Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Aga, te foteliki nie są w dziale Dziecko (więc są dla dorosłych) ale ja ich u ciebie w gabinecie nie widzę...

no chyba że mają być mało rzucające się oczy ;) i one są niziutkie (taki pufy z oparciem), na tyle że stolik do nich będzie robił nadworny bo nic takiego nie znalazłam aby było na wysokość która by pozwoliła córce użytkować go np do malowania itp

a dla dorysłych to widziałabym jedynie bardzo niski przy nich...

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Aguś:bye:

O katarzyskach czytam :(, mam nadzieję że nie ma po nich już ani śladu :mad: - wystarczy że u mnie panują od tygodnia :mad:

Melduję że czajniczek buczy i huczy ale piękno wybacza wszystko :p (ja na te huki w ogóle nie zwracam uwagi :no:)

Śliczny ten kremowy, chyba bardziej by mi pasował niż czarny :yes: u mnie ten czarny chyba zginie na tle płytek :sick:.

U Ciebie chyba ten krem będzie idealny :rolleyes:

Kiedy przyjeżdża szafa :popcorn:

Buziaki i udanego rozpoczęcia tygodnia :hug:

Hej Aguś:hug:

dzięki za życzenia zdrówka- katar już mi całkiem przeszedł:wiggle: Mam nadzieję, ze i u Ciebie przejdzie:rolleyes:

Nie wiedziałam, ze też masz ten czajnik:lol2: Lepiej zapytam, kto go nie ma?:lol2: Dzięki za info o huku;)

Szafa będzie jutro:wiggle: Również udanego tygodnia kochana i zdrówka:hug:

Aguś ale Ty chcesz tą pufę do biurka ??? Zapewniam Cię, że nie będzie wygodnie ;)

Ona jest za niska :yes: No chyba, że chcesz ją postawić tak do posiedzenia ;)

Jak tam po seansie w kinie ???

A w ogóle to witam się z poniedziałku :hug:

Hej Majeczko i ja Cię witam:hug:

Co do pufy, to absolutnie nie ma być do biurka, tylko jako mały fotelik do gabinetu. A dlatego mały, ze na większy brak miejsca, ale jeszcze szukam- może coś innego wpadnie mi w łapki. Szukam tez fajnego krzesła do biurka:rolleyes:

Seansik kinowy bardzo polecam- tym razem Bond jest niezłe zrobiony:eek: No i Londym, Szkocja- mniammm:rolleyes:

Buziaki:bye:

Aga, te foteliki nie są w dziale Dziecko (więc są dla dorosłych) ale ja ich u ciebie w gabinecie nie widzę...

no chyba że mają być mało rzucające się oczy ;) i one są niziutkie (taki pufy z oparciem), na tyle że stolik do nich będzie robił nadworny bo nic takiego nie znalazłam aby było na wysokość która by pozwoliła córce użytkować go np do malowania itp

a dla dorysłych to widziałabym jedynie bardzo niski przy nich...

Hej zuza, dzięki za info. teraz mam już pełen obraz tych fotelików- ja szukam raczej normalną wysokość;)

Ale nigdy nia wiadomo, kiedy moga sie przydać. U Ciebie wyglądają rewelacyjnie:rolleyes:

Ciesze sie Agus ze katar sobie poszedl :hug:

Czy dobrze przeczytalam ze to juz za chwilke, za momencik bedzie szafa? :wiggle:

Fajnie, Aguś, że już po katarze.

No, i czekam z niecierpliwością na szafę :)

Czytam, że katarek się skończył, to dobrze :wiggle:.

Zatem czekamy teraz na szafę :).

Kasiu, Aniu i Dailo- odpowiem Wam razem, bo o to samo pytacie:hug:

Katarek już mi przeszedł, ale wszedł na lubego:bash: A chory mąż to siedem nieszczęść:p

Szafa będzie jutro- tylko nie mam jeszcze uchwytów, bo nie mogłam się zdecydować...:bash:

Buziaki

Aga

mówisz ze w tym tygodniu szafę będziemy podziwiać? :popcorn::popcorn:

pufy takowe miałam w mieszkanku

średnio wygodne raczej do biurka się nie nadają

u mnie służyły za wieszak na ubrania :lol2::lol2:

Hej Karolka:bye:

Ano- szafa jutro:wiggle:

Mówisz, ze z pufek zrobiłaś wieszak:lol2: Nie planowałam ich do biurka- no coś Ty;)

Dzięki za info, będę szukać czegoś innego w takim razie

Buziole

Aguś ,ciesze się przeogromnie z tej Twojej szafy...:wiggle:jakby to co najmniej moja była:D

jak wieczorkiem zajrzę to pewnie zdjęcia już będą ?

No i wycenę już masz od P.Kasi?

Hej Beatko,

dzięki koachana:hug: Wieczorkiem, jakąś fotę wstawię, ale nie mam uchwytów. Dopiero będę zamawiać, bo nie mogłam się zdecydować:bash:

Co do zasłon i rolet wycenę już mam, ale jest pewnie problem z tą taftą. Właśnie mailuję z P. Kasią.

Wyobraź sobie, ze ta tafta jest za cienka- chociaż wcale cienka nie jest- jako pojedyncza. Sugerowałam p. Kasi, żeby zrobiła podszewką, a ona nie chce podszewkowania tylko chce ją dać podwójnie...(taftę). A ja nie wiem, jak będzie wyglądać podwójna tafta? I jak to wyjdzie cenowo?

Szyłaś już tak? Z tego co pamiętam to masz chyba poszewkę, tak?

Qrczę, zawsze jakieś dylematy:bash:

A jak było w SPA?:rolleyes:

Aga , te zasłony szyte przez p.Kasię mam podszewkowane taftą i nie wyszło tak drogo...to jest jakaś taka inna tafta ,nie taka sztywna ,, jest miękka i ładnie się układa...:yes:

A spa ,,było super tylko stanowczo za krótko:yes:przydały by się choć cztery dni.ale i tak czuję się jak młody bóg ,wymiziana i wygłaskana...baaaardzo mi tego bylo trzeba...tylko wczoraj miałam strasznie kiepską podróż ,,w strasznej ulewie jechałam przez prawie 250 km, 50 km od domu dopiero się przejaśniło.a dzisiaj w pracy znowu kołomęt i cały czar prysnął;)

Aga , te zasłony szyte przez p.Kasię mam podszewkowane taftą i nie wyszło tak drogo...to jest jakaś taka inna tafta ,nie taka sztywna ,, jest miękka i ładnie się układa...:yes:

Dzięki za info Beatko, chyba jutro do niej zadzwonię, bo ona coś nie lubi poszewkować tafty:bash:Widzisz, nie wyszło Ci drogo, a u mnie ona chce podszewkować tą samą tkaniną:eek:, więc chyba wyjdzie sporo...

A spa ,,było super tylko stanowczo za krótko:yes:przydały by się choć cztery dni.ale i tak czuję się jak młody bóg ,wymiziana i wygłaskana...baaaardzo mi tego bylo trzeba...tylko wczoraj miałam strasznie kiepską podróż ,,w strasznej ulewie jechałam przez prawie 250 km, 50 km od domu dopiero się przejaśniło.a dzisiaj w pracy znowu kołomęt i cały czar prysnął;)

Pewnie, ze weekend w spa to krótko- cały tydzień by Ci się przydał:rolleyes:

Co Ty mówisz- jechałaś w ulewie?:eek: u nas od kilku dni susza... Przykro mi, ale całe szczęście, ze cało dojechałaś:wiggle:

Co do pufy, to absolutnie nie ma być do biurka, tylko jako mały fotelik do gabinetu. A dlatego mały, ze na większy brak miejsca

Aguś jeżeli nie do biurka tylko jako mały fotelik do posiedzenia przez chwilę to OK :yes:

Absolutnie nie zgodzę się, że są niewygodne :no: pewnie nie są tak superowe jak fotele, które mam teraz , co to to nie :no: ale spokojnie można w nich wygodnie posiedzieć ( zapewniam tyłek nie boli ) :no: a pamiętajmy, że są to pufy nie fotele, więc nie oczekujmy od nich cudów :no:

I żeby nie było, że nie wiem o czym mówię ... miałam te foteliki u siebie w pokoju ( właśnie z braku miejsca ) będąc jeszcze panienką ;)

Jeśli by dobrze policzyć to moje mają już z 15 lat :eek:

Tak naprawdę to nie pomyślałam, że jeszcze mi się przydadzą ale stwierdziłam, że jednak się z nimi przeproszę i też wstawię je do pokoju młodej :yes:

A co ... niech staruszki godnie przeżyją swoją starość :D

Czekam zatem na zdjęcia szafy ... zajrzę później, teraz tylko przelotem tu zawitałam :bye:

Hej dziewczynki:bye:

Szafiszcze już stoi:wiggle: ale cudów zdjęciowych się nie spodziewajcie, bo wiatrołap jest mały.

Zaraz zgram fotki, ale musicie uzbroić się w cierpliwość, bo net znowu chodzi jak krew z nosa i nie wiem ile to mi zajmie:bash:

Szafa wyszła bardzo ładnie, ale nie mamy jeszcze uchwytów, więc wygląda jak drzwi w domu wariatów:rotfl::rotfl: