agawi74 23.10.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dziewczynki jestem! Fakt, że mam troszkę mało czasu i w związku z tym odpiszę wieczorkiem:yes: Buziaki dla wszystkich:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.10.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Hej Aguś Czyżby znowu praca zabierała Ci czas wolny ? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 I ja pozdrowionka zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.10.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Melduj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.10.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 no, no i znowu Zniknęła:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Kurczę, ale zaległości u siebie narobiłam:spam: Za to teraz będzie post gigant:lol2: W weekend zrobiliśmy ostateczne porządki w ogrodzie, podobno pod koniec tygodnia ma spaść śnieg:sick: Luby zrobił ostatnie cięcie trawki, a ja poucinałam i powyrzucałam to co trzeba. jeszcze będzie potrzebny jeden wolny dzień, żeby ogacić roślinki przed drogimi mrozami. Poza tym jutro kurier ma przynieść próbki koloru, bo szafa jest już w znacznym stopniu zaawansowania, a kolor nadal nie wybrany:lol2: W piątek będę przechodzić chrzest bojowy, bo piekę pierwszy raz tort black forest na urodziny lubego, które będą w sobotę. W weekend będziemy świętować delikatnie- w knajpie, za to większa imptreza przeniesiona jest na listopad, po Wszystkich Świętych. To tyle u nas, teraz biorę się za odpisywanie Pierwsze klamerki rewelacyjne, choć sama nie używam żadnych... bo mi się nie chce Klamerki rewelka, bo ja używam...a moi domownicy się ze mnie śmieją Dzięki dziewczynki, ja używam tylko w wietrzne dni,a le nie mam takich wypasionych:no: Te pierwsze klamerki rozczulające. Ptaszków nie lubię Owocowe gadżety już kiedyś spotkałam, niektóre są świetne. Nawet jeśli miałyby tylko za ozdobę robić. I dzień dobry Aga! U nas słonecznie Hej Aniu, u nas też był super weekendzik- ciepły i słoneczny. bardzo przydała się taka pogoda do prac ogrodowych. JA też za ptaszkami nie przepadam:rotfl: O takie coś do truskawek to przydałoby mi się bo strasznie nie lubię obierać ich z szypułek Klamerki urocze Miłego dnia Aguś Dzięki pysiu:hug:Widzisz, ja też do tych truskawek t widzę pierwszy raz takie ciś. czego to ludzie nie wymyślą kupujesz? Przytulasy zostawiam i miłego weekendu życzę Hej Aguś Wzajemnie yuczko i maju:hug: Klamerki z pierwszej fotki obłędne, jak bym takie miała to byłabym skłonna polubić rozwieszanie prania:D A nie lubisz? Ja lubie, za to nie znoszę prasowania:p Agus milego weekendu Hej Kasiu, ja już Ci życzę na następny weekend:hug: Witaj, wpadłam obejrzeć Twoją Galerię - piękne wnętrza, piękny klimat. Będę podglądać...a klamerki super, szczególnie te akrobacyjne:) Masz bardzo fajne pomysły Witam serdecznie czapalnko w moich skromnych progachhttp://i247.photobucket.com/albums/gg149/autumn59/hat_tip.gif i zapraszam jak najczęściej:welcome: Dzieki za komplementy:D Pierwsze klamerki są nieziemskie, ale chyba mi byłoby mi ich żal używać do prania. Hi, hi dobre pendraczku, ze żal:lol2: Aguś Ty zapewne zapracowana , zostawiam przytulaski na nowy tydzień Agus co slychac? Aga ,gdzieżeś zaginęła? Hop hop!! Hej Aguś Czyżby znowu praca zabierała Ci czas wolny ? Buziaki I ja pozdrowionka zostawiam:) Melduj się no, no i znowu Zniknęła:mad::mad: Dziewczynki, jestem, melduję się- dzięki za troskę Daila, Kaisa, Beatka, Aguś, druga Beatka, Karola i Anetka:hug::hug: Co u nas to napisałam na początku postu, ogólnie mało czasu kruca bomba:mad: Staram się u Was być na bieżąco, ale na pisanie nie zawsze starcza czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aguś .buziaki Tylko zostawię i znikam ,bo jezdem niemożebnie umęczona... Ciesze się ,że już wkrótce będzie szafa... Wyobraź sobie ,ze ja dzisiaj podjęłam decyzję o podrasowaniu mojego łóżka po rozmowie ze stolarzem z wiadomej firmy upewniłam się ,że jest to technicznie możliwe.tylko wiążę się z małą niedogodnością ,prze jakiś czas znowu będę bez łóżka...nie wiem czy m to przełknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.10.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dzięki pysiu:hug:Widzisz, ja też do tych truskawek t widzę pierwszy raz takie ciś. czego to ludzie nie wymyślą kupujesz? A nie wiem, być może? Aga udanego pieczenia i pochwal się tutaj nam tortem koniecznie - i o przepis proszę z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 24.10.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 ja bym poległa na takim torcie - dlatego podziwiam - ciasto jeszcze sklecę, ale do czegoś takiego to nawet bym się nie przymierzała - ślinka pociekła...mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.10.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 To sie szykuje imprezka przepis na torcik tez bardzo prosze W tym roku jednak nie robie pierniczkow poniewaz lecimy do Pl na swieta pierwszy raz od 2004 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Aguś .buziaki Tylko zostawię i znikam ,bo jezdem niemożebnie umęczona... Ciesze się ,że już wkrótce będzie szafa... Wyobraź sobie ,ze ja dzisiaj podjęłam decyzję o podrasowaniu mojego łóżka po rozmowie ze stolarzem z wiadomej firmy upewniłam się ,że jest to technicznie możliwe.tylko wiążę się z małą niedogodnością ,prze jakiś czas znowu będę bez łóżka...nie wiem czy m to przełknie:D Hej Beatko, a to się wczoraj minęłyśmy:( Ja też padałam na pyszczek, więc szybko się zmyłam:D Kochana, co ja słyszę- łóżko idzie do liftingu? A co Ty tam znowu wymyśliłaś, bo jak dla mnie jest ono idealne:yes: Tylko nie zafunduj sobie tego braku łózka na same święta, bo zwykle wtedy są wielkie opóźnienia i dostaniesz je dopiero po Nowym Roku:lol2: A nie wiem, być może? Aga udanego pieczenia i pochwal się tutaj nam tortem koniecznie - i o przepis proszę z góry Hej pysiaczku, oczywiście, że strzelę dla Was jakąś fotkę- strasznie dawno nic nie piekłam... Przepisik też będzie dla chętnych:D Wiśnie już od tygodnia kąpią się w wódce:lol2: ja bym poległa na takim torcie - dlatego podziwiam - ciasto jeszcze sklecę, ale do czegoś takiego to nawet bym się nie przymierzała - ślinka pociekła...mniam mniam Witam czaplanko, w takim razie mocno trzymaj kciuki a mnie:D Ja pieczenia się nie boję, ale za robieniem tortów nie przepadam- zwykle zamawiamy gotowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 To sie szykuje imprezka przepis na torcik tez bardzo prosze W tym roku jednak nie robie pierniczkow poniewaz lecimy do Pl na swieta pierwszy raz od 2004 r. Hej Kasiu ale spotkanko:D Bardzo się cieszę kochana, wspaniała wiadomośćhttp://www.sherv.net/cm/emo/dancing/super-happy-dance-smiley-emoticon.gifhttp://www.sherv.net/cm/emo/dancing/smiley.gif Pierniczki poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dzisiaj dostałam próbkę frontu od stolarza- zaraz Wam pokażę.Nam bardzo pasuje- kolor to leciutkie ecru:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.10.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Hej Aga ciebie to ostatnio ze świeczką na tym forum szukać, fajnie że szafa na finiszu, będzie co oglądać i podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.10.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dawaj dawaj:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.10.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Tak jak Twoje emotki dokladnie wygladal moj taniec radosci Agus a jeszcze kilka dni temu pisalam z Karolka ze nie jedziemy do Pl:rolleyes: a taka niespodzianka Dzisiaj dluzej sobie siedze przy kompie to udalo mi sie spotkac z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ooo widzę, że jest nas więcej:lol2: Hej dziewuszki:D Już daję foty- nie wiem czy kolor jest dobrze widoczny, bo ciemnawo już było, a z fleszem wychodziły okropne. http://images46.fotosik.pl/1822/b3bb9295aad6bdb0med.jpg http://images42.fotosik.pl/635/4a208a05666caec9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.10.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Aga dawaj bo ja od 4 na nogach jestemzaraz padnę na ryjek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.10.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Akceptejszyn :wiggle:będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.10.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Jak dla mnie kolor idealny na moim monitorze to taka zlamana biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts