zuznka 12.11.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aga, te foteliki nie są w dziale Dziecko (więc są dla dorosłych) ale ja ich u ciebie w gabinecie nie widzę... no chyba że mają być mało rzucające się oczy i one są niziutkie (taki pufy z oparciem), na tyle że stolik do nich będzie robił nadworny bo nic takiego nie znalazłam aby było na wysokość która by pozwoliła córce użytkować go np do malowania itp a dla dorysłych to widziałabym jedynie bardzo niski przy nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.11.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ciesze sie Agus ze katar sobie poszedl Czy dobrze przeczytalam ze to juz za chwilke, za momencik bedzie szafa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.11.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Fajnie, Aguś, że już po katarze. No, i czekam z niecierpliwością na szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 12.11.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Czytam, że katarek się skończył, to dobrze . Zatem czekamy teraz na szafę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aga mówisz ze w tym tygodniu szafę będziemy podziwiać? :popcorn: pufy takowe miałam w mieszkanku średnio wygodne raczej do biurka się nie nadają u mnie służyły za wieszak na ubrania :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.11.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Hej Aguś O katarzyskach czytam , mam nadzieję że nie ma po nich już ani śladu - wystarczy że u mnie panują od tygodnia Melduję że czajniczek buczy i huczy ale piękno wybacza wszystko (ja na te huki w ogóle nie zwracam uwagi ) Śliczny ten kremowy, chyba bardziej by mi pasował niż czarny u mnie ten czarny chyba zginie na tle płytek . U Ciebie chyba ten krem będzie idealny Kiedy przyjeżdża szafa Buziaki i udanego rozpoczęcia tygodnia Hej Aguś dzięki za życzenia zdrówka- katar już mi całkiem przeszedł Mam nadzieję, ze i u Ciebie przejdzie:rolleyes: Nie wiedziałam, ze też masz ten czajnik:lol2: Lepiej zapytam, kto go nie ma? Dzięki za info o huku;) Szafa będzie jutro:wiggle: Również udanego tygodnia kochana i zdrówka:hug: Aguś ale Ty chcesz tą pufę do biurka ??? Zapewniam Cię, że nie będzie wygodnie Ona jest za niska No chyba, że chcesz ją postawić tak do posiedzenia Jak tam po seansie w kinie ??? A w ogóle to witam się z poniedziałku Hej Majeczko i ja Cię witam:hug: Co do pufy, to absolutnie nie ma być do biurka, tylko jako mały fotelik do gabinetu. A dlatego mały, ze na większy brak miejsca, ale jeszcze szukam- może coś innego wpadnie mi w łapki. Szukam tez fajnego krzesła do biurka:rolleyes: Seansik kinowy bardzo polecam- tym razem Bond jest niezłe zrobiony:eek: No i Londym, Szkocja- mniammm:rolleyes: Buziaki:bye: Aga, te foteliki nie są w dziale Dziecko (więc są dla dorosłych) ale ja ich u ciebie w gabinecie nie widzę... no chyba że mają być mało rzucające się oczy i one są niziutkie (taki pufy z oparciem), na tyle że stolik do nich będzie robił nadworny bo nic takiego nie znalazłam aby było na wysokość która by pozwoliła córce użytkować go np do malowania itp a dla dorysłych to widziałabym jedynie bardzo niski przy nich... Hej zuza, dzięki za info. teraz mam już pełen obraz tych fotelików- ja szukam raczej normalną wysokość Ale nigdy nia wiadomo, kiedy moga sie przydać. U Ciebie wyglądają rewelacyjnie:rolleyes: Ciesze sie Agus ze katar sobie poszedl Czy dobrze przeczytalam ze to juz za chwilke, za momencik bedzie szafa? Fajnie, Aguś, że już po katarze. No, i czekam z niecierpliwością na szafę Czytam, że katarek się skończył, to dobrze . Zatem czekamy teraz na szafę . Kasiu, Aniu i Dailo- odpowiem Wam razem, bo o to samo pytacie:hug: Katarek już mi przeszedł, ale wszedł na lubego:bash: A chory mąż to siedem nieszczęść Szafa będzie jutro- tylko nie mam jeszcze uchwytów, bo nie mogłam się zdecydować... Buziaki Aga mówisz ze w tym tygodniu szafę będziemy podziwiać? :popcorn: pufy takowe miałam w mieszkanku średnio wygodne raczej do biurka się nie nadają u mnie służyły za wieszak na ubrania :lol2: Hej Karolka Ano- szafa jutro:wiggle: Mówisz, ze z pufek zrobiłaś wieszak:lol2: Nie planowałam ich do biurka- no coś Ty;) Dzięki za info, będę szukać czegoś innego w takim razie Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.11.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aguś ,ciesze się przeogromnie z tej Twojej szafy...:wiggle:jakby to co najmniej moja była:D jak wieczorkiem zajrzę to pewnie zdjęcia już będą ? No i wycenę już masz od P.Kasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.11.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aguś ,ciesze się przeogromnie z tej Twojej szafy...:wiggle:jakby to co najmniej moja była:D jak wieczorkiem zajrzę to pewnie zdjęcia już będą ? No i wycenę już masz od P.Kasi? Hej Beatko, dzięki koachana:hug: Wieczorkiem, jakąś fotę wstawię, ale nie mam uchwytów. Dopiero będę zamawiać, bo nie mogłam się zdecydować Co do zasłon i rolet wycenę już mam, ale jest pewnie problem z tą taftą. Właśnie mailuję z P. Kasią. Wyobraź sobie, ze ta tafta jest za cienka- chociaż wcale cienka nie jest- jako pojedyncza. Sugerowałam p. Kasi, żeby zrobiła podszewką, a ona nie chce podszewkowania tylko chce ją dać podwójnie...(taftę). A ja nie wiem, jak będzie wyglądać podwójna tafta? I jak to wyjdzie cenowo? Szyłaś już tak? Z tego co pamiętam to masz chyba poszewkę, tak? Qrczę, zawsze jakieś dylematy:bash: A jak było w SPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.11.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aga , te zasłony szyte przez p.Kasię mam podszewkowane taftą i nie wyszło tak drogo...to jest jakaś taka inna tafta ,nie taka sztywna ,, jest miękka i ładnie się układa... A spa ,,było super tylko stanowczo za krótko:yes:przydały by się choć cztery dni.ale i tak czuję się jak młody bóg ,wymiziana i wygłaskana...baaaardzo mi tego bylo trzeba...tylko wczoraj miałam strasznie kiepską podróż ,,w strasznej ulewie jechałam przez prawie 250 km, 50 km od domu dopiero się przejaśniło.a dzisiaj w pracy znowu kołomęt i cały czar prysnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.11.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aga , te zasłony szyte przez p.Kasię mam podszewkowane taftą i nie wyszło tak drogo...to jest jakaś taka inna tafta ,nie taka sztywna ,, jest miękka i ładnie się układa... Dzięki za info Beatko, chyba jutro do niej zadzwonię, bo ona coś nie lubi poszewkować tafty:bash:Widzisz, nie wyszło Ci drogo, a u mnie ona chce podszewkować tą samą tkaniną, więc chyba wyjdzie sporo... A spa ,,było super tylko stanowczo za krótko:yes:przydały by się choć cztery dni.ale i tak czuję się jak młody bóg ,wymiziana i wygłaskana...baaaardzo mi tego bylo trzeba...tylko wczoraj miałam strasznie kiepską podróż ,,w strasznej ulewie jechałam przez prawie 250 km, 50 km od domu dopiero się przejaśniło.a dzisiaj w pracy znowu kołomęt i cały czar prysnął Pewnie, ze weekend w spa to krótko- cały tydzień by Ci się przydał Co Ty mówisz- jechałaś w ulewie? u nas od kilku dni susza... Przykro mi, ale całe szczęście, ze cało dojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mamy jutro.A szafę mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.11.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Co do pufy, to absolutnie nie ma być do biurka, tylko jako mały fotelik do gabinetu. A dlatego mały, ze na większy brak miejsca Aguś jeżeli nie do biurka tylko jako mały fotelik do posiedzenia przez chwilę to OK Absolutnie nie zgodzę się, że są niewygodne pewnie nie są tak superowe jak fotele, które mam teraz , co to to nie ale spokojnie można w nich wygodnie posiedzieć ( zapewniam tyłek nie boli ) a pamiętajmy, że są to pufy nie fotele, więc nie oczekujmy od nich cudów I żeby nie było, że nie wiem o czym mówię ... miałam te foteliki u siebie w pokoju ( właśnie z braku miejsca ) będąc jeszcze panienką Jeśli by dobrze policzyć to moje mają już z 15 lat Tak naprawdę to nie pomyślałam, że jeszcze mi się przydadzą ale stwierdziłam, że jednak się z nimi przeproszę i też wstawię je do pokoju młodej A co ... niech staruszki godnie przeżyją swoją starość Czekam zatem na zdjęcia szafy ... zajrzę później, teraz tylko przelotem tu zawitałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.11.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Postaram się wpaść wieczorkiem, żeby szafę zobaczyć, więc liczę na foteczki prędzej niż o 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.11.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Hej dziewczynki Szafiszcze już stoi:wiggle: ale cudów zdjęciowych się nie spodziewajcie, bo wiatrołap jest mały. Zaraz zgram fotki, ale musicie uzbroić się w cierpliwość, bo net znowu chodzi jak krew z nosa i nie wiem ile to mi zajmie:bash: Szafa wyszła bardzo ładnie, ale nie mamy jeszcze uchwytów, więc wygląda jak drzwi w domu wariatów:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.11.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No proszę jakiego ja mam nosa ... Czekam :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.11.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Czekam :popcorn: Dobrze, ze masz dużo tego popcornu Maju...:lol2: ps. dzięki za wyczerpujące info o pufce:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.11.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 to ja uzbrajam się w cierpliwość i też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.11.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 to ja uzbrajam się w cierpliwość i też czekam Hej Mugatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.11.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Dobrze, ze masz dużo tego popcornu Maju...:lol2: Mam doprażyć więcej ??? ps. dzięki za wyczerpujące info o pufce:wiggle: Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.11.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 jak dobrze że ja lecę na zebranie - czas szybciej zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts