Beauty 07.11.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 do szuflad podobają mi się te06221.08800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.11.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 hejka:bye:, jestem jeszcze ja:lol:nadrabiałam zaległosci:yes: czajniczek ma śliczne kolorki, taki z brązem - to idealny do Twojej kuchni, biały by sie pewnie nieco odcinał kolorem;) współczuje kataru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.11.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Czajnik mam kenwooda ,,jest dość cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Czyli jednak gałkę wybrałaś.,Qrcze, nie wiem na co się zdecydować ...w obecnej garderobianej szafie w holu mam klucze i zamki ,ale nie są zbyt wygodne ,bo kluczyki wiecznie wypadają ,a nie raz skrzydła nie chą się dobrze zamykać ...myślę ,że lepiej będzie dąć magnesy i może tez na gałki się =zdecyduję .Nie mogę dojrzeć na tej mojej inspiracji jakie tam sa uchwyty dostałam od firmy stronkę z uchwytami może coś tu wybiorę .. http://www.arte-msp.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=6 Beatko, ja Ci właśnie kiedyś już pisałam, ze ja klucze łamię, a raczej same się łamią jak wypadają- w wiatrołapie uchwyty muszą być wygodne, dlatego galki. Ale nie powiem klucze wyglądają stylowo... Na tej stronce już kidyś byłam- dzięki- zaraz jeszcze popatrzę do szuflad podobają mi się te 06221.08800 Piękne! hejka:bye:, jestem jeszcze ja:lol:nadrabiałam zaległosci:yes: czajniczek ma śliczne kolorki, taki z brązem - to idealny do Twojej kuchni, biały by sie pewnie nieco odcinał kolorem;) współczuje kataru Hej Vesi, fajnie, ze jesteś Dzięki za opinię o czajniczku, chyba będzie ten, tylko dziewczyny coś piszą, ze jest głośny... Katar mam nadzieję, że pójdzie sobie w siną dal... Dzięki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Czajnik mam kenwooda ,,jest dość cichy Aaaaa Kenwooda, myślałam, że DeLonghi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ok, poplotkowałyśmy trochę z dziewczynami, a teraz postaram się odpowiedzieć na zaległe posty, które mi wcześniej zjadło:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 żabka mi pomogła ale jakość do duuuuuuuuuu dużej poprawy Zuzku nie narzekaj, co tam foty- rzeczywistość jest piękna przecież! Widziałam i padłam z podziwu- jak zwykle:jawdrop: Czajnik fajny, już klasyk... można powiedzieć Będzie fajny i praktyczny prezent A kremowy kolorek może u ciebie pasować chociaż ja kocham biały Dzięki Two, ja się jeszcze zastanawiam nad białym,...:DAle do biąłej kuchni to pasuje tylko biel:yes: To taki ten mój monitor kłamliwy A czytać n ie ma co, bo ja jestem długodystansowiec...tzn. totalny brak czasu z powodu pracy zawodowej Amtluś wiem, ze jak się pracuje, to nie ma sił ano ochoty na wykańczanie... rozumiem Cię, bo przechodziłam to samo. Trzymam kciuki, żeby jednak się udało:hug: no to będzie się działo Aguś...tkanina piękna:yes: Dzięki Anetko Już byłam innego wyjścia nie miałam. Niestety nie obyło się bez antybiotyku, ale dalej głowa pęka . Czajniczek bardzo ładny ma kolorek Dzięki Dailo. Mam nadzieję, ze antybiotyk szybciutko zadziała:hug:Chore zatoki to nic przyjemnego... oj bidulę zdrówka Wam życzę Aga czajnik mam ten sam tylko biały jest ekstra ale głośny Dzięki Karolka:hug:Na serio jest taki głośny??? hej, hej!!! piękny czajniczek upolowałaś super ze wyszly nowe kolory, oplacilo Ci sie czekac. mietowy musi byc boski, lece oblukac. ps Karola ma racje, jest mega głośny, nie lubie ogladac filmu, kiedy m czeka na herbatę. za to jest boski, nic dodac nic ujac. szafa, roletki. oj bedzie sie dzialo...zacieram rece. buziaki poslylam Hej Edi, czajniczka jescze nie upolowałam, ale się czaję Martwi mnie tylko ta jego głośność... Ma moc 2000W, może dlatego? Ja zacieram rączki an Twoje rzeczy- wiem, ze masz urlopik:D:cool: Buziaki Delonghi jest super, ja ostatnio nabyłam ekspres do kawy tej firmy i jestem w nim zakochana, też by mi się marzył miętowy Taaak? Dzięki pendraczku za opinię. Ekspres miętowy też jest w tej kolekcji co czajnik:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dla fanek miętowego-jakbym była odważniejsza, też bym zaszalała:D http://www.delonghi.com/databank/immagini/prodotti/374208838.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.11.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Gaduły Aga, ja mam taki czajnik Czarny, oczywiście. Najcichszy to on nie jest, ale jego wygląd mi wszystko rekompensuje. Z drugiej strony, ile czasu grzejesz wodę? Chwila, więc i hałas krótkotrwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Gaduły Aga, ja mam taki czajnik Czarny, oczywiście. Najcichszy to on nie jest, ale jego wygląd mi wszystko rekompensuje. Z drugiej strony, ile czasu grzejesz wodę? Chwila, więc i hałas krótkotrwały. Oooo Ania wróciła:D Dzięki za info, czyli kolejna osoba potwierdza, ze nie jest najcichszy... Mam przynajmniej nadzieję, ze woda krótko się gotuje:D Cały czarny w połysku podoba mi się najbardziej:yes: ale u mnie nie bardzo pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.11.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aga, no to czekamy w napięciu na Twoją szafę!!!!?????? Czajnik wybrałaś super - przepiękny kolor, ten złamany beż. Ja też mam taki, już prawie 2 lata, czarny, jak Ania - działa bez zarzutu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Aga, no to czekamy w napięciu na Twoją szafę!!!!?????? Czajnik wybrałaś super - przepiękny kolor, ten złamany beż. Ja też mam taki, już prawie 2 lata, czarny, jak Ania - działa bez zarzutu!! Hej Aniu, przekonałyście mnie do tego czajnika:D Czekam na dostawę i kupuję Szafa ma małe opóźnienie, ale przeżyjemy.... W międzyczasie, żeby się nie nudzić zamawiam zasłony i rolety:cool: Edytowane 8 Listopada 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wczoraj zrobiłam na kolację tartę porowo-szynkową wg przepisu Pascala- była pyyysznaaaaaahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cooking.gif http://images45.fotosik.pl/1627/20ad801feb9f6a44med.jpg http://images50.fotosik.pl/1741/d58f2b30177ffdc7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.11.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aż mi ślinka pociekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 08.11.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Taaak? Dzięki pendraczku za opinię. Ekspres miętowy też jest w tej kolekcji co czajnik:yes: Agawi czemu mi to robisz? Do dzisiaj byłam właścicielką najładniejszego ekspresu, a teraz wiem, że jest ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aż mi ślinka pociekła Częstuj sie kochana:D Agawi czemu mi to robisz? Do dzisiaj byłam właścicielką najładniejszego ekspresu, a teraz wiem, że jest ładniejszy. Pendraku, co chwilka wchodzi na rynek jakiś nowy model, także przyjdzie nam zwariować jak będziemy je wszystkie porównywać do siebie:bash: Głowa do góry- Twój tez jest piękny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nie umiem tarty... Nie mam ekspresu.. a mąż mi obiecywał... Nie wiem który dobry... Nie chce mi się z kolejnej rzeczy robić doktoratu... Kasy brak.. sprawa się sama rozwiązała... A Ty kochana.. do łóżka, liście z białej kapusty potłucz tłuczkiem na nos i na zatoki, cebulę pokroić w dużej ilości i wąchać, spać przy niej,, dużo ma jej być.. bardzo dużo... ma śmierdzieć w sypialni cebulą.. a rano będzie lepiej... Cebulę koniecznie później wyrzucić.. nie zużywać jej bo ma zarazki... Mówi to Arnika.. gorączkująca z bolącą krtanią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.11.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Agnieszko -czajnik jest przepiękny, też sobie taki sprawię ino biały:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nie umiem tarty... Nie mam ekspresu.. a mąż mi obiecywał... Nie wiem który dobry... Nie chce mi się z kolejnej rzeczy robić doktoratu... Kasy brak.. sprawa się sama rozwiązała... A Ty kochana.. do łóżka, liście z białej kapusty potłucz tłuczkiem na nos i na zatoki, cebulę pokroić w dużej ilości i wąchać, spać przy niej,, dużo ma jej być.. bardzo dużo... ma śmierdzieć w sypialni cebulą.. a rano będzie lepiej... Cebulę koniecznie później wyrzucić.. nie zużywać jej bo ma zarazki... Mówi to Arnika.. gorączkująca z bolącą krtanią... Arniczko, co za pesymizm... - tarty się naumiesz- obiecuję - gwiazdka niedługo, więc będzie i ekspres - doktorat nie zając- poczeka - kasa zawsze się jakoś znajdzie Co do tych liści kapusty- na szczęście nie mam w domu:D bo luby wygoniłby mnie z sypialni:lol2: Ty się tak leczysz? I tą cebulą? Ja jedynie piję wodę z miodkiem i cytryną- pomaga:yes: Mam nadzieję, ze nam obu szybko przejdzie... Agnieszko -czajnik jest przepiękny, też sobie taki sprawię ino biały:yes: żółwik Natalio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.11.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aguś ,ależ mi narobiłaś apetytu po nocy...muszę zadowolic się słonymi paluchami z rozmarynem,których moje dziecię wszystkich nie wyjadło:D Mam nadzieje ,że już lepiej się czujesz... odpocznij sobie w domku ,,ale kij ma dwa końce:D,zobacz ile przez to rzeczy zyskałaś ,,,niech żyje katar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts