agawi74 07.11.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Agus zdrowka zycze teraz przyszedl taki czas ze duzo osob ma katar/kaszel/itp. Ja mam w domu caly tydzien meza na chorobowym z zapaleniem oskrzeli i z zapaleniem miesni w nodze ledwo chodzi po schodach:bash: Czajnik fajny kolorek tez Hej Kasiu:hug:Niestety taka pora roku i choróbska atakują... to Ty się biedulko namęczysz z chorym mężem:eek: Mam nadzieję, ze mu się szybko polepszy:yes: Dzięki za aprobatę czajniczka. Trzymajcie się i zdrówka życzę i też dziękuję Aguś jesteś ... potrzebuję pomocy ... skocz do mnie Czajnik śliczny Dzięki Maju:hug:już lecę do Ciebie, ale na chwile, bo zaraz spadam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 piękny czajnik !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 piękny czajnik !!!!!!!!!!!! O moja bratnia dusza się odezwała:DDzięki zuzku, a jak Twoje foty? Ja już lecę dziewczyn, wieczorem zajrzę do Was:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 O moja bratnia dusza się odezwała:DDzięki zuzku, a jak Twoje foty? Ja już lecę dziewczyn, wieczorem zajrzę do Was:bye: żabka mi pomogła ale jakość do duuuuuuuuuu dużej poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.11.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Czajnik fajny, już klasyk... można powiedzieć Będzie fajny i praktyczny prezent A kremowy kolorek może u ciebie pasować chociaż ja kocham biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.11.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Hej Amtluś, kopę lat:D Gdzie Ty sie podziewasz? Ja pędzę? nooo coś Ty:D Co do tkniny, to absolutnie nie jest niebieska- szarość/taupe, grafit- i beż. To pewnie monitor. A co u Ciebie nowego? Zaraz idę poczytać To taki ten mój monitor kłamliwy A czytać n ie ma co, bo ja jestem długodystansowiec...tzn. totalny brak czasu z powodu pracy zawodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 no to będzie się działo Aguś...tkanina piękna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.11.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Maszeruj do lekarza o ile nie byłas, bo z zatokami nie ma żartów. Już byłam innego wyjścia nie miałam. Niestety nie obyło się bez antybiotyku, ale dalej głowa pęka . Czajniczek bardzo ładny ma kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 oj bidulę zdrówka Wam życzę Aga czajnik mam ten sam tylko białyjest ekstra ale głośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 07.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 hej, hej!!! piękny czajniczek upolowałaś super ze wyszly nowe kolory, oplacilo Ci sie czekac. mietowy musi byc boski, lece oblukac. ps Karola ma racje, jest mega głośny, nie lubie ogladac filmu, kiedy m czeka na herbatę. za to jest boski, nic dodac nic ujac. szafa, roletki. oj bedzie sie dzialo...zacieram rece. buziaki poslylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 07.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Reklamacji nie przyjmuje :-) Winny musi być, żeby nie było, że przez uzależnienie od forum hej, hej!!! piękny czajniczek upolowałaś super ze wyszly nowe kolory, oplacilo Ci sie czekac. mietowy musi byc boski, lece oblukac. ... Delonghi jest super, ja ostatnio nabyłam ekspres do kawy tej firmy i jestem w nim zakochana, też by mi się marzył miętowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.11.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Delonghi jest super, ja ostatnio nabyłam ekspres do kawy tej firmy i jestem w nim zakochana, też by mi się marzył miętowy Napisz proszę który ekspres ... jestem na etapie rozglądania i nie wiem co wybrać ... A DeLonghi bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 KURKA WODNA! Zaczęłam Wam odpisywać i mi posta wcięło:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.11.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A tak w ogóle to kiedy my żeśmy o tej porze gadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A tak w ogóle to kiedy my żeśmy o tej porze gadały DAWNO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.11.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 DAWNO! No właśnie ... DAWNO i nieprawda A jak się dobrze gada o tej porze ... cisza, że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nooo cisza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.11.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Aga ,czajnik BOOOOSSSSKKKI! wpadłam na chwile z prywatą ,powiedz mi Kochana jakie ostatecznie wybrałaś uchwyty do szafy ,chodzi m o skrzydła ,bo do szuflad już wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Aga ,czajnik BOOOOSSSSKKKI! wpadłam na chwile z prywatą ,powiedz mi Kochana jakie ostatecznie wybrałaś uchwyty do szafy ,chodzi m o skrzydła ,bo do szuflad już wybrałam Hej Beatko, o jednak jest nas więcej:D A Ty też masz ten czajnik chyba??? I czy jest głośny? Beatko z uchwytami sprawa wygląda tak, ze chyba będą u nas gałki porcelanowe- bo są największe jakie znalazłam. Standardowe 3cm gałeczki są za małe i za mało odstają, żeby je wygodnie chwycić. Planuję coś takiego http://madrona.pl/images/stories/galka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.11.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Czyli jednak gałkę wybrałaś.,Qrcze, nie wiem na co się zdecydować ...w obecnej garderobianej szafie w holu mam klucze i zamki ,ale nie są zbyt wygodne ,bo kluczyki wiecznie wypadają ,a nie raz skrzydła nie chą się dobrze zamykać ...myślę ,że lepiej będzie dąć magnesy i może tez na gałki się =zdecyduję .Nie mogę dojrzeć na tej mojej inspiracji jakie tam sa uchwytydostałam od firmy stronkę z uchwytami może coś tu wybiorę ..http://www.arte-msp.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts