karolek59 09.11.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 fajnie ze rolety i zasłony klepnięte teraz tylko czekać na realizację :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 fajnie ze rolety i zasłony klepnięte teraz tylko czekać na realizację :popcorn: Karolka, jeszcze nie klepnięte, ale je wkrótce klepnę, jak tylko otrzymam maila:D Za to we wtorek będzie szafa:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Młodą trzeba komuś podrzucić na 2-3 godzinki:yes: Problem w tym, że nie mamy komu Hura dla szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Problem w tym, że nie mamy komu A nie macie zaprzyjaźnionych sąsiadów? To dobra, wymienna instytucja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A nie macie zaprzyjaźnionych sąsiadów? To dobra, wymienna instytucja:yes: Mamy jednych takich świetnych znajomych u których młoda by chętnie została Ale oni też na maksa zalatani, a jeszcze niedawno doszły im poważne problemy zdrowotne z córką ... więc nie będę im jeszcze swojej na głowie zostawiać Mamy różnych znajomych ... ale nie u każdych jestem gotowa zostawić swoje dziecko Ot taki dziwak ze mnie ... nierozłączny ze swoją córeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ej, no Maju, przeca wiadomo, ze zostawić dziecko można tylko u zaufanych ludzi. W żadnym innym wypadku nie;)Mam nadzieję, ze raz na jakiś czas uda Wam się jednak wyjść bez córy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ej, no Maju, przeca wiadomo, ze zostawić dziecko można tylko u zaufanych ludzi. W żadnym innym wypadku nie;) Mam nadzieję, ze raz na jakiś czas uda Wam się jednak wyjść bez córy:) Aguś ale ja mam kilku zaufanych znajomych ale zawsze jest jakieś ale ... My już przyzwyczajeni, że wszędzie z młodą i bez niej kroku nie umiemy zrobić Dobrze miałam jak m siostra była jeszcze panienką i blisko mieszkała ... młoda ją uwielbiała i zostawała z nią nawet na całe dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aguś ale ja mam kilku zaufanych znajomych ale zawsze jest jakieś ale ... My już przyzwyczajeni, że wszędzie z młodą i bez niej kroku nie umiemy zrobić Dobrze miałam jak m siostra była jeszcze panienką i blisko mieszkała ... młoda ją uwielbiała i zostawała z nią nawet na całe dnie Maju, to jak Wam tak pasuje, to super. W końcu dzieci szybko rosną trzeba się nimi nacieszyć Na większe wyjście jakieś zastępstwo znajdziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Maju, to jak Wam tak pasuje, to super. W końcu dzieci szybko rosną trzeba się nimi nacieszyć Na większe wyjście jakieś zastępstwo znajdziecie. To prawda, szybko rosną Dzisiaj oglądałyśmy jakim była rozkosznym grubaskiem jak była malutka A teraz to już mała pannica ... a jak się lubi stroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 a jak się lubi stroić He, he wszystkie finansowe atrakcje jeszcze przed Tobą Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 He, he wszystkie finansowe atrakcje jeszcze przed Tobą Maju Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aguś no to mykamy do łóżeczka wygrzać nasze młode:D kości Udanego weekendu Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Pa Majeczko, wzajemnie miłego weekendu:hug:A kości młode, młode:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Aga Ty taka zasmarkana, na mnie krzyczysz, ze do łóżka.. a Ty to co...??? Z tą cebulą i kapustą nie żartowałam. Jest mnóstwo starych domowych sposobów na przeziębienia czy np zapalenie oskrzeli... Mój mąż też na mnie kiedyś dziwnie patrzył, ale rano wstałam o niebo lepsza... Dzi kapusty brak.. z domu nie wychodzę i wcale nie jest mi dobrze.. Nie chcę iść do lekarza i kupić kolejne dragi i faszerować się chemia.. dość już jej nałykałam sie... A nie jadłaś ostatnimi czasami sporo potraw z białej mąki? tzn makarony, pieczywo, potrawy z mąką? Katar z jedzenia też jest, albo z tego, że zmarzniemy, albo nam go ktoś podaruje.. są tylko więc trzy sposoby na katar... Ja zmarzłam , zgrzałam i znowu zmarzłam w sobotę... no i wychodzi... A z tabletek.. pójdź do apteki i poproś o pseudoefydynę w dużej dawce.. sinupred, cirrus albo może jeszcze co innego.. pomaga, ale zdrowe nie jest.. chemia... No nic to.. zabierz pudło chusteczek i do kina na dobry film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Katary paskudne precz http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/witches/smileys-witches-799912.gif Ja się puki co jakoś trzymam ale ubieram się już jak na zimę ciepła kurtka i szaliki powyciągane z kartonów. Chyba się odzwyczaiłam od polskiego chłodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.11.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Oj, katary precz Wsłuchiwałam się ostatnio w czajnik. I jak się nad nim stoi, to jest głośny. Ale jeśli robisz coś innego, to jakoś ten hałas umyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Aguś widziałam, że pytałaś u zuz@nki o te, cytuje : cudne krzesełka - foteliki ... szukaj pod hasłem: pufa z oparciem A co Ty chcesz z tym zrobić, co tam znowu wymyśliłaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.11.2012 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Aga Ty taka zasmarkana, na mnie krzyczysz, ze do łóżka.. a Ty to co...??? Z tą cebulą i kapustą nie żartowałam. Jest mnóstwo starych domowych sposobów na przeziębienia czy np zapalenie oskrzeli... Mój mąż też na mnie kiedyś dziwnie patrzył, ale rano wstałam o niebo lepsza... Dzi kapusty brak.. z domu nie wychodzę i wcale nie jest mi dobrze.. Nie chcę iść do lekarza i kupić kolejne dragi i faszerować się chemia.. dość już jej nałykałam sie... A nie jadłaś ostatnimi czasami sporo potraw z białej mąki? tzn makarony, pieczywo, potrawy z mąką? Katar z jedzenia też jest, albo z tego, że zmarzniemy, albo nam go ktoś podaruje.. są tylko więc trzy sposoby na katar... Ja zmarzłam , zgrzałam i znowu zmarzłam w sobotę... no i wychodzi... A z tabletek.. pójdź do apteki i poproś o pseudoefydynę w dużej dawce.. sinupred, cirrus albo może jeszcze co innego.. pomaga, ale zdrowe nie jest.. chemia... No nic to.. zabierz pudło chusteczek i do kina na dobry film Wiolu, ale ja byłam tylko zasmarkana- nie miałam gorączki ani bólu gardła:no: Mam nadzieję, że Ci już lepiej:rolleyes: Bo mnie tak:wiggle: Co do mojego katarzyska, to myślę, ze mnie ktoś zaraził- ciągle spotykam się z rożnymi ludźmi:sick: Dzięki za wszystkie rady:hug: A film był super:D Katary paskudne precz http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/witches/smileys-witches-799912.gif Ja się puki co jakoś trzymam ale ubieram się już jak na zimę ciepła kurtka i szaliki powyciągane z kartonów. Chyba się odzwyczaiłam od polskiego chłodu Heyka Two:bye: dzięki kochana:hug: Już mi prawie przeszło:wiggle: Ty musisz się przyzwyczaić do naszej kaprysnej pogody, ale póki co to jest bardzo ciepło i słonecznie. Dzisiaj była cudnaaa pogoda, prawda? Oj, katary precz Wsłuchiwałam się ostatnio w czajnik. I jak się nad nim stoi, to jest głośny. Ale jeśli robisz coś innego, to jakoś ten hałas umyka Hej Aniu, katar poszedł sobie w siną dal:hug: Dzięki za to wsłuchiwanie się w odgłosy czajnika:lol2: Kochana jesteś Masz rację, ze gotowanie to chwilka. Niepotrzebne panikuję Aguś widziałam, że pytałaś u zuz@nki o te, cytuje : cudne krzesełka - foteliki ... szukaj pod hasłem: pufa z oparciem A co Ty chcesz z tym zrobić, co tam znowu wymyśliłaś ??? Hej Maju Dzięki za podpowiedź:hug:Nic nie wymyśliłam, ale będę szukała czegoś fajnego do gabinetu. Jak uporamy się z szafą i zasłonami biorę się za gabinet. Zaraz po Świętach. Te krzesełka są fajne, ale zuza wstawiła je do dziecięcego pokoju... Nie wiem, czy nadadzą się do gabinetu:rolleyes: Będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.11.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Hej Aguś O katarzyskach czytam , mam nadzieję że nie ma po nich już ani śladu - wystarczy że u mnie panują od tygodnia Melduję że czajniczek buczy i huczy ale piękno wybacza wszystko (ja na te huki w ogóle nie zwracam uwagi ) Śliczny ten kremowy, chyba bardziej by mi pasował niż czarny u mnie ten czarny chyba zginie na tle płytek . U Ciebie chyba ten krem będzie idealny Kiedy przyjeżdża szafa Buziaki i udanego rozpoczęcia tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.11.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Te krzesełka są fajne, ale zuza wstawiła je do dziecięcego pokoju... Nie wiem, czy nadadzą się do gabinetu:rolleyes: Będę szukać Aguś ale Ty chcesz tą pufę do biurka ??? Zapewniam Cię, że nie będzie wygodnie Ona jest za niska No chyba, że chcesz ją postawić tak do posiedzenia Jak tam po seansie w kinie ??? A w ogóle to witam się z poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts