Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie musiałam łączyć ,ponieważ szerokość mojej roletki to 122cm ,więc 140 spokojnie wystarczyło...ale zaufaj Pani Kasi ,jak mówi ,ze nic nie będzie widać to pewnie tak będzie,,,

Masz rację, trzeba zaufać. W końcu to mistrzyni jest:yes::D

Nadrobiłam :) i nawet zdążyłam przed szafą więc czekam niecierpliwie :popcorn:

Tkanina śliczna :rolleyes: muszę chyba podjechać do eurofiran i zobaczyć co mają w ofercie bo chyba pora zacząć robić jakieś rozeznanie w tym temacie. Moje okna roletowe też mają 150x150cm więc będę miała podobny problem.

Hej Two, dzięki za opinię. Jak będzie jechała do tych eurofiran, to zarezerwuj sobie ze 3 godziny na oglądanie- mnie aż głowa rozbolała od iglądania.:bash:

Od razu szukaj tkaniny szerzej niż 140cm- tak będzie najlepiej:D

".... szukajcie, a znajdziecie..... " :D znalazlam watek w ktorym bardzo mi sie podobaja rolety :D jak i cala kuchnia :cool: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168872-Domowa-galeria

O tym domku pisalam :D

Aaa dzięki Kasiu:D znam wątek Anulki- piękne wnętrza:yes: tylko sama Anulkaa gdzieś zniknęła...

Super ta pasiasta tkanina, ale podoba mi się też kratka i nie mogę się zdecydować,

Kasia, nie podrzucaj kolejnych wątków, bo małż już grozi mi rozwodem z powodu czasu spędzanego na forum. :bash:

Dzięki pendraku:) Fajnie, ze się podoba:yes:

fajne paseczki:)

yhyyyyy:yes::hug:

Reklamacji nie przyjmuje :-):-):-)

A to Ci się Kasiu dostało:lol2::hug:

Hej Aguś :bye:

Piękne te pasy :yes:

Jak tylko czujesz to coś (ostatnio tylko tak się kieruję w moich wyborach :lol2:)

to się nie zastanawiaj.

Czekam na szafę :popcorn: oj będzie się działo :popcorn: :lol:

Miłego dzionka i szybkiego internetu :cool:

Hej Kochana:D Chyba jednak zostaną te konkretne pasy, bo krawcowa mi pisała, ze większość tych tkanin pasiastych ma na 140cm, więc bez sensu szukać innej, skora ta mi się podoba,;)

Aguś widziałam Twoje oświetleniowe rozterki, ale nic już nie pisałam, bo głowa mnie rozbolała od ilości:lol2:

Ja wierzę w Twój gust i wiem, ze wybierzesz te najlepsze:hug:Dzięki za internetowe życzonka- jest już znacznie lepiej:yes:

Jejciu dziewuszki, jak Wy pędzicie...nadrobić nie zdołam Już agawi za okienka się bierze, będzie co podpatrywać...U mnie Twoje tkaniny są niebiesko-popielate na monitorze. Czy takie są w rzeczywistości?

Ja jednak zostaję długodystansowcem...

Hej Amtluś, kopę lat:D Gdzie Ty sie podziewasz?:bash:

Ja pędzę?:jawdrop: nooo coś Ty:D Co do tkniny, to absolutnie nie jest niebieska- szarość/taupe, grafit- i beż. To pewnie monitor.

A co u Ciebie nowego? Zaraz idę poczytać:)

Piękne te Twoje wybory tkaninowe :yes:

Ja jakoś siły nie mam na pisanie bo po mega przeziębieniu zrobiło się zapalenie zatok i głowa mi pęka już 2 tydzień.

Pozdrawiam i staram się być na bierząco

Cześć Daila, oj biedulko, to Ty chora jesteś....:hug:

Maszeruj do lekarza o ile nie byłas, bo z zatokami nie ma żartów.

Na pocieszenie powiem Ci, ze też jestem zakatarzona:sick: Dzięki za tkaniny i kuruj się kochana:)

Co tam słychać w wielkim świecie ??? :D

W jakim wielkim majeczko?:D W zakatarzonym i małym:yes:

Wczoraj pomierzyliśmy okna i wyślę dzisiaj zasłony do wyceny. Pokazałam Wam pasiasty materiał na rolety a i tak zaczynam od zasłon. Nie mam fotki materiału, bo kiepsko wyszła w salonie...:bash:

A poza tym muszę wybrać nowy czajnik- już się zbieram, zeby kupić od paru miesięcy aż w końcu mama chce go nam kupić na gwiazdkę:lol:

Mam juz coś na oku, zaraz pokażę;)

no to pokaż co tam wylukałaś :D

Nic takiego, to znany model DeLonghi, tylko teraz wyszły nowe kolory:D Pierwotnie miałam wziąć biały (waham się),a le widziałam na żywo kremowy z brązem:eek::rolleyes:

Oooo taki

http://i.cdn.nrholding.net/15844197/800/600/

Jest jeszcze biel, czerń, błękit, miętowy i taki brązowo-złotawy, ale mdły