tereska77 16.10.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam cytryno, sugeruję napisz bezpośrednio prywatną wiadomość do tereski, bo jej nie widziałam tutaj od wieków. chcialam oburzona napisac, ze jakie wieki, przecie niedawno ja tu byla;) sprawdzilam i... ups.... faktycznie, miesiac juz ponad minal:oops: Agus Twoj ogrod powala na kolana:jawdrop: u nas juz kwiatkow niet, bo 3 tygodnie temu pierwsze przymrozki byly:yes: mialam przed domem tylko jednoroczne, wiec wszystko wywalilam. dzieki za odpowiedz odnosnie okien i szprosow. po miesiacu dziekuje, dobra jestem.... maz tez jest za obustronnym kolorem:rolleyes: tym bardziej, ze jesli chcemy szprosy to ten bialy w srodku moze troche komplikowac sprawe. pewnie znowu miesiac minie, ale moze sie wreszcie zmobilizuje i wrzuce u siebie moje pomysly na kuchnie i zdjecia tego co kupilam w No i zamierzam przytachac do Pl, to poprosze Cie wtedy o opinie. w grudniu musze pokazac dla pana elektryka gdzie chce miec pstryczki i o ile kuchnie jakos zniese i juz sobie kilka wymalowalam, to na mysl o planowaniu lazienki juz teraz po prostu mnie rzuca:bash: pozdrowionka i przytulasy zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Agus klamerki superowe u nas od kilku dni leje i wieje w nocy, a w dzien mamy ladna pogode normalnie nie wierze Kochana kiedy bedziesz miala dokladnie szafe? nie chce przegapic zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.10.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Jaka strzykawa (?) do szypułek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.10.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ty to Aguś fajne rzeczy wynajdujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.10.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Hellół Prezeskono no ale wyszperałaś gadzeciki:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 ale fajne gadzeciki wynalazłaś Aguś Cieszę się, ze Ci się podobają Aneciu Fantastyczne wynalazki ... najbardziej podobają mi się klamerki ,rozwieszanie prania było by moim naulubieńszym zajęciem:D Zazdroszczę wszystkim,którzy mieli dzisiaj słońce ,,u nas cały dzień leje jak z cebra,,,,brrr nic się nie chce .... U nas też lało- chyba cala Polska to widziała:lol2: Beatko klamerki tez mi przypadły najbardziej do gustu:wiggle: chcialam oburzona napisac, ze jakie wieki, przecie niedawno ja tu byla;) sprawdzilam i... ups.... faktycznie, miesiac juz ponad minal:oops: Agus Twoj ogrod powala na kolana:jawdrop: u nas juz kwiatkow niet, bo 3 tygodnie temu pierwsze przymrozki byly:yes: mialam przed domem tylko jednoroczne, wiec wszystko wywalilam. dzieki za odpowiedz odnosnie okien i szprosow. po miesiacu dziekuje, dobra jestem.... maz tez jest za obustronnym kolorem:rolleyes: tym bardziej, ze jesli chcemy szprosy to ten bialy w srodku moze troche komplikowac sprawe. pewnie znowu miesiac minie, ale moze sie wreszcie zmobilizuje i wrzuce u siebie moje pomysly na kuchnie i zdjecia tego co kupilam w No i zamierzam przytachac do Pl, to poprosze Cie wtedy o opinie. w grudniu musze pokazac dla pana elektryka gdzie chce miec pstryczki i o ile kuchnie jakos zniese i juz sobie kilka wymalowalam, to na mysl o planowaniu lazienki juz teraz po prostu mnie rzuca:bash: pozdrowionka i przytulasy zostawiam:hug: Hej Teresko ale super, że Cię wywołałyśmy:wiggle:Kochana tak mi wstyd, bo mi Twoja galeria gdzieś umknęła... Przepraszam, zapisuję sobie subskrypcję i będę zaglądać:)Czekam na Twoje fotki, a radą zawsze chętnie służę, jeżeli Ci tylko ona pomoże Pozdrawiam gorąco:hug: Jaka strzykawa (?) do szypułek! Hi, hi tez mnie to rozbawiło najbardziej Żołwik Dropko Ty to Aguś fajne rzeczy wynajdujesz Hellół Prezesko no no ale wyszperałaś gadzeciki:o Dailo, Karola dzięki dziewczynki- może Was się gadżeciki przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2012 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Agus klamerki superowe u nas od kilku dni leje i wieje w nocy, a w dzien mamy ladna pogode normalnie nie wierze Kochana kiedy bedziesz miala dokladnie szafe? nie chce przegapic zdjec Qrczę Kasiu pominęłam Twój post:bash: Dzięki za klamerki, u nas też pogoda super +17C:jawdrop::wiggle:Szafa ma być na przełomie października i listopada- na pewno nie przegapisz:hug:Wiem, ze już się robi, ale nadal czekam na próbki koloru, żeby wybrać odcień bieli lub ecru. Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Pierwsze klamerki rewelacyjne, choć sama nie używam żadnych... bo mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.10.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Klamerki rewelka, bo ja używam...a moi domownicy się ze mnie śmieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Te pierwsze klamerki rozczulające. Ptaszków nie lubię Owocowe gadżety już kiedyś spotkałam, niektóre są świetne. Nawet jeśli miałyby tylko za ozdobę robić. I dzień dobry Aga! U nas słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.10.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 O takie coś do truskawek to przydałoby mi się bo strasznie nie lubię obierać ich z szypułek Klamerki urocze Miłego dnia Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.10.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Przytulasy zostawiam i miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.10.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Hej Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.10.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Klamerki z pierwszej fotki obłędne, jak bym takie miała to byłabym skłonna polubić rozwieszanie prania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Agus milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 21.10.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Witaj, wpadłam obejrzeć Twoją Galerię - piękne wnętrza, piękny klimat. Będę podglądać...a klamerki super, szczególnie te akrobacyjne:) Masz bardzo fajne pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 22.10.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Pierwsze klamerki są nieziemskie, ale chyba mi byłoby mi ich żal używać do prania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 22.10.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Aguś Ty zapewne zapracowana , zostawiam przytulaski na nowy tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.10.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Agus co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aga ,gdzieżeś zaginęła? Hop hop!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts