Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Witam cytryno,

sugeruję napisz bezpośrednio prywatną wiadomość do tereski, bo jej nie widziałam tutaj od wieków.:confused:

chcialam oburzona napisac, ze jakie wieki, przecie niedawno ja tu byla;) sprawdzilam i... ups.... faktycznie, miesiac juz ponad minal:oops:

Agus Twoj ogrod powala na kolana:jawdrop: u nas juz kwiatkow niet, bo 3 tygodnie temu pierwsze przymrozki byly:yes: mialam przed domem tylko jednoroczne, wiec wszystko wywalilam.

dzieki za odpowiedz odnosnie okien i szprosow. po miesiacu dziekuje, dobra jestem....:rotfl:

maz tez jest za obustronnym kolorem:rolleyes: tym bardziej, ze jesli chcemy szprosy to ten bialy w srodku moze troche komplikowac sprawe.

pewnie znowu miesiac minie, ale moze sie wreszcie zmobilizuje i wrzuce u siebie moje pomysly na kuchnie i zdjecia tego co kupilam w No i zamierzam przytachac do Pl, to poprosze Cie wtedy o opinie. w grudniu musze pokazac dla pana elektryka gdzie chce miec pstryczki i o ile kuchnie jakos zniese i juz sobie kilka wymalowalam, to na mysl o planowaniu lazienki juz teraz po prostu mnie rzuca:bash:

pozdrowionka i przytulasy zostawiam:hug:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale fajne gadzeciki wynalazłaś Aguś:wiggle:

Cieszę się, ze Ci się podobają Aneciu:)

Fantastyczne wynalazki ...:)

najbardziej podobają mi się klamerki ,rozwieszanie prania było by moim naulubieńszym zajęciem:D

Zazdroszczę wszystkim,którzy mieli dzisiaj słońce ,,u nas cały dzień leje jak z cebra,,,,brrr nic się nie chce ....

U nas też lało- chyba cala Polska to widziała:lol2: Beatko klamerki tez mi przypadły najbardziej do gustu:wiggle:

chcialam oburzona napisac, ze jakie wieki, przecie niedawno ja tu byla;) sprawdzilam i... ups.... faktycznie, miesiac juz ponad minal:oops:

Agus Twoj ogrod powala na kolana:jawdrop: u nas juz kwiatkow niet, bo 3 tygodnie temu pierwsze przymrozki byly:yes: mialam przed domem tylko jednoroczne, wiec wszystko wywalilam.

dzieki za odpowiedz odnosnie okien i szprosow. po miesiacu dziekuje, dobra jestem....:rotfl:

maz tez jest za obustronnym kolorem:rolleyes: tym bardziej, ze jesli chcemy szprosy to ten bialy w srodku moze troche komplikowac sprawe.

pewnie znowu miesiac minie, ale moze sie wreszcie zmobilizuje i wrzuce u siebie moje pomysly na kuchnie i zdjecia tego co kupilam w No i zamierzam przytachac do Pl, to poprosze Cie wtedy o opinie. w grudniu musze pokazac dla pana elektryka gdzie chce miec pstryczki i o ile kuchnie jakos zniese i juz sobie kilka wymalowalam, to na mysl o planowaniu lazienki juz teraz po prostu mnie rzuca:bash:

pozdrowionka i przytulasy zostawiam:hug:

Hej Teresko:hug: ale super, że Cię wywołałyśmy:wiggle:Kochana tak mi wstyd, bo mi Twoja galeria gdzieś umknęła...:bash: Przepraszam, zapisuję sobie subskrypcję i będę zaglądać:)Czekam na Twoje fotki, a radą zawsze chętnie służę, jeżeli Ci tylko ona pomoże

Pozdrawiam gorąco:hug:

Jaka strzykawa (?) do szypułek! :lol2:

Hi, hi tez mnie to rozbawiło najbardziej :rotfl:Żołwik Dropko:)

Ty to Aguś fajne rzeczy wynajdujesz :)

Hellół Prezesko

no no ale wyszperałaś gadzeciki:o

Dailo, Karola dzięki dziewczynki- może Was się gadżeciki przydadzą:rolleyes:

Agus klamerki superowe :wiggle: u nas od kilku dni leje i wieje w nocy, a w dzien mamy ladna pogode :wiggle: normalnie nie wierze :D

Kochana kiedy bedziesz miala dokladnie szafe? :D nie chce przegapic zdjec :D

Qrczę Kasiu pominęłam Twój post:bash:

Dzięki za klamerki, u nas też pogoda super +17C:jawdrop::wiggle:Szafa ma być na przełomie października i listopada- na pewno nie przegapisz:hug:Wiem, ze już się robi, ale nadal czekam na próbki koloru, żeby wybrać odcień bieli lub ecru.

Buziaki:bye:

Te pierwsze klamerki rozczulające.

Ptaszków nie lubię :p

Owocowe gadżety już kiedyś spotkałam, niektóre są świetne. Nawet jeśli miałyby tylko za ozdobę robić.

I dzień dobry Aga!

U nas słonecznie :)