pysiaczek 09.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aguś super ten czajniczek wybrałaś Te z dużą mocą są chyba zawsze głośne, no ale przecież zagrzanie wody to tak naprawdę chwilka Materiał na roletki jest super - już się nie mogę doczekać, bo już oczami wyobraźni widzę jak one się pięknie do Was wpasują To kiedy będzie ta szafa, kiedy? Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aguś ,ależ mi narobiłaś apetytu po nocy...muszę zadowolic się słonymi paluchami z rozmarynem,których moje dziecię wszystkich nie wyjadło:D Mam nadzieje ,że już lepiej się czujesz... odpocznij sobie w domku ,,ale kij ma dwa końce:D,zobacz ile przez to rzeczy zyskałaś ,,,niech żyje katar!!! Hej Beatko, dzięki, ale jedzenie w nocy nie jest za zdrowe... Katar nadal męczy, ale daję radę:yes:Najważniejsze, że nie mam gorączki, ale tez nic mi się nie chce. Także w tym wypadku chyba nie ma drugiego końca kija... Muszę się jakoś wykurować, bo jutro idziemy na Bonda:) Miłego weekendu:hug: Aguś super ten czajniczek wybrałaś Te z dużą mocą są chyba zawsze głośne, no ale przecież zagrzanie wody to tak naprawdę chwilka Materiał na roletki jest super - już się nie mogę doczekać, bo już oczami wyobraźni widzę jak one się pięknie do Was wpasują To kiedy będzie ta szafa, kiedy? Zdrówka Hej pysiaczku, ale dawno Cie nie było... Dzięki za czajniczek- co do jego głośności, to dowiedziałam się, ze ta najnowsza seria Vintage jest bardziej cicha i ma więcej bajerów:wiggle: Roletki będą mam nadzieję, że na Święta razem z zasłonami, a szafa ma być... lada dzień Miłego tygodnia i zdrówka wzajemnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ha Ha ... wyczułam pismo nosem ... tzn. wyczułam kiedy przyjść na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ha, ha jestem na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Dal miłośniczek recyklingu- komoda z palet:cool: http://www.leroymerlin.pl/files/fs-upload/fckeditor/image/userfiles/komoda_eko_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ha, ha jestem na chwilkę Ja też Jestem tak skonana dzisiaj, że hej Ale weszłam bo musiałam ... muszę wylukać okap i zamówić, najlepiej już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Jestem tak skonana dzisiaj, że hej Ooo tak przy piątku cięzko pracowałaś? a co takiego robiłaś? Ale weszłam bo musiałam ... muszę wylukać okap i zamówić, najlepiej już No właśnie ciekawa jestem jaki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ooo tak przy piątku cięzko pracowałaś? a co takiego robiłaś? Aguś nalatałam się jak głupia ... No właśnie ciekawa jestem jaki:lol: Do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aguś nalatałam się jak głupia ... a za czym jeśli można spytać? I kupiłaś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 a za czym jeśli można spytać? I kupiłaś coś? Ej no , żebym to ja za zakupami latała to bym nawet nie marudziła, żem zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ej no , żebym to ja za zakupami latała to bym nawet nie marudziła, żem zmęczona Aaaaa to takie buty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aaaaa to takie buty:lol2: Ano takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 heyka no niestety czajnik jest głośny ale patrząc na niego wisi mi to czy daje jak lokomotywa :yes:ważne ze pikny ale pyszności ugotowałaś ja sie do Ciebie zgłoszę na jakis kurs gotowania pochwal się w końcu jakie zasłony i roletki zamówiłaś :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ano takie Wariatka heyka no niestety czajnik jest głośny ale patrząc na niego wisi mi to czy daje jak lokomotywa :yes:ważne ze pikny ale pyszności ugotowałaś ja sie do Ciebie zgłoszę na jakis kurs gotowania pochwal się w końcu jakie zasłony i roletki zamówiłaś :popcorn: Hej Karolka, Masz rację co do czajnika- piękno najważniejsze przeca:D Zapraszam na kursik, chętne przyuczęhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cooking.gif chociaż na pewno nie jest tak źle... Dzisiaj ugotowałam toskańską zupę warzywną... Karola, na razie babka mi wycenia zasłony- na pewno zamówię, ale muszę czekać na wycenę. Nie mam foty tego materiału, bo w salonie euro kiepsko wychodziła. To zimny beż z domieszką szarości... Na rolety zostają te pasy, co widziałyście. Dziewczynki, uciekam na zakupy spożywcze, zajrzę do Was wszystkich wieczorkiem, bo teraz nie miałam już siły. Miłego weekendu jakby co:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Leć leć tylko uważaj na druty Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 09.11.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 heyka no niestety czajnik jest głośny ale patrząc na niego wisi mi to czy daje jak lokomotywa :yes:ważne ze pikny .. Karolek, nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Czajnik piękny, bardzo lubię tę serię Kolorystycznie to moim zdaniem strzał w dziesiątkę - będzie świetnie pasował do Twojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Leć leć tylko uważaj na druty Paa Ha, ha bardzo śmieszne:P:lol2: Karolek, nic dodać nic ująć Hej, hej Czajnik piękny, bardzo lubię tę serię Kolorystycznie to moim zdaniem strzał w dziesiątkę - będzie świetnie pasował do Twojej kuchni. Hej Dropko:bye: Dzięki za opinię- raczej będzie ten to już postanowione:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ha, ha bardzo śmieszne:P:lol2: Tak mi się z młodzieńczych lat powiedzonko przypomniało A Wy znowu jutro wymarsz z domu ... matko jak ja Wam zazdroszczę ... My wszędzie z młodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A Wy znowu jutro wymarsz z domu ... matko jak ja Wam zazdroszczę ... My wszędzie z młodą Młodą trzeba komuś podrzucić na 2-3 godzinki:yes: A my idziemy jutro tylko do kina... Na inne imprezy się nie kwalifikuję z tym zasmarkanym nosem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts