Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Agus zdrowka zycze :hug: teraz przyszedl taki czas ze duzo osob ma katar/kaszel/itp. Ja mam w domu caly tydzien meza na chorobowym z zapaleniem oskrzeli i z zapaleniem miesni w nodze :bash: ledwo chodzi po schodach:bash:

Czajnik fajny :yes: kolorek tez :yes:

Hej Kasiu:hug:Niestety taka pora roku i choróbska atakują... to Ty się biedulko namęczysz z chorym mężem:eek: Mam nadzieję, ze mu się szybko polepszy:yes: Dzięki za aprobatę czajniczka. Trzymajcie się i zdrówka życzę i też dziękuję :hug:

Aguś jesteś ... potrzebuję pomocy ... skocz do mnie ;)

Czajnik śliczny :yes:

Dzięki Maju:hug:już lecę do Ciebie, ale na chwile, bo zaraz spadam:)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Amtluś, kopę lat:D Gdzie Ty sie podziewasz?:bash:

Ja pędzę?:jawdrop: nooo coś Ty:D Co do tkniny, to absolutnie nie jest niebieska- szarość/taupe, grafit- i beż. To pewnie monitor.

A co u Ciebie nowego? Zaraz idę poczytać:)

To taki ten mój monitor kłamliwy :eek:

A czytać n ie ma co, bo ja jestem długodystansowiec...tzn. totalny brak czasu z powodu pracy zawodowej :stirthepot:

hej, hej!!!

piękny czajniczek upolowałaś :D super ze wyszly nowe kolory, oplacilo Ci sie czekac. mietowy musi byc boski, lece oblukac.

ps Karola ma racje, jest mega głośny, nie lubie ogladac filmu, kiedy m czeka na herbatę. za to jest boski, nic dodac nic ujac.

szafa, roletki. oj bedzie sie dzialo...zacieram rece. buziaki poslylam

Reklamacji nie przyjmuje :-):-):-)

Winny musi być, żeby nie było, że przez uzależnienie od forum ;)

hej, hej!!!

piękny czajniczek upolowałaś :D super ze wyszly nowe kolory, oplacilo Ci sie czekac. mietowy musi byc boski, lece oblukac.

...

Delonghi jest super, ja ostatnio nabyłam ekspres do kawy tej firmy i jestem w nim zakochana, też by mi się marzył miętowy :D

Aga ,czajnik BOOOOSSSSKKKI!

wpadłam na chwile z prywatą ,powiedz mi Kochana jakie ostatecznie wybrałaś uchwyty do szafy ,chodzi m o skrzydła ,bo do szuflad już wybrałam :yes:

Hej Beatko, o jednak jest nas więcej:D

A Ty też masz ten czajnik chyba??? I czy jest głośny?:eek:

Beatko z uchwytami sprawa wygląda tak, ze chyba będą u nas gałki porcelanowe- bo są największe jakie znalazłam. Standardowe 3cm gałeczki są za małe i za mało odstają, żeby je wygodnie chwycić.

Planuję coś takiego

http://madrona.pl/images/stories/galka.jpg

Czyli jednak gałkę wybrałaś.,Qrcze, nie wiem na co się zdecydować ...w obecnej garderobianej szafie w holu mam klucze i zamki ,ale nie są zbyt wygodne ,bo kluczyki wiecznie wypadają ,a nie raz skrzydła nie chą się dobrze zamykać ...myślę ,że lepiej będzie dąć magnesy i może tez na gałki się =zdecyduję .Nie mogę dojrzeć na tej mojej inspiracji jakie tam sa uchwyty

dostałam od firmy stronkę z uchwytami może coś tu wybiorę ..

http://www.arte-msp.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=6