mugatka 11.10.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aga piękny ten Twój ogród... ale to już wiesz powiedz jak zabezpieczasz pnącą różę przed zimą? Ja właśnie nabyłam "sympatię"... to moja pierwsza róża... i oczywiście z niecierpliwością czekam na Twoją piękną szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aguś śliczne te Marcinki - patrz nie wiedziałam, że to się tak nazywa a zawsze mi się podobały Super, że szafa zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 ale u Ciebie pięknie i kolorowo- a u nas już szaro-buro:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aga Twój ogrod jak wiosenny a nie jak jesienny wygladaaaa:lol2:matko ale cudnie....a Wiesz , że moje białe marcinki przekwitają:rolleyes:a kany nie zdążą już zakwitnąć:no:aaaa no i mam problem bo 2 tygodnie temu p[osadziłam cebulowe wiosenne i ....zaczynają zielone końcówki wyłazić:jawdrop:co mam robić????Ratuj Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aga, piękna jest ta jesień w Twoim ogrodzie, niech jeszcze trochę wstrzymają sie przymrozki:) Kochana, co to jest za roślina z tymi białymi kwiatuszkami z czarnym środeczkiem? Urocza:yes: Pierniczków ja chyba w tym roku też nie odpuszczę W ubieglym narobiłyśmy tyle, że hoho!!! A i tak wszystkie zniknęły;) Nie wiem jak Twój przepis, ale u mnie najbardziej pracochłonne bylo dekorowanie, pierniczki zrobiłyśmy szybciutko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.10.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 No Aguś piękny ten jesienny ogród u Ciebie. Miło się go ogląda jak za oknem zimno i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.10.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Bardzo piękny! Faktycznie jak wiosenny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie Aż dziw bierze że u Ciebie jeszcze tyle kwiatów tak pięknie kwitnie Miłego dnia Aguś Ps ale widzę że wreszcie troszkę mniej pracy masz?, bo więcej Cię z nami jest Dzięki Aguś:hug:Faktycznie w tym roku wszystko długo kwitnie- to pewnie zasługa bardzi ciepłego września. Wszystkie roże mają jeszcze tyle pąków, że aż żal jak przyjdzie mróz... To prawda, ze mam troszkę więcej czasu:wiggle: i spędzam go z Wami:hug: Miłego dzionka:) Aga piękny ten Twój ogród... ale to już wiesz powiedz jak zabezpieczasz pnącą różę przed zimą? Ja właśnie nabyłam "sympatię"... to moja pierwsza róża... i oczywiście z niecierpliwością czekam na Twoją piękną szafę Dzięki Mugatko:hug:Róże w zeszłym roku mi trochę pomarzły, bo zima była zwariowana:P. Ale generalnie najważniejszy jest dół każdej róży- trzeba ją kopczykować, a kopczyk obłożyć czymś cięższym, żeby wiatr nie rozdmuchał ziemi. Mogą to być sosnowe gałązki, jakaś włóknina, słoma. góry róż się nie zawija. Aguś śliczne te Marcinki - patrz nie wiedziałam, że to się tak nazywa a zawsze mi się podobały Super, że szafa zamówiona Dzięki pysiaczku:hug:Właściwa nazwa dla tych kwiatków to mini astry, ale utarło się "marcinki", bo kwitną na imieniny Marcina. Z tego co wiem są jeszcze białe i mocno różowe. Ja mam blado różowe i fioletowe.Bardzo szybko się rozrastają. ale u Ciebie pięknie i kolorowo- a u nas już szaro-buro:( Dzięki mrówciu:wiggle:U nas pewnie też niedługo będzie szaro, buuuuu:bash: Aga Twój ogrod jak wiosenny a nie jak jesienny wygladaaaa:lol2:matko ale cudnie....a Wiesz , że moje białe marcinki przekwitają:rolleyes:a kany nie zdążą już zakwitnąć:no:aaaa no i mam problem bo 2 tygodnie temu p[osadziłam cebulowe wiosenne i ....zaczynają zielone końcówki wyłazić:jawdrop:co mam robić????Ratuj Aguś Taaa wiosenny ogród:lol2: Dzięki Anetko:hug:Widać masz wcześniejszą odmianę tych marcinków. U mnie kany są też jakieś opóźnione w tym roku:bash: Anetko one podobno lubią mieć sporo słonka, a u mnie rosły w cieniu-może dlatego w tym roku kiepsko zakwitły. Z cebulowymi to masz problem -ja na szczęście swoich jeszcze nie wsadziłam. Anetko, kiedys mi też wylazły na jesieni i wkopalam je po prostu głębiej. Tylko to możesz teraz zrobić i to jak najszybciej. Ma się wkrótce mocno ochłodzić, więc już powinno być im dobrze. Zakop je tak, zeby zielona część byla pod ziemią. Aga, piękna jest ta jesień w Twoim ogrodzie, niech jeszcze trochę wstrzymają sie przymrozki:) Kochana, co to jest za roślina z tymi białymi kwiatuszkami z czarnym środeczkiem? Urocza:yes: Pierniczków ja chyba w tym roku też nie odpuszczę W ubieglym narobiłyśmy tyle, że hoho!!! A i tak wszystkie zniknęły;) Nie wiem jak Twój przepis, ale u mnie najbardziej pracochłonne bylo dekorowanie, pierniczki zrobiłyśmy szybciutko:D Dziękuję yuczko:hug:Te kwiatki, o które pytasz rosną z cebul i nazywają się Śniedek Arabski. Rosną pomału przez całe lato, zeby we wrześniu zakwitnąć. Są dość wysokie. Tutaj podrzucam link do nich http://www.swiatkwiatow.pl/sniedek-id482.html Co do pierniczków to masz racje- chodzi o dekorowanie:bash: Pieczenie to pikuś Buziaki:) No Aguś piękny ten jesienny ogród u Ciebie. Miło się go ogląda jak za oknem zimno i deszczowo. Dzięki Dailo:hug:U nas dzieja świeci piekne słonko:wiggle: Bardzo piękny! Faktycznie jak wiosenny:D Dziękuję nihiru To, ze nie jest wiosenny zdradzają niektóe odmiany kwitnących teraz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Toż to Ty chyba letnie fotki wstawiłaś Aguś - a ile lat mają twoje aronie? Ja mam dwuletnie i nic a nic z owoców:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aguś dzięki:hug:kurde a Wiesz ja je za pomocą tego specjalnego "szpikulca" do sadzenia sadziłam, tzn dziury robiłam i wkładałam głęboko, nawet miałam obawy, że za głęboko (bo te mi wylazły co bez koszyczków sadziłam w trawiastej rabacie)....jak się wkurzę to je powyciągam i będę mieć doniczkową wiosnę jesienią - w domu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.10.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aguś szukam tkaniny obiciowej:rolleyes: Znalazłam fajny sklep gdzie jest dużo krzeseł/foteli na których są pokazywane materiały Wkleję Ci kilka a nuż coś Ci się spodoba 1 2 3 4 tu tapicerka jest nieziemska 5 ten wkleiłam u siebie, strasznie mi się podoba 6 7 niziutko Tyle tego tam jest że nie zdążyłam dziś przejrzeć. Zmykam Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.10.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Agus miec taki ogrod jak twoj to marzenie kazdego przesliczny a do marcinkow mam slabosc bo moj maz to Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.10.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Ta znowu pokazała swój piękny trawnik i ogród, no przyznaj Aga, to fotki z wakacji som aa.. i sąsiadka pod moim murkiem ogrodzeniowym posadziłą sobie też te kany, chyba ze trzy ma i tylko jedna do tej pory zakwitła Edytowane 11 Października 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Toż to Ty chyba letnie fotki wstawiłaś Aguś - a ile lat mają twoje aronie? Ja mam dwuletnie i nic a nic z owoców:sick: Tak letnie, letnie:lol2: Natalio, aronię sadziliśmy w tym roku i już dostała pierwsze owoce (miała coś ok. 80 cm) Poczekaj ze swoją, ale jak w następnym sezonie nie zakwitnie, to raczej miejsce jej nie pasuje... Aguś dzięki:hug:kurde a Wiesz ja je za pomocą tego specjalnego "szpikulca" do sadzenia sadziłam, tzn dziury robiłam i wkładałam głęboko, nawet miałam obawy, że za głęboko (bo te mi wylazły co bez koszyczków sadziłam w trawiastej rabacie)....jak się wkurzę to je powyciągam i będę mieć doniczkową wiosnę jesienią - w domu:lol2: Anetko nie ma za co:hug:Nie wyciągaj, szkoda- wiosną będzie pięknie:rolleyes: Anetko, jak Ci się nie chce wykopywać, to je obsyp trochę ziemią, żeby nie zmarzły. Aguś szukam tkaniny obiciowej:rolleyes: Znalazłam fajny sklep gdzie jest dużo krzeseł/foteli na których są pokazywane materiały Wkleję Ci kilka a nuż coś Ci się spodoba 1 2 3 4 tu tapicerka jest nieziemska 5 ten wkleiłam u siebie, strasznie mi się podoba 6 7 niziutko Tyle tego tam jest że nie zdążyłam dziś przejrzeć. Zmykam Dobranoc Aguś kochana dzięki:hug: Wszystkie foteliki są cudne:jawdrop: Sklepik sobie zapisuję i będę oglądać Jakieś tkaniny Ci wstawiłam u Ciebie, ale fakt, ze mało jest takich kolorowych Jednolite jednak rządzą. Kolorowych snów:hug: Agus miec taki ogrod jak twoj to marzenie kazdego przesliczny a do marcinkow mam slabosc bo moj maz to Marcin Dzięki Kasiu:hug:Aaa teraz rozumiem, skąd ta słabość do marcinków (tych małych i tych dużych:lol2:) Buziaki:) Ta znowu pokazała swój piękny trawnik i ogród, no przyznaj Aga, to fotki z wakacji som aa.. i sąsiadka pod moim murkiem ogrodzeniowym posadziłą sobie też te kany, chyba ze trzy ma i tylko jedna do tej pory zakwitła Przyznaję- z wakacji vesilko A od kiedy marcinki i rozchodniki kwitną latem? Widać, ze dla kan był słaby rok, bo wszyscy narzekają. W zeszłym kwitły jak szalone:wiggle: Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.10.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Aga...ogród cudniasty!!! Pięknie jeszcze wszystko kwitnie! Całuski zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.10.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Rany, Aga, mam taaaakie tyły, że za Chiny nie nadrobię Ogród przepiękny, a już to zdjęcie z rozchodnikiem w takiej właśnie wczesnojesiennej poświacie powala:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dobry wieczór Aga Nie pomyliłaś pory roku na fotkach? Czy tylko u mnie tak paskudnie? Udanego weekendu! Może tym razem odpoczniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Aguś , U ciebie pięknie jak zwykle ...przez moment myślałam ,że pory roku się pomyliły,:)niesamowita feeeria barw w twoim ogrodzie spowodowała ,że czuję się o niebo lepiej... Jak tam weekendzik?też imprezowy? Ja dzisiaj spałam do południa a m z kolegą równali jakieś studzienki (nawet nie wiem o co chodzi),wsadziłam 6 winobluszczy i przygotowałam małą obiado - kolacyjkę dla znajomych ..i tyle a jutro pewnie Łódź w planach...pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 :o:o podziwiam Cie za ten cudny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 hej Aga i dziewczyny tęskno mi było za Wami. wspaniale wszystko jeszcze kwitnie.te biały śniedek, dalie, i te różowe drobne, i marcinki, i róże wow!. u mnie już pomroziło dalie, którym dopiero niedawno zebrało sie na kwitnienie. begonie w donicach też padły. pelargonie wczoraj schowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts