Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Aguś super ten czajniczek wybrałaś :) Te z dużą mocą są chyba zawsze głośne, no ale przecież zagrzanie wody to tak naprawdę chwilka :)

Materiał na roletki jest super - już się nie mogę doczekać, bo już oczami wyobraźni widzę jak one się pięknie do Was wpasują :yes:

To kiedy będzie ta szafa, kiedy?

Zdrówka :hug:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś ,ależ mi narobiłaś apetytu po nocy...muszę zadowolic się słonymi paluchami z rozmarynem,których moje dziecię wszystkich nie wyjadło:D

Mam nadzieje ,że już lepiej się czujesz... odpocznij sobie w domku ,,ale kij ma dwa końce:D,zobacz ile przez to rzeczy zyskałaś ,,,niech żyje katar!!!

Hej Beatko, dzięki, ale jedzenie w nocy nie jest za zdrowe...:D

Katar nadal męczy, ale daję radę:yes:Najważniejsze, że nie mam gorączki, ale tez nic mi się nie chce.:bash:

Także w tym wypadku chyba nie ma drugiego końca kija...:D

Muszę się jakoś wykurować, bo jutro idziemy na Bonda:)

Miłego weekendu:hug:

Aguś super ten czajniczek wybrałaś :) Te z dużą mocą są chyba zawsze głośne, no ale przecież zagrzanie wody to tak naprawdę chwilka :)

Materiał na roletki jest super - już się nie mogę doczekać, bo już oczami wyobraźni widzę jak one się pięknie do Was wpasują :yes:

To kiedy będzie ta szafa, kiedy?

Zdrówka :hug:

Hej pysiaczku, ale dawno Cie nie było...:(

Dzięki za czajniczek- co do jego głośności, to dowiedziałam się, ze ta najnowsza seria Vintage jest bardziej cicha i ma więcej bajerów:wiggle:

Roletki będą mam nadzieję, że na Święta razem z zasłonami, a szafa ma być... lada dzień:D

Miłego tygodnia i zdrówka wzajemnie:hug:

Ano takie :lol2:

Wariatka :lol2:

heyka

no niestety czajnik jest głośny ale patrząc na niego wisi mi to czy daje jak lokomotywa :yes:ważne ze pikny

ale pyszności ugotowałaś

ja sie do Ciebie zgłoszę na jakis kurs gotowania

pochwal się w końcu jakie zasłony i roletki zamówiłaś :popcorn::popcorn:

Hej Karolka,

Masz rację co do czajnika- piękno najważniejsze przeca:D

Zapraszam na kursik, chętne przyuczęhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cooking.gif chociaż na pewno nie jest tak źle...

Dzisiaj ugotowałam toskańską zupę warzywną...:D

Karola, na razie babka mi wycenia zasłony- na pewno zamówię, ale muszę czekać na wycenę. Nie mam foty tego materiału, bo w salonie euro kiepsko wychodziła. To zimny beż z domieszką szarości... Na rolety zostają te pasy, co widziałyście.

Dziewczynki, uciekam na zakupy spożywcze, zajrzę do Was wszystkich wieczorkiem, bo teraz nie miałam już siły.

Miłego weekendu jakby co:hug:

Leć leć tylko uważaj na druty :lol2:

Paa :bye:

Ha, ha bardzo śmieszne:P:lol2:

Karolek, nic dodać nic ująć ;)

:bye:

Hej, hej :bye:

Czajnik piękny, bardzo lubię tę serię :yes:

Kolorystycznie to moim zdaniem strzał w dziesiątkę - będzie świetnie pasował do Twojej kuchni.

Hej Dropko:bye:

Dzięki za opinię- raczej będzie ten to już postanowione:yes: