są bardzo pracochłonne. Planuję za to nowe ciasto z nutą piernikową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aguś piekna bedzie szafa...nie wierzę Tyyyyyyy odpuścisz pierniki:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aguś piekna bedzie szafa...nie wierzę Tyyyyyyy odpuścisz pierniki:mad::mad: Dzięki Anetko Kochana no piernika całkiem nie odpuszczam, ale pierniczki w tym roku tak:( W sumie to pierwszy raz robiłam je w zeszłym roku. No jeszcze zobaczę jak to będzie z czasem... W tym roku czekam na Twoje i reszty forumek:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.10.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Hejka Zaglądam na chwilkę i kogo widzę ... Super, że szafa zamówiona ... czekam z niecierpliwością jak się będzie prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts