Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurczę, ale zaległości u siebie narobiłam:spam: Za to teraz będzie post gigant:lol2:

W weekend zrobiliśmy ostateczne porządki w ogrodzie, podobno pod koniec tygodnia ma spaść śnieg:sick::sick:

Luby zrobił ostatnie cięcie trawki, a ja poucinałam i powyrzucałam to co trzeba. jeszcze będzie potrzebny jeden wolny dzień, żeby ogacić roślinki przed drogimi mrozami.

Poza tym jutro kurier ma przynieść próbki koloru, bo szafa jest już w znacznym stopniu zaawansowania, a kolor nadal nie wybrany:lol2:

W piątek będę przechodzić chrzest bojowy, bo piekę pierwszy raz tort black forest na urodziny lubego, które będą w sobotę. W weekend będziemy świętować delikatnie- w knajpie, za to większa imptreza przeniesiona jest na listopad, po Wszystkich Świętych.:D To tyle u nas, teraz biorę się za odpisywanie:p

Pierwsze klamerki rewelacyjne, choć sama nie używam żadnych... bo mi się nie chce :oops:

Klamerki rewelka, bo ja używam...a moi domownicy się ze mnie śmieją :(

Dzięki dziewczynki, ja używam tylko w wietrzne dni,a le nie mam takich wypasionych:no:

Te pierwsze klamerki rozczulające.

Ptaszków nie lubię :p

Owocowe gadżety już kiedyś spotkałam, niektóre są świetne. Nawet jeśli miałyby tylko za ozdobę robić.

I dzień dobry Aga!

U nas słonecznie :)

Hej Aniu, u nas też był super weekendzik- ciepły i słoneczny. bardzo przydała się taka pogoda do prac ogrodowych.

JA też za ptaszkami nie przepadam:rotfl:

O takie coś do truskawek to przydałoby mi się bo strasznie nie lubię obierać ich z szypułek :p

Klamerki urocze :p

Miłego dnia Aguś :)

Dzięki pysiu:hug:Widzisz, ja też do tych truskawek t widzę pierwszy raz takie ciś. czego to ludzie nie wymyślą:D kupujesz?

Przytulasy zostawiam i miłego weekendu życzę:hug:

Hej Aguś :hug:

Wzajemnie yuczko i maju:hug:

Klamerki z pierwszej fotki obłędne, jak bym takie miała to byłabym skłonna polubić rozwieszanie prania:D

A nie lubisz?:lol2: Ja lubie, za to nie znoszę prasowania:p

Agus milego weekendu :hug:

Hej Kasiu, ja już Ci życzę na następny weekend:hug:

Witaj, wpadłam obejrzeć Twoją Galerię - piękne wnętrza, piękny klimat. Będę podglądać...a klamerki super, szczególnie te akrobacyjne:) Masz bardzo fajne pomysły :)

Witam serdecznie czapalnko w moich skromnych progachhttp://i247.photobucket.com/albums/gg149/autumn59/hat_tip.gif i zapraszam jak najczęściej:welcome:

Dzieki za komplementy:D

Pierwsze klamerki są nieziemskie, ale chyba mi byłoby mi ich żal używać do prania.

Hi, hi dobre pendraczku, ze żal:lol2:

Aguś Ty zapewne zapracowana :rolleyes:, zostawiam przytulaski na nowy tydzień :hug:

Agus co slychac? :hug:

Aga ,gdzieżeś zaginęła?:D

Hop hop!!

Hej Aguś :bye:

Czyżby znowu praca :mad: zabierała Ci czas wolny :(?

Buziaki :hug:

I ja pozdrowionka zostawiam:)

Melduj się :yes::lol2:

no, no i znowu Zniknęła:mad::mad::mad:

Dziewczynki, jestem, melduję się- dzięki za troskę:hug: Daila, Kaisa, Beatka, Aguś, druga Beatka, Karola i Anetka:hug::hug::hug:

Co u nas to napisałam na początku postu, ogólnie mało czasu kruca bomba:mad: Staram się u Was być na bieżąco, ale na pisanie nie zawsze starcza czasu...:(

Aguś .buziaki Tylko zostawię i znikam ,bo jezdem niemożebnie umęczona...:(

Ciesze się ,że już wkrótce będzie szafa...:wiggle:

Wyobraź sobie ,ze ja dzisiaj podjęłam decyzję o podrasowaniu mojego łóżka :lol2: po rozmowie ze stolarzem z wiadomej firmy upewniłam się ,że jest to technicznie możliwe.tylko wiążę się z małą niedogodnością ,prze jakiś czas znowu będę bez łóżka...nie wiem czy m to przełknie:D

Aguś .buziaki Tylko zostawię i znikam ,bo jezdem niemożebnie umęczona...:(

Ciesze się ,że już wkrótce będzie szafa...:wiggle:

Wyobraź sobie ,ze ja dzisiaj podjęłam decyzję o podrasowaniu mojego łóżka :lol2: po rozmowie ze stolarzem z wiadomej firmy upewniłam się ,że jest to technicznie możliwe.tylko wiążę się z małą niedogodnością ,prze jakiś czas znowu będę bez łóżka...nie wiem czy m to przełknie:D

Hej Beatko, a to się wczoraj minęłyśmy:(:mad: Ja też padałam na pyszczek, więc szybko się zmyłam:D

Kochana, co ja słyszę- łóżko idzie do liftingu?:lol2: A co Ty tam znowu wymyśliłaś, bo jak dla mnie jest ono idealne:yes:

Tylko nie zafunduj sobie tego braku łózka na same święta, bo zwykle wtedy są wielkie opóźnienia i dostaniesz je dopiero po Nowym Roku:lol2:

A nie wiem, być może? :D

Aga udanego pieczenia i pochwal się tutaj nam tortem koniecznie - i o przepis proszę z góry :p

Hej pysiaczku, oczywiście, że strzelę dla Was jakąś fotkę- strasznie dawno nic nie piekłam...:( Przepisik też będzie dla chętnych:D

Wiśnie już od tygodnia kąpią się w wódce:lol2:

ja bym poległa na takim torcie - dlatego podziwiam - ciasto jeszcze sklecę, ale do czegoś takiego to nawet bym się nie przymierzała - ślinka pociekła...mniam mniam

Witam czaplanko, w takim razie mocno trzymaj kciuki a mnie:D Ja pieczenia się nie boję, ale za robieniem tortów nie przepadam- zwykle zamawiamy gotowe:yes:

To sie szykuje imprezka :wiggle: przepis na torcik tez bardzo prosze :D

W tym roku jednak nie robie pierniczkow poniewaz lecimy do Pl na swieta :wave: pierwszy raz od 2004 r.

Hej Kasiu:hug: ale spotkanko:D

Bardzo się cieszę kochana, wspaniała wiadomośćhttp://www.sherv.net/cm/emo/dancing/super-happy-dance-smiley-emoticon.gifhttp://www.sherv.net/cm/emo/dancing/smiley.gif

Pierniczki poczekają:D

Ooo widzę, że jest nas więcej:lol2: Hej dziewuszki:D Już daję foty- nie wiem czy kolor jest dobrze widoczny, bo ciemnawo już było, a z fleszem wychodziły okropne.

http://images46.fotosik.pl/1822/b3bb9295aad6bdb0med.jpg

http://images42.fotosik.pl/635/4a208a05666caec9med.jpg