Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Hej Aga

ciebie to ostatnio ze świeczką na tym forum szukać,

fajnie że szafa na finiszu, będzie co oglądać i podziwiać :D

Hej Vesilko, niestety takie czasy nastały- mało czasu:(

Ale u Ciebie wczoraj byłam, ale nie miała już siły nic napisać- dzisiaj nadrobię:D

Też się cieszę z tej szafy, bo nastał sezon płaszczowy:lol2:

Dawaj dawaj:popcorn:

A miałaś się Beatko odchudzać:lol2::hug:

Tak jak Twoje emotki dokladnie wygladal moj taniec radosci Agus :D a jeszcze kilka dni temu pisalam z Karolka ze nie jedziemy do Pl:rolleyes: a taka niespodzianka :D

Dzisiaj dluzej sobie siedze przy kompie to udalo mi sie spotkac z Toba :wiggle:

Ja też się bardzo cieszę Kasiu-i z tego, ze się spotkałyśmy i z Waszego przylotu,. To będą cudowne Święta:hug:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga

dawaj

bo ja od 4 na nogach jestem

zaraz padnę na ryjek

Biedulka:(:hug:

Akceptejszyn :wiggle:będzie piknie

Jak dla mnie kolor idealny :D na moim monitorze to taka zlamana biel :cool:

No to super, że Wam pasi:D To jest bardzo leciutko kremowy kolorek, wzór frontu zrobił mi taki jak chciałam. oczywiście na dużych drzwiach szafy będzie to wyglądało jeszcze inaczej:yes:

Ale fajowy front ,,,,bardzo ale to bardzo mi się podoba...tym bardziej ,że bedę miała podobny:lol2::lol2:

Moja szaf achyba tez jest już na warsztacie bo dzisiaj miałam podjąć decyzję co do koloru okuć ...i znowu miałam zagwozdkę przez cały dzień ...strae srebro czy stare złoto?:)wybrałam złoto,,a Ty jakie będziesz miała?

Wywaliło mi neta ,,,musiałam pisać jeszcze raz..

Ale fajowy front ,,,,bardzo ale to bardzo mi się podoba...tym bardziej ,że bedę miała podobny:lol2::lol2:

Moja szaf achyba tez jest już na warsztacie bo dzisiaj miałam podjąć decyzję co do koloru okuć ...i znowu miałam zagwozdkę przez cały dzień ...strae srebro czy stare złoto?:)wybrałam złoto,,a Ty jakie będziesz miała?

Wywaliło mi neta ,,,musiałam pisać jeszcze raz..

Hi hi, my to jesteśmy udane z tymi frontami:lol2::lol2: Super:D

Beatko właśnie tez muszę podjąć decyzję w sprawie okuć i to nie tylko koloru, ale już konkretnie modeli. U nas na całym dole jest dosiąc patyna i takie będą też w szafie. Chrom wyglądałby głupio. Najgorsze jest to, ze ten stolarz ma uchwyty tylko z Gametu- niby wybór duży, ale nie do końca. Chyba coś będę musiała jednak wybrać, niech dobrze wywierci dziury przed pomalowaniem szafy, a potem uchwyty po prostu podmienię na jakieś włoskie.

A Ty jakie planujesz? Bo ja w szufladach zrobię chyba muszle, a w drzwiach normalne gałki...

Cudeńko :rolleyes:

ja sie żegnam bo rano pobudka o 6

buziaki Wam zostawiam

tylko nie pijcie bez mnie

Pa Karolka, śpij dobrze:hug: Nic nie będziemy piły:no::D

no ja tam nie wiem jaki kolor, mój laptop nie rozróżnia :biały czy ecri, ale pięknie na pewno bedzie

Dzięki vesilko, masz rację różnica jest subtelna:yes:

Staram się mniej jeść to choć wirtualnie se podjem...:)

Beatko, ja żartowałam- Ty nie potrzebujesz żadnej diety:no::mad:

jak najbardziej jestem za muszlami i gałkami

no chyba że zaszlejsz i nadasz jej glamourowgo stylu np wrzucisz kryształowe lub przezroczyste gałki o ile takowe ci sie podobają

No to super, że też tak myślisz... Zastanawiałam się jeszcze nad ala kołatkami:cool:

Kryształowe raczej nie będą pasować, choć bardzo mi się podobają. mam ten motyw w wielu miejscach w sypialni:D

Wybierz sobie w madronie...mają tam bardzo ładne okucia ..

Ja kazałam znaleźć im takie same jak na tej mojej inspiracji ,,,w szufladach są to takie kołatki,,większe od standardowych:)jutro mają mi podesłać linka a w drzwiach to chyba coś na kluczyk ..?

Mówisz, ze w madronie- chyba nie znam... zaraz oblukam. Ja na szybko widziałam też bardzo ładne w ofercie Giusti i Bosetti Marella-część jest z mosiądzu

http://wszystkodokuchni.pl/images/arte/8_15120z06400.jpg

http://www.uchwytyporcelanowe.pl/userdata/gfx/a17768f6adbf0463a872835561024c38.jpg

http://www.uchwytyporcelanowe.pl/userdata/gfx/820a76a538eb2fec8f110263c4282915.jpg

http://juan.pl/images/image-cache/cache/image_4464_tproduct_w900_h600,w0_h0,c1.jpg

Kluczy nie robię, bo zawsze je łamię:D

Edytowane przez agawi74

Bardzo ładne:yes:

Ja do szuflad myślałam o czyms podobnym do tego tylko okrągłym i mniej ozdobnym

[img]http://cdn2.epasaz.smcloud.net/t/files/thumbnails/0ad30cb51cb46519_180x180_rozmiar-niestandardowy.jpg

Piękne! Ja też coś takiego dzisiaj widziałam w kilku wzorach. Tylko luby trochę się krzywi na takie, bo mówi, że są niewygodne i nie będzie szarpał za szuflady będąc np. w rękawiczce, żeby ją otworzyć:lol2: Ot facet- zawsze praktyczne podejście:mad:

Aguś front i kolorek i wzór super :yes:

Piękna będzie ta szafa :wiggle:

Te uchwyty mi się podobają :rolleyes:

Miłego dzionka życzę :hug:

Ps - super że zdążyliście z ogrodem, ja mam jeszcze parę cebulek do wsadzenia - a chęci przez te choróbska i siły brak :(

Hej pysiaczku, oczywiście, że strzelę dla Was jakąś fotkę- strasznie dawno nic nie piekłam...:( Przepisik też będzie dla chętnych:D

Wiśnie już od tygodnia kąpią się w wódce:lol2:

To ten torcik będzie wystrzałowy coś czuję :lol2:

Bardzo ładny froncik szafy i fajne uchwyty planujesz :yes:

Fajnie te fronty się zapowiadają...

Poczekam do finału...

I uchwyt też mi się podoba.

Co do klamerek.. fajne.. ale ja pranie jak wieszam to w takim pośpiechu... że na zabawę z takimi wymyślnymi nie wiem czy dałabym rade;)

Natomiast urządzonko do truskawki.. the best...

Aguś front i kolorek i wzór super :yes:

Piękna będzie ta szafa :wiggle:

Te uchwyty mi się podobają :rolleyes:

Miłego dzionka życzę :hug:

Ps - super że zdążyliście z ogrodem, ja mam jeszcze parę cebulek do wsadzenia - a chęci przez te choróbska i siły brak :(

Hej Aguś, dzięki za uchwytową opinię:wiggle:Mnie też się bardzo podobają, chociaż zastanawiam się jeszcze nad uchwytami-kołatkami-jak myślisz?:) Kochana Ty się nie zamartwiaj o cebulki, tylko kuruj się szybko-zdrówko najważniejsze:hug:

Dzięki za odwiedzinki-mam nadzieję, ze już Ci troszkę lepiej :hug:

To ten torcik będzie wystrzałowy coś czuję :lol2:

Bardzo ładny froncik szafy i fajne uchwyty planujesz :yes:

Hej pysiaczku, a to dobre- wystrzałowy tort:lol2: Ja się modlę, żeby mi się w ogóle udał i był zjadliwy:rolleyes:

Dzięki za froncik:hug:

Fajnie te fronty się zapowiadają...

Poczekam do finału...

I uchwyt też mi się podoba.

Co do klamerek.. fajne.. ale ja pranie jak wieszam to w takim pośpiechu... że na zabawę z takimi wymyślnymi nie wiem czy dałabym rade;)

Natomiast urządzonko do truskawki.. the best...

Hej Arniko, tak mi wstyd, bo Ty do mnie ciągle zaglądasz, a ja te dzienniki traktuję po macoszemu...:bash:

Obiecuję poprawę-już wkrótce:)

Ja też szybko wieszam pranie- i baaardzo rzadko używam tych klamerek... Urządzonko do szypułek do przemyślenia jak najbardziej:yes:

Pozdrawiam Cię serdecznie:hug:

Fronty bardzo ładne, kiedy będziemy mogły podziwiać całość? :)

Co do uchwytów myślę, że czy to będą muszle czy gałki będzie super. Szafa jest klasyczna, także wiele do niej pasuje.

Obie muszle, które wkleiłaś bardzo m się podobają.

Dzięki Dropko:hug: Szafa jest już na ukończeniu, podobno zostały jakieś detale no i malowanie oczywiście:wiggle:

Myślę, że będzie u nas na początku listopada.:cool: wiedziałam, że te uchwyty w kształcie muszli bardzo Wam się spodobają- gałki będą na pewno w drzwiach, a muszle w szufladach. Tylko luby coś kręci nosem na muszle, że są lekko biurowe i zastanawiam się nad tymi drugimi w formie kołatki.

Jeszcze pomyślę:)

Dziewczynki wczoraj nie zdążyłam Was wszystkie odwiedzić, dzisiaj też nie było lepiej, ale jutro to już będzie czasowa masakra, więc pewnie nawiedzę Wasze wątki dopiero po weekendzie:bash:

Tymczasem zmykam, jak mi się uda to coś skrobnę, a jak nie to może w niedzielę wieczorkiem. Jakby co to miłego weekendu dla wszystkich- ma być niestety dość zimno i spaść pierwszy śnieg:jawdrop: Brrrr http://www.myemoticons.com/images/weather/cold/windy.gif Paaa:hug:

Agus udanej imprezki :hug:

Ja bardzooooooooo licze na snieg na Swieta :rolleyes: a najlepiej juz od 15 grudnia :D Mieszko by mial frajde z jazdy na sankach :D wlasnie je zamowilam i mam ogromna nadzieje ze je wyprobujemy :D

Ja mam wolne od jutra przez caly tydzien (moj menager jest the best :D) :D bo dzieci maja takie dlugie wolne wiec sobie posiedze z Mieszkiem :wiggle:

Edytowane przez *Kasia*